(1) 

Ankara tiyatro önerisi

sacrilegious #1545964 
Mutlaka görülmeli dediğiniz bir oyun var mı şu sıralar?

Teşekkürler
(7) 

Düğün hazırlıkları

sacrilegious #1545794 
Yaza düğün yapalım diyoruz ama hiçbir şey hazır değil. Düşününce nerden başlayacağımızı bile bilmiyoruz. Allahını seven üzerimize taktik atsın.

Var mı düğün hazırlıklarına dair bi tavsiyeniz? Sözlüğün evli çiftlerinin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Tecrübeli kişilerden şunu şöyle yapın bunu böyle yapın gibi öneriler alabilirsek çok sevinirim.

Teşekkürler…
(9) 

Kedinize çip taktırdınız mı?

sacrilegious #1545741 
Evet ise neden?

Teşekkürler
(5) 

Tadilat sıralaması nasıl olmalı?

sacrilegious #1545689 
Bi işlere girişiyoruz ama kafalar karışık…

1-Eve doğalgaz döşenecek,
2-Koridorun fayansları değişecek,
3-Duşakabinler değişecek,
4-Derzler yenilenecek,
5-Mutfak komple yenilenecek,
6-Süpürgelikler değişecek,
7-Bazı noktalara yeni priz hattı çekilecek,
8-Boya yapılacak,

Sizce sıralama nasıl olmalı? Ve tüm bunlar ne kadar sürede biter?

Teşekkürler
(9) 

Evlilik masraflarını nasıl ödediniz?

sacrilegious #1545357 
Sb, aslında. Evlenirken çıkan dev masrafları nasıl yaptınız eşinizle? Mesela ev eşyalarını alırken falan eşinizle beraber mi ödediniz yoksa aileler geleneklere göre yardımcı mı oldu?

Şimdi biz ikimiz de çalışıyoruz, ailelerin durumlar da iyi. Ben dedim ki romayı tekrar keşfetmeye gerek yok geleneklere göre olsun. İşte erkek tarafı şunları şunları alır kız tarafı bunları bunları alır belli zaten yani. Kimse kendini kötü hissetmemiş olur böylece dedim. Çünkü ailelerin ikisi de ellerinden geleni yapmak istiyor ama nasıl yapalım diye bize soruyorlar. Siz nasıl yapmıştınız?

Teşekkürler
(10) 

Kedim balkonda yatıyor

sacrilegious #1545097 
Hemen belirteyim balkonumda kedi filesi mevcut. Antalya’da yaşıyorum. Yazın sıcaklarda kedimin yatağını balkona çıkarmıştım. Şu an dışarısı 10 derece ve kendisi balkonda yatmak için ağlıyor. Ben balkonu açık bırakmaya okeyim artık. Tek kaygım soğukta yatmak sağlığına zarar verir mi?

Teşekkürler
(18) 

2023 zamları gelmeden neler aldınız?

sacrilegious #1545076 
Sb.

Teşekkürler
(16) 

Siz olsanız napardınız?

sacrilegious #1544800 
Bu yaz evleneceğiz ve 3 sene daha türkiye’de kalıp sonrasında eşimin işi sebebiyle yurtdışına taşınma planımız var. Kız tarafının daha önce başka kiracıların oturduğu 15 yıllık falan 3+1 iyi konumda bir evi var. Eşyaların tamamı öğrencilikten kalma, 5/10 falan sayılır yani. Yani örneğin çmş mak bazen su sızdırıyor işte buzdolabının kolu kırık, ya da sadece bir tane L koltuk var onu da kediler tırmıklamış gibi gibi... Bu durumda,
1- eski eşyaları dağıtıp yeni mobilya ve beyaz eşya almak,
2- eve tadilat yaptırmak(doğalgaz tesisatı, boya, eski parkelerin yenilenmesi, mutfağın yenilenmesi vs)

Mantıksız mı olur? Yani zaten 3 sene sonra, bir aksilik olmazsa %90 gitmiş olacağız diye düşünüyoruz çünkü. Bu durumda siz ne yapardınız?

(Aylık toplam gelir 40-50bin civarı, araba vs de var yani durumlar iyi aslında)

Teşekkürler
(11) 

Kızkardeşe Oyun Tavsiyesi

sacrilegious #1544742 
Merhaba, ps4 için yormayacak ve keyifli bi oyun tavsiyesi istiyoruz.

Oyuncu kişisi 25-K, ilk oyun deneyimi olacak, teşekkürler.
(5) 

Evcil hayvan-hediye

sacrilegious #1544409 
2 ay önce çok sevdiği kedisini kaybeden arkadaşıma onu hatırlatacak güzel bi hediye vermek istiyorum. Var mısır önerisi olan?

Teşekkürler
(2) 

Tahmin sorusu

sacrilegious #1542757 
Sizce 150 sayfa A4 ders notu ortalama ne kadar sürede okunur?

Teşekkürler
(2) 

asgari ücret ne zaman açıklanacak?

sacrilegious #1542055 
Sb. Teşekkürler
(1) 

Reelstaki şarkıyı bulmaca

sacrilegious #1541836 
www.instagram.com

Burada çalan şarkıyı bilen var mı?

Teşekkürler
(17) 

Ebeveynlerin Boşanmış Olması Sorunsalı

sacrilegious #1540714 
Merhaba,hayatımın her önemli anında problem olan bir konu yine hortladığı için duyuru ahalisi olarak fikrinizi sormak istedim.

Annem ve babam 12 sene önce babamın annemi aldatması sebebiyle olaylı bi şekilde boşandılar ve o günden sonra hiçbi şekilde asla iletişim kurmadılar. Yaşananlardan sonra annemden babamla ilgili beddua dışında birşey duymadık diyebilirim. Üniversite mezuniyetime babamı da çağırmak istememe rağmen annem “ya o ya ben” triplerine girdi vs vs. Ben babamın da o gün yanımda olmasını istememe rağmen sırf annem yüzünden dahil edemedim.

Önümüzdeki yaz, sevdiğim adamla evlenmeyi planlıyoruz. Çok mutlu olmam gerekirken ben yine önümde aşılması gereken kocaman bir problem var gibi hissediyorum. Mesela isteme muhabbetleri nasıl olacak. Ben babam da bu süreçlerde bulunsun istiyorum. Ama annem asla kabul etmiyor. Bu kadar güzel bir günde annem sırf babam var diye drama queen olacaksa ben bu şekilde bir gerginlik yaşamayı kaldıramam diye düşünüyorum. Annem ve babam böyleyken biz bu düğün süreçlerini nasıl geçireceğiz, ne olur akıl verin. Bu işin en kolay oluru nedir? Mutlaka aramızda benzer durumda olan vardır. Siz nasıl aştınız bu durumları? En az zararla nasıl atlatabiliriz?

Not: ikisi de 60 yaşında koca insanlar olmasına rağmen hiçbi zaman çocuklarının psikolojilerini düşünmedikleri için yine durumu idare etmesi gereken bizleriz. Annem bu saatten sonra değişmeyecek ve babam sürece dahil olursa durumu olaysız atlatmamız mümkün değil. Neredeyse herşeyden vazgeçmek üzereyim. Bu durumda olası isteme-düğün mevzuları için siz ne önerirsiniz?

Teşekkürler
(3) 

Termosta geçmeyen koku problemi

sacrilegious #1539989 
Arkadaşım bilmeden çay için kullandığım termosa filtre kahve doldurmuş. Ne kadar yıkasam da karbonat kullansam da kahve kokusu geçmiyor. Ne yapabilirim bununla ilgili bir çözüm var mı kokuyu gidermek için?

Teşekkürler
(3) 

Glutensiz beslenen misafir

sacrilegious #1539328 
Bir arkadaşım ve arkadaşı misafirim olacaklar 3 gün. Arkadaşın arkadaşı glutene alerjikmiş. Ne yemek hazırlanır ki? Ne yer bu arkadaş acaba?

Teşekkürler
(18) 

Evlilikle trolleniyor muyum?

sacrilegious #1538611 
6 Aydır süren bi ilişkim var. Neredeyse tüm bu zamandır beraber benim evimde yaşıyorduk sonra o şehir değiştirmek zorunda kaldı(haziranda dönecek). Ailelerle tanıştık herşey çok iyiydi vs derken Konu evlilik noktasına geldi. İkimiz de bunu istediğimizi söyledik o “ ben aradığım kadını buldum eminim bundan sensin, bazen karım olduğunu düşünüyorum çok mutlu oluyorum” falan dedi. bi gün yüzük ölçümü sordu. “Şimdi önünde diz çökmeyeceğim asıl almak istediğim yüzüğü değil ama bağlılığımı göstermek için başka bir yüzük alcam evlilik provası gibi düşün dedi” dedi. Ben de “teşekkürler ince düşünmüşsün ama ben zaten yüzük kullanmıyorum, hem evliliğin provası olmaz ki olacaksa bi yüzük olur” dedim. Çocuk muyuz çünkü yani. Ben 31 o 28. İki taraf da işinde gücünde insanlarız. Neyse sonra o da bana hak verdi “tamam ben bu yüzük işini en kısa zamanda çözcem” falan dedi. Konu kapandı.

Neyse şimdi tekrar haziranda yanına gelcem beraber yaşıycaz falan diyor. E hani evlenecektik şimdi neden tekrar “beraber yaşayacağız” olduk??

-kezban mode on-
Onu çok seviyorum, beraber yaşamaktan fazlasını istediğimizi ve bunu hakkettiğimizi sanıyordum. Onun da böyle düşündüğünü sanıyordum. Bu ne şimdi? Sizce trolleniyor muyum?
-kezban mode off-

Teşekkürler
(5) 

Sevgiliyle romantik bir gün

sacrilegious #1537552 
Sevgiliyle romantik bir gün nasıl olmalı? Anı romantik kılan detayları merak ediyorum.

Teşekkürler.

Vücut Yağı Önerisi

sacrilegious #1537363 
Geçenlerde bir masaja gittim kokusu inanılmaz rahatlatıcı bir yağ kullandılar. O kadar rahatladım ki çıkışta sormayı unuttum… Var mı kokusu çok ağır olmayan önerebileceğiniz bir ürün?
(1) 

Superonline Abonelik İptali

sacrilegious #1537330 
Taahhütümün süresi dün bitmiş. Aboneliğimi tamamen iptal etmek istiyorum. E-devlet üzerinden yapılabilen bir şey mi bu yoksa müşteri hizmetlerini mi aramam gerekiyor?

Teşekkürler
(11) 

Yabancılar Ne Yemeyi Sever?

sacrilegious #1537168 
20 farklı milletten insanla bu akşam iş çıkışı bi buluşma planladık. Herkes birşeyler getirecek yiyecek-içecek. Ne götürmeli sizce?

Teşekkürler.
(6) 

Üstüme Yastık Fırlatın

sacrilegious #1536938 
Bıktım şekilsiz eciş bücüş yastıklardan! Önerebileceğiniz, çok yüksek olmayan ama yatınca formu bozulmayan tok bir yastık var mıdır?

Allah rızası için iyi bir yastık aldırın bana… Trendyoldan yorumlara aldanıp alıyorum, herkes çok memnun oluyor, en çok satılan ürün diyor ama yok kardeşim yok yani. Uyandığımda yastığımın piramit haline dönüşmesinden ve kafamın içine düşmesinden bıktım. Şöyle tok ne sert ne yumuşak ve formunu kaybetmeyen bir yastık var mıdır?

Teşekkürler…
(2) 

Hangi internet aboneliği?

sacrilegious #1536459 
10 gün sonra ofis internetimin taahhütü bitecekmiş. Açıkçası ayda 7-8 gün uğradığım ofise 150-200tl internet faturası ödemek saçma geliyor, ne bağlatmamı önerirsiniz? Yani gittiğimde telefona bile bağlanabilirim sanki ama bilemiyorum önereceğimiz uygun fiyatlı birşeyler vardır belki.

Teşekkürler
(4) 

Iphone wifi sorunsalı

sacrilegious #1536457 
Yatak odasına sinyal güçlendirici aldık. Her seferinde manuel olarak ayarlara girip salondaki wifi bağlantısından çıkıp yatak odasındaki cihazı seçmek yerine yatak odasına geldiğimde cihaza otomatik olarak bağlanmasını sağlayabileceğin bir ayar var mıdır?

Derdimi sevebilirsiniz, teşekkürler.
(16) 

Diş taşı temizliğine 3500tl ödedim

sacrilegious #1535155 
Yani doktor hanım sağ olsun 2 saat uğraştı ve memnun kaldık ama fiyat algımız sıfırlandığı için ödediğimiz tutar normal mi anlayamadık. Siz yakın zamanda diş taşı temizlettirdiyseniz ne ücret ödediniz?

Teşekkürler
(5) 

Kışı donmadan atlatmak

sacrilegious #1534294 
İlk kez şöyle bi durum var, kuzey avrupada ev kiralandı. Ülke: estonya. Ev 65-70 m2, 1salon mutfak ve 2 oda şeklinde. Salonda şömine var. Salondaki şömine ile ısınılacak.

1- Bu şartlarda donmadan kış atlatılır mı?
2- Kaç ay ve ne miktarda odun gerekir?

Teşekkürler.
(6) 

Doğum hediyesi

sacrilegious #1534192 
Senede 1-2 kez görüştüğüm hamile arkadaşımın doğum yaptığını instagramdan öğrendim. Hayırlamak gerekir ama ne zaman gidilir ne alınır hiç bilmiyorum. Sizce?

Teşekkürler
(3) 

Kedilerin tatlış hareketleri

sacrilegious #1533905 
Benim 1 yaşındaki tekir her sabah yatak odasının kapısını açtığımda içerideki odadan miyavlayarak koşarak gelir yatağıma zıplayıp 10-15 dk yuvarlanarak kendini sevdirir. Parmaklarımı minik minik ısırır ya da yalar. Ne kadar kötü bi gece geçirmiş olsam da benim için güne güzel başlama sebebidir. Sizinkilerin de var mı böyle güzellikleri?

Keyifli pazarlar
(14) 

30 yaş üstü bireyler nerde takılıyor?

sacrilegious #1533678 
Hepiniz mi evlendiniz çoluğa çocuğa karıştınız yazıklar olsun… şaka bir yana 30 yaşındayım bekarım ve kadın erkek bekar kankalarımla bu sorunun cevabını bulmakta zorlanıyoruz. Napıyor 30 yaş üstü bekar tayfa, nerelerde takılıyor? Yani mesela haftasonu çıkalım biraz müzik bir iki bi şey içelim diyoruz etrafa bir gözatınca fark ediyoruz ki hep 30 yaş altı öğrenci milleti ya da turist tayfa falan. Şehir antalya bu arada. .

Birbirimizden de sıkıldık açıkçası yeni birileriyle tanışalım falan diyoruz da yok yani hepiniz evlenmişsiniz. Neyse sorum şu 30 yaş üstü bireyler napıyor cidden?
(Hanımefendiye koca gönderelim şakası gelmesin, tamamen meraktan soruyorum)
Teşekkürler
(3) 

Kendiliğinden çalan zil

sacrilegious #1533604 
Herkese merhaba, ayda 1-2 kez kapı zilim çalıyordu kendiliğinden çok önemsemiyordum ama bugün iki kez bu şekilde çaldı. Sebebi ne olabilir ki?

Birileri yanlışlıkla çalıyor desem kapıyı açtığımda apartmandaki sensörlü ışık kapalı oluyor bu ihtimali eliyorum o sebeple. Pille çalışan ziller böyle saçmalıyor mu acaba zaman zaman, başına gelen oldu mu?

Teşekkürler
(1) 

Schengen başvurum red mi edilecek?

sacrilegious #1533118 
1 ay önce norveç’ten schengen talebinde bulundum annem ve kardeşim için tur satın almıştım. Fakat başvurumun ertesi gününde evraklarım norveç göçmen müdürlüğüne(udi) gönderilmiş. Bunun sebebi ne olabilir? Bizi şüpheli görmüşler sanırım. Şimdi red mi bekleyelim neden böyle oldu ki? Son on yılda üçümüzün de 8-9 ülkeden turistik vizesi mevcuttu. Gelir iş vs bi değişiklik de olmadı, şimdi durduk yere red mi gelecek yani nedir bu udinin olayı?

Teşekkürler

Kuzeye taşınırken

sacrilegious #1531798 
Erkek arkadaşım doktora için Tartu’ya gidiyor. Türkiye’den mutlaka yanına alması gereken aklımıza gelmemiş olabilecek ne vardır sizce?

Ps1:evi eşyalı, valiz sınırı 30kg.
Ps2:beni şimdilik alamıyor.

Teşekkürler…
(2) 

Doktora öğrencisine hediye

sacrilegious #1531358 
Kuzey avrupada uluslararası ilişkiler doktorası yapacak ve araştırma görevlisi olarak çalışacak olan 28 yaşındaki erkek bireye ne hediye almalı? Gerçekten hoşuna gidecek, işine yarayacak bir şey olsun istiyoruz.

Bütçe: max.1500tl.

Teşekkürler.
(1) 

Schengen vize görüşmesi

sacrilegious #1530214 
Norveçle vize görüşmem olacak yarın. Turla gideceğim zaten bilet rezervasyon vs herşey mevcut yani ama ilk olacağı için biraz heyecanlıyım. görüşme sırasında dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Teşekkürler
(4) 

Playstation oyun önerisi

sacrilegious #1529851 
2 kişi oynanabilecek bulmaca çözmeli bir oyun arıyoruz. “İt takes two” bitirdik, o tarzda ama daha zor bulmacalı bir oyun olabilir.

Teşekkürler
(1) 

Elektrik faturam hatalı mı?

sacrilegious #1529680 
2 kişi yaşadığımız evde, normalde klima çalışmazken gelen 400tl civarı elektrik faturası bu ay 1024tl gelmiş. Bir hata olabilir mi? Ekstradan çalışan sadece klima oldu. O da günde 2 saat çalışmıştır belki. Ancak klimanın modeli eski, üstünde 25000mah yazıyor. Bu arkadaş Antalya sıcağında saatte kaç tl yakar net bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler
(1) 

kayıt dışı cihaz sorunu

sacrilegious #1529433 
Yurtdışından aldığım iphone u telefoncuya sattım. Kayıtlı değildi. Geçen gün şöyle bir mesaj geldi telefonuma: 242**40 TCKN ADINA 905368*9**9* NOLU HAT ICIN "YENI ABONELIK KAYDI" ISLEMI 23.06.2022 TARIHINDE YAPILMISTIR. RIZANIZ/BILGINIZ DISINDA ISE LUTFEN TURKCELL ILE ILETISIME GECINIZ B001

Bu ne ola ki? Benle alakası yok, telefonu sattığım kişiyi tanımıyorum, Turkcell’i aramalı mıyım?

Teşekkürler
(5) 

İlk kez kedi kısırlaştıracağım ama…

sacrilegious #1525091 
Sokaktan sahiplendiğim dişi kedim şimdi 8 aylık oldu. Onun da iyiliği için kısırlaştırmaya karar verdim ve yarına randevumuz var. Veteriner hekim gece 12den sonra mama su vermeyin dedi. Başka neye dikkat etmem lazım bu süreçte?

İkinci sorum ise: Kedimin kızgınlığına girdiğini henüz sanmıyordum ama 2 gündür ilk kez ara sıra yerlerde yuvarlanıp poposunu yalamaya başladı. Bu durum ameliyat açısından bir sıkıntı oluşturur mu?

Teşekkürler
(1) 

Diş beyazlatma

sacrilegious #1524831 
Bu olayı hiç yaptırmadım, denemek istiyorum. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Ve ortalama fiyatı nedir bu işlem için merak ediyorum.

şimdiden yanıtlar için teşekkürler….
(4) 

Şirketin gelirini merak ediyorum

sacrilegious #1524194 
Bir limited şirketin gelirini yahut ödediği vergi miktarını öğrenebileceğimiz bir sistem var mıdır acaba?

Teşekkürler
(4) 

Uzaya ilgi duyan birine hediye

sacrilegious #1524144 
Erkek birey,27 yaşında, uzaya ilgisi var. (En sevdiği dizi the expanse falan…) bu kadar uzay seven birini ne mutlu eder sizce? Bütçe:max. 1500tl.

Teşekkürler…

Banabi ve getir kampanyaları

sacrilegious #1523611 
Günün hangi saatlerinde güncelleniyor acaba?

Teşekkürler
(3) 

Kaza yaptım

sacrilegious #1520917 
….aracın önünde ufak bir hasar oluştu boya ve plastik parça değişimi yapılacak kaskodan. Fakat 24 saat geçmesine rağmen servis eksper gelmedi diyor ve ikame araç verilmiyor. Bu eksper atanmasının ve ikame araç verilmesinin yasal bir süresi yok mudur?

Şehirdışı işlerm var elim kolum bağlandı. Dosya evraklar tamam, araç 24saattir serviste. Eksper gelmedi biz de bilmiyoruz diye oyalıyorlar. Nasıl hızlandırabiliriz bu süreci?

Sigorta poliçemi okudum bununla ilgili bir kloz göremedim, yardım rica ediyorum teşekkürler.

Iphone kişisel erişim noktasına bağlanmıyor

sacrilegious #1518143 
Merhaba, iphone’umdan bir diğer iphone’un internetini kullanmak istediğimde 5-10 dakika işlem yapmazsam bağlantısı kopuyor. Buna bir çözüm bulabilir miyiz?

Teşekkürler
(3) 

2 kadeh şarap kaç promil?

sacrilegious #1508031 
Sb.

Teşekkürler
(3) 

Bolu Yedigöller’de ne yapalım?

sacrilegious #1501478 
Erkekarkadaşımla Cumartesi akşam gidip Pazartesi öğlen döneceğiz. İkimiz de daha önce gitmedik. Konaklama ve gezi önerisi rica ediyoruz. Araç mevcut.

Teşekkürler şimdiden
(6) 

Ailesel mevzulardan anlayan

sacrilegious #1440601 
Olay şu: teyzemle evlerimiz arasında 300 metre filan var. 1sene önce bir adamla evlendi ve şu an 6 aylık hamile. Adamla evlenmeden önce ayda 3-4 kez görüşürdük. Adam hayatına girdikten sonra araya corona falan da girince pek görüşmez olduk. Evlendiği adam 6 aydır işsizdi. 2 aylığına şehirdışında bir iş bulmuş oraya gitmeye karar vermiş.(durumları iyi bu arada, kira vs problemleri yok, adam işsizlikten bunaldığı için gitmek istemiş) Teyzem yalnız kalınca ertesi gün uğrayıp 1-2 saat onunla vakit geçirdim, gebelikle ilgili bir kitap hediye ettim ufak tefek bir kaç iş vardı evde onlara yardımcı oldum ve bi şeye ihtiyacı olursa mutlaka aramasını Doktor kontrolüne de kendisiyle gelebileceğimi falan söylerek ayrıldım.

Üstünden iki gün geçmişti ki Bugün kocası aradı. Şaka yollu alttan alta laf sokarak sitem etmeye başladı. Sen ve kardeşin teyzeni yalnız bırakıyosunuz çok ayıp, Eviniz 3/5 apt. Ötede uğrayın bak geldiğimde bozuşucaz ona göre falan dedi. Ben de uğradığımı söyledim. İki gün olmuş her gün önünden geçiyosun bi kapısını çal bi şeye ihtiyacı var mı sor hamile ve yalnız sen olsan biz seni böyle yalnız mı bırakacaktık falan dedi. Ne diyeceğimi bilemedim tamam ararım ben onu dedim kapattım.

Sorum şu: benim ne yapmam gerekiyor? Yani Bu durumda hergün uğramamak ayıplanacak bir şey mi? İşim gücüm var yorgun oluyorum vs. Zaten bugun arayıp yarın için yemeğe çağıracaktım kendisini. Adamın arayıp bana atar yapması sinirimi bozdu. siz napardınız Bu durumda?

Teşekkürler.
(5) 

Fethiye’de ne yapalım?

sacrilegious #1294467 
4-5 gün erkek arkadaşımla Fethiye’deyiz, çok spontane gbi şekilde kendimizi burada bulduk.
1-Nereleri gezelim? Maalesef aracımız yok.
2- Bir günü ölü deniz’e bir günü çalış’a ayırsak buralarda ne yapalım?
3-Evde kalıyoruz ama yanımızda kamp malzememizle geldik değişiklik olsun diye günübirlik nereye çadır atalım?
4- Neyi görmeden/ tatmadan dönmeyelim?
5- Ve son olarak buradan dönerken ailelere ne götürebiliriz?

Teşekkürler herkese, iyi Pazartesiler :)
(1) 

Meniere Sendromu S.O.S

sacrilegious #1289671 
Bu hastalığın seyriyle ilgili bilgi verebilecek biri var mı? Öncelikle sormak istediğim: atakların gelişimi nasıl oluyor? Bende 2 gün baş dönmesi ve mide bulantısı yaptı. Bugün 3. gün, akşamdan kalma gibi bi sersemlik var üzerimde, kulaklarımın içi dolu gibi ve başımda/gözümde anlık ağrılar hissediyorum. Bundan sonra beni ne bekliyor? Dün kbb ye gittim doktor vasoserc bıd diye bir ilacı sabah akşam kullanmamı söyledi ama istediği testler için iki ay sonrasına randevu veriliyordu. Bu nedenle ankara içi doktor ve hastane önerebilecek olan varsa çok mutlu olurum.

Özetle: atağın 4.gününde siz ne yaşadınız ve daha ne kadar sürecek bu durum? İnternette okuduğum “2-3 gün içinde müdahale edilmezse sağır olursun” gibi şeylere ne kadar inanmalıyım ve son olarak hastane/doktor önerilerini ve, şunu yap bunu yapma tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
123   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık