Tedavi süreci ve doktorlar hakkında bilgi soracaktım. Gitmeyenlerin yorumlarını yeterince okudum, gidenlerden cevap bekliyorum :)




 

#1331286 Burada bir iki yorum var.

hepbiarayisicinde

Annemin bir eczacı arkadaşı yapıyordu, ücretsiz. Kendim gittiğimde yarımbırantığımdan faydasını göremedim ancak annemin dediğine göre kuzenimin küçük oğlunun ayaklarının eğriliğini düzeltmiş ki çoğu doktorun bu böyle kalacak, yapacak bir şey yok dediğini bilirim. Ek olarak yine annemin hastanesinden bir arkadaşının gül hastalığını tedavi etmiş ki şu anda kız arkadaşım bu durumdan muzdarip, krem + antibiyotik tedavisine rağmen geçmedi, sadece azaldı.

Ama yine de homeopati zaman ve para (satılan ilaçlar pahalı olmasa da yine de ücretli) kaybımı yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilemiyorum.

kojonotsuki

Ayrıca tedavi sürecimde şöyleydi (tam bitmemiş hali): 2-3 saat soran bir görüşme yaptım kadınla, bana çok ayrıntılı sorular sordu. Bu sorular her şeyle ilgili, dışkınızın renginden yaşadığınız hastalıklara kadar. Sonrasında da ilaç verdi. İlaç bezelyeden de küçük top şeklindeydi ve tek seferlikti. Ayrıca tedavi sürecinde kahve içmem ve mentollu şeyler tüketmem yasaklanmıştı.

kojonotsuki
1

mobil görünümden çık