(13) 

saat seçelim mi?

odiyus #1580870 
iki model arasında kaldım ya ikisini birden alacağım fakat bu da birbirlerine benzediği için çok mantıklı gelmiyor ya da bir tanesini seçelim sizce hangisi? yahut daha farklı önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

1-) www.saatvesaat.com.tr

2-) www.saatvesaat.com.tr
(4) 

Anneye okuma yazma öğretmek için öğretmen

odiyus #1580770 
Gaziantep Seyrantepe mah. Annem için okuma yazma öğretecek evime yakın okuldan bayan öğretmen yahut bu işi yapabilecek öğrenci aramaktayım. Evde sadece annem ve ben varız gün içinde asla evde olmuyorum eğitimi verecek kişi sadece annemle kendisi olucak evde. Daha önceden çok kısa bir süre kursa gittiği için harfleri falan iyi kötü çıkartabiliyor Tanıdığı olan yahut daha farklı bir seçeneği olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Bu işi çözene kadar başlığı çok kısa süreliğine de olsa başta tutabilir mi mod arkadaşlar? Teşekkürler.
(1) 

Mahkeme konusu

odiyus #1575261 
Merhaba duyuru ahalisi. Bir ceza dosyalı yargılama sürecindeki olayda 2 tarafın da birer tanığı var. İkisi de detaylıca olayları anlatıyor. Ama A tanık B yi suçlarken B tanık A yı suçluyor. Bu durumda sonuç ne olur ne olmalı? Hakim iki tarafa da ceza mı verir yoksa iki tarafa da ceza verilmesine yer yoktur kararı mı çıkar? Şimdiden teşekkürler.
(8) 

Evlat edinmek istiyorum

odiyus #1550306 
Merhaba duyuru ahalisi
Başlıkta belirttiğim gibi evlatlık edinmek istiyorum. 33 yaşında erkek bireyim annemle beraber yaşıyorum. Memurum. Evim var imkanlarımız güzel. Evlilik düşündüğüm bir şey değil fakat bir çocuk sahibi olmayı istiyorum. Özellikle bu depremden sonra ben de deprem bölgesinde yaşayan bir insan olarak çok sayıda yetim öksüz kalan çocuk ve bebek haberleri görüyorum ve bizzat şahit oluyorum. İçimde bir sahiplenme arzusu büyüttü bu durum. Bunun için ne yapmak gerekiyor bilen tecrübeli olan yahut bu konu hakkında bilgisi olup ben yardımcı olurum diyebilecek birilerine ihtiyacım var. Ben bekar bir insan olarak evlat edinebiliyor muyum mesela? Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
(7) 

Ruhunuz daralıp sıkıntıdan çatladığınızda ne yapıyorsunuz?

odiyus #1547682 
Soru başlıkta arkadaşlar. Zor bir dönem geçiren arkadaşım var bildiğin bunalımda. Odaklanamıyor dinleyemiyor konuşamıyor anca çay kahve sigara. 1 haftada 6 kilo verdi. Yaşama sevincini yitirmiş seviyede. Zevk aldığı severek yaptığı ne varsa deniyorum ama olmuyor. Ne yapabilirim? Önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler.
(9) 

şeker hastası insanla evlenmenin zorlukları

odiyus #1476932 
merhaba duyuru ahalisi.
başlıkta olduğu gibi şeker hastası bir kadın, erkek ile evlenmenin olumsuz yönleri ve zorlukları nelerdir?

Üniversite diploması

odiyus #1475620 
Merhaba duyuru ahalisi.
Ben sosyoloji bölümü öğrencisiyim ve bilindiği üzere bölüm 4 yıllık. Ben ilk 2 yılın tüm derslerini verdiğim takdir de ön lisans diploması yahut denklik belgesi alabiliyor muyum? Yoksa 4 yılı bitirmek mecburiyetinde miyim? Memurum kıdeme işletmek için ön lisans diploması yetiyor bana.
Alakanız için şimdiden teşekkürler.
(3) 

macbook site yönlendirme

odiyus #1244949 
Merhabalar, macbook üstadları safariyi açtığımda bir linke tıkladığımda tıkladığım linkten bağımsız olarak bir sekme açılıyor ve mackeeper virüs buldu bilmem ne tarat indir diye uyarı veriyor. nasıl durdurabiliyoruz bunu? bu uyarı beni çıldırtıyor. şimdiden teşekkürler.
(3) 

macbook'a visual studio c# ekleme, adobe flash cs

odiyus #1235209 
merhabalar. macbook'a başlıktaki programları ekleyebiliyor muyuz, nasıl? mac cahili birisi olarak soruyorum şimdiden teşekkürler.
(5) 

G933 amazondan almaca veya yurt dışından getirmece

odiyus #1229058 
Merhaba duyuru ahalisi
Başlıkta belirttiğim kulaklığı amazon üzerinden almak istiyorum. Ürünün linkini de paylaşacağım. Şimdi bu ürün gümrüğe takılacak mı? Takılırsa cezamız nolur? Takılmaması için ne yapabiliriz veya yurt dışından gelen birisi varsa getirebilir mi?
Link; www.amazon.com
(7) 

aliexpress sipariş

odiyus #1211618 
merhaba.
Arkadaşlar aliexpress'ten ilk alışverişim olacak ve linkteki ürünü alacağım. dikkat etmem gereken hususlar var mıdır, gümrüğe takılır mı?
şimdiden teşekkürler.

unutmuşum linki eklemeyi haha :D

tr.aliexpress.com
(4) 

Dil öğrenme

odiyus #1182611 
Merhaba duyuru ahalisi. Dil eğitimi almaya karar verdim ve mümkün olursa bunu yurt dışında gerçekleştirmek istiyorum lakin hakkında hiçbir fikrim yok. Bana getirisi ve götürüsü ne olur? süreç nedir? mümkünse en uygun şekilde nerede yapabilirim? gibi sorularım var. Tecrübelerinizden ve bildiklerinizden faydalanayım istedim. Şimdiden teşekkürler.
Yaş 27.
(1) 

google'da aranmamak

odiyus #1159674 
merhaba,
istiyorum ki google'da mesela kullanıcı adım yazıldığında aramalarda çıkmasın. bunu yapabilme şansımız var mı? varsa nasıl?
şimdiden teşekkürler.
(3) 

dumbell ve sehpa

odiyus #1130774 
merhaba duyuru sakinleri.
Evde sporuma devam edebilmek için ağırlık ayarlanabilir dumbell ve sehpa almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz cep yakmayacak cinsten kullanışlı ürünler var mıdır?
şimdiden teşekkürler.
(1) 

dil bilgisi

odiyus #1125910 
merhabalar,
bir yakınım için sıfırdan dilbilgisi öğrenebileceği kitap arıyoruz. açık öğretimden lise bitirmek istiyor. antremanlarla matematik gibi bir türk dili anlatımlı kitap önerisi olabilenler yanıtlayabilir mi?
şimdiden teşekkürler.
(4) 

japon bıçağı

odiyus #1120677 
merhaba, öncelikle herkese hayırlı bayramlar.

youtubede gördüğüm japon bıçağını nereden ve nasıl temin edebilirim Türkiyede? bir bulduran olursa minnettar olacağım.

video: www.youtube.com

şimdiden teşekkürler.
(1) 

kpss sınavı bilgi günceleme

odiyus #1118409 
merhaba
kpss ile ilgili olarak bugün son tarih olduğu bildirilen bilgi güncelleme nedir? son kayıt tarihinden önce kaydını tamamlayıp bilgilerini kaydedenleri ilgilendiriyor mu yoksa yalnızca sınav yeri değişikliği yapmak isteyenleri mi ilgilendiriyor?
şimdiden teşekkürler.
(1) 

taşınmaz suali

odiyus #1110661 
merhaba,
Eşi vefat eden komşumuz eşinin vefatından sonra edindiği taşınmazı bekar olan kızının üzerine tapu etmek istiyor lakin diğer çocuklar hak talep etmesin istediğinden ötürü direkt kızına veremiyor gibi bir sorunsal var. bunun alternatifi nedir? diğer çocuklar hak talep edemeyecek şekilde bu işi nasıl gerçekleştirebiliriz? teşekkürler.
(6) 

güllerimin dibindeki karıncalar

odiyus #1081704 
merhaba,
Güllerimin topraklarını eşeleyip ha bire yukarıya çıkartan bu tatlı şeytanları öldürmeden nasıl uzaklaştırabilirim? Toprak koymadılar yahu! Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Araba kiralama sonrası gelen ceza

odiyus #1072951 
Merhaba
Geçen 7 ay falan önce bir araç kiraladı teyzemin evladı. Hız limiti aşıldığı için radara yakalanmış fakat arabayı teslim ederken baktırdık ceza sisteme düşmemiş sonra 10 gün kadar geçince bir daha gittik ceza yine görünmüyor. Geçen gün adamlardan telefon geliyor ki 488lira bir ceza ödemişler talep ediyorlar. Gittik makbuza vs baktım gecikme zammı da eklenmiş. Normalde 391 lira erken ödersik %25 indirim onu da geçtim üstüne gecikme zammı eklenmiş. Adam 82 tane ceza göstersi hepsi ödenmiş ve hiçbiri de tebliğ edilmemiş. Bu durumda biz bu indirimden faydalanamadığımız gibi ceza da yedik yani 391 - %25 = 293.2 lira olan ceza olmuş 488. Biz yasal olarak ödenen meblağı ödemek zorunda mıyız? Yoksa gecikme zammı ve indirimi düşeriz arkadaş banane diyebiliyor muyuz? Bilgi sahibi olanlar paylaşabilirse deneyimlerini sevinirim. Teşekkürler.
(3) 

Güllerime dadanan böcekler

odiyus #1070926 
Merhaba,
Güllerimin tomurcuklarına sivrisinek, üvez tarzı bir şeyler dadanmış yiyor tomurcuklarını. Bunu nasıl çözebiliriz? Kurutacakkar güzelim gülleri. Yardımlar için şimdiden teşekkürler. Yarın gündüz çekilmiş fotoğrafta eklerim.
(9) 

Askerlikten 9 ay kaçılırsa ne olur?

odiyus #981355 
Lisans mezunuyum, mezun olduktan sonraki 2 senelik tecil hakkından yararlandım ve tecilim bu ay sona erdi. Muhtemel sevk ekim ayı görünüyor.

Hem ortam kötü, hem de kpss 2016'ya hazırlandığımdan 2016 temmuza kadar gidemem, gidersem eğer 2 senelik kaybım olacak. Temmuza kadar bir şekilde kaçmaya çalışacağım. Yüksek lisans için de başvuru yapacağım ama oldu da kabul edilmedik yüksek lisansa, başka çaremiz de yok ve kaçak kaldık. Ne olur bize? Para cezası mı olur, olursa ne kadar olur ve bu cezayı almamız memur olmamıza engel teşkil eder mi?

Yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Ek: Şu an kaçak değilim, ekimden sonra kaçak olacağım.
(3) 

Gözlük orjinal mı değil mi?

odiyus #980608 
Merhaba duyuru milleti.
Rayban marka bir gözlük mevcut bunun orjinal olup olmadığını nereden anlayabilirim? Üzerinde made in italy yazıyor.sağ kulağa gelen kısımda. Yazı ile değil de oyma yöntemle yazılmış bu. Şimdi gözlükçüye gidip sormakta istemiyorum sahteyse rezil olmayaşlm diye. Nasıl anlarız? Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Alanya otel

odiyus #971242 
Merhaba.
Arkadaşlar bütün sıkıntılardan 4 günlüğüne bir fırsat yakalayıp kafa dinlemeye kaçıyoruz cumartesi günü. İstikamet alanya lakin nerede kalalım fikrimiz yok. 3 kişiyiz otele verebileceğimiz maks 2.000 bu şarta bağlı olarak. Plajı, havuzu olan, yemekti temizlikti güzel bir mekan lazım. Önerebileceğiniz yerleri yazarsanız çok yardımck olmuş olacaksınız. Nedeniyle birlikte vereceğiniz örneklere ekstra teşekkür ederim. :)
(4) 

Üniversite tercih yardımı

odiyus #966656 
Merhaba duyuru ahalisi. Şimdi bizim bir tane komşu çocuğu var bu sene ki sınav neticesine göre tercih yapmak istiyor. Ss de ki puanlamaya göre neler yapılabilir yardımlarınızı bekliyoruz. Hepinize teşekkürler şimdiden.
(4) 

trafik kazası hakkında

odiyus #963498 
Merhaba.
Geçen yine kazayla ilgili bir duyuru açmıştım malesef yine bir kaza yaptım. 40 ile giden bir araba nasıl takla atar onu da hala anlayamadım. Fiat farkı galiba. Şükür arabadaki iki kişinin de burnu bile kanamadı, şükür başka bir canlıyada vurmadık. Bu noktada cana gelen mala gelsin diyoruz. Kaza sadece tavanda, direklerde hasarlı oldu. Arabamız malesef perte çıkmıyor. Tavanın üstüne düştük kaldık tarlaya. Şimdi bu araba taklalı, darbeli gözükeceğinden dolayı fiyat düşüyor. Bu düşen fiyat farkını sigortanın ödediğine dair bir şeyler duydum ama gerçekliğini siz değerli duyuru sakinlerinden teyit ettireyim istedim. Böyle bir durum söz konusu mu? Ayrıca o yolda çok fazla trafik kazası oluyor dahası olmadığı gün yok diyebiliriz. Bu durumda karayollarını mahkemeye verebiliyor muyuz? Neticede bizde yok ama başkasında daha ciddi kazalar olabilir. Arabanın hava yastığı açılmadı bu da bir sorun mudur yoksa kazanın oluşum şekli ile mi alakalıdır?
Teşekkür ederim yanıtlar için.
(4) 

Trafik Kazası hakkında yardım lütfen

odiyus #957198 
Dün gece üzücü bir olay yaşandı. Arabayla 2. Viteste 30km hızda ilerler iken 4 yaşındaki bir çocuk birden park etmiş araçların arkasından arabanın önüne atladı. Çocuğun bacağı kırıldı ameliyat vs yapılacak yüksek rakamlar isteniyor. Platin takılacakmış ayağına. Onun haricinde kulağından kan geliyor tomografi temiz çıktı. Kbb kanın nereden geldiğini araştıracak bugün ayağı için de ameliyata alacaklardı. Haricinde çocuk iyi şükür. Şimdi merak ettiğimiz tedaviyi en yakın olan özel hastahaneye götürdüğümüz için onlar sürdürüyor. Bu işin maddi külfetini kim kariılıyor araç sigortası mı? Sgk mı? Çocuğun hastahane masraflarını ailesinin durumu kötü. Biz de hayli sıkışık olduğumuz için karşılayamıyoruz. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
(4) 

safra kesesi ameliyatı sonrası ağrı

odiyus #949793 
merhaba,
haziranın 22 sinde annemin safra kesesini aldırdık. kontrole gitmemiz gereken gün annemi şiddetli sancı tutunca acilen hastahaneye gittik 2 gün tetkikler vs derken ercp denilen olayı yaptılar yani safra yoluna 2 tane taş düşmüş ve yolu tıkamış safra yolundan giden sıvıda geri dönüp vücuda yayılınca şiddetli sancılar yapıyormuş. ercp dediğimiz olayla taşları aldılar. toplamda 4 gün hastahanede yattı annem. Şuan sağlık durumu iyi şükür lakin merak ettiğim bilgili olan var ise, yaşayan gören, doktor ve tıp ilgilileri var ise bu durumun ameliyat sırasında ihmalden mi yoksa olağan bir şey mi olduğundan bilgi verebilir mi? ekstra ücretler alındı bizden taşın çıkartılması için 690 lira kadar meblağ para önemli değil, her şeyin başı sağlık lakin ihmal var ise niyetim şikayet etmek çekilen acının bir nebze unutulması, içimizin rahatlaması ve durumun başka hastalarda tekrarlanmaması adına. Primer Hospital'da yapıldı ameliyat ve sonrası.
teşekkürler.
(6) 

safra aldirma.

odiyus #945562 
Merhaba. Evlerinizden.uzak olsun annem'in safra kesesinde tas ve camur cikti. Ameliyat olmasi gerekiyor. Cevrenizde olan, yasayan birileri varsa ameliyat sonrasi icin bilgi rica ediyirum. Safra kesesi alinacak. Simdiden tesekkurler.
(9) 

Hangi ton balığı?

odiyus #922791 
Merhaba
Hangi ton balığını tercih ediyorsunuz konserve de? Tavsiyeniz hangi marka? Teşekkür ederim.
(6) 

Dükkan sahibi olmak memurluğa engel mi?

odiyus #914752 
Dükkan sahibi olmak yani vergi levhası vs adıma olacak. Bu benim memurluğuma veya memur olmama engel midir? Teşekkürler yardım için.
(5) 

Kartımdan alışveriş yapılmış

odiyus #911133 
Dün mesaj bildirimi geldi bankamdan 1.955 liralık alışverişinizi taksitlendirelim diye şakin alışverişi ben yapmadım. Bugün bankaya geldiğimde 2 tane daha yapıldığını öğrendim. Banka diğerlerini mesaj atmadı, sms onay şifresi de gelmedi. İkisi N11 den son alışverişte hepsiburada sitesinden yapılmış. Bu siteler sms onayı istemiyor mu? Bankadan itiraz dilekçesi doldurduk gönderdik. Yardımcı olabilecek birileri, izlemem gereken harici yolları bilen birileri varsa çok müteşekkir olurum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
(2) 

Aramızda katip var mı? Mülakat hakkında.

odiyus #909718 
Merhabalar. Katiplik mülakatına girecek bireye ne önerirsiniz? Orada ne bekliyor? Ne sorulacak? Teşekkürler.
(3) 

Radar sorusu

odiyus #893831 
10 dakika önce radara yakalandık yüksek bir hızda sıkıntı şu ki ileride uygulama noktası yoktu yani ceza evime gelecek. Şimdi bu cezanın eve gelmemesini nasıl sağlayabiliriz lütfen bilen birileri yardım etsin. Eve gelmesindeki korkum bu hızda gidilir mi? Ya kaza yapsaydın vb cümleler ile sıkıntıya sokulmak. Bunları duymamak adına ceza eve gelmeden ödeyip kurtulmak istiyorum ne yapılabilir teşekkürler.
(6) 

Lethe lilith lavinia

odiyus #893792 
Bu üç isimden güzel bir isim türetmeye yardımcı olur musunuz? 3 nü kullanarak bir isim. Benim için önemli bşr durum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Lethe, Yunan mitolojisi'nde yeraltı dünyasında (Hades) akan nehirlerden biri. Bu nehrin suyundan içen gölgeler (ölülerin ruhları) dünyada yaşamış oldukları geçmiş fani hayatlarına dair her şeyi unuturlardı

Lilith bir inanışa göre Hz. Ademin ilk karısı

Lavinya bir çiçek ismidir ve "Ölüm çiçeği" manasına gelmektedir.



Özdemir Asaf


Sana gitme demeyeceğim.
Üşüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanımda kal.

Sana gitme demeyeceğim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
İncinirsin.

Sana gitme demeyeceğim,
Ama gitme, Lavinia.
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme, Lavinia.
(3) 

Yavrucaklar için yardım lütfen

odiyus #892132 
Bu kara, soğuk kış gününde annesi ölmüş olan 2 yavruyu eziyet eden çocukların elinden aldım. Sonradan öğrendim tabi annelerinin öldüğünü malesef :( bu yavrucakları dışarıya, çocukların eline bırakmaya içim el vermedi. Kulübe yaptım dükkan da kalsınlar beslerim diye ama bunlar ne yer ne içer ne vermeli bilemiyorum. Süt ve sucuk alıp veriyorum marketten. Ama yeterli mi, değil mi? Bilmiyorum. Şimdi bu yavrulara ne vermeli, aşı yaptırılmalı mı, eğer daha iyi bakılabileceğini düşündüğünüz seçenek varsa örneğin hayvan barınağı gibi. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum :)

Resim eklemeye çalışıyorum ama olmuyor malesef. İphone oldupundan ötürü mü acaba?

Ne olduklarınj belirtmeyi unutmuşum ya üzgünüm:/ resim yükledim siteye

imgur.com
(11) 

Bir cümle ile hayat

odiyus #888274 
Bir cümle ile hayatınızı özetleyebilir misiniz?
(33) 

İntihardan alıkoyan nedir sizi?

odiyus #887837 
Sizi intihardan alıkoyan veya yaşamanızı gerektiren şey nedir?
(1) 

Neden?

odiyus #887353 
Karadayıyı izliyorum belgin tiplemesinin yetimhanedeyken başından geçen bir taciz mevzusu döndü de. Neden bir çocuk seçilir kl veya bir insan bunun çocuğu, kızı, erkeği vs olmaz da nasıl bu kadar aşağılıklaşabiliyorlar? Bu nasıl yapılabilir ki? Nasıl kabul edebiliyor ruhu? Kararmış ruhlu ölesi pislikler.
(5) 

İfşaları mobiller neden göremiyor?

odiyus #885055 
Neden göremiyoruz? Link atılanlar var bazısında onları görüyorum sadece.
(3) 

Bes hakkında

odiyus #882623 
Başlık açtım ama galiba erkeb açtım çok yorum gelmedi. Bireysel emeklilik sistemine başlamayı düşünüyorum. 10 yıl veya daha fazla süre parayı çekme ihtiyacı olmadan yatırabilirim. Siz hangiaini tercih ediyorsunuz. Hangisine girmeliyim. Eğer mümkün ise nedeninide verir misiniz? Teşekkürler.
(4) 

Bireysel emeklilik sistemi

odiyus #882479 
Bu aralar düşündüğüm ama hakkında internet yorumlarından başka hiçbir fikre sahip olmadığım bu sistem için bana öneriniz var mı? En mantıklısı hangiaidir gibi 10 yıl para yatırabilirim çekmeden problem olmaz bu. Sizce hangisi ve eğer mümkünse neden? Şimdiden teşekkür ediyorum
(6) 

İzmir otel

odiyus #882091 
İş sebebiyle bulunduğum izmirde şuan basmane meydanında uygun fiyatlı akşam yatarken üşütmeyecek otel lazım acilen. Teşekkürler.
(1) 

İphone görüşme kaydı

odiyus #878862 
Telefon görüşmelerimizi kaydedebilme gibi bir imkana sahip miyiz? Programla veya programdız teşekkürler.
(6) 

Operasyonlar

odiyus #877658 
Gerçekleşen operasyonlara tarafsızca yorumlar bekleniyor. Cemaat hükümet kavgası nasıl son bulur? Cemaatçi memurların akıbeti ne olacak? Özellikle şikayet edipte görevden alınmasını sağlayabilme imkanımız var mı cemaat memurlarının?
Teşekkürler.
(3) 

İphone uygulama oyun önerisi

odiyus #873744 
Androidde kale savaşı türkçe versiyon oynuyordum onu tabletten devM ettireceğim iphone için neler önerirsiniz oyun ve uygulama olarak şimdiden sonsuz şükran :)
(6) 

Malum video olayı nedir

odiyus #873490 
Bu malum video olayı nedir biri anlatabilir mi? Birisi şikayet ederim demiş. Gerçekten merak ettim?
(4) 

Ayıplı mal sorusu

odiyus #873099 
Merhabalar
2gün önce turkcellden telefon aldım ve telefonda ışık sızması var. Şimdi bu ürün ayıplı oluyor mu? Evet ayıplı ise bu ürünü direkt aldığım tim şubesinden değiştirebilir miyim, iade talebinde bulunabilir miyim? Bilgisi olan, daha önce benzer durum yaşamış birisi yardımcı olbilir mi? Benim istediğim para iadesi ama telefon taahhütlü alındı. Cihaz iphone6 beyaz. Yardım için teşekkürler:)
(3) 

maymunlar cehennemi şafak vakti

odiyus #803321 
izleyenlerden yorum lütfen.
(8) 

vefat sonrası borçlar

odiyus #781028 
merhabalar.
sorum basit. babam 01.01.1955 doğumlu emekli kendisi 2002 senesinden bu yana. yüklü kredi kartı ve kredi borçları var. aramız hiç iyi olmadı ve ayrı yaşıyoruz. 24 yaşında erkeğim. babamın vefatı gibi bir durumda bu borçlar ne olacak? ortalama meblağ 50.000 tl. bu borçlar sahiden bize kalıyor mu? kalırsa kalmaması adına yapılacaklar listesi nedir? teşekkürler...
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık