selam. anneler gunu icin kadin anama bi telefon alayim diyorum. fakat ben yurtdisindayim. o yuzden en onemli kriter telefonu kutudan cikarip sorunsuz sekilde kullanabilecek olmasi. yok hafizaydi, romdu, cartti curttu hata verirse annem panik yapar. ben de yaninda degilim. butce 1500 gibi dusundum ama esnetiriz gerekirse. super hizli olmasina gerek yok, bi de elleri islakken falan da kullandigi icin cok pahali bisey olmasin istiyorum, cortlarsa uzulmesin. whatsapp facebook kullanacak. 5 incten buyuk olmasa da iyi olur.

ilk soru, hepsiburada'dan hic alisveris yapmadim. guvenip alabilir miyim? sahte romlu telefon falan gonderdiklerini okudum, oyle bi sikinti cikarsa uzulurum.

ikincisi nasi bisey alayim? hizlica baktim huawei p9 lite gozume carpti. bi de nokia 5. cok uzak kaldim piyasadan ben. is gorur mu boyle bisey?

tesekkurler.

 

j6+ öneririm. hepsiburadadan aldım telefonumu sıkıntı çıkmadı.

kablelvuku

hepsiburada, n11, amazon üzerinden alabilirsiniz.

Samsung a3 olabilir,
xiaomi mi 6 olabilir.
xiaomi redmi note 5 olabilir.

aylakadam

O paraya Xiaomi alın. Huawei'in amiral gemileri hariç telefonları tırt oluyor.

Nokia bitti muhabbeti son derece yanlış ama Nokia 5 iyi bir seçenek değil. 5.1 Plus veya 3.1 Plus belki seçilebilir. Parasına göre sağlam ve kaliteli malzeme kullanır Nokia ve Xiaomi. Samsung J serisi de önermem kesinlikle. S ve Note dışı Samsung alınmaz. Belki uygun fiyata bulunursa üst sınıf A serileri o da belki.

Hepsiburada veya Amazon sorun çıkartmaz. Hb biraz geç yollamıştı benim hediyeyi gerçi geçen sene anneler gününde. Erkenden almakta fayda var.

bos gezenin bos ustasi

xiaomi'nin redmi modellerinden biri olabilir. misal

www.hepsiburada.com

efreet sultan

Daha önce anne telefonu çok aldım. Bi kere küçük değil büyük alın. Gözler görmez, çantalar büyük, kullanması daha rahat. İkincisi ıslak elle dokunuldu diye cihaz bozulmaz.
Anne telefoni deyince samsung j7 alınır geçilir. Hafızayı küçük almayın silmesi etmesi zaten kendo başına yapamaz. Seneden seneye siz silecekmişsiniz ıvır zıvırı diye düşünün.

baal
1

mobil görünümden çık