selam. 1 sayfalik cv hazirladim. muhendislik isi bakiyorum yurtdisinda. kenarda duran 'liderlik, yaraticilik cart curt' yazan yeri degistirip stajlarimi yazdim kucuk bi yere. 1 aylik stajlar, staj yeri ve staj konusunu yazdim. en azindan 1 ay da olsa bi konunun teknik altyapisini gorme imkanim oldu, isveren acisindan onemli olabilir diye dusunuyorum. sileyim mi ya kararsizim? ne lan bu derler mi?




 

ilk defa ya da çok az tecrübeyle çalışacaksanız staj eklemekte fayda var. 5 yıldır falan çalışıyorsanız çok da önemli değil. tabi çok prestijli bir staj yaptıysanız yazın yine de, zarar gelmez.

exquake

staj benim için çalışılan yer ve süreden daha önemlidir.

ground

silme dursun. ben ilk işimde hep stajlarımdan bahsetmiştim. çünkü iş veren sizi daha önce deneyiminiz yoksa stajlarınızdan ve öğrenim hayatınız dışında bir şey ile değerlendiremez.

kablelvuku

ilk isinse dursun, yok part-time/full-time is tecruben varsa ve yer sikintisi cekiyorsan sil gitsin. yurtdisinda kimse 1 aylik stajlara bakmaz. 1 aylik stajda bir is de yapilmaz cunku. 2-3 aylik stajlarin varsa onlari tutabilirsin ama

crucio

yurt dışı için cv hazırlıyorsan yurt dışı cv örneklerine bakarak hazırla muhakkak. mesela tr'de muhakkak olması beklenen fotoğraf yurt dışı cv'lerde olmaz, tuhaf karşılanır. benzer şekilde doğum tarihi vs. de öyle.

lordoz
1

mobil görünümden çık