(1) 

Kedi diş eti şişliği

agreas #1581289 
Aranızda umarım bunu okuyan bir veteriner çıkar, kedimin ön üst uzun dişi sürekli uzadığı ve sallandığı için çekildi. Diş etinin içi boşluk kaldı. Kapanması biraz sürermiş ama kapanmadı henüz. 1 hafta oldu. Şimdi diş etinin içinde iltihap yok, diş eti normal pembe renkte ama sertleşmiş. Mama yiyor, su içiyor, kakası normal, ateşi yok, enerjisi yerinde. Küçük bir ilçede yaşıyorum başka veteriner de yok. Süreç normal mi yardımcı olur musunuz?
(2) 

Anestezi alan kedi

agreas #1580733 
Arkadaşlar merhaba 2 kedim var dişeri dökülüyor tedavi işe yaramadığı için de hepsinin çekilmesi gerekiyor. Zaten dişsiz yemeye alıştıkları için o konuda korkum yok fakat anestezi sırasında bir sıkıntı olur mu acaba? Veteriner hekimin yanlış anestezi uygulama riski var mıdır? Yoksa rutin ve basit bir uygulama mıdır? Bir ilçede yaşıyorum ve elde tek bir veteriner var maalesef. (Daha önce başka bir Veterinerde kısırlaştırma ameliyatı öncesi anestezi aldı ikisi de)
(5) 

Evlilik sonrası sma testi

agreas #1580221 
Arkadaşlar evlendikten sonra yapılmak istenen sma tesleri de ücretsiz mi? Aile hekimine giderek direkt yaptırabiliyor muyuz?
(2) 

Melitta Easy II Top 1023-04, Filtre Kahve Makinesi hakkında

agreas #1578464 
Diğer melittalardan biraz daha ucuz. Kahveden çok anlamam hediye alacağım. Sizce alınır mı veya bunun yerine 2-3 bin civarı kahve makinesi önerisi olan?
(1) 

Tv izlemek için

agreas #1577240 
Arkadaşlar ulusal yayınları izlemek için tivibu go kullanıyordum ama siyah ekran hatası alıyorum. Önerebileceğiniz başka ücretli tv uygulaması mevcut mudur? Çok bir beklentim yok ulusal kanallar olsun yeter.

Tivibu go siyah ekran sorunu

agreas #1575754 
Philips android tv de tivibu go uygulaması sürekli siyah ekran veriyor. Çözümünü bilen var mı acaba?
(2) 

Pilates

agreas #1572500 
youtubeda önerebileceğiniz, seviye seviye ilerleyen kaliteli bir kanal var mıdır? evde yapmak istiyorum spor salonu yakınlarda yok maalesef.
(1) 

Instagramda video paylaşımı

agreas #1569177 
Instagramda video paylaşırken reels olarak paylaşmak zorunda kalıyorum, direkt gönderi olarak paylaşmanın bir yöntemi var mıdır?

Instagramda video paylaşma

agreas #1569010 
Instagramda video paylaşırken reels olarak paylaşmak zorunda kalıyorum, direkt gönderi olarak paylaşmanın bir yöntemi var mıdır?
(5) 

Bolu'da ne yenir?

agreas #1568618 
Arkadaşlar bolu'da güzel yemek yiyebileceğim yerler için öneri lazım. ama öyle aşırı lüks, pahalı bir yer olmasın. Nereye girip yesem inanın bulamadım.
(2) 

Para desteleme kağıdı hazırlama

agreas #1554781 
Arkadaşlar işyerimde elimden çok para geçiyor, bıktım lastiklerle uğraşmaktan. Hani şu bankalardan aldığımız para destelenen kağıtlar var ya. Acaba ondan yapmam mümkün mü? Var mıdır bunun wordde vs hazırlanmış taslağını bulabilen? Ben bulamadım maalesef
(2) 

Drone kaydı

agreas #1517861 
Herkese merhaba, yaklaşık 1 hafta önce dji mini se drone aldım. 249 gram. İha kayıt sistemine kaydetmek istiyorum ama kişisel bilgilerle üye olduktan sonra droneu nasıl kayıt edeceğimi bulamadım. Kayıt açmak istiyorum çünkü kullanım için izin kaydı alacağım. Daha önce kaydını yapan var mı?
Bu arada amazondan aldım, onlara yazdım dji ile görüşün dediler

Viking bileziği

agreas #1513869 
Arkadaşlar gümüş viking bileziği satan bir yer arıyorum ama bulamadım bir türlü. Çelikler var ama ttırt duruyor. Yok mu güzel ülkemde şöyle nordik erkek bilezikleri üreten bir üretici?
(5) 

İndirim takip

agreas #1506680 
Arkadaşlar güncel indirimleri takip ettiğiniz bir site veya uygulama var mı? Malum durumlardan dolayı tuvalet kağıdının bile en ucuzunu arar olduk. Şöyle fırsatları hızla yakalayan bir şeylere ihtiyacımız var.
(5) 

Kısırlaştırma yerinde şişlik

agreas #1466040 
Arkadaşlar dişi kedim 1 hafta önce kısırlaştırıldı, ameliyat yerinde böyle bir şişlik oluştu. Veterinere sordum yağdır o dedi ama tam emin olamadım. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Sert biraz bana yağ gibi gelmedi acaba başka bir veterinere daha götürsem mi yoksa genel bir durum mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. En yakın veterinere 2 saat mesafedeyim maalesef ve kedi arabada aşırı strese giriyor
(4) 

Kedilerde pire dışkısı

agreas #1462314 
Sokakta baktığım kediyi eve getirdim ama pireliymiş, ense damlasını yaptık bayerin advantage damlasını . 4 gün geçti ama siyah /kahverengi dışkıları hala dökülmedi, hareket eden bir şey yok gibi üzerinde. Bu pire dışkılarını nasıl temizliyoruz? Yardım acil :/
1

mobil görünümden çık