Geçen hafta Almanya’ya bi kargo gönderdim. Akıbetini takip edebileyim diye bi ton para bayıldım. Bi barkod numaram var ama hem ptt’nin sitesi hem de şu uluslararası takip sitelerinden baktığımda Türkiye’den çıkışına kadar gösteriyor. Takip etmenin başka yolu var mı?




 

Ptt'nin sitesi türkiyeden çıktıktan sonra göstermez. Almanya'nın posta servisinden bakın. Yine de görünmüyorsa ülkeye henüz girmemiştir, transit halindedir.

yellow brick road

17track.net var, orayı denediniz mi?

gonion

Ptt’nin sitesinde yurtdışı takip desteği verdiği ülkeler arasında Almanya görünmüyor. Bizden çıkışı 30 eylül, dolayısıyla Almanya’ya girmemiş olması düşük ihtimal. 17track, Deustche post, Dhl ve diğerlerinin hepsi tr çıkışını gösteriyor o kadar.

manuel mandalina

17track.net'e bakın veya almanya'nın posta servisine bakın.

argent dawn

17track.net +1

Genelde buradan takip ediyorum. Varış ülkesine 2-3 günde ulaşsa bile, 2 haftadan önce alıcıya ulaşmadı benimkiler.

Selektivite

Yukarıda da yazdığım gibi hepsine baktım ama sonuç alamadım.

manuel mandalina

daha gümrüğe girmemiştir o zaman bekleyin biraz.

argent dawn

30’unda sevkedilmiş olsa bile mi?

manuel mandalina

çin gümrüğünden 25'inde çıkan posta dün türkiye gümrüğüne girdi. oluyor yani öyle şeyler.

argent dawn

Tr den cikmis varis ulkesinde gumrukten cikmamistir henuz, sen de goremiyorsundur. Yani varis ulkesinde henuz hareket etmemistir. Normalde o ulkedeki hareketini de gorebiliyorsun.
Ben yurtdisi gonderimi adim adim takip etmistim bu sekilde. Hatta gecikecegini anlayinca aliciya haber verip kargonun bulundugu posta ofisini soyledim gidip kendi aldi.
Yani beklemen lazim.

stavro
1

mobil görünümden çık