(10) 

patiswiss ablanın istifası

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1580932 
malum çikolata olayındaki ceo abla istifa etmiş ama bu marka zaten ona ait bir kuruluş değil mi? markaya topyekün bir tepki olsa (ki sosyal medya dışında kimsenin haberi yoktur diye düşünüyorum) marka sahibi yine kendisi olduğu için tepki devam ederdi. azıcık geri çekilse iki gün sonra unutulur giderdi zaten bu olay ama şimdi bile istifa etmesi neyi değiştirdi anlayamadım.

benim göremediğim bir anlamı var mı gerçekten bu istifanın yoksa olayı soğutmak için yapılan bir hamle mi?
(3) 

online seyahat sağlık sigortası

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1578058 
yakın zamanda internet üzerinden alan var mı? ne kadar süre için kaç para verdiniz? online olarak alınca başvuruda kabul etmeme gibi bir durum var mı? teşekkürler.
(2) 

istanbul'dan ankara'ya hızlı kurye önerileriniz

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1574993 
istanbul maltepe'de bir kurumdaki evrak zarfının teslim alınıp ankara'da sağlık bakanlığı'nın ilgili birimine teslim edilmesi için aynı gün teslimat şeklinde çalışan bir firmaya ihtiyacım var. google'dan baktığımda güvenilir bir siteye erişemedim. bu işleri yapan kullandığınız bildiğiniz güvenilir bir firma var mıdır? teşekkürler
(3) 

kyk nedeniyle gelen e-haciz nasıl kalkıyor?

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1562672 
kyk borcumu senelerdir ödemediğimden hesaplarıma e-haciz gelmişti. giren çıkan parayı etkilemediği için ben de hiçbir şey yapmadım öyle bekliyordu aylardır. son yapılandırma ile borcumu taksitlendirip 2 taksit de ödedim ama haciz halen aktif durumda. vergi dairesine falan gidip başvurmak mı gerekiyor acaba tecrübe eden var mı?

teşekkürler
(3) 

16 yaşındaki kardeş ile yurt dışı seyahati

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1555484 
haftaya bir boşluğum oldu araçla yunanistan’a geçeyim dedim. 16 yaşındaki kardeşimi de götürmek istiyorum ama sınırda problem olur mu? anne baba sağ ama şu an yurt dışındalar.
(1) 

yurt dışına araçla çıkış - ruhsat sahibi ve eski ehliyet

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1555322 
aracım babamın adına kayıtlı. noterden vekalet yeterli mi o olmadan yurt dışına çıkabilmem için? eğer yeterliyse ingilizcesini falan da mı yazıyorlar vekalete, sınırı geçtikten sonra nasıl anlaşılacak vekalette ne yazdığı?

ehliyetimi de henüz yenilemedim. bununla da çıkabiliyor muyuz yoksa illa çipli ehliyet mi gerekli? uluslararası sürücü belgesi diye bir şey alınıyormuş eskiden hala var mı o uygulama?

daha net bir planım olmamakla birlikte yunanistan ve bulgaristan ikilisi özelinde cevaplarınıza talibim. teşekkürler.
(2) 

bir cihazda nasıl birden fazla ekran kullanabiliriz?

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1554909 
bir dizüstü bilgisayarı projeksiyon ile perdeye yansıtıp sunum yapacağız. perdeyi göremeyecek kişiler için sunum yapılan bilgisayarı direkt elimizdeki diğer 2-3 laptopun ekranına da aynı anda verebilir miyiz kablolu veya kablosuz bir şekilde?

aklıma zoomda toplantı başlatıp ekran paylaşımı yapmak geldi en kolay olarak. alternatif, özellikle internete gerek duymadan uygulayabileceğimiz, alternatif bir yöntem var mıdır önereceğiniz?
(10) 

schengen için verilen banka hesap bilgisi teyit edilebilir mi?

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1551850 
şubat sonunda ispanya vizesine başvurdum. banka hesabında gösterdiğim paranın %80'lik kısmını anneme acil bir ihtiyacı için göndermek durumunda kaldım bugün. ondan önce aylardır hesapta duruyordu para, başvuru için toplanmış bir para değil yani. 3 aylık dökümde de göreceklerdir. yalnız şu anki meblağ istenen minimum tutarın altında kalıyor. başvuru değerlendirilirken bu hesaptaki miktarı kontrol etme şansları var mı? kvkk gereği ulaşamazlar diye düşünüyorum ama emin olamadım.

ryanair saati değişen uçak biletini değiştirme

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1551849 
mail geldi uçuş saatiniz değişti isterseniz ücretsiz olarak 1 gün öncesine ya da sonrasına alabilir veya iade edebilirsiniz diye ama gelen linke tıkladığımda yetkiniz yoktur diyor. kendim girip değiştirmek istediğim zaman da sıfırdan bilet fiyatı istiyor. canlı chatten birileriyle konuştum, bir form linki atıp kimlik vb bilgilerle doğrulama istedi. doğrulama yaptıktan sonra ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz dediler fakat sorun hala çözülemedi.

daha önce bu durumu tecrübe etmiş birileri var mı?
(3) 

videodan profesyonel çeviri hizmeti

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1544422 
bilimsel bir webinardaki ingilizce konuşmaları tercüme ettirip videoyu türkçe altyazılı olarak paylaşmak istiyoruz. konuşmaların transkripti yok. videodan dinleyip çevirmek gerekecek. bu tarz bir hizmet veriyor mu tercüme büroları veya kimlerle iletişime geçmek gerekir?
(3) 

futbol takımı için yapılan komik bir bağış listesi arıyorum

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1543144 
küçük bir takım için yapılan bağışların listesi ad soyad ve miktar olarak sanırım bir gazetede yayınlanmış. millet 20bin, 50 bin gibi miktarlar bağışlamış sonlarda biri ise 50-100 lira gibi komik bir meblağ vermiş. insanlar da dalga geçiyordu sosyal medyada 2 dürüm söylemiş falan diye. o görseli hatırlayan var mı?

eski ehliyet ile yurtdışında araç kiralamak

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1543124 
mümkün mü hala?

en son kiraladığımda daha çipli ehliyetler piyasada bile olmadığı için sorun yaşamamıştım. şimdi ocak-şubatta bosna hersek, sırbistan ve belki karadağ ziyaretlerim olacak. ehliyeti yenilemeye fırsatım olmayacak gibi görünüyor bu sürede. bir problemle karşılaşır mıyım? teşekkürler
(1) 

1 kasımdan sonra yurtdışından telefon getiren var mı?

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1541189 
gelen telefonun gümrükte getiren kişiye işlenmesi vb işlemler başladı mı? bir fazla telefon getirmek hiçbir şekilde mümkün değil mi kutuyu açıp cebe vs atarak? satmalık değil kullanmalık gelecek önemi varsa.

tişörte baskı için site veya mekan önerileriniz

kanatlı kontun müşfik öpücüğü #1540870 
sonuncusu 3-4 sene evvel olmak üzere 2 defa tisho.com üzerinden satın alıp memnun kalmıştım. şimdi sağda solda yorumları okuyunca şüpheye düştüm, hem baskı hem kumaş kalitesinin inanılmaz düştüğünü söylemiş herkes. yakın zamanlarda bu işe el atıp da memnun kalmış olan varsa tavsiyelere açığım.

istanbul içerisinde direkt gidip yaptırabileceğim bir dükkan da olabilir. illa internet üzerinden olması gerekmiyor. 2-3 parça tişört yaptıracağım sadece.

teşekkürler
1

mobil görünümden çık