nasil oduyorsunuz bunu oncelikle? her seferinde cok cok ugrasiyorum. edevletten girip interaktif vergi dairesine gidince guncel borc cikmiyor ama 3-4 aydir odemedim o kesin.

kyk sitesinden girince de 4a 3b 85g gibi sacma sapan rakamlar arasindan 2 saat arayip borcumu bulmam gerekiyor ama onda da hepsi cikmiyor. en kolay yolu nedir bunu aylik odemenin?

son olarak, ne dersiniz bu borc silinir mi? yoksa komple kapatayim mi kenarda birikmis parayla?

 

edevletten ivd'ye gecip oduyorum. genelde icerde 1-2 ay fazla odemisligim oluyor unutursam falan diye.

borc silinmez :) enflasyonu goz onunde bulundurursak kapatmayip ay ay odemek daha mantikli.

fakyoras

Ben ay ay kyk.ziraatbank.com.tr adresinden ödeme yapıyorum. Çok rahat oluyor.

vedatchilipeppers

silinmez.

Eğer vergi dairesine düşmemişse kyk.ziraatbank.com.tr
Eğer 3 kere ödemeni kaçırırsan vergi dairesine düşüyor. O da interaktif vergi dairesinden o da zaten direk ana sayfada vadesi gelmemiş borçlar - vadesi geçmiş borçlar vs atından gözüküyor seçip ödüyorsun. Her iki sitenin de kullanımı çok basit bence.

Öde geç borç falan silinmiyor ancak faizlerini siliyorlar arada bir. Borçların silineceğini de düşünmüyorum şahsen ben.

nuevo

komple kapatmayın. ay ay ödeyin. enflasyon sayesinde, bu seneki 400 tl ile gelecek seneki 400 tl aynı olmayacak, o nedenle taksit taksit ödeyin.

fezagezgini

otomatik talimatla her ay ödüyorum.

anarsika

Önceki cevaplar +1

Vergi dairesine düştü ise kredi kartı ile ödenebiliyor (normal durumda da kredi kartı ödeniyordur sanırım). Eger vadesi geçmiş bir kaç taksitiniz varsa kredi kartı ile ödeyip banka üzerinden taksitlendirebilirsiniz. Birikmis 4 5 taksidimi bu şekilde (ziraat kombi kartı ile) ödeyip taksitlendirdim ve aylık faiz uygulanmasının da önüne geçmiş oldum. Fiyat farkı uygulanmadi.

biseysorcaktim
1

mobil görünümden çık