(2) 

Kartepe'de snowboarda başlamak - eğitim

topraam #1513946 
Merhabalar, önümüzdeki hafta 3 kişi Kartepeye gitmeyi planlıyoruz. Ancak snowboard hakkında hiçbir bilgimiz yok. İnternet üzerinden yaptığım araştırmada hiçbir bilgiye ulaşamadım eğitim hakkında. Hocaların saatlik ücreti nedir, ortalama ne kadarlık bir eğitimle pistlerden kaymaya başlanır? Yakın zamanda giden varsa bu bilgilere ihtiyacım var.
(5) 

Covidken vitamin takviyesi

topraam #1508603 
Herkese selamlar,

Teyzem dün gece 2 3 gibi ateşlendiği ve semptomlar gösterdiği için önce testi yapmış ve pozitif. Ailedeki ilk covid tecrübesi ile başbaşayız. Şimdi teyzeme yiyecek içecek vs. götüreceğim ek olarak takviye vitaminler almalı mıyım? Bir kaç yerde okuduğum kadarı ile vitaminlerin herhangi bir pozitif yada negatif etkisi olmuyormuş. Tüm önerilerinize açığım.
(10) 

50cc motosiklet ile 50 km

topraam #1466224 
Öncelikle merhabalar,
Yeni bir işe başladım geçtiğimiz hafta, hem işi öğrenmek hem de maaş cazibesi kabul ettim. Ancak her sabah Avrupa yakasından Anadolu yakasına 50 km gidiş ve akşamları da dönüş yapıyorum toplu taşıma ile. 50cc'lik motosikletleri fark ettim ve b sınıfı ehliyet ile kullanılıyormuş. Sizce alıp 1 ay gibi bir süre sadece öğrenmeye çalışsam ve öğrendikten sonra işe motosiklet ile sakin sakin gidip gelmem mantıklı olur mu? Baktığı bir kaç yazıda bu motorlarla ile köprüden geçilemeyeceği yada trafikte kullanmanın zor olduğu yazılmış, fikirlerinizi almak istedim.
(1) 

Corona dezenfekte cihazları

topraam #1443851 
Merhabalar öncelikle, İstanbul'da yaşayan ve küçük bir esnaf olan bir abim benden corona için dezenfekte cihazı almamı istedi. Komşu işyerlerinin aşağıdaki cihazdan kullandıklarını ve içine bir ilaç eklediklerini belirtti. Bu konu hakkında aklıma takılan iki soru var. Biricisi bu cihazlar gerçekten dezenfekte ediyormu ortamı(ortam 30 metrekare). ikincis ise içine konan ilaç ne ve bu ilaç düzenli olarak içinde insan bulunan bir ortamda zehirler mi?

Bahsedilen cihaz : www.dunyamarketim.com
(5) 

Asansörle 5. katdan düşmekmi normal düşmekmi daha ölümcül

topraam #1232382 
5. katdan herhangibir güvenlik önlemi kalmamış bir asansörün içindeki insanınmı yoksa 5. katdan aşağı atlayan bir insanın alacağı fiziksel hasar daha fazla olur?Neden bilmiyorum ama cok merak ettim.
(1) 

Yurtdisindab sigara getirme sorunsali

topraam #1202476 
Selamlar, yurtdisindayim sinir 1 yada 2 karton sanirim simdi ben 1 karton ayni sigara yerine 10 tane farkli sigara alsam farkeden bise olurmu.tesekkurler saygilarrrr
(4) 

Yurtdisinda kamp alani

topraam #1201176 
Iyi gunler ey ahali ayin 18 inde interrail yapiyorum bi aksilik cikmazsa, cadirim matim cantam vizem hazir ancak rotamdaki ulkeler italya, fransa, ispanya , belcika, hollanda ,almanya ,prag, avusturya, bunlardan hangilerinde nerelerde kamp kurabiliriz uyumak icin.Kamping alani bulamiyoruz dogru duzgun.Tesekkurler
(4) 

Cipli kimligim ne zaman gelir

topraam #1199285 
Selam duyurudaslar gecen persembe basvuru yaptim suan kalite kontrol asamasindaymis yaklasik 3 gundur oyle ne zaman bana ulasir 23 une kadar elime gecmesi gerekiyo yetisirmi?
(3) 

Idata pasaportumu kac gunde geri verir

topraam #1196884 
Merhabalar arkadaslar ilk kez schengen vizesine basvuracagim idata araciligiyla italyaya basvuracagim.interrail planliyoruz 30 gunluk ancak oncesinde is icin vizesiz bir sehre gitmem gerekecek.23 unde vizesiz sehre gidecegim onumuzdeki hafta basvursam pasaportu bana 23 une kadar teslim ederlermi?
(2) 

peugeot navigasyon güncellleme

topraam #1165383 
eeeey duyuru halkı babamın işyerinde kullandıgı bir peugeot tepee var.Aracın kendinden navigasyonu var ancak navigasyon cd sini takın diye uyarı veriyor navigasyon kullanılamıyor.Babam sunu halletsene dedi ama bulamadım bunun çaresini bilen varmı ya?Birde ticari araçlara çok küfür etmeyin ya alınıyom babam uzun yolda bile 80 90 km/saat hızını geçmiyo neden diyorum bu arabalara bu limiti koymuslar geçmem diyo...Teşekkürler
(7) 

yine kedili sorum (hasta mı acaba)

topraam #1160082 
nefes alıp verirken hırıltı cıkarıyor surekli ama yemek yerken ve oyun oynarken olmuyor ne zaman yaklassa bana sevsem hırıltıları duyuyorum vucudu bu hırıltılar yuzunden titriyo gibi kedi misafir 4 5 aylık bir iran kedisi.İlk defa kedi bakıyoru 2 3 gündür herseyi ona göre ayarlamaya çalıştık suan kucagımda yatıyor korkuyorum hastamı diye.
(7) 

evde kedi var kaos cıktı nabiim

topraam #1159600 
ust komsumuz evde olmadıgı için kedisini 2 3 günlüğüne bize bıraktı serefsiz çok sevimli öncelikle bize sevdirmiyo kendini bunu geçtik kendi tercihi :) evde bi plastik top buldu vuruyo top gidiyo o korkuyo kaçıyo kaos cıktı evde.topu kaldıralımmı oynasınmı sağa sola çarpıyo.bide gece kabloları kemirirmi ona nası önlem alabiliriz.
(4) 

üniversitede dönemden kalma

topraam #1159489 
varmı boyle bişey yoksa ünide üniye değişiyomu, varsa nasıl kalıyosun dönemden?
(1) 

bu lenslerden alsak kör oluruz dimi

topraam #1156317 
geek.wish.com
geek.wish.com
geek.wish.com

gencler ilk soru bunlardan alsak kör olurmuyuz ikinci sorum türkiyede saglıklı olanı nereden buluruz
(2) 

kafanın arkasında şişlik

topraam #1155753 
az önce duşda farkettim telaş bastı doktora gitmelimiyim ya kafamın arkasında dokununca agrıyan bi şişlik var bekliyimmi bi 3-4 gün biyeremi çarpmısımdır yoksa gidiyimmi hemen doktora bi yere çarpmısımdır dimi?
(3) 

biz nası böyle olduk ya

topraam #1153541 
saldırıdan 15 dk once ortakoy yoluna girmiştik 4 arkadaş sürücü hariç hepimizin kafa iyi arkadas trafik vat diye bau yu geçince dondu direkten donduk diyemem ama içerdeki katliamın seslerini duyardık sans ya bizede sıcrardı belki ulan şans diyoruz artık yasamaya lanet olsun ya.15 dk ya 15 dk ve sans.Nası sabrediyoruz sorum bu diyecek sozum sorum kalmadı nasıl sabrediyoruz, nasıl yasıyoruz...
(8) 

malum videonun haberi niye kanallarda yok

topraam #1150714 
hadi saçma dizileri yayınlayan kanalları geçtim muhalif olan 3 5 kanalda bile haber yok neden böyle bir iddaa var ortalıkla yıkılması lazım gundemin.
(8) 

kız kardeşe yılbaşı hediyesi sorunu

topraam #1149817 
selam eyyyy duyuru halkı.16 yasında liseli bir kız kardeşim var.genelde boyle hediye işlerine sıcak bakmam ama para biriktirip bana bişey almıs oldugunu öğrendim benimde alasım geldi :) ama ne alacagımı bilmiyorum.bi aktivitemsi bişey hediye etmek istiyorum ama nasıl olacak ve ne olacak bilmiyorum.siz olsanız ne alırsınız kardeşinize bir aktivite olarak
(4) 

e sigara sorunsalı(e leaf ijust2 vs ego aio)

topraam #1146728 
sevgili duyurudaşlar bu iki model arasından hangisini önerirsiniz neden?
(4) 

banka evi arayıp kimliğinizi getirelim dedi ama kimlik bende

topraam #1138450 
evet baslıkda oludugu gibi durum kimliğimi 6 7 ay önce kaybettım yenisini çıkardım ertesi gün bugun banka ben evde değilken evi arayıp kimliğiniz burda getirelim demiş anneme.Annemde kendisi gelir alır demiş sizden.Ama ben o bankaya en az 2 yıl önce gitmiştim ve daha sonra onunden geçmedim nasıl oluyo bu iş başıma bişey gelebilirmi birileri kimliğimle bişe yapamza dimi.
(1) 

türkçe anime nereden bulabilirim

topraam #1126595 
Merhabalar bir abim rica etti otizmli çocugu için anime arıyor.Tabi anime demedide mesela cocuk tsubasayı cok seviyormus ingilizce olarak bulurumda, abide bişey demez tamam der ama türkçe bulsam cocuk içinde iyi olur birde tavsiye edeceğiniz bu kardeşimin seveceği çizgi diziler neler var?
(2) 

2300 tl ye kadar leptop tavsiyesi

topraam #1126314 
Merhabalar arkadaslar elimde net olarak 2000 tl ve evden 300 tl destekle max 2300 liraya bir leptop almak istiyorum.Son zamanlarda aldıgınız memnun kaldıgınız ve tavsiye ettiğiniz leptoplar varsa bekliyorum cevaplarınızı.Leptopdan beklentim
1-Elektrik elektronik öğrencisiyim bana bi 3 sene yetsin
o kadar la pek bişe istemiyomusum
(14) 

Cok igrenc bir gun degil mi

topraam #1122391 
Sabah sabah araba bozuldu ustune motoru kacirdim eminonunden yanlis otobuse binip geri dondum, binmem gereken otobusu kacirdim 4 saniye ile ve simdi kendi otobusumu bekliyorum 20 dkdir.He isede baya bi geciktim haliyle.Sizin icin nasi basladi gun.
(5) 

ey duyurunun doktorları neler oluyor böbreklerime

topraam #1107122 
geçen sene kum vardı atlattım sımdı daha fena agrımaya basladı gecen persembe doktora gittim idrar tahlili yapıldı sonuç "2-3 LÖKOSİT, 1-2 ERİTROSİT VE 1-2 EPİTEL HÜCRESİ GÖRÜLDÜ." bu, doktor bişey yok gibi gözüküyo geçmezse gel ultrason cekelim dedi ancak bu hafta gitme ihtimalim olmadı p.tesiye kadarda olmayacak ve sancıdan kıvranıyorum ne yapabilirim sancının geçmesi için taktik verin ya lütfen bide ne olabilir bu?
(1) 

Akasya avm ye nasil gidilir

topraam #1105651 
Kandillide oturuyorum daha once arkadasim kisiklidan bilfenin oralardan goturdu beni buralari bilenler bi yol tarifi alabikirmiyim ya bide kisikli kapalimi hala
(3) 

vakıf üniden devlete geçip kaldıgın yerden devam edebiliyor musun?

topraam #1104312 
bu sene tekrar sınava girip bu lanet okuldan kurtulup devlete geçmeyi planlıyorum ama burda 1. sınıfı okucyacağuı, devleti kazandıktan sonra 2. sınıftanmı baslarım yoksa en bastanmı?.
(1) 

bir tiyatroyu daha izledik

topraam #1100218 
ee ne durumdasınız umutlanmıstım ben güzel oyundu aslında siz ne düşünüyosunuz aksiyonu bol bir oyundu aslında...
edit: haklısın aslında baskanlık h.g.
edit2:sadada tik be asilov nabaalım güzel tiyatroydu
(9) 

Vejeteryanliga giris 101 (ne yiyonuz siz he aksam ya)

topraam #1096112 
Yavastan vejeteryanliga gecmeye calisiyorum bunda en buyuk etken annemin adagi oldu, gittik adagini gerceklestirmeye o gunden beri et yiyesim zaten gelmiyor ama her aksam evde yapilan yemek mutlaka etli, disarda fast food yemek istesem etsiz bise yok ac kaliyom la siz nabiyonuz
İmladan dolayi kusura bakmayin mobildeyim.
(1) 

Hem cay hem kahve makinesi varmi

topraam #1089430 
İsyerindeki caydanligin emeklilige ayrilma suresu geldi artik plastik kokuyo su, hem cay hemde filtre kahve yapabilen makinalar varmi ya arastirdim baya bulamadim...Tesekkurler...
(3) 

İnterrail ve avrupa sorusu

topraam #1084586 
öncelikle hepinize selam bi işe kalkıştık interrail yapacağız ama hiçbişey bilmiyoruz diyebiliriz kendimize bir kaç sorum var simdi :)
1-interraile avrupadaki tüm trenler dahilmi(bir harita indirip cıkardım interrail ile ilgili bir siteden butun avrupa trenlerle cizilmiş çılgın gibi)
2-yunanistandan italyaya feribotla gecerken interrail bileti bir işimize yararmı?
3-interrail ile kullanabileceğim tren seferlerine nereden nasıl ulaşabilirim en büyük sıkıntım bu su anda bulamadım bir türlü saat ve tarih

not:biliyoruz daha arastırma konusunda cok acemiyiz bos zamanlarımızda arastırıyoruz ama suan isteyim aksam 10 da cıkıyorum arastırmaya pek vaktim kalmıyo kusura bakmayın
(1) 

Miden cok bulaniyo zehirlendimmi napiyim

topraam #1079227 
En yakin saglik merkezine 1,5 saat uzakliktayim oglen tavuk yedim simdi midem bulaniyo 2 defa kustum napiyim nasi gecer
(7) 

Ucak bagajinda drone tasinirmi

topraam #1079038 
Merhabalar ucak bagajinda bataryalarini yanina koyarak drone tasuyabilirmiyim serbestmi?
(1) 

dizüstü pc önerisi

topraam #1069554 
öncelikle hepinize iyi geceler 1000-1500 tl bandinda küçük, hafif ve taşınabilir bi pc arıyorum cok yüksek bi performans beklemiyorum tabi aradıgım fiyat aralıgında ne tavsiye edersiniz
(1) 

kayıp kimlik işlemleri

topraam #1058940 
muhtardan kimlik çıkarma belgesi gibi bişey aldım ilan falan vermem gerekiyomu kimliğim kaybettim diye yoksa direk gidip kimliği kaybettim ben diye çıkarabilirmiyim?
(7) 

telefonu kırdım yine bu günlerde 5s alınırmı

topraam #1057240 
evet ahali z2 yi 2. kez kırdım artık bitti telefon bunun yerine 5s alıyım diyorum 1500 lira ne dersinizi alınırmı??siz olsanız ne alırsınız?
(1) 

Teknoloji cahiline bi yardım e kitap meritokrasi nasıl yüklenir

topraam #1056813 
Sözlükten baya baktım baya anlamadım galiba aşırı teknoloji özürlülüğü var nasıl yüklenir indirilir bu kitaplar bi yardım edin kindle aldım öyle kaldım ortada
(1) 

telefonumun camı kırıldı

topraam #1041881 
zaten berbat bi gün geçirdim bide telefonun camı kırıldı dokunmatiğide işlemiyo telefon sony z2 şu ara bi telefona 1000 tlden yukarı bi bütçe ayırcak durumum eminönünde bi iki yeri aradım 150 tlye buldum süper olsun demiyorum ama işimi görsün yeter ya bi pislik çıkmaz dimi
(3) 

muhabbet kusu nasıl alıştırılır

topraam #1041505 
bir arkadaşım evine muhabbet kuşı aldı geçenlerde aptal hemen kendine alışacağını sandı herhalde yada kuşdan ne bekledi bilmiyorum bakamıyorum dedi bende aldım bugun ondan şimdi kuş korkuyo sanırım sürekli kafesin altında duruyo yemi suyu var ama daha yediğini görmedim küçücük bir kafesteydi yeni kafes alıp koydum bugun ne yapmam gerekir nasıl alıştırırım kendime?
(3) 

Göbek göğüs nasıl yakılır

topraam #1036348 
Merhaba duyurucu sakinleri şimdi ben er kişi olarak göbek ve göğüs yağlarından şikayetçiyim göğüsde biraz kasda var o yüzden iğğrenç bi görüntü var diyet yapamıyorum adam akıllı illa bişeyler çıkıyo diyet bozuluyo haftada 2 gün ağır 1 2 günde hafif idman yapıyorum çok fazla yemiyorum ama kilo veremiyorum nası olcak bu iş :( :( boy 178 kilo 102 görenler 102 olamazsın imkansız max 90 diyo neden anlamadım onuda
(1) 

uçakta drone taşımak

topraam #1035974 
merhabalar uçakta kabin bagajına droneumu alabilirmiyim pili var yanında sıkıntı çıkarmı en hasarsız bi şekilde nasıl götürebilirim yanımda
(2) 

Kyk krediyi nasıl iptal edicem

topraam #1032144 
Kredi çıkmış sanırım bana yeni haberim oldu nasıl iptal edicem bunu istemiyorum
(2) 

kindle touch yada başka kindle kullanan arkadaşlar sorum size

topraam #1032131 
bugun kindle ı elime aldım :) kayıt oldum tamam herşey tamam açık şuan kindle ama usb ye takınca usb drive mod a geçiyo nasıl halledicem bunu ben :( bide kullandığınız e kitap siteleri neler?
(1) 

Ülke ülke fiyat karşılaştırması yapan site

topraam #1031423 
Bi site vardı araştıramadım şimdi eskiden burda görmüştüm ekmek su gibi herşeyi karşılaştırabiliyoduk neydi o site ya
(9) 

kız kardeşe ne hediye alınır?

topraam #1030509 
15 yaşındaki ergen kız kardeşe ne hediye alınır ya bakıyorum bakıyorum bulamıyorum bişe 50-100 tl arasında ?
(3) 

airsoft a merak saldım nerede oynanır bu

topraam #1028345 
merhaba silahlara falan hemen para ödemeden paintbol gibi gidip oynayabileceğim bi alan varmı istanbula yakın bir yerlerde yada nerede oynuyor bunun manyakları bu oyunu?
(3) 

Kyk kredisi ve sgk

topraam #1026206 
Selamlar kyk kredisi alırken sgk girişi yapılsa ve part time çalışılsa kyk kredisi kesilirmi.Teşekkürler...
(2) 

Kış geliyo bi mont sorusuda benden

topraam #1021597 
Yaklaşık 5 yıldır kullandığım sevgili montumu emekliye ayıracağım onun yerine decathlondan bişeler bakcam tavsiyeleri gördüm de istanbulda kullanmalık çok pahalı olmayan mont önerin bana ya...teşekkürler
Edit: erkek için yazmayı unutmuşum :)
(1) 

Tivibu go sunu kiralayan varmı

topraam #1019589 
Aksamki maç için tivibu go sunu kiralayan bağışlayan varmıdır tek maç satmıyolarmış aylık paketede 80 lira dediler be
(2) 

netbook chromebook önerisi

topraam #1016446 
her yere yanımda taşıyabileceğim dizi film izleyip internette vakit geçirmelik bir netbook bakıyorum masaüstü pc var ama ben yanımda taşınabilir birşey arıyorum fiyatı pahalı olmayan önerileriniz var mı?
bu arada ürünü yurtdışından alacağm
(2) 

nokta dergisi kimin elinde

topraam #1011016 
bugun baskın yapılan nokta dergisi şuan kimin yanında cemaatinmi pkk nınmı solcuarınmı geçmişte kimin olduklarını biliyorum ama şuan kimin?
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık