var mi? nasil?

1.5 senedir t serisi kullaniyorum. malum, vidasi bile kaliteli aletin. alistim ister istemez, normal bilgisayarlar yogurt kabi gibi geliyor. lakin model yukseltmek de istiyorum. simdi bu l serisine baktim, e ve t arasinda demisler ama atiyorum islemcisi, ram frekansi, hdd'si falan t serisindeki gibi ust kalite mi? en temel farki kasasinin plastik olmasi sanirim.

en onemlisi, t veya x serisi kullandiktan sonra l serisi kullananlar icin soruyorum, thinkpad hissiyati veriyor mu l serisi?

 

l diye bir thinkpad yok. olmamalı yani :) e yi zaten thinkpad'den sayma. ev kullanıcısı thinkpadi o. t ile şu an bu yazıyı yazıyorum, diğer yandan da photoshop vb bir dünya program açık. l olsaydı muhtemelen bunları yapamazdım. ama l alacağımı da sanmıyorum. alma :(

Tears of Devil

l serisi tatlı su thinkpadidir!

***written from thinkpad x230***

binder dandet

ben evde lenovo ideapad 700 işte lenovo v330 kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum. thinkpad yerine bu serileride tavsiye ederim.

- ideapadler iç tarafı aliminyum dışı plastik. görünüş olarak macbookları andırıyorlar. bu serilerde daha güçlü ekran kartları yer alıyor.
- v serisi ise it'ciler için. cihaz ince olmasına rağmen dvd writer dahil yığınla port var. iç dış plastik.

maden suyu

@tears of devil

www.notebookcheck.net

@binder

asdfh ya soyle gectigimiz yillara baktim da ben de tatli suda kullaniyorum zaten laptopu. o yuzden ayni kalite hissiyatini verdikten sonra cok sorun degil.

@maden suyu

tesekkurler inceleyeyim. fakat siz l serisi kullandiniz mi?

icim urperiyor
1

mobil görünümden çık