hangi ürünleri kullanıyorsunuz? mümkünse gratis ve watsons ta bulabileceğim işe yarar şeyler.




 

çok fazla ürün denedikten sonra en memnun kaldığım en etkili ürün; diadermine nin burun ve t bölgesi bantları. duştan çıkınca ıslak cıldıne yapıştırıp 20 dk beklıyorsun. ne var ne yoksa deri altında alıp götürüyor. düzenli kullanımda cidden gözle görülür şekilde azalıyor.

bir de unun yanında çok inatçı siyah noktalar için, watsonslarda paslanmaz siyah nokta aleti var. ucunda çember var bu zamazigonun. siyah nokta üzerine hafif baskı yaptıgın zaman deri altındaki tüm yağı kusturuyor. ıkı urunden de cok memnunum.

apurucikipi

Burun bantlari, sikilasirici losyonlar vs hicbiri ise yaramadi bende. Tek yarayan araliklarla birkac seans hydrofacial yaptirmak oldu. Tum gozenekler temizlendikten sonra kendi kendine kuculdu gozenekler ve siyah nokta olusumu giderek azaldi.

palmtree

Yediklerinize dikkat edip zeytinyağ temelli, doğmuş yağı, ketçap mayonezi ve sigarayı hayatınızdan çıkarırsanız gelişme oluyor. Sabah akşam iyi bir yüz temizliği ve eczanelerden alınacak dermokozmetik tavsiye ederim. Burun bandı, sıkma, cilt temizliği (orada da sıkılıyor) gözeneklerin büyümesine, en ufak güneşte leke olmasına ve iz kalmasına yol açacak.

Kahve içerikli peelingler deneyebilirsiniz.

kaset
1

mobil görünümden çık