(2) 

vodafone spotify aktivasyon mağduriyeti

zverkov #1137353 
Vodafone faturasız hattım var, spotify paketi aldım çarşamba günü. Aktivasyon şifresini girdiğimde sürekli "bi şeyler ters gitti" uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetleri başından savıyor, online self servis işlemiyor, forum mesajlarına cevap verilmiyor. Aynı sorunu yaşayan yüzlerce kişi var, çok basit bir yazılım ile çözülebilecek bu sorunu benim görebildiğim kadarıyla bir buçuk yıldır insanlar yaşamaya devam ediyor. Aynı sorunu yaşayıp bir çözüme ulaşabilen var mı? Varsa nasıl?
(2) 

kusursuzlar filmi, nerden bulurum?

zverkov #728349 
2013 Altın Portakal'da en iyi film ödülü alan Kusursuzlar filmini nerden bulurum, isohunt'tan torrentini buldum ama indirmiyor?
(2) 

netmaster cnw 560 modem arayüzüne giriş

zverkov #171357 
uydunet'e geçtiğim için almak zorunda kaldığım netmaster cbw 560 modemde arayüze giremiyorum. admin + password yazsam da boşluk bıraksam da sayfa başa dönüyor. internetten şifre de bulamadım. başta sorun etmemiştim ama şimdi port açmak için arayüze girmem gerekiyor. var mıdır bilen biri, anlatacak bir yardımsever?
(2) 

uydunet'te vuze sorunu, çok yavaş

zverkov #170366 
yaklaşık bir ay önce 1mbps adsl'den aynı hızdaki uydunet tarifesine geçtim ttnet'ten nefret etmem dolayısıyla. yalnız daha sonra farkettim ki şöyle bir sorun var:

1)vuze torrent indirme programını açtığımda internete giremiyorum, sayfa açamıyorum.
2) ttnet'te 100kb'ye dayanan download hızı uydunette yerlerde sürünüyor, 1kb'nin altına indiği bile oluyor. film indiremez duruma geldim.

yok mudur bir bilen?
1

mobil görünümden çık