(2) 

esenyurt'taki 1+1 daireler

adse #1511845 
yepyeni binalardaki daireler oldukça uygun fiyatlı. şöyle 10-15 seneye bu bölgenin çehresinin olumlu anlamda değişeceğini düşünüyor musunuz? şu an oturma hatta yüksek kira beklentisi olmaksızın, al kenara at hesabı. mantıklı mı?
(3) 

aile içi mülk devrederken tapu işlemleri

adse #1511758 
baba, mülkünü çocuğunun üzerine geçirecek.
web tapu'dan kontrol ettim, satış dışında aile için devirle ilgili bir seçenek yok. hibe(bağış) var. onu mu seçmek gerekiyor?
(3) 

Birini whatsapp'tan engellediğimizde o kişi bize SMS atabilir mi?

adse #1511746 
sb tşk
(7) 

dörtte dört sinovac aşılı olan

adse #1510497 
üç doz sinovaclıyım. dördüncüyü de sinovac seçeceğim. benim gibi sinovac'tan devam eden arkadaşlar var mı? bu süreçte korona olduysanız, kolay atlatabildiniz mi acaba?
(8) 

eski kiracının oturduğu fiyat - yeni ev sahibi

adse #1510364 
selamlar.

içinde kiracı olan bir ev satın alındı. kendisi 6 aylık kirayı eski ev sahibine peşin ödemiş, yeni ev sahibine bir ödemesi olmadı. planlar değişti, yeni ev sahibi oraya yerleşmekten vazgeçti, kiracı da düzgün bir insan, fiyatta anlaşılırsa kalacak kendisi. (herhangi bir sözleşme yapmadı yeni ev sahibiyle)

bu durumda eski ev sahibiyle olan anlaşmaları, eski kira bedeli vs. yeni ev sahibini bağlar mı? 4500'e oturuyormuş eskiden. şu an o bölgede kira fiyatları en aşağı iki misli görünüyor, buna rağmen aracılık eden emlakçı cüzi bir artış teklif etti, ki o fiyata o bölgede bulunabilecek evler 40 metrekare, evin yarısı bile değil. o yüzden bana çok düşük geldi emlakçının teklifi. nasıl oluyor bu işler? eski ev sahibine ödediği kira, yeni ev sahibini zam bazında bağlar mı?
(1) 

kondisyon bisikletini nereden almalı? ist-avr yakası

adse #1510020 
internetten alma süreci nasıl işliyor? hepsiburada'da satıldığını gördüm ama kurulumu kim yapıyor? kurulum da dahil satın alabileceğim online bir yer var mıdır?
(8) 

@gmx.ch uzantılı garip sms'ler geliyor

adse #1509344 
iki oldu. şöyle bir adresten gelmiş: gizmoke@gmx.ch

"merhaba, ben işe alım sorumlusuyum, aynı zamanda youtube ve facebook görüntüleme analizlerinden sorumluyum! online part time eleman almam gerekiyor" vb.

adresi de mesajı da dolandırıcı olduğunu haykırıyor da nereden erişildi benim cep telefonuma anlamadım? linkedin olabilir mi? size de geliyor mu böyle mesajlar?
(8) 

Kredi çekerek ev almak

adse #1509172 
Selam arkadaşlar.
Kredi çekip "kira öder gibi" ev satın almakla ilgili ne düşünüyorsunuz? Şu zamanda girişilecek iş mi? Doğrusu daha önce hiç borca girmedim. Bunun için önerileriniz varsa talibim.

Başka bir evden kira gelirim var. O kirayla borcu ödeyeceğim eğer olursa. (Kiracının çıkma durumunda, bir müddet zora düşmem, yeni kiracı bulana kadar borcu karşılayabilirim) Bugün emlak danışmanıyla konuştuğumda laf arasında bunu da sordum, tavsiye etmediğini söyledi. Sorma fırsatım da olmadı. Nedendir?
1

mobil görünümden çık