Arkadaşlar, Vakıfbank Tercih Kart kullanıyorum. İşe girerken zorla vermişlerdi. Aidat yok falan diye sorun yapmadık. Ama kullanmaya başlayalı 3 yıl oldu ve şunu fark ettim; neredeyse her şeyi kredi kartıyla almama rağmen çok az puan birikiyor. Ya da bana öyle geliyor; şöyle söyleyeyim ayda en az 1800-2000 TL harcamam var ve bu 3 senede 70.000 TL civarı para yapıyor. Gelen puan ne diyeceksiniz? 10 TL falan. Ha bazen diyor ki şu tarihler arasında şu kadar akaryakıt alırsanız 25 TL, şu kadar şunu yaparsanız 10 TL; insana garip taklalar attıracak bir sürü kampanya yapıyor yapmasına ama hem o kampanyaları takip edemiyorum, hem de ücretsiz kart olduğu için kampanya katılımı için de sms ve ücret istiyor. Kart Vakıfbank'ın; Tercih kartı, worldcard özellikli bu arada. Şimdi;

1-Bu kadar az para puan normal mi?
2-Alışverişlerim genelde market ve restaurant alışverişi oluyor, şart koşmadan daha çok puan veren kartlar var mı?
3-Mil verse seyahat etsem ona da okeyim, Vakıfbank'ın milplus kartı var mesela, tavsiye eder misiniz?
4-Sizde puan durumları nasıl?

Şimdiden teşekkürler...

 

Ayda 2000 lirayla puan cok zor hocam.

Ayda 15-20bin ekstreye 100 tl ucus puan - 2 sinema bileti - aidat almama vs veriyor is bankasi. 1 yilda bi yurtdisi gidis donus anca geliyor-gelmiyor.

Su an hepsi cok cimri kartlarin. Kampanya takip ederim diyorsan bonus fena degil ama dedigin gibi 7 kere 100 tl alisveris yap falan diyorlar. Oeeeh yani

brkylmz

takla attırmadan puan veren kart yok. kampanyaya katılmadan düz harcama ile puan kazanma devri kapandı artık. oranlar çok düşük.

en çok kampanyayı garanti bonus yapıyo. diğer bonus özellikli kartlarda da aynı kampanyalar oluyo genelde ( denizbonus, tebvbonus vb )

mil için bi sene öncesine kadar m&s önerirdim ama onlar da yalan oldu. eskiden restaurant harcamalarına %50 mil verirdi oran %30'a düştü. diğer sektörlerin oranları hep %10 zaten. şu an qnb mil kartı çıkardı diye biraz kampanya yapmaya başladı ama aidatı da çok. ayda 2000 lira harcamaya kurtarır mı bilemedim.

bende m&s kart var mesela. dükkan için yüklü ödeme yapıyorum. harcama yaptığım sektör restaurant geçtiği için ayda 1 bazen 2 bilet alacak kadar mil veriyo.

şahsi harcamalarım ayda ortalama 3000 oluyo. denizbonus, cepteteb, axess ve enpara kredi kartlarım var. hangisinde kampanya varsa onunla harcama yapıyorum. gelen bonuslarla direkt altın alıyorum.

spirit crusher

Benim ayda 3 bin harcamam oluyor genelde. Şu an 130 liralık puanım var. Kart Maximum

Fusha
1

mobil görünümden çık