Merhaba arkadaşlar yeni binaya taşındım, taşınalı bir ay oldu ve TT maalesef halen İnterneti bağlamadı, telefon ile dün 31 Ekime kadar gelecek diyorlardı(ön başvuru için de aynısını dediler) ama neredeyse 31 Ekime geldik ve binadaki işler 31 ekime kadar bitmeyecek kadar çok, yani daha kabloların ucunda başlık yok ve bu şekilde 8 blok var. Artı site ile direk (evet köy gibi bir yer burası) hattın bağlanması için yolun kazılması filan gerekiyor

31 Ekimde bunlar 30 Kasım diyecekler gibi geliyor bana

Sizce Twitter üzerinden filan yazmak hızlandırıyor mu? Mesela ekşi de kimi pr demiş, Yusuf kıraç'I mentionlamışlar, sorun bir günde çözülmüş, ben de memtionladım sorunum çözülmedi.

Ne yapmam lazım sizce?

 

Bu sorun her yeni binada var. En önemli aksama nedeni telefon kutusu(bunu onların koyması için yer bırakıyorduk herhalde) için kaldırımın yapılmamasını sebep göstermişlerdi. Yapıldıktan sonra da uzun süre gelmediler. Yapı denetim firmasından eleman dedi ki binanın dışından geçen hattı (bir insan kolu kalınlığında) kesin. Tamire geldiklerinde yapacaklardır. Biz yapmadık ama kablo aşağı sarkık durduğu için hırsız veletler çalmak için kesiyorlar ve öylece bırakıyorlar. Tabi sokağın internet gidince 2 gün sonra yapmaya geldiler, 2-3 gün sonra da binanın interneti bağladılar.

Unde bach canim

hiç bi işe yaramıyor. 3 ay bekledim. sonrasında bölge müdürünün yanına gittim. 2020 planlarımızda binanız yok yapılmyacak da dedi. peki dedim 2021? ona da kem küm etti. yeni binalarda bu sorun hep varmış. 1 yıl beklersin dedi bu durumu daha önce yaşamış arkadaşlar. telekom çalışanlarına da sordum aynısını dediler en az 1 yıl bekleme süresi. o yüzden bende vodafone redbox 150 gb aldım. keşke taşındığımda hemen alsaymışım.

dedim ben sana

Aynı durumu yasayan bir arkadasim LinkedIn'de bütün Türk Telekom müdürlerine mesaj attı. CEO falan. Sorunu 2 haftada çözüldü.

westblack

kesinlikle son mesajdaki gibi üstüne düşmen gerekiyor. telekom il müdürlüğüne falan git dilekçe ver. cimere yaz vs. türk telekom türkiyenin en hımbıl en yavaş kurumu. üstten tepelerine binen olmazsa 4 ay değil 40 ay da bekletirler.

papuayenigine02561

port olmaması sebebiyle 2 sene internetsiz kaldım, ceo ya yazdım, telekomda çalışan bütün müdürlere mail attım, telekom bölge müdürlüğüne gittim hiç ilgilenmediler, hep baştan savma cevap verdiler. en son yan blokta oturan komşum telekomda çalışan bir mühendis arkadaşa söyledi. hallederiz demiş halletti valla. bölge müdürü geldi sıkıntımızı söyledik, 20 güne internetiniz hazır olur dediler. sıfırdan 20 günde fiber altyapı döşediler adamlar.

rahmi pinkfloydoglu
1

mobil görünümden çık