merhabalar, esim onumuzdeki ay 3. senesini dolduruyor ve kadrolu olacakmis. Istanbulda calisiyor devlet hastahanesinde, sakaryaya es durumundan tayin isteyecek kadroya gecince. ben ozel sektordeyim 720 gun sigorta sarti saglaniyor.

Ancak, bilmedigim su; ben bu is yerinde 720 gunu doldurdum ve fiilen devam etmekteyim, tayin istegini yaptiktan sonra sonucu ogrenene kadar ben burda calismaya devam etmek zorundamiyim? yoksa tayin istegini yaptiktan sonra ben biraksam isi bi problem olur mu?

karisik olduysa afola, tesekkurler.

 

Biz Meb'te , özel sektör ise başvuru günü dahilinde çalışır belgesi istiyoruz. Onay süreci ile beraber en fazla 15 gündür. En son 14 ağustosta almışım bu belgeyi kişiden , şu an orada çalışıyor mu ? kontrol etmiyorum.

@dreamsandcolours ; Cevabını görünce eksik bilgi verdiğimi fark ettim , her yıl yenileniyor ama evrakı teslim aldığımız andan itibaren geçen süreçte o iş yerinde çalışıyor mu , çalışmıyor mu kontrol etmiyoruz anlamında söylemiştim. Yoksa her yıl zorunlu olarak bir kez bildirim alıyoruz.

synax

Bizim kurumda bu bildirimler her yıl tekrarlanır. Her yıl eş durumu belgeler tekrar temin edilir kuruma verilir.(maliye)

dreamsandcolours
1

mobil görünümden çık