Geçen gün devlet hastanesinde diş taşı temizliği yaptırdım. Ancak görünen o ki çok iyi bir iş çıkaramamışlar. Hala bazı dişlerimde diş taşı bulunuyor.

Ne yapmam lazım? İlla özel bir kliniğe mi gitmeliyim? Yoksa evde üretebileceğim bir çözüm var mıdır?


 

elektrikli diş fırçasıyla düzenli fırçala.

sutlu nescafe

düzenli olmasa da fırçalıyorum elektrikli diş fırçasıyla. ama sorun, yapılan temizliğin doğru düzgün yapılmaması. yani bir ilaç vs. var mı kullanayım da kalan taşlar da erisin gitsin?

ufoozgur

öyle bir ilaç duymadım. eğer çoğu gittiyse elektrikli diş fırçasıyla geri kalanları veya yeni oluşanları da çıkarmak mümkün. o nedenle dedim.
hala rahatsız ediyoesa özel bir kliniğe veya yine devlet hastanesinde temizletebilirsin.

sutlu nescafe

tekrar temizletmen lazim, oyle bir kimyasal/ilac olsaydi zaten dis temizletmeye gerek kalmazdi. iyi temizlenince 1 sene goturuyor.

cooperr

özelde düzenli diş temizleten bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki, eğer tam çıkmamışran kastınız; azı dişlerin üzerindeki kıvrımlarda kalanlarsa onlar zaten temizletmeden önce çok fazlaysa tamamıyla çıkmıyor. elektrikli forçayla düzenli fırçalayıp en fazla yılda bir temizletirseniz de pırıl pırıl dişleriniz oluyor.

j lithium

sizi kontrol seansina cagirmadilar mi? devleti bilmiyorum ama ozel klinikte bizim doktor cagiriyor, zaten olmasi gereken de bu kendisinin aciklamasina gore...

mavicorap
1

mobil görünümden çık