Zincir marketlerden biri dibimize bir şube açtı. Bu şube açıldığından beri çok nezih olan sokak bir anda her gün birilerinin tartıştığı, yüksek konuşmaların yapıldığı bir yer oldu. Şimdi baktım yine sesler geliyor. Şube çalışanı kızlar bağır çağır sokakta tartışıyor. Küfür yok, çirkeflik yok ama bağır çağır işte..

Gidip tatlı dille uyarmak çözüm olmayacak biliyorum o yüzden bunu pas geçtim.

Şimdi ben istiyorum ki bu arkadaşlar kendilerine bi çeki düzen versinler. Genel merkezine bi mail atabilirim. Hiç sallamayabilirler ya da çok ciddiye alıp işinden edebilirler elemanları. Ben tabii ki kimsenin işinden olmasını istemem. Marketçilikte nasıl oluyor bu işler bilmiyorum. Ne yapayım?

 

Tabii ki öncelikle gidip tatlı dille uyarmanız daha doğru olur. Tehdit olmadan, sadece durumun rahatsız edici olduğunu uygun bir dille ifade etmeniz gerekir.

Tekrarlanması durumunda şube yetkilisine veya genel merkeze telefon, mail ile ulaşıp durumu izah edebilirsiniz.

Daha önce başıma geldiğinde ben bu şekilde yaptım, sesleri azaldı. Farkında olmuyorlar iş yoğunluğu ve yorgunluk sırasında. O yüzden sırayla gitmekte fayda var. Orada çalışanlar da bu işi sevdikleri için yapmıyorlardır eminim.

desdenova34

Markette kasiyerler dışında kimseyi görmüyorum. Yetkili olduğunu tahmin ettiğim biri olsa ilk iş oradan başlarım ama yok malesef.

Uyarmak şu yüzden işe yaramayacak: marketle birlikte hemen yanına bir de kafe açıldı. Kafeden gelen müzik ve kahkaha sesi bunların tartışma sesinden daha yüksek. Kafedeki müzik sesini de belediyeye şikayet edecem zaten çünkü uyuyamıyorum.

Kızlar bana diyebilir ki "sokak zaten cümbüş yeri. Niye sadece bizden rahatsız oldun?" E haklı. O yüzden gidip uyarmak beni haklıyken haksız duruma düşürebilir

IncredibleMau

Bu zincir ucuzluk marketlerinde, aklınıza gelen tipte bir şube müdürü olmaz. Çalışan gençlerden sivri olan bir tanesini müdür yaparlar. Hem kasaya bakar, hem yeri süpürür, mal dizer, hem müdürlük yapar. Gençlikten dolayı sizin şikayetinizi yarım kulakla dinlerler ama genel mwrkeze yapacağınız bildirim daha etkili olur

rezilrusfaadam
1

mobil görünümden çık