(1) 

gitar tercihi Fender CD-140SCE NA mi Ibanez AEL30SE mi?

hasantoprak #1222769 
evet soru başlıktaki gibi.

deneyimli akustik sevdalıları ne dersiniz?

Fender CD-140SCE NA mi Ibanez AEL30SE mi?
(5) 

sanal pc ve internet güvenliği

hasantoprak #1185238 
şimdi ben pc'me sanal pc oluşturup sadece windowsu kursam ve sadece bankacılık işlerimi o sanal makineden yapsam güvende olur muyum?

yani asıl makine ortamında normal surfumu yapayım, çeşitili programlar kurayım, hatta trojan falan yiyeyim (ki bu yüzden asla bankacılık işlerini kendi makinemden yapmam) ama bankaya gireceğim zaman açayım o temiz sanal makineyi oradan bankaya dalayım.

özet olarak, ana makinedeki virüsler trojanlar sanal makinede çalışan sisteme bulaşıp banka şifremi falan alabilir mi?

ikinci soru tam tersi. sanal makine açayım, virüsü yiyeyim, sonra sanalı sileyim gitsin. yani sanala bulaşan virüs aslında sanalda olduğunu anlayıp ana makineye bulaşabilir mi?

şimdiden teşekkürler
(2) 

yurt içi banka hesaplarım arası döviz altın transferi

hasantoprak #1184191 
merhaba,

enpara ve halkbank'ta hesaplarım var. bunlar arası dolar ve altın transferi yapmak istiyorum. bu esnada bir kaybım olur mu?

yani bir bankada tümünü tl'ye çevirip eft yapıp sonra tekrar altın dolar alırsam edeceğim zararı (malum al-sat makas farkları) her türlü edecek miyim yoksa daha az zararlı bir yöntem var mıdır?
(2) 

dişçi

hasantoprak #1071078 
küçükçekmece, avcılar, beylikdüzü civarlarında iyi bir dişçi arıyorum.

deneyimlerinizle sabit birini önerebilir misiniz?
(2) 

araç muayenesi

hasantoprak #143911 
evet ben bir bok yedim ve 2 yıldır muayenesiz araçla geziyorum.
zaten çok nadir kullandığım için salladım aslında, pek de anlamıyorum bu işlerden.
şimdi ruhsatın yanında periyodik olarak kontrole gidip imzalatıp mühürletilmesi gereken iki kart daha var. biri mavi motorlu araçlar trafik belgesi (arkasında aracın muayenesi bölümleri var) biri de kırmızı egzoz emisyon ruhsatı (yine aracın muayenesi haneleri var)

bunalrın farkı ne? aynı yerde mi kontrol ediliyor?
muayene istasyonuna gitsem hangisini imzalayacaklar?
biz mavi olanı imzalarız ama önce kırmızıyı bilmemnerde imzalat mı diyecekler?

ha evet biliyorum, şahane bi ceza geçirecekler, siz yazıp tekrar gözüme sokmayın :)
(6) 

nice to meet you ne zaman denir

hasantoprak #99273 
vedalaşırken de kullanılır mı bu kalıp?
1

mobil görünümden çık