(3) 

gece plağı

oscar #1164715 
dişlerimi sıktığımdan acilen bunu yaptırmam lazım. yaptıranlar rahat düzenli kullanıyor mu ? doktorum artık sert olanları yapılıyor daha iyi dedi fiyatı da 500 tl. ağız diş merkezlerinde mi yaprırmalıyım yoksa ücretsiz ?
(2) 

iphone sarj kablosu

oscar #1162955 
orjinal olmasa da memnun kaldiginiz, bir sure sonra bu aksesuar desteklenmiyor uyarisi vermeyecek sarj kablosi tavsiye eder misiniz ?
(1) 

kaplama sonrası dişlerin birbirine değmesi diş hekimlerine

oscar #1162900 
sağ alt arkada iki diş ve sol üst arkada bir diş olmak üzere 3 dişime kaplama yapıldı. öncesinde kron boyu kısaltma ve kanal tedavisi fln derken 2 ay kadar eski kaplamalar sökülmüştü ağzım boştu yani. dün akşam dişler takıldı ve şimdi baya garip hissediyorum. şu kırmızı değme kontrolu yapan kağıtlarla baktı doktorum çok az boyuyor ama dişde madde kaybı çok olduğundan çok da kısaltmak ve törpülemek istemiyorum dedi. şidmi bu dişlerin alt ve üst olarak birbirlerine değmesi normal mi ? zamanla alışır mıyım ? şu an geçici yapıştırrı 3 5 gün kullan ona göre törpüleriz ya da kalıcı yapıştırırıx dedi ?
(2) 

vfs altunizade fotoğrafçı

oscar #1162730 
şişli şubesinin içinde fotoğrafçı vardı, altunizade de var mı ?
(10) 

vize için son 6 aylık foto

oscar #1162726 
benim fotom 8 aylık. bunun 6 ay içinde çekildiğini nereden anlıyorlar ?
(2) 

dis kaplama karmasasi

oscar #1158978 
yahu arkadas 4 disime kaplama yapilacak fikir aliyim die 3 doktora gittim ve hepsi protez uzmani. kimisi 350 tl diyor kimisi 650 ti diyor ve hepsi de en kalitelisini yaptiklarini soyluyorlar. en sonunda bu isi yapan laboratuvarlari aradim, malzeme kalitesinin cok oynamadigini iscilik de esas fiyat farkinin ciktigini soyluyorlar. ve sonuna da serbest piyasa ekonomisi doktor tutturabildigine diyorlar. laboratuvarin yaptigi ayni protezi bir dis hekimi 500 tl takarken digeri 900 tl takiyor, siz kalitesini anlayamazsiniz doktora guveneceksiniz diyor. doktorlar surekli digerlerini kotuluyor en iyi benimki diyor. arkadas kime guvenecegiz,
(4) 

kedim kustu ve geri yedi

oscar #1158870 
iran kedim var ve ara sıra uzun tüylerinden kusuyor. düzenli malt veriyorum, gayet de sağlıklı en ufak sorunu yok. bu sabah 7 gibi kustu kedim, halıya kusmus ve uyku sersemi kalkınca hallederim dedim uyudum. kalktığımda halıda kustuğu yoktu büyük ihtimal yedi diye düşündüm ki bence yedi. kusup neden tekrar yedi ki ? daha önce hiç böyle yapmazdı, mama kabı da dolu
(4) 

prag hallstat

oscar #1158207 
şubat ayında 5 gün pragda olacağım. araba kiralayıp hallstat gidelim diyoruz. 1 gece kalmak yeterli olur mu ? ya da hallstat da nerede kalalım tavsiye edeceğinşz nereler var ?
(1) 

kedi ateş ölçmesi ve hijyen

oscar #1158158 
bugun kedimi daha önce gitmediğim bir veterinere götürmek zorunda kaldım. parazit aşıları yapıldı bir de genel muayene ediyim dedi. daha sonra ateşini ölçmek için rektuma ateş ölçer koydu gayet iyi durumu. ancak bu ateş ölçeri koyarken temizlediğini görmedim, her hayvana aynı ateş ölçeri koyup hijyeni nasıl sağlıyorlar. daha önce temizlendi mi temizlenmedi mi içim hiç rahat etmedi. siz ne dersiniz ? temizlenmedi ise hastalık bulaşması çok olası değil mi ?
(3) 

kedi ateş ölçmesi ve hijyen

oscar #1157951 
bugun kedimi daha önce gitmediğim bir veterinere götürmek zorunda kaldım. parazit aşıları yapıldı bir de genel muayene ediyim dedi. daha sonra ateşini ölçmek için rektuma ateş ölçer koydu gayet iyi durumu. ancak bu ateş ölçeri koyarken temizlediğini görmedim, her hayvana aynı ateş ölçeri koyup hijyeni nasıl sağlıyorlar. daha önce temizlendi mi temizlenmedi mi içim hiç rahat etmedi. siz ne dersiniz ? temizlenmedi ise hastalık bulaşması çok olası değil mi ?
(1) 

istanbul dunya ticaret merkezi fuar alani ulasim

oscar #1085592 
Buraya anadolu yakasindan metro ile nasil gidebilirim ?
(2) 

Spagetti man

oscar #1083915 
www.123rf.com

Bu fotoğrafı bastırmak istiyorum ancak buradan Lisanslı alsam 60 dolar gibi bir ücret çıkıyor. Bir yolu yok mu ?
(7) 

cek kirdirmak

oscar #1077634 
elimde 5 ay sonraya yazilmis 16 bin tl lik cek var. ancak benim bunun odemesini almam dolayisiyla ceki kirdirmam lazim.

banka kredili hesap acip ceki teminat alarak odeme yapiyor sanirim ? Faktoring ise belirli bir faiz ile kiriyor odeme yapiyor.

Merak ettigim bankaya ya da faktorinde gittim bu islemler ne kadar surer ? Birde ortalama ne kadar bir faiz keserler benden ?

Cek cok saglam bir sirketten bu arada.
(3) 

ttnet kutuda yer yok

oscar #1072205 
yeni bir eve taşındım ve internet bağlatacaktım. ancak kutuda yer olmadığını söylediler. dilekçe fln verecekmişiz ki bu iş uzun sürer başına böyle bir olay gelen var mı ?
(5) 

ev sahibinin kiracı tahliyesi

oscar #1065563 
1 mayıs 2016 da kontratım bitiyor, ev sahibi bana 7 nisan itibari ile çık diyebilir mi ? Kontrat bitimine ne kadar süre kalmalı yani bana çık demesi için yasal olarak ?
(2) 

ever clean kedi kumu

oscar #1063333 
simdi bu kumdan aldik ama nasil kullanacagimizi cozemedim.

Kumdan piskigi attiktan sonra uzerine kum mu ekliyoruz ?

kullanan var ise siz nasil kullaniyorsunuz ?
(4) 

randevusuz tüvtürk muayene

oscar #1047756 
randevu almasam tüvtürke gitsem muayene olur mu araba ? tecrübe eden yazarsa sevinirim
(1) 

apple tv kullananlar

oscar #1041162 
tek yapacağım ipad ya da telefonumdan açtığım filmleri televizyona yansıtmak.

2. nesil iş görür mü sizce ? 150 tl gibi bir fiyatı var 2. el ?
(4) 

yurt dışında kredi kartı

oscar #1015164 
yurt dışında kredi kartı kullanınca döviz kurunu daha yüksekten dönüyor ya, kaç tl den döneceğini öğrenebilme şansımız var mı ?

dubai den alışveriş yaparken önce dirhemi önce dolar sonra tl ye mi dönüyor ? yoksa direk tl ye dönüyor mu dirhemden ?
(4) 

seçmen listeleri acil

oscar #1010316 
selamlar,

2 yıl önce yeni bir eve taşındım ancak ikametgahımı aldırmamıştım. bu süre içinde 2 kere de oy kullandım ( referandum ve 7 haziran seçimleri ) seçmen listelerinde eski evimde gözüküyordum hiç sorun çıkmamıştı. büyük ihmal ettim ve ysk seçmen sorgulama yaptım ve şu an listelerde gözükmüyorum.

yarın okula gitsem yapılacak bir şey var mı ?

ya da neden böyle bir durum oldu ?
(3) 

fransa vizesi

oscar #872552 
Yılbaşında frasaya gideceğim turistik amaçlı. kendi işimi yapıyorum ama şirket üzerime değil bellirli sebeplerden dolayısıyla ssk işe giriş bildirgesi bordro gibi evraklar ben de yok. Üzerimde 65 bin tl gibi bi para göstericem buna ek olarsk mayıs ayında aldığım 10 yıllık amerika vizem var.

Bana vize verirler mi sizce
(1) 

modem ara yüzüne girme

oscar #627330 
merhabalar,

modemin ara yüzüne girip şifremi değiştiriyorum ancak kaydet dediğimde, bu sayfaya ulaşamıyorsunuz diyor. ttnet aradım ethernet kablosu ile ara yüze bağlanın öyle kaydedin diyor. kendilerine pek güvenemediğimden, sizce doğru mu söylüyor ?
(2) 

kedinin nefes alması

oscar #619896 
selamlar,

bugün kedimi veterinere götürdüm aşı için, eve dönerken arabada köpekler gibi ağzını açıp sık sık nefes almaya başladı. biraz korkutucu bir manzaraydı. sanırım sıcaklardan ama daha önce böyle bir şey yapmamıştı.

sizin fikirleriniz nelerdir ?

iran kedisi bu arada
(5) 

mudo da satılan mug

oscar #619826 
selamlar,

www.mudo.com.tr


bunu başka nereden bulabilirim ?
(1) 

laptop ses problemi

oscar #613558 
selamlar,

efendim facebook da video izlerken bir anda bilgisayarımın sesi gitti ve çıkmıyor. kökten çözüm olarak format bile attım ancak yine de ses çıkmıyor ?
önerilerinize açığım ??

teşekkürler
(3) 

web sitesi yaptırma

oscar #569023 
selamlar,

bir tekstil firması için web sitesi yaptırmamız lazım. Önerebileceğiniz yenilikçi güzel iş çıkarabilecek neresini var. birde böyle bir site ne kadara mal olur ?

istanbul için önerirseniz sevinirim.
(1) 

massimo dutti tarzında mağaza

oscar #565695 
iyi akşamlar,

massimo dutti tarzında kalitesinde ve fiyatında başka erkek mağazası var mı ?
(4) 

kaptırılan ehliyeti geri almak

oscar #348007 
Efendim 9 temmuz günü malum alkol yüzünden ehliyetimi kaptırdım. şimdi 9 ocak günümü ehliyetimi geri alacağım.
(2) 

kedi öksürmesi

oscar #309891 
efendim 5 aylık iran kedim var. pek neşeli bi sıpa kendisi. ancak 2 gündür öksürmeye başladı. dün hemen veterinere götürdüm, dinledi baktı fln, üşütmüş olabilir, boğazı tahriş olmuş olabilir ilerlerse ilaç veririz dedi.

içim yine de rahat etmedi, başına böyle bir şey gelen var mı?
(2) 

amerikan ilan sitesi

oscar #308305 
amerikan menşeli bir ilan sitesi vardı? c ile başlıyor olabilir ama olmaya bilirde ?? bilen gören? couchsurfing değil bu arada
(4) 

tüyap gidiş

oscar #302384 
avcılar metrobüs son duraktan taksi ile tüyap kaç dakika sürer acaba? sabah 8 30 civarı.
(1) 

yanlışlıkla uninstal

oscar #301976 
efendim bir program indirdim bilgisayarıma. bu program inerken masaüstüne uninstall sekmeside geldi. programa baktıktan sonra beğenmedim ve silmek için uninstall tıkladım ama sorun şu ki masaüstümde bulunan tüm dosyalar da silindi. çöp kutusunda da yoklar. geri getirme şansım var mı acaba?
(2) 

laptop şarj sorunu

oscar #301928 
1 sene önce aldığım sony vaio laptop, son bir haftadır şarj oluyor ancak % 80 de duruyor ve prize takılı dolmuyor uyarısı vermeye başlıyor. pilsiz denedim ve bilgisayar çalışıyor, yani şarj cihazında sorun yok. sizce sorun nedir??
(1) 

iç dış parazit

oscar #287464 
kedimin sağlık karnesinde, dış parazit için damla, iç parazit için hap kullanıldığı yazıyor. bunlar yeterli midir yoksa iç dış parazit aşı tarzı bir şeyde var mı?
(9) 

kedi ve yatak ilişkisi

oscar #285058 
efendim kedimiz sürekli yatağa çıkıp beraber uyumakta ısrar etmekte, kendisini nasıl yerde tutabilirim, bi fikri olan var mı?
(3) 

kedi gezmesi

oscar #284850 
efendim bugün kedimizi 1 saatliğine başka bir eve götürmemiz gerekicek. şimdi orada kum olmadığından tuvalet olayı nolucak acaba?
(10) 

kedi mama sorusu

oscar #284071 
kedşseverler,

1 haftadır beslediğimiz iran kedisini royal canin kitten 36 ile besliyoruz. 400 gr lık ilk paketi 1 haftada bitirdi. şimdi 2 kg lık yeni paket aldım.

mama kabında sürekli yem bulunacak mı? yoksa ara ara mı koymalıyım?

bu kadar yemesi normal mi, 2,5 aylık kendisi ayrıca
(2) 

kedi aşı

oscar #283103 
2 aylık iran kedimizi bugün aşıya götürücez. henüz bir haftadır bizde. iç dış parazit aşısı yapılacak sanırım. şimdi aşıdan sonra eve bırakıp dışarı çıkmamız lazım ama, bunun bir sakıncası olur mu? aşıdan sonra hastalanma gibi bi durumları olur mu? yanında olmamız daha mı iyidir sizce?
(8) 

iran kedisi

oscar #281305 
şimdi efendim dün bir tane bembeyaz 2 aylık iran kedisi beslemeye başladık. veteriner royal canin kuru mama verdi ve başka bir mama vermeyin dedi. şimdi yaş mama yemeyecek mi bu yavru? iyi beslemek büyütmek, sağlıklı uzun ömürlü olması için neler önerirsiniz?
(1) 

rockn coke ulaşım

oscar #276924 
şimdi taksim kadıköyden servis kalkacakmış, peki bu servisler yaklaşık kaç dk sürer fikri olan var mı?

kadıköy ve taksim ayrı ayrı öğrenirsem süper olur
(2) 

Beyazit da manzarali nargile cafe

oscar #271701 
Gecen hafta sozlukta geciyordu, beyazit taraflarinda nargilesi olan sanirim tepeden goren manzarali bir tarihi cafe vardi.adini bilen var mi
(1) 

sushi noodle house

oscar #271034 
teşvikiye sushi noodle house giden var mı?
(2) 

borajet uçuşu

oscar #260248 
borajet ile uçan var mı acaba? nasıldır, memnun kaldınız mı?
(2) 

otobüste şarj sorunu

oscar #243486 
otobüslerde laptop şarj edebilir miyiz?
(1) 

internet bağlanma sorunu

oscar #238904 
durumum şudur,

wireless modemim bazen sapıtıyor ve sadece youtube açarken google dahil hiç bir siteyi açmıyor, bu modemi çıkarıp eski olan kablolu modemimi takınca her siteyi şak diye açıyor. 1 2 gün sonra wireless modemimi tekrar takınca aniden her siteyi açmaya başlıyor. otomatik dns al ayarını kullanıyorum bütün durumlarda.

sizce sorun nerde?
1234567   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık