(4) 

Aşı randevusuna erken gitmek

eazy #1488535 
2. doz randevum yarın 15.00 ama ben sabah 9-10 arası gitmek istiyorum. Oluyor mu böyle bir şey derler mi?
(4) 

Şubat başı

eazy #1463099 
Kapadokya'ya gidilir mi ya nasıldır? Çok daraldım bir yer göresim var. Arkadaşları gaza getiriyorum ama kar vardır cart curt vardır diye caz yapıyorlar. Çok acil bir yerlere gidip nefes almam lazım.

Gidilir mi sizce? Değmez mi gitmeye
(11) 

Cyberpunk 2077(ps4)

eazy #1457308 
ps4 versiyonunu alacak olan, almayı aklından bir saniye bile geçiren biri varsa eğer sakın yapmayın. SAKIN. Adamlar last of us 2, rdr 2, god of war gibi şeyleri oynayabildiğimiz cihazlara oyun yapmayı becerememiş. görüntü leş, 2020 yılında 20 fps veren oyun yapmışlar ya. şaka gibi :DDD

Bide geçen aylarda ceosu mu ne haltıysa çıkıp, ps4 için harika çalışıyor hayret edeceksiniz falan demişti

Sakın almayın. Oynanacak gibi değil. Ne kadar kişi görürse, ne kadar kişiyi dolandırılmaktan kurtarırsak iyidir :)))
(3) 

Site güvenilir mi

eazy #1454851 
hypiece.com

Google'da hakkında bilgi bulamadım. İnstagram yorumlarında denk gelmişti ama ben pek anlamam ya. Gavurların Stockx'u gibi bir şey. Şöyle bir göz gezdirince güvenilir geliyor mu size ?
(2) 

Formula 1

eazy #1453272 
Pit stop elemanları var ya hani, lastik değiştirenler falan. Onlar ne kadar maaş alıyordur tahminen
(7) 

İddaa bataklığına düştüm

eazy #1451824 
Abi bu ne bela bir şeymiş ya. Öylesine 8 liralık kupon yapmıştım 3 gün önce, 119 geldi. Sonra o 119 2 gündür şampiyonlar ligi maçlarıyla oldu mu 400. Çekeyim parayı diyorum ama şeytan dürtüyor. Yarın avrupa ligi maçlarına 200 atayım, ne gelirse kardır. 200 lira da hesapta kalsın hafta sonu lig maçlarına oynarım diyorum.

3 gündür ne sosyal medya, ne vatsap, ne telefon bakmaz oldum. Sürekli maç izliyorum. Ben toplam hayatımda bu kadar maç izlememişimdir ya.

illet ya valla illet.

* Bu arada sivas - karabağ maçı ne olur :DDDD
(14) 

Amerika ''oy ver'' etkinlikleri

eazy #1448372 
Bu amerikalı ünlüler hep ''oy ver'' şeyi yapıyor ya hani. Belli bir kişi için desem o da değil. Bazısı biden miden diyor ama. Genel olarak sadece oy at temalı foto atıp geçiyorlar. bunu niye yapıyorlar? Bu amerikalıların bizim gibi oy verme alışkanlığı falan mı yok? Sallamıyorlarsa niye sallamıyorlar, kim başkan olacak umursamıyorlar mı
(3) 

Açık mavi kot altına siyah jogger

eazy #1445582 
eşofman altı sizce nasıl durur? sırıtır mı? Kot ceket altına mutlaka kot pantolon mu giymek gerekiyor
(4) 

Deprem muhabbeti

eazy #1445422 
99 yılından beri hep adaların oradaki fay kırılacak, istanbul dümdüz olacak diyorlardı. adalar fayı bana epey yakın :) Hep bu korkuyla büyüdüm. 99 depremindeadapazarındayım ben, o sahneleri bir daha yaşamak istemiyorum. Ama şimdi bugün deprem olunca nete baktım. 99 yılından beri adaların oradaki kırılacak dedikleri fayı sallamış millet silivri tarafından kırılacak diyorlar.

Ayrıca bir adam vardı. Yıllardır adaların oradan kırılmaz, o zaten 99 yılında kırıldı silivri kırılacak diyordu. O da kırılsa bile 6.5 yukarısına çıkmaz diyordu. Adamla deli diye dalga geçiyorlardı. Şimdi herkes silivri kırılacak, 7 ve yukarısı olacak diyor.

nasıl oluyor bu iş? bu adalar noldu da silivri taraflarında taşındı. Bu papyonlu kasıntı hocalar 20 yıldır ne dediyse olmuyor ama deli denilen heriflerin dedikleri sanki yavaş yavaş oluyor. Bunlar en kötü senaryoları yazıp prim mi kasıyor ne oluyoraq.
(7) 

Tendon kopması ameliyatını kim yapıyor

eazy #1441662 
Benim sağ el serçe parmağı cumartesi gecesi yamuldu. Bildiğin şu an yamuk duruyor. parmağın ucundaki kemik var ya, yukarıya doğru duruyor :)

Gece acile gittim, tahta taktılar, bantladılar falan parmağımı. Röntgen çektiler. Büyük ihtimalle tendon hasarı var. plastik cerrah randevusu al dediler. Ok dedim, aldım. Şimdi geldim adamın yanından. Evet parmağın yamuk duruyor, tendon kopmuş olabilir dedi ama acilde çektikleri röntgene bakmadı :D

ben bu ameliyatlara girmiyorum. El cerrahisine git dedi. Tamam dedim, kalktım. Dur dur, gönlüm el vermedi seni oraya buraya yollamaya, cuma ameliyat günüm, gel ben yapıcam dedi. 45-50 dk sürer, korkacak bir şey yokmuş. Tamam abi sen yap dedim o zaman :D

Korkuyordum ama ameliyat mameliyat olmadım daha önce hiç. Hastanelere de yolum düşmez pek. Adama da abi sen bu işten anlamıyorsan başkasına gideyim diyemedim. Bu işe plastik cerrahlar mı bakıyor, yoksa bu adam basit bir parmak ameliyatı falan diye mi ben girmiyorum dedi anlamadımaq.
(9) 

Badass şarkı önerisi

eazy #1440775 
alabilir miyim. Mesela young men dead gibi

www.youtube.com

Spotify'dan şarkı radyosuna git dedim ama serseri ruhumu kabartan bir şarkı çıkmadı. haa, i wanna be your dog çıktı, o da iyi :D

*Last of us 2'den önce biliyordum bu şarkıyı :D
(3) 

Kart kopyalanıp para çekilmesi

eazy #1440477 
Benim babanın 1 ay önce ptt banka kartını kopyalayıp 14 bin lira parasını çekmişlerdi. Gecenin bi köründe, yarısını istanbul halkalı diğer yarısını ankara'dan çekmişler :D Daha fazla çekmeye çalışmışlar ama kart artık yeter demiş herhalde onay vermemiş.

İstanbul'da değil baba, iletişimiz kendisiyle sıkıntılı tam ne konuştular bilmiyorum. Bu gitmiş şubeye dilekçe doldurmuş, jandarmaya şikayet etmiş. Genel müdürlükten aramışlar bunu ertesi gün, kartınız kopyalanmış, ankara ve istanbuldan ççekilmiş, nasıl oldu anlamadık, araştırıyoruz, en kısa sürede dönüş yapacağız demişler.

Şimdi arayıp sordum ben babamı, 1 ay oldu hala ses seda yokmuş. Babam biraz yumuşak adamdır, sen ara diyorum arasam ne olacak diyor, ee ara sor diyorum, arayacağız dediler ya sizi diyor :) Böyle durumlarda ne oluyor? Kart kopyalanma durumlarında para iadesi oluyor diye okudum duydum. Bu bilgi kesinse ben koşturucam bu meseleyi ama kesin değilse bankacılarla kavga etmeyeyim şimdi durup dururken.

Başka bir banka olsa halledilirdi bence şimdiye kadar ama ptt ya :D Ne yapılıyor böyle durumlarda, başına gelen, duyan falan var mı ya?
(9) 

Playstation 5 tasarımını

eazy #1427497 
Nasıl buldunuz güzel mi? Bana estetik geldi, renkler, ışıkları falan güzel duruyor. Ekşiciler, twittercılar gömüyor sanki. Nasıl sizce

pbs.twimg.com
(1) 

Spotify arkadas aktivitesi

eazy #1420602 
Sizde de var mi bi sorun? Pc’de daha düne kadar orasi benim dolu olurdu ama simdi sadece bir kisi gorunuyor. Genel bir sorun mu yoksa bana ozel mi merak ettim.

*Uygulamayi yeniden baslattim
*hesaptan cikis yapip tekrar giris yaptim
(7) 

Özgüveni çok çok çok yüsek kişileri dövesiniz geliyor mu?

eazy #1418389 
Benim geliyor :Dddd Deli miyim acaba?

Bir herif var.. Ben tanımıyorum, birine stalk atarken denk gelmiştim. Değişik bir tipti, ben böyle değişik tipleri incelemekten acayip haz alıyorum. Yaşamlarını falan merak ediyorum :P

herifi inceliyorum bir aydır. herif acayip özgüvenli ya, böyle sinir bozucu düzeyde. Ama boş özgüven ya. Mesela dandik bir şehirde, dandik bir bölüm okuyor ama twittter'da biriyle tartışken ''benim eğitim seviyem senin sülalene yeter'' diyor. Sonra boş bir parkta istanblue içiyor ama hikaye atınca bugün yine kaliteyiz diyor. Mesela ben istanblue denen şeyi önüme bedava şişe şişe koysalar içmem, hele hele onu hikaye atmam :D Mesela, yakışıklı-tarz biri değil ama insta olsun, twitter olsun sürekli çok yakışıklı olduğundan bahsediyor. Kendisine çok nude geliyormuş, bol seksli hayatı varmış ve çok sıkılmış. Aşık olmak istiyormuş ama kızlar bunu kendi çıkarları için kullanıyormuş. Mesela ben böyle şeylerden arkadaşlarıma bile oturup bahsederken çekinirim. Kendi çapımda bir şeyler yaşar geçerim.

çok acayip bir tip ya. Bir yandan dövesim geliyor, diğer yandan ulan ben niye böyle olamıyorum diye ağlıyorum :D Soru yukarıda, dövesiniz geliyor mu? Ama böyle boş özgüvenli kişileri dövesiniz geliyor mu? Neblim ben ne çocuklar, ne adamlar tanıdım parası var, girmediği delik yok, çocuğun yüzüne baksan öpesin geliyor ama mütevazı tipler, reklam yapmıyorlar falan ama bu ne lan dsakpdsa :D
(9) 

bu sokağa çıkma yasağı nasıl ilan edilmeliydi?

eazy #1416281 
Bu herifleri hiç sevmem ama cahilliğime verin. bu sokağa çıkma yasağı nasıl ilan edilmeliydi ya ben anlamadım.

Adamlar 1 aydır çıkmayın diyor en kötü semtten en iyi semte kadar herkes spor meraklısı oldu, köpek gezdiresi geldi. Sabah 8'de ilan etseler bu yasağı yine sağ solu yağmaya gidecekti millet. Ciddi soruyorum nasıl ilan edilmeliydi. Darbe yapar gibi gece herkes uyurken mi yapmaları gerekiyordu. 2 gün için birbirinin üstüne çıkan kişiler bana göre daha hatalı geliyor.
(1) 

resident evil 3

eazy #1415121 
Nemesis neden sürekli jill'in peşinde? var mı bir özel hikayesi yoksa gerginlik olsun diye öylesine mi yapmışlar?
(11) 

Tıp biraz şey mi

eazy #1414385 
Yani böyle sanki bir halta yaramıyor gibi değil mi? Tamam gidiyoruz doktora ilaç veriyorlar geçiyor ona eyvallah ama mesela nette bi hastalık yazsan ''tedavisi yok'' yazıyor. Sonra başka bir hastalık arıyorsun yine tedavisi yokmuş. Laf arasında bi hastalık duyuyorsun bi bakıyorsun ulan yine tedavisi yok. Tedavisi olan 3-5 hastalık var, tedavisi olmayan yüzlerce hastalık var.

Bu tıp sadece estetik ve cerrahi konuda gelişmiş diğer konularda geri kalmış gibi sanki ya :D Bak işte dünyanın anasını ağlatan bi hastalık çıktı, yine tedavi bulamıyorlar.

Niye böyle olmuş bu iş? 2020 yılındayız ama sadece güzel burun yapılıyor gibi :D
(6) 

Avrupa yakası

eazy #1412876 
ilk 93 bölüm sahiden çok iyiymiş. Şimdi devam ediyorum ama volkan gitti, selin gitti, şesu mu ne o gitti çok iyi yazılmış o 3 karakter gitti. Bence kolaya kaçılmış gaffur, makbule ve sait geldi. Elit-özel, güzel yazılmış diziyken şimdi karakterlerin tek kişilik şovuna döndü sanki. Burhan'ın kişiliği bile değişmiş :D Volkan geri gelecek biliyorum da, ne zaman gelecekaq? İzlemeye devam edeyim mi ya bundan sonra. Volkan geldikten sonra volkan eskisi gibi izlemesi güzel bir karakter oluyor mu? ne oluyor.
(8) 

Dövme işi

eazy #1412365 
Ya benim 2 dövmem var birisini Rusya'da barın birinin arkasında çok sarhoşken yaptırmıştım. Kafam iyiydi, gaza gelmiştim. sabah pişman olmuştum ama kaldı tabi öyle, alıştım artık. Arkadaş şimdi bi yerden randevu almış, onunla gidicem. gitmişken belki bir şeyler yaptırırım :D

Şimdi boynuma çok minik kiss here ve sarhoşken yaptırdığım dövmenin altına da reloveution yazdıracağım. Bad boy işi mi, ergen işi mi, kıro işi mi.

şu şekil:
live.staticflickr.com

Kiss here ise düz minik kiss here işte.

napim yapıştırayım mı?
(6) 

3. lig topçuları

eazy #1405118 
ne kadar kazanıyordur tahminen?
(24) 

Kim haklı (baba tribi)

eazy #1403455 
Babamın kira aldığı dükkanlardan biri ve en çok miktarı aldığı yer ödemiyormuş. 9 bin lira biriktirmiş. her yeni ay kirasından da eksik gedik verip, o diğer borçlara ekleme yapıyormuş. vericem abi falan, idare et abi bizim saf tabi tamam ödersin biliyorum diyormuş.

Bana bunları annem söyledi, hatta yeni bir kredi çekmiş sıkışınca. Diğer aldığı yerler başka kredilere bağlı olduğu için bu kiracı ödemeyince sıkışmış. Ben bunları duyunca kan beynime sıçradı. Aradım bu adamı, dükkanına gittim. Abi bak böyle böyle, geçiktiriyormuşsun zamanında öde ya da yolları ayıralım. Bu birikince hiç ödenmez. İş olmuyorsa kapat hem sana zarar hem babama zarar. Bak bu sana bir şey diyemiyor ama sıkıntıyı kendi yaşıyor dedim. Adam açık açık diyo ki ''ben babanının rahatlığı, bir şey demediğini bildiğim için biraz geçiktirdim'' :D İyi dedim abi bundan sonra öde yoksa daha uygun yer bak. Tamam dedi çıkartmayın, belli müşterim var burada, artık geçiktirmeyeceğim. Eski borçları senet yapalım istiyorsan dedi. Tamam dedim yapalım. Yeni kira eski kiralar sorunsuz olsun bundan sonra...

Neyse, babam tabi konuştuğumu duymuş. Demediği şey kalmadı. Malda gözünüz var, doymadınız, alın sizin olsun, ben memlekete gidicem ne haliniz varsa görün. Dedim baba sen ne saçmalıyorsun ya? Elin adamı için niye sıkıntı yaşayacaksın, babanın oğlu mu bu herif dedim. Sen beni çiğnedin, seni ne ilgilendirir, gidicem o adama bundan sonra yavuz'a yatır diyeceğim, al her şey senin olsun diyor.

Şimdi annem yine aradı, 2 gündür konuşmuyormuş :D Ağzını açmıyormuş adam ya, tavuk gibi şişmiş bilgisayara bakıp duruyormuş. Ulan ben bir yerde yanlış mı yaptım acaba ya? Az önce yanından geldim, baba napıyon diyorum cevap vermiyor.

Ben mi yanlış yaptım acaba ya? Kafayı yicem 2 gündür düşün düşün. Başım ağrıyor sıkıntıdan.
(3) 

Bunu neyle yapiyorlar

eazy #1401966 
(10) 

Veganlar niye şeylik yapıyor

eazy #1393388 
Yani ne bileyim, herkes kendileri gibi olsun istiyorlar. İnstagram'da takipleştiğimiz bir vegan kız var. Arada hikaye atıyor, kediyle ineğin fotoğrafını yanyana koymuşlar ve altında da ''aralarında fark yok. Birini yiyorsunuz, diğerini seviyorsunuz'' falan yazıyor. Sonra o sayfalara girip bakıyorum meraktan. ''Suça ortak olma, vegan ol'' gibi paylaşımlar var sürekli. Vicdan yaptırıyorlar adama :D Sen yeme eyvallah ama kendi çapında yeme yani. niye herkes vegan olsun istiyorlar.

*Miting gibi bir şey yapmışlar, ellerinde ''suça ortak olma, vegan ol!!'' yazıyor. hani eşcinseller de eylem meylem yapıp yapıyor ama, hepiniz şey olun demiyorlar. Saygı maygı arıyorlar. Bunlar direkt bana suçlu muamelesi yapıyor lan :DD
(11) 

Bu falcı herifler her şeyi nasıl bilebiliyor

eazy #1392705 
Anamlar bugün bi falcıya gitmişler. Yanlarında tabi benim vesikalık fotoyu götürmüşler habersiz. Ben böyle şeylere inanmazdım ama gelince beni aradı bi gelsene diye.. gittim anamın yanına..

Anam ''bir foto göstersem size'' demiş ve benim fotoyu uzatmış. herif almış benim fotoyu, arkasına adımı yazmış geri vermiş. Ne merak ediyorsun demiş, anam ''evlenecek mi'' demiş dsakopds adam benim için bu evlenmez, sanatçılar gibi anlık yaşıyor, ilişkileri de hayatı gibi anlık oluyor. Özgür ruhlu, asi, inatçı o yüzden evlenmesi zor demiş. Sonra geçen aylarda kafasına birisini takmıştı, çok üzülmüş falan demiş. 2 arkadaşı var, burak ve gökhan bunlarla her gün görüşüyor ama dikkat etsin bunlara demiş.. Lan?

Adma ne dediyse doğru bilmiş benim için. Adımı duymadan adımı bilmesi, arkadaşlarımın adını bilmesi. Ki *bnedir bunlar biliyorum :D Ayrıca 2 ay önce kafama taktığım kızı.. Hatta buraya yazmıştım :D Anam için yine bir sürü şeyler söylemiş ve tutturmuş.

neyse, nasıl biliyor la bu herif bunları?
(11) 

İnstagram gizli profilleri gösteren şey

eazy #1389607 
Az önce bi android uygulaması duydum ve sırf denemek için android olan arkadaşı arayıp bi deney yaptım. Uygulama ciddi ciddi gizli profilleri gösteriyor. Fotoları, takip ettiklerini, edenleri, hikayeleri falan. 3 kişi üzerinde denedim ve o 3 kişiyi de gösterdi.

Nasıl yapmışlar la bunu? Açık mı varmış? siteyi mi kırmışlar napmışlar nasıl becermişler bu işi?
(1) 

Ps4

eazy #1387344 
Ben benim cihazı satmıştım ama Bloodborne oynasım geldi tam şu an. Yarın arkadaşımın cihazı ödünç alacağım. Benim hesabın içinde bloodborne+dlc falan vardı. Şimdi onun cihaza benim hesapla giriş yapsam ve bloodborne'u indirsem oynayabiliyor muyum? Nasıl oluyordu bu işler, daha önce hiç denememiştim.
(11) 

Sefer görev emri

eazy #1385876 
edevleten mesaj geldi. 10 gün içinde en yakın askerlik şubesine falan uğrayın diyorlar. Korkudan mesajı sildim attım, ne bu şimdi? askere mi alacaklar?
(3) 

Depremi az hissedecek yerler muhabbeti

eazy #1383606 
Nasıl oluyor? Şimdi bu kırılacak dedikleri hat tam adaların orada değil mi? adalar bize 10 dakikalık yerde. Ee orası kırılırsa niye bütün listelerde az hissedecekler bölümünde bostancı, içerenköy, maltepe falan var. Biz adaların önünde az hissedeceğiz ama adalara uzak karşı taraf çok hissedecek bölümünde geçiyor. Zeminden hesaplıyorlar herhalde ama nasıl zeminmiş bu demir mi?
(1) 

Heybeliada ruhban okuluna

eazy #1381996 
Girelebiliyoz mu kafamıza göre.
(2) 

şu tarz şarkılardan

eazy #1374142 
www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

arıyorum. Bana çok güzel geliyor ya da çok anlam yüklüyorum bilmiyorum ama bunları dinlerken hoş triplere giriyorum.

Bu tarz şarkılarınız varsa yollayın gelsin lütfen.
(2) 

Şu adamın giydiği hırka mı şal mı?

eazy #1366931 
66.media.tumblr.com

i.pinimg.com

static.stereogum.com

Ben üstüme bazen şal atıyorum ama kolları falan buradaki kadar estetik durmuyor. Bu herifin giydiği epey tarz. Ne bu? hırka desen değil, şal desen şal böyle durmuyor. Bi adı var mı bu şeyin ?
(5) 

zeytinli festivaline gidilir mi?

eazy #1366377 
Zamanında rakın koklara, sonispherelara gider ve sağlam eğlenirdik ama ondan beri festival görmedim ben. Dün gece konuştuk 6 kişilik çete halinde gitmeyi planlıyoruz, benden haber bekliyorlar ''tmm gidek'' dersem biletleri alacaklar. Ben gitmezsem bunlar kesin gitmez o yüzden baskı var üzerimde :D

Kitle nasıl, tuvaletler nasıl, kamp alanı nasıl? çadırda kalmakta zorlanıyorum ben nefesim kesiliyor mezar gibi sankiaq boğulursam orada pansiyon falan var mı?

Gidilir mi?
(5) 

Vampire the masquerade bloodlines'ı sevenler

eazy #1361545 
www.youtube.com

ikinci oyununun oynanış vidyosu nasıl sizce. Çok çiğ ve ucuz gibi duruyor sanki. nedense içimde altından kalkamayıp deus ex bioshock karışımı bir şeyi önümüze atacaklarmış gibi bir his var.
(14) 

Kiracının camını yaptırayım mı?

eazy #1354887 
Kiracının camını kırmışlar, bugün sabahın köründe eşi aradı beni ''Yavuz, bizim camı kırmışlar, gelip bakar mısın'' diyor. Geçmiş olsun ama abla ben bakıp napcam dedim. Diyo ki Bizim hani bi cam meselesi vardı.

hee, o cam meselesi dediğinin üzerinden tam 1 sene geçti anasını satim. 3 senedir kiracılar, bir kere zam yapmadım, millet dükkanını 2600'e 3000'e veriyor ben bu fiyatların yarısını alıyorum. Kiraya verirken camda ufak bir çatlak vardı ben önemsemedim, onlar görmediler. Öyle vermiştim kiraya. Bunlar geçen sene camdaki çatlağı görmüşler. İşte o zaman görür görmez yine aramışlardı beni Yavuz şu camı değiştiririz di mi demişlerdi ben de siz camcıyı bulun ben ödemesini yaparım demiştim ama onu bile tamam tamam diye geçiştirmişlerdi. Camı sırtlanıp benim monte etmem gerekiyor herhalde anlamadım. 1 sene geçti işte o cam meselesi açılmadı.

Neyse sabah gittim baktım cama, taş mı atmışlar cama napmışlar ne bok yemişlerse kırılmış cam işte. O çatlak olan camı kırmışlar şansa bak :D Bizim cam meseli vardı hani, sen şu camı değiştirsen aramızdaki mesele kapansa diyor. Orada boğazlayacaktım bunları, adamla kadın 2 kızı bir erkek çocukları var dikilmişler başıma camı yaptırıcam diye bekliyorlar. Ofis burası, inşaat malzemeleri satıyorlar paraları yok değil, iyi para kazanıyorlar. Ulan git kaç paraysa yaptır camını ya, sabahın köründe peşime düşmüşler. Papağan gibi ''cam yaptır yaptır''. Az işim var gelince bakarız dedim. Ama bunlar ben bugün gelmesem dükkanın içinde uyur yine yaptırmaz. Kadın 10 dakika önce yine aradı ''bekliyoruz'' diyor dsakpod kafayı yicem ya :D Yine bunlar 3 ay önce muslukları su akıtıyormuş beni aramışlardı :DDD Ya bi tut tesisatçı yaptır musluğunu ya bunun için adam aranır mı allah aşkına. O musluk hırsım zaten geçmedi bunlara, bir de şimdi camımızı yaptır diyorlar :D

neyse, yaptırayım mı bunlar camını? Ararlar birazdan zaten. Yaptırırsam en kalitesini yaptırıcam zatenaq uçak çarpsa bile kırılmasın artık o cam. Belki susarlar.
(5) 

Bi rus ickisi vardi

eazy #1354615 
Zehir gibi bi tadi var, les gibi icimi vardi. evlerde yapiyorlardi ama yasaklanmisti yapimi falan. Neydi onun adi?
(7) 

Dudak kenarlarında yara

eazy #1345747 
Ne bu? 1 haftadır geçmedi, ağzımı açınca falan acıyor. Dudak kremi sürüyorum ama bi halta yaramadı. Başka bir şey sürmem gerekiyorsa ne süreyim?

Şöyle:
s3.eksiup.com

s3.eksiup.com
(8) 

Gaspar Noe parayı nereden buluyor

eazy #1343485 
Bu herifin tüm filmleri gişede batıyor. Filmlere harcadığı paranın yarısını bile çıkartamıyormuş. Ee peki bu herife kim para veriyor? Kim yatırım yapıyor?
(5) 

Amerika'da doğum ücretleri

eazy #1339682 
tahminen her şey dahil ne kadar tutar. Hadi diğer ünlüleri geçtim, instagram fenomenleri bile oraya doğurmaya gidiyormuş. Ne kadar tutar bu olay?
(4) 

duvara arapça çizilmiş yüz resmi

eazy #1331361 
Palu ailesinin evinde arapçayla çizilmiş yüz resmi varmış. Müge Anlı ''Ben biliyorum ne anlama geldiğini'' dedi ama bir açıklama yapmadı. Ne anlama geliyormuş bu olay, bilen var mı? :D
(5) 

Laptop fanı dönmüyor

eazy #1324503 
Sıcaklığı cpu 97, gpu 97, anakart 87 olarak gösteriyor. Bilgisayarı ters çevirip baktığımda fanın dönmediğini gördüm. Var mı bunu çalıştırmanın bir yolu yordamı :)
(8) 

serçe parmak uyuşması

eazy #1315056 
3-4 gündür sağ elimin serçe parmağı uyuşuyor. Ağrı yok, his kaybı yok ama böyle bir rahatsızlık var. Sanki orayı sıkıyorlar gibi bir his var. Hangi bölüm bakar buna? geçer mi kendi kenine nolur?
(1) 

Şöyle bir yer açmak

eazy #1311365 
Türkiye'de fiyat olarak ne kadar tutar?
i.hizliresim.com
(4) 

Spotify Kullanıcı adım

eazy #1307426 
Rakamladan oluşan saçma bir şey oldu. Adamlarla iletişime geçtiğimde Facebook bağlantısını kesmişsiniz ondan olmuş falan dediler ama öyle bir şey yapmadım. 4 yıldır kullanıyorum bir kere ayarlara bile girmemişimdir.

Mesela çalma listem şu:
open.spotify.com

Bir bakar mısınız oluşturan olarak normal isim gözüküyorsa sıkıntı yok ama rakam olarak görünüyorsa adamların dediğini yapıp bu hesabı silip yeni açtığım hesaba aktarım yapacağım.
(3) 

Xbox ve Ps4 arasındaki fiyat farkı

eazy #1302824 
Neden oluyor? Mesela en son çıkacak Metro serisinin oyunu ps4 fiyatı 299 lira, xbox fiyatı 199 lira. Ps4 türkiye'nin vasıfsız bir topluluk olduğunun farkındayım. Ama Xbox bu fiyatlara kendince bir şekilde ayar çekebiliyor, ps4 vasıfsızları çekemiyorsa Xbox'a geçmeyi düşünüyorum. Neden kaynaklanıyor bu fiyat farkları?
(6) 

Çenem kitlendi

eazy #1233944 
Dün gece kavga ayırmaya çalışırken sol çeneme yumruk yedim. O an bir şey olmadı ama 1 saat sonra falan çok yüksek bir ağrı oldu ve şimdi ağzımı açamıyorum. yemek yiyemiyorum, sigara bile içerken canım yanıyor. diş doktoruna gittim belki anlar diye kas gevşetici verdi ama bir değişiklik yok. acile gitsem mi? nolcak bu çenem, açlıktan başım dönüyor artık :(
(8) 

çok hukuk bürosu olması

eazy #1233686 
son zamananların yükselen yıldız bölümlerinden biri eyvallah ama her mezun 1 sene sonra kendi yerini açıyor. çiğ köfteciden daha çok soyadlı büro var. kendi yerlerini açmak için biraz kendilerini geliştirmeleri falan gerekmiyor mu? henüz gençler, doğru dürüst davalara bakmamışlardır, sadece haciz işlemlerine bakmak büro açmak için yeterli midir. bunlar müşteri nereden buluyor? en önemlisi kiralarını nasıl ödüyorlar?
(3) 

Vekalet - devir

eazy #1136146 
Üzerime olan bir dükkanı genel vekalet verdiğim kişi( banka hesaplarımı kullanabiliyor, kendi adına gidip benim hesaptan para çekebiliyor) benden imza almadan veya izin almadan kendi üzerine alabiliyor mu?
(3) 

Bozuk para

eazy #1134600 
5 ve 10 kurustan olusma 200 liram var. bunlar nerede tümlestiriliyor? Ziraat bankasi halleder dediler ama gittigim ilk sube makina bozuk, ikincisi ise direk hayir, ucuncusu ise bizde cok var zaten diyerek almadi. Esnaflarla ugrasmak istemiyorum. Marketler ise gecen aldik falan dedi.

Ziraat bankasinin bozmak gibi bir zorunlulugu var ise baski yapip zorla yaptiracagim?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık