Merhaba oturduğum evde merkezi sistem uydu var. Yani evde bir priz var uydu için takınca izleniyor. Ancak ben iki farklı receiverı bu prizden çalıştırmak istiyorum. Bu nedenle bir tane 5-2400mhz splitter aldım. Çalışmadı. Elimde 4-900mhz vardı. Onunla çalıştı ama neden ilk bağladığım model ile çalışmadı anlamıyorum. Bileğidir olan aydınlatabilir mi?




 

çalışmaz.

merkezi uydu sisteminde 2 receiver için 2 adet kablo gelmesi gerekir.

çalışan splitter ise DC pass modelidir ancak 2ci receiveri da açıp başka bir uydudan kanal izlemek istersen işler birbirine karışıp gene çalışmayacak.

orpheus

@orpheus 2 tv aynı anda çalışmayacak. Çalışsa dahi çok az bir ihtimal aynı anda çalışmaları. Receiver tv içinde gömülü. 2. Tv’nin olduğu noktada diseq’ten gelen bir kablo yok. Mecburen en yakın noktadaki prizden oraya bağlantı çektim. Daha önce Digiturk vardı. 1. Tv Digiturk ile izleniyordu. Şimdi ikisini de uyduya bağlamayı denedim. Yukarıda anlattığım olay başıma geldi. Yeni aldığım splitter üzerinde sadece power pass yazıyor. Diğerinde hiç yok dc pass olduğu belli değil. Fark be onu da bilmiyorum gerçi ama o çalıştırıyor.

draconas
1

mobil görünümden çık