(2) 

Küçük motorlu benzinli araçlar ve motor sesi

chicha_v2 #1442496 
Hafta sonu 1.2 75 bg Opel Corsa kullandım, daha önce de 1.2 Peugeot 301 kullanmıştım ikisinde de birinci viteste ve 3000 devirden sonra motor kükremeye benzer bir ses çıkarıyor. Aynı şekilde hafif dik bir yerde geri çıkmaya çalışırken de araba kükrüyor.

Kullanananlar anlamıştır sanırım ne dediğimi. Niye böyle oluyor? 2. veya 3. viteste yüksek devirlerde bu kadar bariz ses gelmiyor ayrıca.
(5) 

Çatlayan araba camını düzeltmek

chicha_v2 #1442198 
İnternette bi solüsyon gibi bi şeyle yapıyorlar ama internetten söyleyecek vaktim yok. Yarın İstanbul'da nereden alabilirim bunu?

www.hepsiburada.com
(2) 

Type-c telefon ve kulaklık dönüştürücü

chicha_v2 #1441236 
Yeni aldığım telefonda (Oneplus 7) kulaklık girişi yok. Mevcut kulaklığımı kullanmak için Apple'ın dönüştürücüsünü aldım ama ses kalitesi gayet iyiyken kulaklık kontrolleri çalışmıyor, mikrofonu da karşı taraf çok zor duyuyor.

Hal böyleyken önceliğim başka bir dönüştürücü kullanmak ama yorumlar hiç iç açıcı değil. Sizin Android telefonla kullandığınız ve düzgün çalışan kulaklık dönüştürücü önerileriniz neler?

Type-C veya bluetooth kulaklık şu an için düşünmüyorum.
(2) 

Ödev teslimi sorusu

chicha_v2 #1440803 
Kardeşimin ödeviyle ilgili aşağıdaki gibi bir açıklama var. Dijital poster olacaksa parlak kağıt detayı neden var? Dijital olmayacaksa bastırıp çevrimiçi ortama yüklemenin ne anlamı var? Sizce hangisi? :)

Ödev konunuzu, poster sunumu (Boy: 90-100cm / En: 70-80 cm – Parlak Kağıt) şeklinde hazırlanarak (tüm ödevler dikey formatta hazırlanacaktır), 04.09.2020 tarihi saat 17:00'e kadar ibuzeme yüklenecektir.

Not: Hocaya soruldu cevap gelmedi henüz.
(1) 

İkinci el telefon alırken sözleşme?

chicha_v2 #1440137 
Merhaba duyurunun Demokles'leri!

Bu hafta içinde ikinci el bir telefon alacağım. Ucuz da bir telefon değil malum fiyatlar uçtuğundan.

Basit de olsa bir sözleşme hazırlasam ileride başıma gelebilecek şeylerden kendimi koruyabilir miyim? (IMEI kopyalanması vs.)

Evetse sözleşmenin içeriği nasıl olmalıdır?
(3) 

Orvital ilik suyu ile çorba?

chicha_v2 #1439565 
SKT yaklaşıyor çorba yapayım dedim ama dümdüz tencereye atıp çorba mı yapacağım bunu? İçine şehriye falan mı atayım napayım?

Ürün bu: www.migros.com.tr
(4) 

İş görüşmesi sonrası mevcut maaş sorusu

chicha_v2 #1438186 
Dün başarılı bir iş görüşmesi sonrası insan kaynakları tarafından adamdım.

Kadın mevcut maaşımı sordu, ben de boşluğuna geldi söyledim direkt neyse onu. Sonra istediğim maaşı sordu onu da %30 civarı fazlasını söyledim.

Banka bu arada şirket, istediğim parayı hatta fazlasını alan vardır benim pozisyon ve tecrübemde de yine de kafama takıldı mevcut maaşı daha yüksek mi söyleseydim diye.

Siz napıyorsunuz bu soru karşısında? Mevcut maaşı söylerim, maaş aralığı söylerim, söylemek istemediğimi iletirim, mevcutun üstünde ama makul bir maaş söylerim?
(4) 

Neowise kuyrukluyıldızını görmüş olabilir miyim?

chicha_v2 #1435890 
Sakarya semalarından İzmit'e doğru parlak ve arkasında iz bırakan bir şey geçti. Flightradar'dan baktım ve o yönde uçan bir uçak görmedim.

Kuyrukluyıldız geçen hafta görülebiliyordu da bir acaba olarak sormak istedim heyecanla? :)
(2) 

Bialetti çelik moka pot

chicha_v2 #1431078 
Alüminyum olanını almak istemedim o sıcaklıkta alüminyum-su temasının sağlıksız olacağını düşündüğümden ama bunun çeliği de varmış.

Kullanan var mı? Memnun musunuz?
12345678   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık