Tasindigim evde kesinlikle duvara civi cakma yapamiyorum... ama ev deli kogusu gibi bombos duvarlar filan, cift tarafli bant deneyeyim dedim en iyi bu diyorlar? daha once alelade bir bant ile denemistim boya sokmustu (boya yagli boya degildi) simdiki evde boya yagli boya nasil sorunlarla karsilasirim sizce? sokerken sac kurutma makinesiyle isi tutmanin isi kolaylastirdigini okudum ama tecrubesi olan var midir?




 

Ben bu bandı fayansta kullandım ve çıkarırken böyle ufak ufak parçaları fayans üzerinde kaldı. Onları da kazımak zorunda kaldım. Fayansa bunu yapan yağlı boyaya neler yapar...

giovanne

Ağır birşey asmayacaksan pattex gibi sakız benzeri ürünler var, onlari deneyebilirsin ama boyayı kaldırabilir o da. Boya da sonuçta bir katman ve duvara aslında sımsıkı yapismiyor.

Geçen bir duvarın bir bölümünü boyadım. Kağıt bant ile maskeleme yapmıştım bazı bölgeleri. Orada bile kağıt bant bazı yerleri kaldırdı.

nucleon

Tesa Powerstrip oneririm. Oldukca gucluler ve eger dogru sekilde sokerseniz (duvara paralel sekilde cekerek) hic bir sekilde iz birakmiyorlar ve boyaya zarar vermiyorlar.

Haldamir

Pattex kullanacaksanız duvarda yağ lekesi gibi bir iz bırakıyor bilginiz olsun.

inheritance
1

mobil görünümden çık