24 saat sonra gittiğim yere varmış olacağım, 1 haftadır teker teker gönderiyorum, gönderdiklerimin hepsi istekten 23 buçuk saat sonra kusura bakma doluyum diyip reddediyorlar, şimdi vakit az kalınca aynı anda birden fazla istek gönderdim, onaylamadan önce lütfen bildirin gibisinden de bişey yazdım. Sonuçta 24 saatten az kaldı onaylarsa bir de iptal etsem para gidecek.

Neden böyle birşey yapıyorlar ki? Host olan birisinin telefonunda app olmalı diye düşünüyorum, e bildirim hemen gidiyor. Hadi telefonu bozuldu etti, maillerini de mi kontrol etmiyor hiç? Bana mı denk geldi cevap vermeyen tüm hostlar...


 

istek gönderdiğin anda bi notification geliyor, bi düşüneyim diyosun ya da o an müsait olmuyorsun unutulup gidiyor. bir sonraki notification 23. saatte geliyor 1 saat içinde cevap ver diye. Hepsinin olumsuz dönüş yapmış olması ise biraz denk gelmiş heralde sana. Profilde hiç yorum vs yoksa kuşkuyla yaklaşıyor olabilirler.

10032007

Pozitif yorumlar da var hesabımda yani. Son 1 saatte giden bildirimden dolayı geç alıyor olabilirim evet. Şanssızlık...

mirafiori

Aninda rezervasyon’u secince cok mu pahali cikiyor evler?

brkylmz

Anında rezervasyonlu evler yoktu çok uzaktaydı bölge olarak. Neyse bir öğrenci buldum da hemen cevap verdi hallettik. Zaten o da kabul etmese iptal edecektim bileti.

mirafiori
1

mobil görünümden çık