(7) 

merhaba kadıköy'de bilgisayarıma format attırabileceğim

pelovann #1388214 
güvenilir ve çok pahalı olmayan bir yer biliyorsanız yazabilir misiniz? bilgisayarım aşırı yavaşladı, format attırmak istiyorum, onun yanı sıra bilgisayarımın nesi olduğuna da baktırmak istiyorum. 1,5 senelik bilgisayar, asus. öneren elleriniz dert görmesin
(9) 

merhaba gunluk olarak okuyabilecegim

pelovann #1385137 
ingilizce okuma metinleri ariyorum. app seklinde. her konuda yazilmis olabilir, makale seklinde olabilir. ny times'in vardi sanirim boyle bi uygulamasi, ucretliydi. ucretsiz ve temiz bir uygulama ariyorum. acip acip reading yapayim istiyorum. var midir boyle bir uygulama? yoksa da app fikri oldu yeni:)
(4) 

merhaba, kadıköyde gitmeyi en sevdiğiniz kütüphaneyi soruyorum

pelovann #1385118 
çalışma alanının konforu, kitap bulunabilirliği vs açısından soruyorum. hangisine gideyim?
bi de kitap kafe gibi kafeler bakınıyorum kadıköy'de yine. en son 2-3 sene önce gittiğim, çok ara sokaklardan birinde böyle bir kafe vardı ama asla yerini hatırlayamam, bir arkadaşım götürmüştü. kafenin adı da rose'lu falan bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. tam kitap kafe gibi de değildi de işte küçük şirin bir kafe, çayını kekini alıp oturuyorsun. böyle tatlış, kimsenin gelip tavuğunuza kış demeyeceği kafeler önerir misiniz kadıköy sınırları içerisinde? o ara sokaklardaki küçük tatlı kafelerden bahsediyorum.
şimdiden teşekkürler.
(8) 

Merhaba duyuru sakinleri

pelovann #1380017 
Edit: Model x542b/asus

Olay şu ki ben geçen sene asus marka bir laptop aldım. İlk aldığım günden beri bu laptopu duvardan duvara fırlatmak istiyorum. İlk aldığım günden beri aşırı yavaş çalışıyor, kağnı bunun yanında hızlı kalır. Ulan yepyeni bilgisayar bu, ne derdi olabilir? Aha şu duyuruyu açana kadar havale geçirdim, sanırsın 20 yıllık beyaz arkası kocaman monitörlü bilgisayarlardan. Onlar bile daha hızlı çalışıyordur muhtemelen bu bilgisayar demeye bin şahit isteyen aletten.
Bilgisayarı evkur'dan aldım bu arada bir faydası olacaksa. İlk aldığımda zaten 1 ay kullandım en fazla, sonra 4-5 aylığına yurt dışına çıktım ve yanımda götürmedim, 4-5 ay yattı yani evde. Kimse dokunmadı, 4-5 ay hiç açılmadı bilgisayar. Gelip kullanmaya başladığımda yine kasıyordu aynen böyle, ha düzeldi ha düzelecek diye bekleye bekleye kafayı yedim. Duvara fırlatıcam en son.
Çok uzun oldu farkındayım, sizce bu gerizekalı makinenin sorunu ne olabilir?
Not: Bazen uzun süre kullanınca bilgisayar bir açılıp kendine geliyor sanki, hızlanıyor ama ilk açıldığında mümmmmmmkün değil bir dosyayı açsın, işimi görsün. Kendine gelene kadar bu beyefendiyi mi bekleyeceğiz? Derdi ne olabilir bunun? Ne yapmam gerekiyorsa yapayım yeter artık.
He bir de durup dururken kendi kendine kapanıyor ara sıra. Çok yüklenildiğinde falan. Çok yüklenmek dediğim de aynı anda birkaç dosyayı çalıştırmaya çalıştırdığım sıralarda. Kerataya bak ya. Paşam.
(2) 

eksi sozlukte

pelovann #1354243 
grupca mesajlasilabiliyor mu? birkac arkadasa ayni konu hakkinda bi seyler anlatmam lazim ama nereden anlatacagimi bilemedim. var mi boyle bir olay?
(4) 

merhaba tamamen sifirdan, yeni dogmus bir bebegin ogrenecegi gibi

pelovann #1353409 
almanca ogrenmeye baslayacagim. gercekten sayilari bile bilmiyorum, almanca'ya dair tek kelime bilmiyorum. o kadar yabanciyim. sizce nasil bir yol izleyerek calismaya baslamaliyim? neler yapmaliyim? ingilizcem var, benzerler mi ogrenme kolayligi acisindan? tuuuum onerilerinizi heyecanla ve korkuyla bekliyorum ;(
(2) 

cok eskiden bir gmail hesabi araciligiyla bir blog olusturmustum

pelovann #1352980 
gmail uzerinde ve bu blog hala adim soyadimla ilintili. ergenligimden kalma, kendi yazdigim bir blog ve blogun dibine dinamit koyup patlatmak istiyorum. her gordugumde utanctan yerin dibine giriyorum duyuru ahalisi, fakat ne gmail hesabimi ne de sifresini hatirliyorum. ne yapsam da kapansa o rezil blog? gmail'e mail falan mi atsam?
(7) 

sigortasiz kredi?

pelovann #1352927 
merhabalar, derdim su ki bankalar sigortasiz kredi verebiliyorlar mi? yasliliktan ya da diger sebeplerden oturu bazen sigortasiz kredi veriyorlarmis, kimisi de diyor ki hicbir banka sigortasiz 1 kurus bile kredi veremez. bu isin dogrusu nasildir, bir bilen var midir? vefat eden bir yakinimiz, kredi cekiyor ve banka kredinin sigortasiz oldugunu soyleyip kredinin vasilerine geri odenmeyecegini soylemis. mumkun mudur boyle bi sey? bana cok mantiksiz geldi cunku banka sigortasiz kredi verip de kendini tehlikeye atmaz diye dusunuyorum. bir bilen varsa one cikip aydinlatsin bizi n'olur. ailede her kafadan bir ses cikiyo.
(6) 

hangi internet sitelerinde takiliyorsunuz?

pelovann #1352791 
telefonu elinize aldiginizda hangi sitelere giriyorsunuz/girmekten keyif aliyorsunuz? hangi sitelerde vakit geciriyorsunuz? eksi duyuru, eksi sozluk, bazen youtube ve artik cok sikildigimda da facebook'a falan giriyorum. herkes bi yerde egleniyor gibi, beni de alin araniza nerdesiniz :(
(6) 

aliexpress'ten ocak sonu verdigim siparisler hala elime ulasmadi,,,

pelovann #1352606 
yalnizca bir tanesi mart baslarinda elime ulasti. digerleri hala gelmedi. basina boyle bi sey gelen var mi daha once? endiselenmeli miyim ya da yapabilecegim bi sey var mi?
(3) 

la la land, vanilla sky tarzi bildiginiz filmleri yazabilir misiniz?

pelovann #1352555 
yorucu bir haftanin ardindan soyle kaliteli guzel bir film izleyeyim diyorum. ne onerirsiniz?
(6) 

kurutma makinem bozuldu

pelovann #1351378 
ve benim hayat damarlarimdan birisi ne yazik ki sac kurutma makinesi :( sizden bana iyi guzel bildiginiz sac kurutma makinesi (surekli vigo ile kullaniyorum) onermenizi isteyecegim. ikidir ayni markayi kullaniyodum bozuldukca aynisini aliyodum ama bu kez degistirmek istedim, daha guzel ve farkli bi sey denemek istiyorum. gelsin oneriler
(6) 

merhaba, elinizde cinemaximum için indirim kuponu gibi bir şey var mı?

pelovann #1350892 
bir gariban öğrenci olarak bugün sinemaya gideyim dedim ama öğrenci fiyatı bile 23 küsür bir şeydi. küfür edip kapattım.
nasıl daha ucuza gidebilirim :@
fırsatbufırsat'a baktım ama ilk kez tükendi uyarısıyla karşı karşıya kaldım (? dude wtf diyip onu da kapattım)
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık