Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl? Gidip bir veterinerden falan rapor almamız mı gerekiyor? Bir de kabine sıvı alınamıyor normalde, ben bunu naylon bir torbanın içindeki suya doldurarak uçağa sokabilir miyim?

Buna izin verilmesi bir yana; böyle bir şey denersem balık ölür mü sizce? Kendisi en az 1.5 yaşında, aldığım zamana göre irileşmiş, sağlıklı görünen, birkaç kez tatile çıkacağımda yürüyerek 15 dk yolda naylon torbanın içinde arkadaşın evine taşıdığım ve bana mısın demeyen güzelce bir hayvan. İstanbul'dan Kıbrıs'a taşımak istiyorum. Havaalanına giderken toplu taşımayla gideceğim.

Hiç uğraşmayıp bir arkadaşa ya da bir pet shop'a mı vereyim dersiniz?

 

Arkadaşınıza verin derim, naylon torbada taşıyacakmışsınız bir de. Delinir, patlar bir şey olur. Ayrıca uçağa sıvı almıyorlar, canlı hayvan taşınması da sıkıntı yaratabilir.

En temizi arkadaşa bırakmak.

utkumon

Aman hocam balık dediğin her halttan etkilenen bi varlık. 3 buçuk sene baktım ben de bi tanesine. Arkadaşınıza verin kafanız rahat olsun.

lcha

öldür. acısız olsun.

hayvan sevgisizlikten ölmeden sen öldür. yazık hayvana.

alacağın en ilgi bekleyen hayvan da balık olsun. kedi köpek fln alırsan işkence çektirme hayvanlara bencilliklerinle.

abin de bakamadı demi hayvana, bir yem atacak hergün sadece. vah vah zavallı hayvan size kaldıysa.

petshopa götür bari sevecek küçük bir çocuk saahiplensin.

mobydick

Ya benim de benzer bir problemim var. Şimdi ayrı başlık açsam uçakta saksıda çiçek taşımak diye, mevzu hepten alay konusu olacak. Buraya bakanlar bana da cevap verebilir mi?

Normalde otobüsle gidecektim, ona güvenerek de küpe çiçeği aldım evime ama planlar değişti, uçakla gitmem gerekiyor. Şimdi ben bu çiçeği kucağımda götüreceğim diye tuttursam, güvenlikten geçebilir miyim? Bırakabileceğim kimse yok çünkü bütün arkadaşlarım öğretmen, haliyle kimse yaz boyu burada olmayacak. Ne olacak bu çiçek?

istinyede bekle
1

mobil görünümden çık