dün 500tl.lık telefon sorduğum bi duyuru açmıştım, anneme hediye alıcam. gelen öneriler doğrutusunda zenfone 5 bakıyorum. fiyatı teknomarketlerde 750tl civarı iken n11, gittigidiyor gibi yerlerde 500tl.ya bulmak mümkün. gittigidiyordaki dükkanlardan birinin yorumlarını okudum, kimse sorun yaşamamış gibi.

bu dükkanların böyle ucuza verebilmelerinin olayı nedir, en fazla ne gibi bi problemle karşılaşırım? birileri, 'servisten çıkma olmasından şüphelendim ama neyse ki öyle çıkmadı' falan yazmış. bu mudur?


 

paralel ithalat oluyor onlar, asus için paralel ithalat alınabilir yorumlara bakılarak. kendi servisi de çok iyi değil.

fakyoras

İki tane Zenfone 5 var. O yüzden olabilir.

youtu.be

gunde 3 litre kola icen adam

refurbished'miş, ilanı iyi okumamışım :/

manuel mandalina

N11 gibi yerlerde satılanların bazıları Asus Türkiye garantili değil, ithal eden firma garantili. Asus Türkiye zaten rezalet bir durumda olduğu için pek bir önemi yok.

Ama n11 gibi sitelerde refurbished (yenilenmiş) ürünler de satılıyor. Bu ürünler serviste işlem görmüş ve tekrar satışa çıkmış ürünler oluyor. Satıcılar bunu ilanda belirtiyor. Bunun dışında teşhir ürünleri de satılabiliyor.

Bir de Lite modelleri var, daha düşük özelliklere sahip. Bunu da tercih etmeyin.

Eğer 600 liranın altında normal Zenfone 5 bulamıyorsanız Zenfone 2 laser'in 5 inchlik modelini alın, 700 lira civarında, daha yeni bir telefon. Bütçeniz illa 500 liraysa ve Zenfone 5 bulamıyorsanız da Nokia'nın modellerine bakabilirsiniz.

Ama bence biraz bütçenizi artırın çünkü anneniz 500 liraya alacağınız telefondan bir süre sonra şikayetçi olabilir.

Abdurrahman

general mobile4.5 g android tavsiye ederim...

gotic
1

mobil görünümden çık