Bu apple sürekli en iyi sensörleri koyuyor telefonuna çok güzel fotoğraflar çekiliyor, aynı kalitede fotoğraf çekebilen bir android telefon biliyormusunuz? samsung olur HTC olur, IOS ve microsoft olmasın ama :)




 

lumia ların carl zeiss lensi var. ms olmasin demissin ama öyle.

thewizardofearthsea

samsung note5 şu an en başarılı fotoğrafı çekiyor yani bizim piyasada satılanlar arasında. ben netten o şekilde sonuç aldım araştırmalarda. s6 edge de aynı kameraya sahip sanırım. onun dışında android kullanan bi kaç telefon daha iphone dan daha iyi foto çekiyordu ama şu an hatırlamıyorum. yani şu an piyasada zaten apple kamera açısından bi tık geride.

ergenpezeveng

kalite olarak neyi baz aldın bilmiyorum ama gsmarena.com üzerinden aynı fotoğrafın kıyaslamalarına bakarsan, iphone'dan keskinlik, renk doygunluğu, çözünürlük olarak çok daha iyi telefonlar var. hatta iphone 6'nın geri kaldığı noktaları çok ciddi görebilirsin dediğim sitede. not: iphone6 kullanıcısıyım.

Huan8

www.resimekle.net

bu fotoğrafı lg g4 ile tripodsuz çektim. herhangi bir iphone da buna benzer bir fotoğraf çekemezsiniz... tripod ile çeksem bir kat daha net olabilirdi.

seni sevenleri bir kere uzdun

cevaplar için hepinize teşekkür ederim demekki benim hüsnü kuruntum imiş :)

bu arada sanırım samsung s6 edge gayet iyi bir alet hem teknik özellikleri hemde kamera açısından. bir gün param olunca alacağım :)

selam
1

mobil görünümden çık