(2) 

Ptt kargo

old possum #1130287 
Ptt Kargo, evde bulamadığı zaman kapıya sticker yapıştırıyor mu? Diğer firmalar yapıyor ama Ptt de yapar mı? Teşekkürler.
(1) 

Jay Jay Johanson

old possum #1129649 
26 Ekim'deki konsere giden var mı? Ben gidiyorum bir işim çıkmazsa. Arkadaşım beni her an ekebilir de yalnız kalmayayım dedim.
(8) 

Brezilya yemeği şeysi

old possum #1129291 
Kardeşimin kız arkadaşı Brezilya'dan bana bir sürü baharat ve ekteki şu şeyi yollamış ama bunun ne olduğunu nasıl kullanacağımı bilemedim. Youtubeda filan da arattım ama bulamadım. Mısır unu gibi eti, tavuğu filan bulayıp kızartacak mıyım ki bilemedim. Kıza sor demeyin, Portekizce bilmiyorum.

Bilen var mı? çok Tişkkirler.(git: )hizliresim.com
(4) 

Facebook virüsü hakkında yardım - Acil

old possum #1126117 
Arkadaşımın facebook hesabına virüs bulaşmış, bir link paylaşıyormuş ya da mesengerdan mesajla listindekileri porno sayfaya yönlendiriyormuş. Normalde eklenti filan yüklemez, gereksiz bir şeye tıklamaz, beklemediği mailleri filan açmaz. Geçen gün sayfasında teknolojiyle ilgili yazılımcı bi herifle tartışmış laf sokmuşlar birbirlerine vb. Ondan şüpheleniyo biraz.

Napıcak nasıl temizlemnir ki bu ? Gitgide yayılıyomuş herkese. Rezil olduk, ikimizin ortak olduğu şirket sayfamız var oraya da bulaşırsa sıçtık.
(1) 

it is important to me.....

old possum #1124353 
tedious for, pleasant for, important to, gibi kelimelerin cümlenin kullanımına göre alacağı doğru ekleri nasıl bulabilirim, Ne diye aratmam gerekir?
(1) 

Ayakkabı

old possum #1122669 
(git: )www.etsy.com Benim oğlana şunları alsam gelir mi? Yoksa Türkiye'ye yurtdışından ayakkabı getirtemiyor muyuz?
(8) 

avrupa yapımı dizi

old possum #1122349 
Şöyle soğuk, ürpertici iklimlerde geçen, gizem, polisiye ya da bilim kurgu dizisi önerir misiniz? Avrupa ya da orjinali Avrupa olup remake olan da olur. Tişkirlir.

Edit: Canada'da da geçse de razıyım , bir dizi önerin be!
(3) 

Anonim email

old possum #1121723 
Birine email atmam lazım ama kimliğimi gizlemeliyim. Nereden anonim bir email hesabı açabilirim ücretsiz olarak? Teşekkürler.
(3) 

ebay

old possum #1118992 
Selamlar, Paypal Türkiye'ye kapandı malumunuz, şimdi ben kredi kartımla bu ürünü alabiliyor muyum? Alabiliyorum gibi gözüküyor ama gelir mi? Teşekkürler.
(git: )www.ebay.com
(5) 

Booking.com Cuba

old possum #1115966 
Bookingcom dan Küba çıkmıyor niye ki? Tripadviser'dan da çıkıyor ama ne fiyat bilgisi var ne de otele rezervasyon yapılabiliyor. Ne iştir? Teşekkürler.
(5) 

Bizim oğlana pc

old possum #1115847 
Kendisi 10 yaşında, animasyon programlariyla birşeyler tasarlamayi seviyor ama android tabletle bir yere kadar oluyor tabi. Şimdi biz buna eşimle bir sürpriz yapıp desktop alalım dedik. Evde çok iyi bir monitör var.

Bunun işini görebilecek iyi bir ekran kartı da olan bir pc ne önerirsiniz gençler? Gönül ister imac alabilmek ama bütçemiz kısıtlı 2000 tl civarı.
(3) 

Ingilizce

old possum #1115216 
Pre-intermediate seviyesindeki bir arkadaşıma kulak dolgunluğu için altyazili dizi izlemesini önerdim ama aklıma dizi gelmiyor. Game of Thrones ağır gelebilir. Dizi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
(4) 

9 yaşındaki oğlumun sorulari

old possum #1106542 
Evet sorular oğlumdan geliyor gençler. Ben tam net cevapları vermedim.

İlk soru, plastik objeleri büktüğümüzde (tabi birden fazla kez) Neden beyazlaşıyor?

Diger soru, evimizin koordinatlarıni nasıl öğrenebilirim?

Teşekkürler.
(6) 

Eskrim

old possum #1106315 
Bu yaşta eskrime başlasam benimle t..k geçerler mi? Elbette amatörce ilgileneceğim. Çok estetik geliyor çok heyecan veriyor bana yaa. Yoksa hiç hayale kapılma mi diyorsunuz. Yüzme ve yoga haricinde herhangi bir spor ve disiplin tekniğiyle ilgilenmedim şu ana kadar. Cinsiyet kadın yaş 30+
(7) 

Brezilya'dan ne getirilir.

old possum #1103374 
Kardeşim Brezilya'ya gitti, abla gelirken sana ne getireyim dedi. Kahve getir dedim. Aklıma başka bir şey gelmedi. Ne istenir ki ordan?
(7) 

Künefeyi nerde yiycem

old possum #1101482 
Canım künefe çekti Beşiktaş Abusta'da yiyordum ben hep, çok güzel yapıyorlardı. Ama adamlar fırını kapatmış yaa :( Nerde yiyim?

Beşiktaş'tayım.
(7) 

Eşkiya ev sahibi

old possum #1101406 
Dün arkadaşımla buluştuk, çok keyifsizdi.

Yeğeni üniversite öğrencisi. İki kız Üsküdar'da kiralık bir evde oturuyorlar iki yıldır. Geçen ay kontratta yazan kira artırım oranına göre %13 kirayı arttırmışlar. O da 1350 tl ye denk gelmiş.

Cumartesi ev sahibi gelmiş 1500 istiyorum demiş. Bunlar da, ama biz kontratımızdaki orana göre artırdık daha fazlasını zaten veremeyiz vb. demişler kibarca. Adam ısrar etmiş. Kızlar da ama yasal değil sizin bu istediğiniz vb. demişler.

Adam da "s..rim yasasını ben dün gece tankın önüne yattım, hukuk mu kaldı memlekette. İstediğim parayı verin ya da defolup gidin, sizi barındırmam burda" demiş.

Bu arada ev asla o kadar etmez, dökülüyormuş, pencereler filan alüminyum doğramaymış yalnızca okula yakın diye oturuyor kızlar.

Bu durumda nasıl hareket etmeli kızlar, siz olsanız evi boşaltır mıydınız yoksa babanıza abinize filan haber verip, ev sahibiyle bi "konuşma" mı yapsınlar derdiniz.

Off çok canım sıkılıyor benim bu durumlara yaa, iyicene kural tanımazlık, hukuk tanımazlık.
(2) 

Facebook hesap ele geçirmece

old possum #1101058 
Herkesi bir telaş aldı, milletin instagram, twitter, facebook hesaplarını ele geçiriyorlarmış da, illegal paylaşım vb. yapıyorlarmış da. Bilmem ne.

Bu işler o kadar kolay mı yav? Tabii adam kafaya koyduysa, yapmaycağı şey yoktur ama mesela benim, sayı, harf ve çeşitli karakterlerden oluşan uzun şifrelerim var. Bütün hesaplarımın şifresi farklı. Beklemediğim bir emaili asla açmam, attachmentli emailleri açmam, anti spyware, antivirus mevcut. Bilmediğim ve güvenmediğim uygulamaları yüklemem. Başkasının usb, flash diskini filan kendi bilgisayarıma yaklaştırmam, başkasının bilgisayarını kullanmam. Lisanssız program kullanam.

Yine de risk vardır tabii de hani hesabımı ele geçirmeleri o kadar kolay değil gibime geliyor, yanılıyor muyum?
(6) 

film önerin

old possum #1099410 
İyi akşamlar, eşimle bu akşam güzel bir film izleyelim diyoruz. Çocukları babaanneye kitledik, pazartesiye kadar baş başayız. Önerilere açığız.

Ben sci-fi severim, o savaş drama filmleri. Farklı türler de olabilir. Yeni olması şart değil.

Teşekkürler.
(2) 

G.O.T (tikkat spoiler!)

old possum #1094571 
Ben dizinin ilk sezonunu izleyebildim. Son sezon son iki bölümü de eşim izlerken tv. den izledim. Bilenlere takip edenlere bir kaç sorum olacak. Eşim inatla cevaplamıyor, otur seyret hepsini diyor. İyi güzel de bayram tatiline kadar vaktim yok benim ve öğrenemezsem çatlıycam.:) Soruma gelince.

--- spoiler ---
--- spoiler ---
--- spoiler ---

--- spoiler ---

--- spoiler ---
Şimdi bu Cercei, Septtekileri havaya uçurdu ya, o varillerin içinde ne vardı öyle, fosfor gibi parlıyo? Bir de hani o yaşlı adamı çocuklar büyük bir kinle bıçaklayarak linç etti. O kinleri neden? Vallaha çatlıyacam. Nooolur birileri cevaplasın.

Teşikirlir.
(3) 

E-Haciz

old possum #1093098 
3800 tl vergi borcu yüzünden banka hesabıma bloke koymuşlar. Üstelik pey der pey ödüyordum. Hiç ödemiyor değildim yani.

E şimdi bunlar e-haciz koyduğu için para da yatmaz di mi? Nasıl çözücem ben bu işi?
(2) 

Scanner hatası

old possum #1092805 
Yemin ederim kafayı yiyicem. Aygıt hazır değil, tarama devam ediyor hatası veriyor. 0x0000015 hatası. Taramayı bitirdiğim halde, iptal ettiğim halde yine aynı hatayı veriyor.

Ne yapmam lazım?
(1) 

Fotograf Numaralandırma

old possum #1089939 
Eski bir arşivdeki yüzlerce fotoğrafı tarayıp dijital ortama aktarıyorum. Nasıl numaralandırırım? Şöyle tek tıkla peş peşe numaralansınlar. Tişkkrlir.
(2) 

Ortopedist tavsiyesi

old possum #1084328 
Arkadaşımın 9 yaşındaki oğlu ayağını kapıya çarptı. Gata'da rontgen çekildi kırık çatlak vb. yok dendi, atele alındı. 20 gün geçti çocuk hala ayağını basamıyor. İki kere gata ya gidildi geçer dendi. Ama çocuk acıdan ağlıyor şu an.

iyi bir ortopedist bilen var mı?

Yer; İstanbul
(7) 

Kızlar bir bakın!

old possum #1075726 
Cumartesi arkadaşımın nikahı var ve oradan da Beşiktaş'ta meyhaneye gidilecek.

Şimdi ben nikahta elbise ya da etek giymek istemiyorum. Mat suni deri, dar siyah bir pantolon, siyah topuklu ayakkabı, siyah beyaz gömlek giyicem.

Üzerime camel trenkot alsam olur mu? Uygun ceketim yok :( Yani şuna yakın bir şey olacak. Fikir şeyedin yaa, elbiseyle akşam rahat edemem ben. www.kadinvetrend.com Tişikrlr.
(6) 

Bu ne ola ki? (Capsli)

old possum #1075475 
Yeni bir dolandırıcılık yöntemi mi? Şaka mı? :) 70 tl. diyor ya. Ben kargo beklemiyordum ki.
(3) 

Take it easy.

old possum #1071672 
"Take it easy"

Bir yerden ayrılırken, "hoşçakalın" anlamında kullanımı var mı? Brit. Eng. de böyle bir kullanımı var mı?

Teşekkürler.
(4) 

TWD Neagan'ı oynayan aktör

old possum #1064548 
Spoiler gibi... değil gibi de karar veremedim.

TWD de Neagan'ı, Jeffrey Dean Morgan diye bir aktör oynuyormuş. Bir tek ben mi Javier Bardem'e benzettim acaba :) Bir an heyecan yaptım da o diye. Ne diyorsunuz benzemiyor mu?
(1) 

Sri Lanka

old possum #1056059 
Sri Lanka'ya ilaç götürsem? evet bir kaç tane ağrı kesici(paket değil), aspirin, yara bandı vb. götürsem. Güvenlikten geçerken sıkıntı olur mu? Doktor reçetesi mi isterler?
(6) 

Beşiktaş'ta meyhane

old possum #1038834 
Cuma akşamı Amerikalı iki misafirimi, eşimle birlikte meyhaneye götüreceğiz. Otantik bir yer olursa seviniriz filan dediler.

Bizi çok fazla kazıklamayacak, uygun fiyatlı nereleri var bildiğiniz? Beşiktaş civarında, (eşim Beşiktaş diye tutturdu, bana kalsa Taksim de olur) Ocakbaşı olur, meyhane olur, salaş balıkçı olur vb.

Teşekkürler.

Tikler, öğle paydosunda.
(2) 

Cambridge Movers Exam

old possum #1034018 
Oğlum 10 yaşında, İngilizce Öğretmeni bu sınava girmesini istemiş. Nasıl bir sınavdır bu? Listening filan var mı sınavda?

Teşekkürler.
(5) 

Ahh Aras Kargo

old possum #1030853 
Arkadaşım, bebeği için elzem olan bir ürün sipariş etmiş ve günlerdir Aras Kargo, kızcağızı evde bulamadık , yok geldik yoktunuz diye yalandan oyalıyor.

Twitterdan bunları uyarmaya çalışıyor. Bi el atsanız, retwit etseniz. Lütfen! Teşekkür.

(git: )mobile.twitter.com
(git: )twitter.com
(11) 

Star Wars

old possum #1027095 
10 yaşındaki oğlum Star Wars'u görmek istiyor. Ama sinemaya gitmeden önce, serinin diğer filmlerini de izlerse daha iyi olur sanki.

Hangisinden başlayalım? Kronolojik sıraya göre mi gidelim? Yoksa şundan başla şöyle şöyle git mi dersiniz? Tişikkirlir.
(3) 

Bu ttnet mafya mı?

old possum #1024478 
Israrla ayda iki, üç defa arayıp paket değişikliği yapalım vb. diyorlar. Kesinlikle hayır diyorum. Zaten mayısta sözleşme bitiyor. Başka bir çözüm düşünücem.

Bu sabah, telefonuma sms gelmiş. "Sayın müşterimiz, paket değişikliği işleminiz gerçekleştirilmiştir. yeni int. paketinizi keyifli günlerde kullanmanızı dileriz"

Şimdi ben bunları napıyım? Açıp cırıl cırıl bağırasım var. Zor tutuyorum kendimi. Bunlara ben ısrarla söyledim istemiyorum bi değişiklik, standart paketinizde kalıcam sonrada kapatıcam zaten diye.

Amaçları ne bunların. Değnekçi gibiler yeminle. off. Nereye şikayet edilir bunlar?
(4) 

Yangın merdiveni

old possum #1021626 
Büyük bir sitede, 5 katlı bir apt. da oturuyorum. Binanın en altında da sığınak var ama ardiye olarak kullanıyorlar.

Ben apt.a yangın merdiveni yapılması konusunu teklif olarak hazırlamak istiyorum ama eşim sabah gülümseyerek, hayatım sen bir ortadoğu ülkesinde yaşıyosun, üzgünüm ama bunun gerekliliğni anlayacak profilde insanlar yaşamıyor bu apartmanda dedi.

Şimdi ben yine de bir sunum hazırlamak istiyorum, bu insanları nasıl ikna edebilirim. Bizim de iki adet olmak üzere epeyce çocuk da yaşıyor bu apt. da. 22 daire var.

Ayrıca ben 4 yıldır geri dönüşüm çöplerini ayırıyorum ve kapıcı onları atmıyor, kendim bizzat 100 mt. yürüyerek geri dönüşüm çöpüne atıyorum. Site içinde geri dönüşüm çöpleri mevcut ama bizim kapıcı ahahaha diye gülmüştü benim çöpleri ayırmama. Zaten teklif bile edemem kendisi lord gibi, burnundan kıl aldırmıyor. Yalnızca apartmanın karşısındaki bakkala gidiyor, başka yere gitmesini zaten teklif etmedim bile. Yalnızca bir kere çocuk ateşlenmişti, eczaneden ateş düşürücü şurup alıp alamayacağını sorduğumda, "valla eczaneye gitmiyoruz yenge" cevabını aldım. Bu arada eczane yalnızca 150 mt. uzaklıkta ve çocuğu evde bırakıp ben gidemedim, düşünün yani.

Şimdi tüm bunlara rağmen, ben geri dönüşümü kapıcının toplamasınının sağlanması ve yangın merdiveni için yönetim kuruluna teklif götüreyim mi?

Özellikle yangın merdiveni gerekliliği için nasıl ikna edebilirim ben bu insanları? . Yoksa boşuna nefes tüketme mi dersiniz? Teşekkürler.
(4) 

protein diyeti

old possum #1019780 
Listesine nereden erisebilirim? Teşekkürler.
(7) 

mama ve kum

old possum #1019348 
Günaydın. Kedi maması ve kumunu internet üzerinden alanlar, nerden alıyorsunuz? Güvenilir ve uygun fiyatlı site önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

Resim Öğretmenine hediye

old possum #1019034 
Ne alınır? 50 'li yaşlarda, erkek. Klasik müziğe, sanatın hemen her türüne meraklı. Kitap da önerebilirsiniz, yeni çıkanlardan olur, best seller olmayan, vb.

Fikir şeyedin.
(5) 

Bioenerji ile kötücül enerji yollama?

old possum #1016120 
Şİmdi şu duyuruda bahsettiğim (bkz: )www.eksiduyuru.com hanımefendi bana kafayı takmış durumda. Ben engellemeden önce facebooktan attığı mesajlarda üstü kapalı olarak, sana negatif enerji gönderebilirim vb. diye tehditvari söylemleri oldu.

Ben seküler ve ateist düşünce yapısında biri olduğum için, önemsemedim ama annem çok endişeleniyor. Hiç suçum olmadığı halde, aç telefon kadından özür dile vb. diyor ki asla böyle bir şey yapmam. Kadını yok saymak benim verebileceğim en güzel cevap zaten.

Gelin görün ki ben annemi nasıl rahatlatıcam? Off nelerle uğraşıyorum ya, zaten işim başımdan aşkın. Bir de bu histerik kadın çıktı başıma.
(9) 

Bioenerji, şifa yollama

old possum #1015609 
Evet, bioenerji, şifa yollama vb. hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
(5) 

Bir garip fotoğraf meselesi

old possum #1015414 
Kuzenim Eylül ayında evlendi. Benim eşim fotomuhabir ve profesyonel fotoğrafçı. Kuzenimle konuştum, size küçük bir düğün hediyemiz olsun, Koç Müzesinde fotoğraflarınızı çekelim dedim. Çok sevindi, nikah günü eşim gitti, gelin ve damadın Koç Müzesinde fotoğraflarını çekti.

Ben o çekime gitmedim, direkt nikah salonuna gittim. Akşam da bir restoranda davet verildi. Eşim çok yorgundu ama, rica ettim kendisinden yanına yine dslr fotoğraf makinasını aldı ve fotoğraf çekti. Herneyse buraya kadar her şey tamam.

Fotoğrafları kuzenim çok beğendi. Teşekkür etti vb. Herkes gayet mutlu. Ben fotoğrafları kuzenime teslim ettim.

Bu arada Koç Müzesindeki çekime, kuzenim arkadaşlarını da çağırmış, (dedim ya ben gitmedim bile) onlarla da bir kaç poz çektirmiş.

Dün kuzenimin kayınvalidesi bana Facebooktan mesaj atmış. Akşam yemeğinde çektiğimiz fotoları istemiş, ben de gönderdim. Sanırım kendisinin ve oğlan tarafının olduğu fotoları indirememiş. Açmış ağzını yummuş gözünü. Siz bize değer vermediniz, gelinin arkadaşlarını baştacı ettiniz. Madem fotoğraf işini üstünüze aldınız, adam gibi yapsaydınız. Saydırdı kadın yani.

Şok oldum. Dedim ki, .... Hanım, önceden konuşulan bir şey yoktu, üstümüze bir vazife filan da almadık ki. Orda fotoğraf çekmeyebilirdik bile, eşim çok yorgundu ben rica ettim bir kaç kare çekti. Siz bizi mecbur tutyorsunuz hiç hoş değil bu yaklaşım dedim. Biz çocuklarla sadece Koç Müzesi çekimleri için konuşnuştuk, gelinle damada küçük bir jest yaptık o kadar dedim.

Biz damadın ailesiyiz hanımefendi, bize değer verseydiniz başımıza tac ederdik sizi. madem gelinle damadı çekecektiniz yalnız, gelinin arkadaşlarını niye çektiniz? dedi.

Benim kontrolüm dışında olan bir olay bu, ben o çekime gitmedim, ki gitmeme gerek yoktu. Bizim kontrolümüz dışında olan bir durumdan nasıl beni sorumlu tutarsınız, ayrıca akşam yemeğinde çekilmiş sizin ve akrabalarınızın da fotoğrafları var , galiba indiremediniz. Benim eşim sizin özel şipşakçınız mı dedim.

Yaa demek hediyeydi öyle mi, ben kimlere ne hediyeler veriyorum, biyoenerji yapıp gönderiyorum kanserli hastalara, herkesi kendim gibi sanmışım. Sizi facebookumdan ve hayatımdan siliyorum dedi.

Ben de, nasıl dilerseniz öyle yapın dedim.


Şimdi kadın zır zır facebook aramayla beni arayıp duruyor.Açmıyorum. Eşime de mahcup olucam. Öff ne yapayım ben, çok canım sıkıldı.

Kuzenime bir şey diyemem. Kızcağız hamile ve sıkıntılı bir gebelik geçiriyor. Bu nasıl şeydir.
(2) 

Kına yakanlar sorum var.

old possum #1012654 
Şimdi ben bir kaç yıldır kına kullanıyorum. İki ayda bir yakıyorum, saçımda beyaz olmadığı için idare ediyor. Pırıl pırıl ve canlı yapıyor. Fakat ilk yaktığımda saçımı epeyce kurutuyor.

Kirli saça yaksam olur dimi? Hani daha az kurutur gibi.
(10) 

Saint Petersburg'a gidenler

old possum #1011904 
Acaba her şey, işaretler, levhalar vb. Kiril alfabesi midir? İngilizce bilgilendirici yazılar var mıdır?

Hayır, Moldova'da her şey Kiril alfabesiydi çok zorluk çektim. İnsanlar İngilizce bilmiyor falan. Ama Petersburg turuistik bir şehir öyle değildir di mi? Yani yanımızda rehber olmayacak da, kalakalmayalım ortalarda.
(3) 

Nereye gitsek?

old possum #1011223 
Evet yıl sonuna kadar eşimle onar gün kullanabileceğimiz izinlerimiz mevcut. Ama bütçemiz kısıtlı bu yüzden çok masraf olsun istemiyorum. Eşim Saint Petersburg ve Moskova istiyor, bence tamam ben de isterim tabi Dr. Jivago tadı yakalamayı ama götümüz donar. Ayrıca müzeler saraylar vb. giriş ücretleri çok pahalı sanki?

Napsak -nereye gitsek? Destinasyon, ilgi alanlarımız olarak eski demir perde ülkeleri olabilir.
(1) 

Oy ve Ötesi T3

old possum #1010755 
T3 e girebiliyor musunuz? Bir tane doldurdum sonra sisteme giremedim :(
(7) 

Evde bira yapıcam!

old possum #1000802 
Evet. Kafaya koydum abi yapıcam. Bira kitimi sipariş ettim geldi. Şişelerim ve kapaklar, diğer malzemeler her bir şey hazır. İnşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten.

Evde bira yapmayı deneyen var mı merak ettim?
(5) 

Tv alacağım, önerileriniz pliiis

old possum #998932 
Teknolojiden anlamıyorum. Çok tv de izlemiyorum ama malum ortamlardan indirdiğim filmleri şöyle ortalama kalitede göstercek bir şey önerin bağa. LED olacak. Ekranın çok büyük olmasına gerek yok.

Bütçe: 1500 tl. :(
(5) 

İçine 3000 kişi sığacak harita

old possum #994384 
Evet bir proje var. İçine 3000 kişi sığacak Türkiye haritası çizilecek. Alan hazır, post-it ile bile sınırları belirlenebilir. Şehir ve bölge planlamacısı mı, mimar mı aramam gerek? Yoksa harita mühendisi mi?

Kim çizer bu haritayı bana?
(2) 

Fulya Terrace nasıl gidiciim?

old possum #991450 
Doktorum ordan ofis tutmuş. Nasıl gidilir? Çengelköy'den gidicem. Toplu taşıma yok bildiğim kadarıyla oraya. Şu an arabam da yok.

Nasıl yapsam? Dikilitaş'a gidip aşağı mı yürüsem?
(22) 

Cinayet Davası ve Annem!

old possum #982344 
Şu an kalp krizi geçircem heralde.

Annem yazlıkta. İstanbul'da annemin evine polis mahkemeden bir kağıt getirmiş. Evde olmadığı için (yazlıkta kendisi, Küçükkuyuda) muhtarlığa gitmiş. muhtar annemi tanıyor aramış annemi.

Özetle annem 2003 te gerçekleşen bir cinayet davasında şüpheli olarak aranıyormuş! Evet yanlış duymadınız. Olay 2003'te İstanbul Bahçelievler'de Urfalılar arasında olan bir kan davası sonucu işlenen bir cinayetmiş.

Annemin adına telefon hattı alınıp onun üzerine olan bu numaradan görüşülerek cinayet planlanmış vb. Yani bu muhtarın anlattıkları. kağıt elimizde değil.

Annem 1952 İstanbul Yakacık doğumlu, dul bir ev hanımı.Sabıkası yok kanatsız bir melek, bildiğin klasik bir anne. Bırakın Urfa'yı, hayatında Bahçelievler'e bile gitmedi. Bakırköy merkezde bir kaç arkadaşı var onlarla zaman zaman görüşür. Ki onlar da Urfalı değil zaten. Urfalı bir ahbabımız eşimiz dostumuz yok.

Başımıza geleen bak. Kadın bu yaşında cezaevine mi girecek. Aman yarabbi. Ben de şehir dışındayım. Başımız gelenlere bak. Ne edicez ceza avukatı mı bulucaz? napıcaz off off.

Yemin ederim ellerim beynim uyuştu çok korkuyorum. Ailemizde, sülalemizde sabıkalı insan yok. Napcaz off. Ağlıyorum hüngür hüngür.

mobil görünümden çık