merhabalar,

bana şöyle çift cihaza bağlanabilen ve kullanırken de pişman etmeyecek bir kulaklık lazım. amaç bir yandan pc'den müzik dinlerken bir yandan da telefon çaldığında telefonu yanıtlamak. sadece kapalı ortamda kullanılacak. yani dışarda, yolda vs müzik için kullanılmayacak. fiyat olarak da 350-400 e kadar yolu var.

gözüme samsung level u modelini kestirdim. bunu kullanan varsa, yorumları alabilirim.

www.hepsiburada.com

 

(bkz: jbl 110 bt)

porn star

level u kulaklığı bisiklet sürerken müzik dinlemek ve telefonla konuşmak üzere almıştım. 1 yıldan fazla bir süre götürdü ancak sanırım aşırı terden kaynaklı bağlantı ve ses problemleri yaşamaya başladım. ses kalitesinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.

drthea

@pornstar
bu model çift cihaza bağlanıyor mu? detaylı bakmadım ama gördüğüm kadarıyla öyle bir özelliği yok. jbl t205 bt kullanmıştım ben. Onda da çift cihaz desteği var denildiği halde yoktu hatta. jbl'e o yüzden mesafeliyim ama bi detaylı bakacağım.

@drthea
ya ben ofiste ya da evde kullanacağım. O yüzden çok bir ter problemi olacağını sanmıyorum. dışarda müzik dinlemek için zaten kullandığım bir kulaklık var. benim için müzik ve görüşme kalitesi çok kötü olmasın, hemen bozulmasın, bi de çift cihaza bağlansın yeter.

icerden cikan adam

plantronics p500 dü galiba pişman etmez eminim 3 yıldır kullanıyorum fiyatı :260tl gibi bişeydi

madurumdamadurum
1

mobil görünümden çık