Cok onemliydi ne yapacagim simdi... isime mal olabilir bu.




 

recuva

kablelvuku

Backup yapilmamis data’da ise yariyor mu?

nefertarii

eğer çok ciddi ise
1. bilgisayar kapatılır.
2. harddisk çıkarılıp başka bir bilgisayara takılır.
3. bu hard diskin takıldığı bilgisayarda easy track recovery gibi dosyalarla tarama yapılır.
4. bilgisayarı kapatmak hayati öneme sahiptir. çünkü bu tip silmelerde bilgisayar o track boş olarak kabul edip oraya data yazar ve açık olan bilgisayarlar sürekli olarak boş olarak kabul ettikleri tracklerigeçici dosyaları yazmak için kullanır.
Geçmiş olsun.

tururo

Acilen bilgisayarı kapatmalı, safe mode gibi bir şeyde açıp veri kurtarma programı kurmalı (easeus data recovery en iyisi) ve tarama yaptırmalısınız.

Pek çok koşula bağlı ama genel olarak kurtarmanız zor olmaz.

aguen

Ya kapatamiyorum. Cunku sirketin bilgi islemcisi bagli su anda. Dolayisiyla o bakiyor, yurt disinda kendisi. Soyle bir sey var ki kendisinin dedigine gore klasor silinmemis (deleted) ama kaldirilmis (removed). Allahim nolur dogru olsun. boyle degilse mahvoldugumun resmidir.

nefertarii

kapatamıyorsanız da çok vakit harcamadan easeus data recovery pro (öneririm, ama paralı, ama internetten bulup indirebilirsiniz çok büyük bir firma değilse) veya recuva falan kurup hemen kurtarın yani.

it'cinizin bilmesi lazım ama bu işleri

aguen

Ben anlamadim ki. Kapattirmiyor bilgisayari bence tasidin sen bu klasoru diyor, ona shift delete yaptim sanirim diyorum; hala ayni seyi soyluyor. Kendi server’larindan bakacaklarmis eger bulamazsa. Su an tek tek tum dosyalarin uzerinden gidiyor...

Cidden cildirmak uzereyim.

nefertarii
1

mobil görünümden çık