(1) 

en kullanışlı, ücretsiz en çok alanı sağlayan bulut servisleri

bass solo take one #1254407 
nelerdir? hangisini kullanmalı?
*ağırlıklı olarak fotoğraf depolanacak.
(1) 

harem - sirkeci feribotu

bass solo take one #1248540 
h.içi+c.tesi 6'da başlıyor diye bi ibare var sitesinde. ne kadar doğru?

hangi saatlerde var ve yol ne kadar sürüyor? yazılı bir şey bulamadım.
(6) 

yeni star wars filmini izlemeden evvel

bass solo take one #1247672 
the force awakens'i (ep. 7)izlemek yeterli değil mi? rogue one'ı izlemedim. ama konusunu okuduğumda seriden farklı göründü gözüme.
(2) 

halkbank ne olur??

bass solo take one #1243349 
bir miktar param var hem vadeli hem vadesiz hesaplarda. başka bankaya mı taşımalı? halkbank devlet bankası, birçok insanın maaş hesabının bulunduğu banka hatta. batmaz deniyor genel olarak bu yüzden ama nasıl hareket etmeli?
(1) 

futbolla ilgili bir soru

bass solo take one #1239896 
hep merak etmişimdir. şimdi top taça çıkıyor ya hakem de kolunu bir yöne göre uzatıyor. tacı kullanan tarafı değil de rakibini gösteren o kol uzatmanın manası nedir?
1. "aha topu bu taraf attı dışarı. o yüzden diğer taraf kullanacak" mı?
2. sonuçta geriye taç kullanılsa bile amaç genellikle gol bulmak olduğu için rakibi o yüzden mi gösteriyor "topun yönü bu tarafa olacak" diye?
(7) 

çok iyi değil mi?

bass solo take one #1234700 
www.youtube.com
klipleriyle birlikte tüketiniz. nasıl?
(1) 

benzer şarkılar arıyorum

bass solo take one #1231869 
www.youtube.com
gitar üzerine böyle dup-tıslı şeyler. daha nasıl anlatayım bilemedim. çok iyi değil mi bu mix? var mı benzer şeyler?
(8) 

dslrlar yerini telefonlara mı bırakıyor?

bass solo take one #1231054 
gelişen teknolojiyle birlikte telefonların dslrları silip süpüreceği konuşuluyor, artık iphone 7 plus vs. ile çekilen fotoğraflar üzerine yapılan düzenlemelerle o fotoğraflar kullanılıyor kimi çevrelerde. yakın bir gelecekte mi gerçekleşir bu yoksa en az 10 yılı var mıdır? karşılaştırılabilecek çok noktaları var aslında sorumu kısaca sorayım dedim. ne düşünüyorsunuz?
(7) 

kendini geliştirmek istemek ama nereden başlayacağını bilememek

bass solo take one #1230140 
biraz kendimi anlatacağım, sonra tavsiyelerinizi alacağım. 25 yaşındayım, doktorum, sınava -tus- girdim fakat sınavın açıklanması davalar sebebiyle uzadı. istifalıydım şu an işsizim, boştayım, istanbul'dayım. yaklaşık 2-3 aylık boşluğum var arkadaşlarımın yanında kalıyorum. bir miktar param var ama kuracağım yeni hayatı düşünerek minimum miktarda harcamaya çalışıyorum. zorunlu hizmeti yarıda bıraktığım için iş bulamıyorum, çok çok soruşturmadım ama kapıların kapandığını öğrendim denetlemeler sebebiyle. kadıköy taraflarında bir kafede vs. iş bulabilir miyim diye de bakındım biraz.

kız arkadaşımdan ayrıldım sınav ertesinde, geçti gitti, 1 ay falan oldu. önüme odaklandım, ben bu süreçte kendime yatırım yapmak istiyorum, bu günleri bir daha zor bulurum, farkındayım. eğlenirken kendimi geliştirebileceğim şeyler vs. yapmak istiyorum ama tam olarak ne yapmalıyım nereden başlamalıyım bilmiyorum, gerçekten istiyor muyum emin değilim. denemeden tabi ki bilemem, önemli olan ilk adımı atmak farkındayım. bunları bir de minumum giderle yapmalıyım.

genelde evde boş takılmak yerine kendimi kadıköy'e atıyorum. ama yapacak pek bir şey bulamıyorum. kitap okuma, başka sinema'nın vizyondaki filmlerini izlemek, tiyatroya gitmek gibi şeyler yapıyorum ama bana yetmiyor. ev dışında yapabileceğim aktiviteler arıyorum. insanlarla tanışmak pek kolay değil ve gruplarına girmek zor, ben zaten biraz sessiz insanımdır, birilerini tanıdıktan sonra açılırım. arkadaşlarımla her daim de vakit geçiremiyoruz çalışan insanlar sonuçta ve evde oturup ntvspor izlemek onlar için daha eğlenceli :/. güzel bir boşluktayım ama değerlendiremiyorum hissiyle günler geçiyor gidiyor.

ne yapmalıyım? tavsiyelerinizi alayım. siz bana fikirlerinizi sunsanız belki benim kaçırdığım noktalar vardır. biraz isteksiz gibi duruyor olabilirim ama kendimi zorlayacağım her türlü onun sebebi sanırım yaşadığım ayrılık ve biraz tembellik.

*şeytan diyor al bir motor türkiye'yi turla. ama ehliyeti almak dışında tecrübem yok.
(3) 

2000tl civarı masaüstü pc

bass solo take one #1227387 
Bu alma toplama işlerinden pek anlamıyorum şimdiye kadar da arkadaş veya tanıdık satıcı tavsiyesiyle almıştım. Ne tavsiye edersiniz? En fazla pes oynanacak (yenisi çıktıkça oynatsın), günlük işler yapılacak, dizi film izlenecek vs.
(1) 

ilçelerde pasaport yenileyebiliyor muyuz?

bass solo take one #1220899 
s.b yoksa il emniyet müdürlüklerine mi gitmek lazım?
yer: bilecik'in bir ilçesi.
teşekkürler.
(1) 

tatile nereye gideyim

bass solo take one #1220897 
ayın 11'i gibi giderim muhtemelen. ya yalnız olacağım ya 2 kişi olacağız. 4 gün civarı kalacağım, kalırken çok da sıkılmayacağım bir yer(datça, marmaris, fethiye vs.) ve kalacak f/p açısından iyi pansiyon, apart, bungalov vs. önerilerinizi bekliyorum. çok kararsızım nereye gideceğime karar veremedim açıkçası.

datça'yı merak ediyorum. nasıl oralar sıkılır mıyım?
(3) 

Şarkı aranıyor

bass solo take one #1220226 
Kadın söylüyor mağazalarda falan çalan bir şarkı. Dans edilebilir bir şarkı. Nakaratında ...just say(?) ... you love me gibi laflar geçiyor. Ne olabilir bu şarkı?

Biraz eski bir şarkı olabilir.
(6) 

İstanbul'da deniz üstünde platformda yaşamak

bass solo take one #1219645 
Platform dediğim hani böyle iskele olur ama toprakta temeli olmaz, ucuca eklenmiş içi boş varillerin falan üzerinde durur. Mantık suyun kaldırma kuvvetiyle su yüzeyinde duran ev işte. Ben bundan yapsam 5 gün Caddebostan Sahil karşısında dursam 5 gün Moda'da park edip yaşasam. Devlet ne zorluk çıkarabilir bana? Göçebe olduğum sürece fark edilip sorun yaşamam bence :) bunun vergisi engeli şusu busu var mı?
(8) 

Kart aidatı iptal edilemiyor mu?

bass solo take one #1215571 
İptal için müşteri hizmetlerini arayan babama iptal olmuyor artık yeni düzen geldi şu zaman bankalar birliğinin sitesinden şuradan şuradan kontrol edebilirsiniz demişler. soru başlıkta. Hakem heyete falan gitsek?
(1) 

Tost makinası ve ekmek kızartma makinası

bass solo take one #1211888 
F/p olarak alıp kullanıp memnun kaldıklarınız nelerdir?
(6) 

Hangi su markası?

bass solo take one #1211887 
Erikliyle bizi evde bulamamaları sebebiyle(!) yolları ayıracağız. Aroma nasıl? Ne kullanalım?
Lokasyon küçük bir ilçe. Her su yoktur neler var şu an bilmiyorum ama genel geçer markalardan örneklerden buluruz sanırım.
(1) 

Kitap cafe / caddebostan

bass solo take one #1203004 
Önerileri alayım. Rahatça ders çalışılabilsin menüsü çok çok iyi olmasa da olur.
(1) 

Ucuz yollu nerf nereden alınır

bass solo take one #1201009 
Eli yüzü düzgün olanları 70 tl civarından başlıyor. Pahalı, altı üstü sünger fırlatıyor. Onun gibisi de bildiğim kadarıyla yok. Nereden almalı nasıl yapmalı? İnternetten de olur istanbulda bir yer de olur.

*istediğim içine min 4-6 tane mermi alsın kurdukça atsın biraz da silaha benzesin o kadar. 20tlye de var su tabancasından hallice, bir şeye benzemiyor. Tek tek takıp atman gerekiyor.
(4) 

ilgisiz sevgiliyi geri kazanamam artık değil mi? az uzunca

bass solo take one #1195693 
yolu yoktur herhalde. yarın yanına gideceğim birkaç günlüğüne. muhtemelen ayrılacağız. benden soğumuş, bir iki sorun daha oldu ama içinde bulunduğumuz durum sebebiyle büyüdü. yazmıyor, aramıyor, sormuyor, konuşunca iyi gibiyiz ama çok da değiliz. ilişkinin monotonlaştığını falan söylüyor. kariyerimizdeki duraklamalar ikimizi de etkiliyor. uzmanlık sınavını kazanma planları yaparken sürekli bir sonrakine kalıyoruz. 3.ye gireceğiz artık. kariyer mi aşk mı durumuna geldik. o çoktan kariyeri seçti ben ikisini birden götürebileceğimizi hala düşünüyorum, bu kötü zamanların geçici olduğunu ama o daha umutsuz. içinde bulunduğumuz durum derken bu karanlık dönemi kastettim. ben üstüne istifalıyım çalışmıyorum bir yerde ama sınav olmazsa bir şekilde tekrar atanma imkanım var. iş bulamama sorunum yok gibi diyeyim. mutsuzum şu an bu kadar sürede kazanamamamın sebebi bu ilişki yüzünden biraz da.
ilk sevgilim kendisi. onun benden önce de olmuş. yine de kaybetmek istemiyorum kendisini. duygusal çöküntü yaşamak istemiyorum ama mevcut durumda hoşuma gitmiyor hak verirsiniz ki. daha az üzüleceğimi bilsem, çok takmayacağımı ya da önüme, hedeflerime odaklanabileceğimi bilsem ayrılırdım sanırım şu durumda. benimkisi de bencillik biraz daha çok da duygusallık.
yaşlar 25, ben erkek tarafı bilmeyen vardır.
(8) 

Ölsem her şeyim aileme mi kalıyor?

bass solo take one #1193639 
Noter onaylı vasiyet yazmama gerek var mı? Banka hesabımdaki parayı çekebilirler mi örneğin? Ya da öğrenim kredisi borcum da mı onlara kalır?
(6) 

ifşa: bass'ın 94'te giydiği ceket

bass solo take one #1192266 
i.hizliresim.com

şimdiye kadar ifşalardan hep uzak kaldım ama çocukluk fotoğrafları olunca katılasım geldi.

bilmeyen varsa eksisozluk.com
(2) 

ets2 modları

bass solo take one #1192113 
ets2 aldım da hangi modları kurmalı? haritayı genişletmek için dlc mi almak zorundayım illaki?
(4) 

tiramisu dolapta ne kadar kalabilir?

bass solo take one #1188746 
2 gün beklese ne olur? annem yaptığında bekliyordu ama labneli falan ya ne olur? kendim yapacağım.
(2) 

bu kanken classicler yeterince büyük mü?

bass solo take one #1188106 
classic ve no.2 için 16 litre diyor ama az gibi göründü gözüme. kullananlar yorum yapabilir mi? yeterinceden kasıt 3-4 kitap alsın yanına ıvır zıvır da konabilsin.
(3) 

bu kanken çantaları nereden alıyorsunuz?

bass solo take one #1183579 
hangi mağazalarda bulunur? hangi sitelere güvenilir? hediye almayı düşünüyorum.
(7) 

Kahve termosu bulamıyorum

bass solo take one #1181612 
470-500 ml olsun. Rengi de erkeğe göre olsun çiçekli olmasın en azından. içi metal olsun en az 3 saat sıcak tutsun diye araya araya bulamadım 1 haftadır. D&rdan aldım yollamadı iptal ettim siparişi. Hangi starbucksa gitsem bitmiş. D&r dükkanlarında yok. Tchibodan aldım devrilmeyenlerden 1 saat zor sıcak tutuyordu iade ettim. Gün içinde mağaza dolaşacak çok vaktim yok. Ama şurada kesin var ya da şuradan al dediğiniz internet sitesi var mı memnun kaldığınız ürünleri önerir misiniz?
(4) 

Rezalet: gönderilecek kargonun iptali ve iade parası talebi

bass solo take one #1173811 
selamlar bence rezalet olması gereken bir olay. yorumunuzu varsa da bildiklerinizi alayım konuyla ilgili.
bana kargo gönderecekti arkadaşım karşı ödemeli. kargoyu verip faturayı kestirdikten bir 5 dk sonra tekrar geri almak için şubeye gittiğinde kargoyu geri alabilmek ve gönderinin iptali için 28 tl olan kargo parası üzerine de 5lira vermesi gerektiğini söylemişler.

müşteri temsilcisiyle görüştüğümde de aynı cevabı verdiler.

ne saçma düzen bu sistemden silinmiyor mu tek tıkla ne kayıpları olacak anlamış değilim. aydınlatın beni.

*beklediğiniz kadar büyük boyutlu bir rezalet değil ama amk kendi kendine kargo yollayıp parayı ödemek gibi bir şeye dönüşüyor resmen olay. komedi.
(1) 

bana sağlam kaçak fifa16 linki yollar mısınız?

bass solo take one #1159298 
bildiğim sitelerde bulamadım. teşekkürler şimdiden.
(3) 

yurtdışı alışveriş - torba kapandı ne demek oluyor?

bass solo take one #1156687 
istanbul'a ptt pim'e kadar geldi kargom, en son bunu yazmışlar. artık eve doğru yola mı çıkmış oluyor?
(20) 

uçak biletleri niye bu kadar pahalı?

bass solo take one #1155164 
şu aralar özellikle. 180-190tlye git gel yaptığım yer şu an 320-340tl. nedir bu farkın sebebi? 1 ay öncesinden bakıyorum üstelik.
(3) 

banggood gönderi takibi/ gümrüğe takılsa nasıl bilgilendirileceğim?

bass solo take one #1154559 
drone almıştım. günlerdir gelişme yok nerede olduğunu bilmiyorum.
2016-12-23 23:59 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
yazıyor en son olarak. gümrüğe takılmışsa nasıl bilgilendirileceğim? nerede olduğunu başka nasıl öğrenebilirim? araya xmas tatili girdiği için mi uzadı acaba.
(5) 

Kırmızı şarap tavsiyesi

bass solo take one #1152187 
Bütçe 60-70tl civarı migrostan alınacak. Peynir tabağıyla uyum sağlayacak bir şeyler arıyorum. Söz sizde.

Peynir türüne ve üzüm türüne göre seçmek gerektiğini biliyorum. Ama o kadar araştıracak vaktim yok.
(4) 

westworld sorusu hafif spoilerlı

bass solo take one #1151759 
spoiler*********************************************************************************

ya bu ev sahipleri ölüyor ölüyor sonra hangi aralıklarla diriliyorlar, bi ara dolores her günü aynı şekilde yaşıyordu. sonra ekiple ilerlemeye başladı, bir yandan konuklar bir hikayenin içine giriyor öldüre öldüre ilerliyor ama yanlarındaki ev sahipleri de onlarla takılmaya devam ediyor günler geçtikçe. bu süreçte genelev işleten zenci abla onlarca kez ölüp ölüp dirildi. bunların yenilenme zamanı neye göre? hiçbir açıklama göremeyince siz ne çıkardınız buradan merak ettim.

yoksa şey gibi mi, oyunlarda serbest gezinti modunda bir ekibi öldürüp ilerlersin (assassin creed) sonra aynı bölgeye geri döndüğünde aynı ekibin tekrar orada dikildiğini görürsün. burada da o mantık mı işliyor acaba? konuklar uzaklaşınca yenileniyor, sonra aynı hikaye tekrar işliyor.

konuklar oradayken bu park görevlileri basmıyor mu orayı olay yeri inceleme gibi gelip gidiyorlar hiçbir konuk görmüyor mu onları bunları yaparken? saçma geldi orası.

*duyurumla kim oynadı? o baştaki spoiler şeysini kim koydu çıksın ortaya?
(2) 

Ayak parmak uçlarım donuyor

bass solo take one #1150830 
Bot içinde 2 kat çorap giyiyorum bana mısın demiyor. evden sıcak sıcak çıkıyorum dışarda sürekli buz bi halde dolanıyorum.hafif ıslak gibi ama uçları sadece. Ne yapmak lazım? Nasıl kuru tutarım? Kar suyu mu geçiriyor acaba ayakkabı, yoksa ter mi diyeceğim ama sadece uçları olmazdı diye düşünüyorum.

*var mı tavsiye edeceğiniz bir ürün? Ayakkabı değiştirmek dışında.
(1) 

Spotify tarafıma ait olmayan hesaba ait mail atmış

bass solo take one #1149872 
Spotify içinde kullanmadığıö bi mail adresim yandex üzerindendi. Yol sonu istatistik maili atmış bi baktım benle alakasız şeyler. Birisi kullanıyor mudur? Kim kullanıyor bulabilir miyim bu adresi? Ne yapmal lazım mail mi atayım spotifya?
(7) 

anne babama hediye ne alsam?

bass solo take one #1148823 
50li yaşlardalar.
anne ev hanımı baba işçi. babam bjk hastası oradan bir şey olabilir forma mı alsam dedim acaba bilemedim. daha kullanışlı bir şey olursa da olur.
anne konusu ise çok daha zor benim için :/

ikisi için de kullanışlı bir şey olması taraftarıyım ama aklıma da çok fazla bir şey gelmiyor :/ önerileriniz nelerdir?

para ikisi için de ayrı ayrı max: 150-200
hediyenin amacı: ilk maaş + yeni yıl hediyesi olsun.

*ihtiyacınız var mı diye ne kadar sorsam da bir şey söylemiyorlar canlarım benim :)
(5) 

banggood gümrüğe takılır mı?

bass solo take one #1148819 
www.banggood.com

şu ürünü alacağım da gümrükte sorun yaşar mıyım? ne yapmak lazım prosedürü nedir bu olayın?
syma x5c/x5c-1 ürün.
(2) 

istanbul'da konut için fatura kapattırma ücretleri ne kadardır?

bass solo take one #1148567 
su ne kadardır?
internet ne kadardır ya da var mı bunlar için? bu tarifeye göre falan değişir elbet ama bulamadım.

doğal gaz 479
elektrik - değişken 130-140 civarı

*ücret derken alacağım depozitoyu kastetmiştim, yanlış tabir kullanmışım özür.
(4) 

tv'de izlediğimiz hugo oyunları

bass solo take one #1148428 
nereden bulunur da oynanır?
bu dalgacıyla dişlek, börtü böcek, sporty falan bunları oynamak istiyorum.
(2) 

Snowboard için kask ve buğulanmayan gözlük arıyorum.

bass solo take one #1147558 
Bütçe max 300
İkisinin bir arada olduğu bir tür de olabilir.
Nereye bakayım? önerilerinizi bekliyorum.
(8) 

ne yapmalıyım? how to survive overthinking

bass solo take one #1146768 
selamlar,
konu uzun ve derin biraz, kısaca anlatmaya çalışacağım tek istediğim ne yapmalıyım bu durumdanın cevabı. uzun gelecekler 1. kısa paragraftan 3'e geçsin. oradan devam etsin. bir nebze kısalıyor.

benim bi kız arkadaşım vardı ayrıldık. 14 ay civarı beraber kaldık arada 4 kere ayrılık yaşadık. tam adı konmamıştı kız onu sevdiğimi biliyordu defalarca da ifade etmiştim. konu bu değil neyse. şimdi biz yeni mezunlar devlet hizmeti için atama beklerken tercihlerimizi az çok aynı yapmıştık bu arada kars'a karşı bi sempatimiz oluştu. ben 2. tercihimle kars'a düştüm o istanbul'da kaldı.

bu sempatiden dolayı kars'a beraber geldik gezdik ettik. sonrasında o beni bırakırken hiç konuşmayacak gibi ayrıldım/ayrıldık ki ben zaten bu durumda araya da mesafe girmişken ayrılmanın daha iyi olacağını düşündüğüm için muhabbet etmedim ama o 3 gün dayanamadı kendi başlattı konuşmayı. biraz zor zaman geçiriyor ve yalnızlık yaşıyordu. gönlüm el vermedi. 1 ay kadar hemen hemen her gün konuştuk ettik. hayatımın en uzun telefon konuşmalarını yaptım onunla. özledim dedi atladım korkuma rağmen uçağa gittim yanına. sonra döndüm bir 20 gün yine aynı düzende geçti. yanına gitme planı yaptım tekrar haberi vardı. sonra bir hafta kala bir anda konuşmalar kesildi. bir gece aradım telefonumu açmadı. tekrar aradım yok. başına belki bir şey geldi dedim whatsapptan yazdım. cevap yok. biraz bekledim dışardadır falan dedim. tekrar yazmak için açtığımda ç.içi yakaladım. niye cevap yazmıyorsun dedim döneceğim dedi. ben bekledim o dönmedi. ölüm gibi bir şey oldu. yanına gittim öğrendim ki bir başkası var. dedim ki başkasını bulana kadar mıydı, hatta geçen debede yazmıştı birisi benzer cümleyi kurmuşum tutunacak bir başka dal bulunca mı bırakıyorsun beni dedim. ben seninle ilk dönüşünde konuşmamaya razıydım biliyorsun vs. saydım döktüm içimi. tek söyleyebildiği özür dilerim oldu. o konuşkan kız başka bir şey diyemedi. haklıydım. kendi kendime dedim 2 gün daha buradayım bok etmeyeyim seyahatimi yine normalmiş gibi takıldık biraz dönmeden önceki gece de dedim - bu arada hala beraber uyuyoruz- ben öldüm öyle düşün yokum artık konuşmayalım. hiç mi konuşmayacaksın falan dedi yok en yakınım sensinler bilmem neler. onun niyeti işte arada konuşacak birisi olsun o yeni elemandan başka hayatında. bazı ailevi meseleleri falan ağlayarak sadece rahatça bana anlatabildiğini söylemişti işte bu ve bunun gibi şeyleri kaybetmek istemiyor. o da benim en yakınımdı bu dönemde ama napayım. bizimkine benzer durumu yaşayan bir arkadaşımıza da daha bir gün önce görüşme/konuşma madem o kızla diye tavsiye veren kadın kendine gelince işlerin değişmesini istiyor. ben de bunu hatırlattım konuşmayacağımı zaten telefonlarıma da çıkmadığını söyledim. döndüm kars'a.

bizim son senemizden asistanlarla falan whatsappta dahiliye grubumuz var. burada 7 kişiyiz. bir kıdemli 2 normal asistan 4 intern. bu kıdemli -sözde arkadaş- bence benimkine aşırı ilgi gösteriyor ama özelden yürümüşlüğü yok. bu kız başka sosyal mecralarda ne yapsa bu grupta o yaptığıyla ilgili bir yorumda bulunuyor. bütün ilgisi onun üzerine ve diğer 2 kız intörnün zaten sevgilisi var. normalde iyiyizdir bu kıdemliyle ama şu meseleden dolayı acayip kıl oldum kıza da söyledim tabi ben kötü oldum. yani kız bundan haz etmediğimi biliyor. grubu terk edemedim. yakın zamanda edeceğim ama. şimdi bu kız kars'a gelme planları yapıyor grupta bu kıdemliyle konuşuyor. kıdemliyle beraber gelecekler - zaten kız facebookta p.tesi cehennemin dibinde etkinliğe katılacak diye işaretlese ay bende ona katılacağım beraber gidelim mi diyecek bir tip bu kıdemli -. grupta ne halim hatrım soruluyor adım bile geçmiyor ama sürekli bir kars muhabbeti mnskym. kıdemli durumdan haberdar değil muhtemelen bende kalacaklarını düşünüyor. bu arada kars'ta benle birlikte atanan bir ortak arkadaşımız daha var aynı binada kalıyoruz farklı dairelerde. kız okulun başından beri yakın arkadaş sayılır bu çocukla. -bu çocuk da gay bu arada- kızın planı da muhtemelen onda kalmak ama o çocuğun da haberi yokmuş bu planlardan. neyse ben bunlarla yüz göz olmak istemiyorum ama çok da kalp kırmadan nasıl yapacağım bu işi? başka şehre gidip de kaçmak istemiyorum. ya açık açık her şeyi gruba dökeceğim. ya sessiz sedasız halledeceğim. ya bir bahane bulacağım. ama ne? normalde çoğu gezisini yalnız yapan bu kız resmen gözüme mutluluk tabloları çizmek, biraz da sinir etmek için götüne takıp kıdemliyi şu sikko yere gelecekler 4 günlüğüne.

hala bir şeyler hissediyorum ama yavaş yavaş sönecektir bu ateş. başa dönmeye hiiç niyetim yok çok ağzım yandı. bu arada başka kalpler kırdım. ama sınava -tus- çalışmam gerekirken çok kafamı kurcalıyor odaklanamıyorum. zaten kazanamama sebeplerimden biri de bu kız oldu. hem bu konuda da tavsiyeleriniz varsa dinlerim. nasıl kafamdan atarım. fuck the overthinking.

*başımdan çok ilişki geçmedi. bu ilişkide de sevdim-sevilmedim. belki halden anlarsınız bilemem. ama küçük düşürücü yorumlarınızı kendinize saklarsanız memnun olurum. zaten kötü durumdayım, bir de siz daha kötü etmeyin halimi.
**kars'a gezi için gelecek olursanız da seve seve ağırlarım. aklınızda bulunsun. insan sıkılıyor buralarda.
*** www.youtube.com
(1) 

Samsung S4 için kamera app i arıyorum.

bass solo take one #1144946 
Son güncellemeyle birlikte hem kameramın çektikten sonraki fotoyu gösterim kalitesi hem galerideki eski fotolarımın kalitesi düştü. Galeri programıyla aştım bunu ama kamera çekimi için de app arıyorum. İnstagram bünyesinde hikaye koymaya çalışırken de aynı kalitesizlik sorununu yaşıyorum. Koyduğumda belki sorun olmaz ama bilmiyorum. Neyle nasıl aşarım?
(3) 

Asus laptop klavyesi nereden bulabilirim? Şarap döktüm. Cevapsız geçmeyin.

bass solo take one #1144443 
Orijinal klavyesi lazım da nereden bulup getirtebilirim? Yurtdışı hariç tabii ki. Birkaç günde elime ulaşması lazım.
Klavyeye şarap dökülmüştü hemen çıkardım 3 tuş çalışmıyordu bugün tekrar baktığımda hepsi kafayı yemişti. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor tek sorun klavyededir değil mi? Soket kısmında falan değildir umarım?
Bilgisayarcılae 90-120tl fiyat çektiler bakmadan. Nette 30tlye var ama güvenilir mi satıcılara?

Asus n61jq model.
(4) 

Klavyeye şarap döküldü

bass solo take one #1144255 
Açılış şifremi yazamıyorum 3 harf gitti. Nasıl kurtarabilirim klavyeyi?
Şifreyi nasıl girip windowsu açabilirim?
(4) 

Dövme bakımı / bepanthene

bass solo take one #1142163 
Bepanthene merhem piayasadan kalktı diyorlar. BEpanthol aynı işi görür mü? Ne kullanmalıyım?
Bir de göğsüme yaptırdım kabuk bağladı normal değil mi bu? kıyafetin değmesi sorun olmaz sanırım.
(6) 

Romantik/sıcak/samimi bir film

bass solo take one #1141799 
Önersenize. Ama böyle vıcık vıcık işlenmesin bu konular ayarında olsun hayatımızdan olsun. TAm sevgili olmamışların izleyebileceği düzeyde abartmadan yaşansın her şey ama samimiyetiyle yakalasın izleyiciyi.
(7) 

istanbul'da hava nasıl?

bass solo take one #1140588 
hava durumuna baktım da bi de sizden duyayım. spor ayakkabı giyilir mi hala?
(8) 

kapı komşum eski mafya bana dadandı napayım?

bass solo take one #1139768 
adam ya kaçmış ya da anlattığı gibi devlet tepelerine çökünce ayrılışını vermiş. psikolojik sorunları da var ama hastalığını bilmiyorum. sert de mizaçlı birisi hayırı pek kabul etmiyor. baştan komşuluk falan adına tanımadığımdan muhabbet ettim ara ara. doktorum, çocukları da hasta olunca bi gidip bakmıştım. ondan beri bir iki gündür rahatsız ediyor gel çay içelim iki muhabbet edelim psikolojimizi düzeltelim falan. düşünce yapısı rahatsız ediyor bir takım yapacağı şeylerden bahsetti birçoğumuza ters gelecek şeyler, bolca küfrediyor. eşiyle ara ara tartışıyorlar küfürleşiyorlar. dün elektrikler yoktu tam kapı önüne çıkmıştım ardından o çıktı. korktu beni görünce karanlıkta, belimde silahım olsaydı vurduydum seni çoktan diyor rahat rahat bir de.

bu adamla nasıl ilişkiyi minimuma çekebilirim? çok da ters gidip bok yoluna gitmek istemiyorum. :/

edit:az önce çaya çağırdı hayır dedim bugünlük mazur gör falan. sonra girdi çıktı girdi çıktı. naptı bilmiyorum. şimdi de kapımı çaldı, çay verdi. girdi geri. agresif ya :/

edit2: eşi anlayışlı biri gibi ona desem yine mi sarpasarar amk ya kendi derdim yetiyordu bir de bu çıktı.
(2) 

işaretlemelik/not almalık mobil harita (google maps yapar mı?)

bass solo take one #1138212 
üzerinde işaretlemeler, not almalar yapabileceğim sonrasında paylaşıma sunabileceğim harita uygulaması arıyorum. google maps'le bir şehirde önemli noktaları işaretledikten sonra o şehri komple paylaşabilir miyim 3. kişilerle?
başka bunun için uygulamalar var mı?

mobil görünümden çık