Ekşi şeylerin çoğunu okumuşumdur. Sözlüğün de güzel başlıklarının belirli kısımlarını okumuşumdır. Bazen aynı şeyi görüyorum yazının hepsini okumadan kesinlikle hatırlamıyorum ya da hatırlasam bile okuduğumu sonumu hatırlamıyorum. Dikkatimi çekmiyor da değil ama yok hatırlamıyorum. Genel olarak unutkan biriyim zaten. Bu bi sorunun habercisi olabilir mi? Yaş 25




 

Her okuduğumuzu hatırlasaydık, ohooo. Normal :)

influx

abi mesela ben de senin tam tersin, okuduğumu çok iyi hatırlarım. Bilmem kaç yıl önce ekşide, wiki'de okuduğum bi bilgiyi ya da bi kitaptan okuduğum bi hikayeyi hatırlayıp antabilirim.

Ama benim de yüz ve isim hafızam rezalet. Hatta yüz hafızam özellikle yok direkt. Bugün 2 saat konuştuğum insanı yarın tanıyamayabilirim. Ya da fotoğrafından gördüğüm birini gerçek hayatta görünce tanımam muhtemelen. Aslında görsel hafızam fena değil, bayrak olsun logo olsun deli gibi ezberliyorum bu tarz şeyleri ama yüzleri asla aklımda tutamıyorum..

Bi de alakasız ama ip bağlama, düğüm atma gibi konularda beynim çalışmıyor xd ayakkabı bağlamayı 20 yaşımda falan öğrendim, onun dışında da bi şey bağlamak gerekiyorsa direkt panik oluyorum..

nundu

Benimde yaşadığım cağımızın hastalığı. Sanırım sebebi gün içinde telefondan bilgisayardan istemli istemsiz o kadar çok bilgi yüklenmesi yapılıyor ki beyin hangisinin gerekli hangisinin gereksiz olduğunu bilemiyor.

iwillsurvivee

çok fazla sosyal medya, internet falan takılıyorsan olabilir. yaşın genç.

tabudeviren
1

mobil görünümden çık