Mesela Slovenya gibi yerler olabilir.

Kendi kendine takilmaca, kitap yazma, resim yapma olanagi bulabilecegim bir otel, sessizlik, kendimle bas basa kalma gibi durumlar istiyorum. Tarihi onemli degil, daha cok dogasiyla ilgileniyorum.

Asiri da pahali olmasa iyi olur tabii.

Sizin var mi gittiginiz, bir kac gun kafa dinlediginiz yerler boyle?

Tesekkur ederim.

aslinda Gurcistan taraflari da olur.

 

Aklima Slovakya ve Karadag geldi. Ucuz ve vizesiz dersen elbette Karadag. Arnavutlar da henuz turizmin gucunu pek kesfedemediklerinden onlarin da sahil kesimi komsu ulkelerin Dalmacya kiyilarina gore oldukca sakin. Ne Yunanistan ne de Hirvatistan gibi kalabalik. Slovakya'nin ise baskenti Bratislava degil Tetra Daglari bolgesindeki yerleri guzel.

Traveller

Şehir önerisi veremeyeceğim ama karadağ kesinlikle ucuz bir ülke değil.

valentinov

Avusturya ve ufacik koyleri. (Hallstatt filan degil tabi ki) mesela nationalpark gesäuse etrafindaki yerler olabilir, maltatal, kleinwalsertal, leutasch vs.

Ya da almanya’da schwarzwald etrafindaki koyler.
Slovakya’da nizke tatry national park bolgesi olabilir ya da slovak paradise. Yine belarus’la polonya arasindaki avrupanin en eski ormani kismi var.

Letonya ve estonya duz yerler ama acayip cok orman var. cok guzel oralar.

Vizesiz olsun dersen, karadag harika bir doga sunuyor. Kosova da ekoturizm uzerine gelismeye calisiyor ve hala populer bi destinasyon degil.

kuehles blondes

Sessiz, sakin, rüya manzarılı, düzgün bisiklet yolları, bonus olarak Dünya'nın en iyi beyaz şarapları var (bkz: Mosel) Hatta: www.google.com

Frankfurt'tan trenle her köyüne ulaşım var. Spesifik kasaba/köy önerisi için yeşillendirebilirsiniz. Günlük 30 Euro'ya oda bulunur minik bir pansiyonda. Gerci, 5 ile carpılınca ucuz olmaktan cıktı.

buf-e kür

Tallin

basond
1

mobil görünümden çık