biraz bakındım da kararsız kaldım, definasyon döneminde yiyebilir miyiz bunu? yaparken kendi yağında pişiriyorum sonrasında iyice bastırıp süzmeye çalışıyorum. iyi mi yapıyorum?
merak ettiğim bir şey var, şimdi bu heriflerin (erkekler) çok yoğun programları oluyor. birkaçına baktım da özel üniversitelerde peyzaj vs gibi uyduruk bölümlerde kayıtları var askerlikten cız yapmak için. okula da gitmiyorlar zannedersem, e nasıl olüyür bu? ayar falan mı çekiyorlar bu arkadaşlara?
buradaki yüzde olayı, bir kiloya mı denk? atıyorum %12 yağ oranım var 10'a çekmek istiyorum. 2 kg yani 14 bin küsur kalori yakmak anlamı mı taşıyor?
tiyatro'da vs denir ya "kulağı olmak". hah işte, nedir tam olarak?
ulan ne üçkağıtçı kurumlar var yav. kısaca anlatayım; b2 kurundan basladım geçen gün. kayıt olurken yok efenim hocalarımız amerikalı ingiliz zart zurt dedilerdi. ana bi gittim ilk gelen hoca türk (telaffuzların yarısı rezalet bildiğimi de unutacagım bu gidişle) sınıftaki elemanlarında yarısının telaffuzlarında çok büyük problemler var. nasıl geçirmişlerse artık. ikinci gelen de ispanyol bir kadın. e benim bu lanet kurslara gitme amacım, aksanlı maksanlı konuşan has ingiliz/amerikan abileri/ablalarıydı. neyse ben bunların bana bir şeyler katamayacağına karar verdim. bırakayım mı sizce yoksa erken mi ötüyorum?
merhaba. 1 aydır hiit, ek olarak son 10 gündür de IF uyguluyorum. diyette 20:00 ve 12:00 bir şey yenmiyor. 8 saat aralıkta da 2 tam yumurta 1 dilim kepek ekmek zeytin peynir domates ve şekersiz kahve vs ile günü açıyorum. arada bol bol yoğurt,badem,fıstık,fındık ve bir iki yudum direkt olarak zeytinyağı gömüyorum. 16:00'ya doğru yarım tatlı kaşığı tereyağında 3 tam yumurtalı omlet yapıyorum. akşam da mümkünse et yoksa nohuttur brokolidir ıspanakdır diye gidiyorum. 2-3 litre de su.
takviye kullanmıyorum ama belki bu ay protein tozu alabilirim. 2 kg verdim şu ana dek. alt karında azıcık daha yağ var. neyse demek istediğim eksik gedik varsa belirtmeniz. bir de son günlerde çok pis "cheat" yapasım var. bugün pizza söylememek için zor tuttum kendimi. acaba diyorum 2 haftada bir versek coşkuyu bünyeye, psikolojik dışında olumlu bir etkisi olur mu?
takviye kullanmıyorum ama belki bu ay protein tozu alabilirim. 2 kg verdim şu ana dek. alt karında azıcık daha yağ var. neyse demek istediğim eksik gedik varsa belirtmeniz. bir de son günlerde çok pis "cheat" yapasım var. bugün pizza söylememek için zor tuttum kendimi. acaba diyorum 2 haftada bir versek coşkuyu bünyeye, psikolojik dışında olumlu bir etkisi olur mu?
nasıl oluyor bu prosedür? akşam akşam kafama takıldı. hayır çıktıktan sonra ne yacapağımı bilsem fena olmaz ekieki.
resimde görülmekte olan sandalye acayip ötmekte. ne ile giderebilirim bunun sesini? teşekkürler.
şöyle "faq about time travel" "back to the future" "hot tub time machine" tarzı eğlencenin ağır bastığı film önerisi var mıdır? tenk yu.
selam. bizim tv'nin içinde uydu mevcut. dekoder vs istemeden direkt olarak açtırabilir miyiz kanalları? bir de belgesel için üye olmak istiyorum sadece ayda 4 tl'lik keyif pakedini almam mümkün mü? giriş pakedini zorunlu tutmuşlar zannedersem. e ne anlamı kaldı o zaman?
3-4 yıla yeniden çıkar mı? kaçışa devam edeyim mi beyler?
allah kahretsin böyle berberi ya. azıcık kes dedik çim adama çevirdi herif.
neyse şimdi 1 ay içinde ne kadar uzatabilirsem kar. ne yapmak lazım? şunu bunu alın diyin bana :(
neyse şimdi 1 ay içinde ne kadar uzatabilirsem kar. ne yapmak lazım? şunu bunu alın diyin bana :(
merhaba. uzun süredir p90x yapıyorum. hem zamanı kısa hem de daha etkili söylemlerinden yola çıkarak bugün hiit yapayım dedim. 15 dk'yı yaptım yapmasına ama idman bittikten 2-3 dakika sonra vücut yavaş yavaş gaza basar gibi oldu ve acayip derecede başım döndü-midem bulandı. ruhumu teslim ediyorum sandım valla. ilk defa yaptığımdan mıdır nedir, neden oldu bu? korktum esasen. böyle olacaksa döneyim p90x'ime ben.
arkadaşlar tabloya basılmak üzere yandaki gibi diyaloglu ve geniş açılı resimler arıyorum. hatta "zbaaam" "powww" gibi efektler olursa pastanın çileği olur. şimdiden teşekkür ettim
curly dedikleri saç tipine sahibim. hazır kış geldi uzatayım dedim. aha yapacağım şey şöyle; nasıl sizce, seviyonuz mu qızlar bu modeli?
primetime.unrealitytv.co.uk
primetime.unrealitytv.co.uk

hangi dönemde çektiği filmleri daha çok seviyorsunuz? 80lerde çevirdiği filmlerden 4-5 tane sevdiğim var şahsen. kalanı genelde kasvetli boğuk filmler. hele doksanlardaki dizileri vs tam facia. bir de tip olarak çok değişkenlik gösteriyor kanımca. mesela 75 yılında zayıf, "şaban" profilindeyken çok değil 5 sene sonra yüzü çökmüş, sesi bile başkalaşım geçirmiş halde. sizce de öyle değil mi yahu?
1