Kredi kartı borcunuz var diyelim 15 ine kadar ödemezseniz faiz biniyor ve kredi notunuz düşüyor, paranız da var ama ödemiyorsunuz 3 5 gün geciktiriyorsunuz her zaman ya da trafik cezası yiyorsunuz 15 gün içinde ödersiniz indirim oluyor ama siz asla bu dönemde ödemiyorsunuz. Bugünün işini her seferinde yarına bırakıyorsunuz. Bu durumdan da hiç rahatsız değilsiniz. Normal mi bu?




 

Normal değil. Param varsa asla kredi kartı borcunu geciktirmem. Ceza bir kere yedim. Onda da 1 hafta içinde ödemiştim. Niye enayi gibi geciktireyim ki %25 indirimli ödemek varken?

himmet dayi

kredi notunuz düşüyor yoktan yere. İleride kredi çekerken çok sıkıntı yaşarsınız.

bahoho

ilk kredi kartıma sahip olduğum zamanlarda böyleydim. üniversite öğrencisiydim fakat parasızlıktan değil de yok yere geciktiriyordum ben de hep. sonra kendi paramı kazanmaya başlayınca bu alışkanlık geçti, günü gününe ödedim faiz yememek için. sanırım para kazanmanın kolay olmadığını fark etmem sebep oldu buna.

juninho77

kendinizden değil sizi bu konuda gıcıklayan birinden bahsediyorsunuz sanırım geçmiş olsun. ben de normal karşılamıyorum ya sorumsuzluk ya hayata bakış açısı bizden rahat biri. herhangi bir şeyin en pahalısına para verilebilir bu en dandik şey de olabilir ama durduk yere faiz yemeyi beklemek müsriflik de diyemiyorum sorumsuzluk en yakın kelime.

ala09
1

mobil görünümden çık