Kutunun içine buz koy, üstünü kes vantilatör koy, iki de boru koy çözümleri uğraştığıma değer mi? Bana sanki saat başı buz değiştirmem gerekir o da zaten anca belki odayı .3 derece düşürür gibi geliyor.




 

zerre degmez. klasik vantilatör alin gecin.

black fridayde bos kutuya talim eden adam

buz aküleri denen şeylerden sıkça değişim yapableceksen ve oda küçükse işe yarar. odanın derecesini düşürmesini bekleme zaten lol. sadece havanın temas ettiği yeri insanı serinletir biraz okadar. buzlu suyu arada kafana dökerekte aynı etkiyi alabilrisin istersen

HasanK

yaklaşık 1 litrelik dondurma kutusuna su koyup dondurmam benim buzdolabında yaklaşık 6 7 saat sürüyor. ne kadar buz stoklayabileceğin önemli.

öte yandan illallah eder insan, her saat başı buzluktan buz al yerine yenisini koy.

ben sana çok daha basit iki yöntem söyliyeiym. birincisi evdeysen sık sık soğuk duş al, bu duş temizlenme amacıyla değil, 3 dakika 5 dakika soğuk ya da ılık suyun altına girince çok ferahlatıyor, ikinicisi ise sprey şişesi al, su ve okaliptüs yağı koy, fısfısla babam fısfısla. gör sen ferahlığı :)

fısfıslamayı vantilatör eşliğinde yaparsan alplere çıkıp gelmiş kadar olursun.

peltier modülü bile kullansan en az 4 tane, bu sefer de soğuttuğu kadar ısı üretecek, ısıyı uzaklaştıramayacaksın. yani sana bakan taraf serif üfleyecek ama arkadan sıcak çıkacak, ortam ısısı değişmiyecek yani :)

Fodera

Kili kipirdattigina degmez.

stavro

www.google.com.tr

Onunla uğraşana kadar yukarıdaki linktekini yapabilirsin

kaiserr76
1

mobil görünümden çık