(4) 

Kariyerde patlama

smyrna bella #1473997 
"Müzikal kariyerinde patlama yaşadı." nasıl derim? "He had a boom in his musical career." diye düşündüm ama kulağıma yanlış geldi.
(2) 

Instagram hesabı için küçük resimleri nasıl bulurum?

smyrna bella #1439110 
Yabancı dil öğrenmeyle ilgili bir Instagram hesabı açmak istiyorum. Stok foto sitelerini biliyorum, aradığım o tarz bir şey değil. Öğrenilecek kelimelerle birlikte koyabileceğim, karikatürize, doodle diye geçen küçük resimler lazım bana. İnternette, pinterest'te falan bulunabiliyor, ama telif hakkı olur diye düşündüm. İşin içinden çıkamadım. Bu tarz resimleri legal yoldan nasıl edinebilirim?
(4) 

Bu sene Kpss'ye girmeli miyim?

smyrna bella #1397303 
Öğretmenlik 3. sınıftayım. Puan 2 yıl geçerli diye bu yıl girecektim, 1 yıla düşünce vazgeçtim. Yalnız şununla ilgili bilgi bulamadım. Puan sınava girdikten sonraki 1 yıl mı, yoksa açıklandıktan sonraki 1 yıl mı geçerli olur? Bu yıl sınava girsem gelecek yıl okul bitince o puanı kullanma ihtimalim olur mu?
(5) 

Nasıl öğretmen olunur?

smyrna bella #1380920 
Sorudan kastım pratikte ne yapmak gerekir iyi öğretebilmek için? Ders anlatmak yeterli olmuyor, değil mi? Özellikle çocuklara öğretme konusunda nasıl yöntemler kullanılabilir? Bir de nasıl davranmak gerekir? Güleryüzlü olunca hemen gevşiyorlar galiba.

Edit: Çalıştığım kişilerin yaşları değişiyor. 4 yaş da var, 10 yaş da, yetişkin de. Ama genellikle çocuklar daha fazla aktivite istiyorlar, o yüzden özellikle çocuklar diye belirtmiştim.
(3) 

İngilizce Seviye Tespiti

smyrna bella #1335954 
Internet üzerinden seviyenin ölçülebileceği güvenilir bir test var mıdır?
(1) 

Tezde Kaynak Gösterme

smyrna bella #1335726 
Merhabalar,

Kaynak göstermeyle ilgili şöyle bir şey sormak istiyorum. Bir kitabın künyesinde A Yayınları yazıyor, ama aynı zamanda B Basımevi yazıyor. Hangisini göstermem doğru olur? Yoksa ikisi de mi gösterilmeli ve hangi sırada?
(1) 

Macbook'ta spss

smyrna bella #1265163 
Macbook air'de crack'li spss kullanılır mı? Yoksa satın mı almam gerekir? Almayı düşünüyorum ancak en çok kafama takılan soru bu.
(2) 

İzmir lazer ameliyat

smyrna bella #1258058 
Miyop ve astigmatım var. Bundan kurtulmak için hastane ve doktor tavsiye edebilecek olan varsa çok memnun olurum.
1

mobil görünümden çık