Giydiğiniz bir kıyafeti bir daha giymeyip hemen yıkıyor musunuz? Yıkamıyorsanız o kıyafeti dolaba tekrar mı kaldırıyorsunuz? Yoksa bir kıyafeti 5 gün giyenlerden misiniz?




 

sadece 1 kez giymişsem havalandırıp dolaba kaldırıyorum tüm kıyafetleri.

yıkama sıklığı:
üst giyim 2-3 giyişte bir
alt giyim 8-10 giyişte bir
montlar senede 1

taurina

temiz giyildikten sonra, kıyafet üzerinizdeyken çok terlenmediyse, üzerine bir şey dökülmediyse 3-4 kez giyilebilir bence. pantolonlar daha uzun hele.
ama bu dediğim kış için.
yazın maksimum iki kez giyilir genel olarak. hele t-shirt falansa her seferinde yıkanmalı.

lost aci soyler

Pantolonu kirlenmediği sürece yıkamam.
Gömleği kışın 2-3 defa giymeden sonra, yazın tek giyimde yıkanır genelde.
Tşört tek giyimden sonra her zaman yıkanır.

valarmurgulis

Kot pantolon yikanmaz oyle habire mesela.
Sweaterlari da oyle cok sik yikamam. Kokarsa, leke olursa yikarim veya ustunden cok zaman gecmisse. Chino pantolonlari daha sik atarim makinaya.

Ama ic camasirlar tek kullanimliktir benim icin, aksamina dustan sonra camasir sepetine girer. Corap da oyle.

bos gezenin bos ustasi

Ne zaman kirlendigini hissedersem. Tek giyiste degistirdigim de oluyor 5-6 gunde de.
Pantolonlari cok yikamam mesela. Surekli yikarsan her sezon tum pantolonlaro yenilemen gerekir zaten.

stavro

Pantolon iki, onun dışında bir

kitap arasında kalmış silgi tozu

ben home ofis çalışıyorum evde sürekli spor tarz giyiyorum.
dışarı çıktım mesela bi arkadaşla kahve içtim dolandım geldim 3 saat sürmez
ne biliyim markete filan indim 15 dakika sürüyor
böyle böyle giydiğim şeyleri giyip yıkamıyorum hemen, genelde giyinme odasında duruyor -dolap dışında, birkaç kez giyiliyor.
ama iş için veya yolculuk için ya da hastaneye filan gittiysem vb. sabahtan giydim geceye kadar üzerimdeyse her şey kirli sepetine gider.
jean fazla giymem o yüzden pek de yıkamıyorum leke filan olunca yıkıyorum. bunlar da askım var bi tane orada duruyor.

niye ama

Cevapları okuyunca kendimi bayağı kötü hissettim. Bir kıyafetle dışarı çıktıysam eğer direkt kirli sepetine... 1 gün veya 1 saat giymem farketmez. Üstümden çıkardığımı tekrar giyemiyorum.
Pijama üst üst giydiğim tek kıyafet olabilir onu da dolaba kaldırmıyorum zaten.

irene

Ic camasiri hergün degisecek.
Tisörtler yazin her gün mutlaka degisecek.
Onun disinda bir bluzu 2-3 gün, pantolonu da iki hafta falan giyiyorum.

Montlar da bahar gelince yikanip dolaba kalkmali.

chitosan
1

mobil görünümden çık