Arkadaşlar memurlar.net sitesinde çok gereksiz bir tartışmaya iştirak ettim. Etmez olaydım adam beni yavaş yavaş trolledi ve şimdi de şikayet etmekle ve bu şikayet yüzünden memurluğumu engellemekle tehdit ediyor. Tartışma aşağıda, bir de özel mesajdan artık avukat olduğunu da belirterek adres falan vermiş, gelmezsen adam değilsin falan diye hakaretvari laflar etmiş.

Kısacası memuriyetini yakacağım diyor yani, tartışma aşağıda, bir bakabilir misiniz? Bu adam mesajlarında ciddi ciddi dava açmaktan bahsediyor, açarsa ceza alır mıyım? Ceza alırsam memurluk ve öğretmenlik hiç başlamadan biter mi?

İşte tartışma:

forum.memurlar.net

fatihkesan nickli kişi benim.

 

Bir sey olmaz. Cezalik bir sey yok.

fakyoras

hiçbir şey olmaz hakaret davasından... memuriyete girme konusunda 1 yıldan uzun hapis cezası almadığın sürece sıkıntı yok 657 madde 48'e bakabilirsin.

ratso rizzo

hiçbir şey olmaz. adam kendisi ceza alır öyle bir şey olsa

glamdr1ng

özelden özür dile kapansın gitsin.. uğraşma bence..

omonia

Arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum ben şu an öğretmen ya da memur değilim sınava hazırlanıyorum. Bu arkadaş bana dava açarsa "güvenlik soruşturması" kapsamında bir sıkıntı yaşar mıyım?

dergus

hakaret davasını kimse sallamaz abi bence.

ratso rizzo

Açacağı yok da, diyelim ki açtı. En fazla hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla sonuçlanır dava. Bu şekilde gelir uzmanı olan arkadaşım var. İçiniz rahat olsun.

Yalnız söylemeden edemeyeceğim, tartışmanın büyümesinde sizin payınız daha fazla sanki.

pulsartgr
1

mobil görünümden çık