(4) 

azar azar para biriktirmek

hede hodo #870244 
maaşımdan artan kalan 3 5 lirayı değerlendireyim diyorum. 200-250 civarı bir sey.
sizce bu parayı altına çevirmek mi iyi, yoksa dolara, avroya mı?
(3) 

Bodrum mu Alanya mi ?

samiabi19 #870243 
Size nerde daha güzel yasanir ? Ve neden ?
(4) 

vefat eden arkadaşın telefon şifresini kırma(iphone 5)

c1b2k3 #870242 
böyle bir durum var. arkadaşımın arkadaşını vefat etmiş. ailesi ve kendisi telefonu açmak istiyor sanırım.

telefon iphone 5. veriler silinmeden kilidi açmanın bir yolu var mı acaba?

ben bakındım biraz internetten ama hep veriler silinecek şekilde bulabildim.

teşekkürler.
(1) 

Sertab Erener Lal opera versiyonu

acelemvar #870241 
Arkadaşlar lütfen bi buldurun sb.

a*
(4) 

Çocuklar İçin Sinema

thesolipsist #870239 
Bir Fen Lisesinde İngilizce öğretmeniyim. Fen Lisesi dediğime bakmayın, Anadolu'da küçük bir ilçede ve imkanlarımız hayli kısıtlı. Fotoğrafçılık ve Sinema Kulübü rehber öğretmeniyim bu yıl ve çocuklara sinemayı anlatabilmem için görsel materyallere ihtiyacım var. İnternette bulduklarım oldukça akademik kaçıyor. Benim sinema tarihini, önemli film festivallerini, yönetmenleri vs anlatan basit bir ppt sunuma ihtiyacım var. Yardım edebilecek olanlar yeşillendirsin.
(6) 

Lan arkadaşlar bu robotun adı ne

kamera motor #870238 
bi tane çocuk gördüm. elinde uzaktan kumandalı, dev tekerlekli bir araç vardı.
iphone'u ile yönetiyor aracı ve aracın üstünde kamera da var, iphone ekranında onun kamerasından görüyorsun her şeyi.

çıt çıt dönüyor araç inanılmaz hızlı manevra yapıyor. ve bi tuşa basıyorsun bam diye zıplıyor.

nedir olm bu süper bişimiş?
(6) 

Korkutucu ve garip bir soru

Sandman #870237 
şayet eşiniz ölse eşinize tahnit yapar
mısınız

not yanlış hatırlaıyorsam çok önceden Avrupa'da derebeylikler zamanında yapılıyormuş
(2) 

Duble Viski Kaç Cl'dir?

muratback #870230 
Duble viski 4cl olarak mıdır?
(1) 

istanbulda ucuz mont palto kaban tarzi alisveris

war ensemble #870229 
Henuz sehirde yeni oldugumdan bu tarz seylerden haberim yok, standart avm'den mi yoksa belli lokasyonlar var midir bu alisveris icin?
(5) 

ekşiduyuru alternatifi

ytse jam #870226 
soru-cevap yapabileceğimiz platformlar var mı?
(1) 

burun kanaması

pembe incili kaptan kirk #870225 
gece uyurken birden burnum kanamaya başladı, önemli bir şey midir doktora gözükmem gerekir mi.
teşekkürler.
(3) 

iscep tl yukleyebiliyor musunuz? / yukleme yapmadan deneyebilirsiniz

xenophobe #870217 
iscep ile avea tl yuklemesi yapmaya calisiyorum dun geceden beri kartinizda limit yok diyor. halbuki limit var?

bi deneme yapar misiniz yukleyecekmis gibi numara yazin ve miktar belirleyin devam deyince kartta limit yok diyor bende. sizde hata vermezse sonraki sayfada onay vermeyip kapatirsiniz.
(1) 

Douwe Egberts Omnia Classic Kahve

faithless #870214 
Budapeşte'den gelirken bu kahveden aldım. Ancak evde kahve makinası yok. Kettle var :)
1. Bunu kaynamış suya katıp iyice karıştırsam olur mu ?
2. Yoksa Türk kahvesi pişirirmiş gibi pişirsek olur mu ? Eğer böyle içilebilirse anneme hediye edeceğim.

Teşekkürler.

Link:
translate.google.com

ben sağdaki çekilmiş kahveyi aldım.
(1) 

Yaşlılık haklarından yararlanmak isteyen kaç yaşında olmalıdır?

gijilti #870211 
65 X 365gün yaşında mı olmalıdır?

Yoksa (64 X 365gün) + 1gün yaşında mı olmalıdır?

Özetle 65'inci yaştan gün almak mı gerek, yoksa 65 yaşını tamamlamak mı?
(3) 

Çince şu ifadeyi İngilizce ve Türkçeye çevirebilecek var mı: 小鸟你早 ?

gijilti #870209 
-
(8) 

Başkasının wireless ağına bağlanınca nasıl tespit edilebilir kişi?

sahipsiz #870208 
Selam, kafamı kurcalıyor yapacağımdan değil zaten bulunduğum bölgede de altyapı yok.

Şimdi diyelim ki birinin internetine şifre kırıp ya da şifresiz modeme bağlanıp kullanıyoruz. Özellikle oem masaüstü bilgisayar ile. Farkedilse bile adres tespiti nasıl yapılabilir ki?
(11) 

Starbucks'ta kek yedik geceyi hasta geçirdik

uyutulan yogurt #870204 
Arkadaşlar dün eşimle beraber dün saat 2:30 civarında ankara oran starbucks'ta latte ve havuçlu kek yedik. Akşam saatlerinde önce eşim sonra ben de mide bulantıları ve istifra başladı. Devamı korkunç bir gece. Şimdi iyiyiz neyseki. Herhangi bir hastane girişimiz olmadı ama yine dw hukuken yapabileceğimiz bir şey var mı merak ediyorum
(3) 

Mağaza İndirimleri

kamera motor #870198 
bu ay sonunda mı başlayacak?

bugün pek de acelesi olmayan bi alışveriş yapacaktım. eğer aralık sonunda indirime girecekse bekleyeyim. (baya fiyat farkediyor da)
(1) 

Aylik istanbul kart dolumu

yigitovic #870195 
Normal dolum yapan bufelerde falan yapilabiliyor mu yoksa illa iett noktalarina mi gitmemiz lazim?
(4) 

dis beyazlatma kiti

baldur2 #870192 
setler falan oluyor ya hani onlardan onerebileceginiz ne var? ebayden alabilecegim bir sey olursa daha iyi olur. bir de minelere zarar veriyor mu bunlar? bulgurdan olmayalim?
(2) 

"Bilim ve Teknik" gibi soru sorulabilen dergi var mi?

delifaruk #870185 
Bunda bir bolum vardi, soru soruyordun dergide yanitliyorlardi sectikleri ciddiye alinabilecek sorulardan. Bu dergi artik birseye benzemiyor, bunun gibi soru sorulabilen dergi var mi? Internet sitesi de olur.
(2) 

istanbul fatih spor salonu önerisi olan?

ivre #870184 
Merhaba isveçliler,
soru başlıkta ama açalım biraz daha
Adam gibi bir spor salonu arıyorum, alette sıra beklemeyeceğim, adam gibi işletilen, tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Otellerdekiler nasıl olur? vezneciler, laleli, vatan caddesi, topkapı edirnekapı tarafları düşünüyorum.
(18) 

Buradaki Kizillardan

solemio #870178 
En cok hangisini begendiniz? Numaram ve yorum alalim. onedio.com
Ben 26 diyorum.
(6) 

panik atak hakkinda

lady laura #870177 
Doktorumun dedigne gore panik atak olmusum bu konu bu panik atak denilen seyle alakali mi acaba
Biri yardimci olabilir mi
Son bi kac haftadir taksime gidiyorum
kalabalik yerlerde boguluyorum
ama heryer kalabalik bi sekilde eglenmeye calisiyorum
eve varir varmaz hatta yolda kusuyorum hemen.
alkol uyusturucu filan kullanmiorum
alakali olabilir mi
kan tahlilleri de temiz
bugun dolmusta bile daraldim kustum igrenc bi sekilde
veremli gibi davranildi :(
(5) 

başlık açıp altında milyorlarca entry gördüğünüzde kıvanç duyuyor musunuz ?

kuul #870173 
benim takıntım var bu adamlara karşı. şahsen bu tiplere kimsenin göremediğini görmüş ve insanlara kurtlarını dökme fırsatını vermiş büyük alimler nazajklşlkjhg yok lan o kadar değil de yani böyle tiplerin diğerlerinden bir tık farklı olduğunu düşünüyorum. hatta zamanında bu adamları avlamak için kendi başıma sefere çıkıp tespit ettiklerimin altına ekşi sözlük hatırlatma timi bkz'ı yapıştırmıştım.

misal syd çok başarılı bir başlık açıcı idi. açtıklarının tamamında değil ama mesela anneanne evindeki 30 kiloluk beton yorgan başlığında herkesin anlatacak bir şeyleri var. (daha niceleri de var biliyorum.)

ya da ne bileyim öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler başlığı atrementuma ait ve başlık 2010'da, yani sözlüğün 11. yaşında açılmış. o güne kadar kimsenin aklına böyle bir şey gelmemiş.

bir başkası unutulmayan kezban sözleri mesela. içeriğini tartışmıyorum ama bunu açmayı akıl etmek bence bir farklılık işaretidir diye düşünüyorum. altında yine binlerce entry var biliyorsunuz.

sizin de var mı böyle eserleriniz ha ? varsa ne zaman aklınıza geldi ? zıçarken mi ? ders çalışırken mi ? ne zaman ? ben bi ara yolda giderken orijinal olabilecek fikirler uçmasın diye telefona falan kaydediyordum ya !

sanırım hastayım :/

edit: uff snne be slk'ı unutmuşum ! :/

edit2: bu arada hiç utanmadan eti cicibebe yiyen yetişkin başlığım eti cicibebe yiyen kazık kadar tip başlığına taşınmış. yastayım :'(
(5) 

http://akrepnalan.com/nostalji/ deki hoşgeldiniz yazısı

mr.brown #870172 
bu tarz font da lazım bana.
95 te adımızı yazdığımız yukarı aşağıya doğru giden font gibi de olur.amatör ve eski havası versin işte.
(3) 

html de arkaplana birden fazla renk koymak

mr.brown #870170 
altalta 3 farklı renk koymak istiyorum.nasıl yapılır?
hazır sormuşken bir de istediğim rengi kodunu nerden bulucam?
(1) 

kedimin gözü

electra kompleksi #870169 
arkadaşlar kedimin gözü pek iyi değil galiba, sizce? ne yapabilirim şu anda?
<a href="hizliresim.com"><img src="i.hizliresim.com " /></a>
(4) 

Duyuruda takip nasıl oluyor

lilidance #870167 
Örneğin sorulan sorulara verdiğim yanıtlara tek tek bakmak çok zor . Nasıl bunlara yetişip cevap yazabiliyorsunuz? Kolay bir yolu var mı mobilden bağlananlar için?
(2) 

Erasmus, taahütname ve tekrar başvuru

mudur mudur mudur degilmidir #870162 
Merhaba, Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyorum ve yarın Erasmus başvurularının son günü ama benim kafamda halen bir soru var : eğer bu dönem başvurursam ama ilk yerleştirmeler açıklandıktan sonra taahhütname vermezsem, sonra tekrardan başvurabiliyor muyum yoksa başvurma hakkımı tamamen kayıp mı ediyorum ? Başvuru hakkını tamamen kaybetme olayı taahhütname versem de vermesem de aynı mı, yani vermesem de mi tekrar başvurma hakkım gidiyor ?
(6) 

İphone 6 tamir

Alichoo #870159 
Merhaba, ben avea dan hattın üzerine iphone 6 gold aldım. Telefona su döküldü, tam üzerine değil de power tuşuna geldi. Tuş çalışıyor ama dokunmatik gibi oldu bu da rahatsız ediyor. Pazartesi zorlu center e götürücem fakat randevu alamıyorum direk götürsem bakarlar mı? Garantiye girer mi? Araştırdım biraz şu anda tamir yokmuş iphone 6 larda değişim yapıyorlarmış, bu durumda değişim yaparlarsa farklı rengini alabilirmiyim?
(19) 

Avm de kaybolan telefonun bulunması

lilidance #870154 
Bugün akasya avm de yemek bölümünde telefonu ( iphone5) unutup kalkmışız.
Daha sonrasında farkettik telefonun yanımızda olmadığını. Nerde unuttuğumuzu hatırlamıyorduk bile . Tam gitti derken danışmada bulduk telefonu. Güvenlik görevlisi bulup danışmaya getirmiş. Çok şaşırdık bir o kadar da sevindik.

Daha sonra kızımın montunu kaybettim ve onu da buldum bonus oldu benim için :)

Sizin de basınıza geldi mi hiç bu tarz şeyler avm de? Özellikle telefonun bulunması gerçekten şaşırttı beni
(2) 

kazova işçilerinin dükkanı nerede?

dusmanimizkindirbizim #870153 
selamlar,

yanlış-eksik biliyor olabilirim ama sanırım kazova (diren)işçilerinin açtığı bir dükkan vardı; şişli civarındaydı galiba. dükkan hala duruyor mu? önümüz kış, önümüz yılbaşı... hediyelik ya da kendimize kazak falan alalım oradan.

neredeydi o dükkan? hala açık mı? kaç para bi kazak? aldığımız kazakla patrondan ziyade (diren)işçilere destek oluyoruz di mi?

teşekkürler...
(20) 

Isınmak için n'apayım?

shejia #870152 
Hiç bi koşulda ellerim ve ayaklarım ısınmıyor, bu yazın da böyle ama kışın artık çekilmez bi hal alıyorlar. İşin kötüsü ayaklarım ısınmadan uyuyamıyorum da, yorgunluktan sızana kadar yatakta dönüp duruyorum.

Ne yapsam da ısınsam? Çayıma-kahveme konyak mı döksem, alkolik mi olsam, evi 70 dereceye mi getirsem?

Var mı babanne taktikleriniz?
(3) 

dönme dolaplı eşya

snape i başından beri tanırım #870149 
böyle dönme dolap şeklinde bi hediyelik eşya bi şey bakıyorum da. tchibo kataloğunda müzik kutusu gibi bi şey gördüm mesela (ekte) ama daha güzel bi şey istiyorum. mudo'da da buldum direkt dönme dolap formlu biblo diye, ondan da emin değilim. böyle sevimli, kitsch durmayan bi dönme dolap şeyi nereden bulabilirim? var mı bildiğiniz, gördüğünüz bi yer? müzik kutusu ve biblo dışında dönme dolaptan ne yapmış olabilirler, herhalde bu minvalde bir şeyler bulurum en fazla.
(1) 

excel öğrenme - hatırlama

mahnita #870147 
Kullanmaya kullanmaya exceli unuttuğumu farkettim. bana -kendi deneyip sevdiğiniz, güzel anlatıyor dediğiniz- excel öğretme videosu önerecek var mı acaba? bi kaç tane izledim içim şişti.
mersiler.
(10) 

keylogger çözüm

benguakcali #870146 
facebookuma şifremi bilip girmesi mümkün olmayan biri bugün girdi ve birine mesaj attı. bilgisayarıma keylogger gibi bir şey yapmış olabilir mi? nasıl öğrenebilir ve silebilirim? facebook şifresi çalmak bu kadar basit bir şey mi?
(1) 

telefon için anlık internet kotası gösteren uygulama

doktor bey #870145 
böyle bir uygulama mevcut mudur? operatörlerin kota sorgulama servisi, son 6 saatlik kullanım haricindeki kotayı gösteriyor ya hep, onun anlık olanı lazım bana. bilen varsa ne iyi olur, pek şükela olur.
(1) 

mr cd'mi açan bilgisayar şimdi açmıyor ?

kuul #870143 
ayrıca cd-rom'a takınca sürücüden bir sürü tantanavari ses çıkıyor. dahası cd'nin içi boş gözüküyor. bilgisayar mı kafayı yimiş cd mi ? bu cd'yi neyle açmayı denemem gerekir ? önceden takıp çalıştırmıştım halbüse kaç kere :/
(9) 

bir şarkıcının amatör bir sitesi vardı?

mr.brown #870139 
ekşide baya gülmüştü millet.site 90lardan kalma gibiydi.şarkıcı kadın tombul ve gözlüklü diye hatırlıyorum.hatırlayan varsa bu sitenin linkini veya capsini yazabilir mi?

kadın türk tü ve ismi biraz değişikti sanki.
(2) 

vizyondaki 3 filmden hangisini izleyelim?

xenophobe #870137 
aksiyonlu, hareketli bi şeyler istiyoruz. var mı izleyip olmuş bu dediğiniz?


A Walk Among The Tombstones (liam neeson var diye bir adım önde)
John Wick (gerçi bunda da keanu reeves var)
Nightcrawler (bu diğer ikiliye göre bi tık geride ama olabilir)
(1) 

Tivibu'nun her zaman üstte (always on top) olmasını istemiyorum

actionary #870136 
Ve bunun ayarını bulamıyorum.
Var mı bilen?
(2) 

game of thrones hakkında (spoiler içerir)

pardonan #870133 
Jon Snow neden duvar'a gitti? Tüm bölümleri izledim ama bu detayı atlamışım.

Duvara genellikle katiller, tezavüzcüler idam mahkumları falan gidiyor. Jon Snow bir suç mu işledi de oraya gitti? Nasıl oldu bu iş? Jon'un arkadaşı şu şişko çocuğun da geçmişini merak ediyorum.

öpüyorum.
(6) 

Düz siyah kapşonlu nerede bulunur?

cemlemikonusuyorsun #870132 
S.b. abartıya kaçmamak kaydıyla yazı da bulunabilir üstünde.
(4) 

opera da siteyi açamayan tek ben miyim?

sehpa fx350 #870131 
compumaster göreve. opera da (tarayıcı olan :) sorular açılmıyor, mesaj gönderilmiyor. sayfaya url ile gidilmiyorsa butonlar işe yaramıyor. opera dışında başka chrom kasıyor. kullanamıyorum, mağdurum.
(2) 

Ekonomiden anlayan ??

Esinsin #870121 
Arkadaslar okul odevim icin cok acil ekonomiden anlayan birilerine ihtiyacim var yesillendirirseniz sevinirim.cok sevaba girersiniz.
Iyi geceler
(4) 

Bu müzik aletinin adı ne

neil manke #870120 
??
(9) 

Telefonun ekran gitti:/

yatagants #870111 
Evet telefon cam üstü düştü ve ekran kırılmadı ama tüm pikseller öldü. Görüntü yok anlayacağınız.

Telefon galaxy s3.

1) Ekranı yaptırmak en kadar tutar veya kendim yapabilir miyim?

2) Ekranı herhang br şekilde bilgsayardan göreblr ve rehberme içindekilere ulaşablir miyim?

ps: ankaradayım
(8) 

28bin yıl önce yaşamış insanlar

john #870105 
Hani şu neandertal ler. Şimdi bu insanlar ölmüş, daha sonra
Akdeniz e geçmeyi başaran bi kaç insanın devamımıyız biz. Yani nasıl geldik bu zamana kadar
Birde Okadar insanlar yaşamış osmanlılar onun oncesinde hun lar falan vs
Bunlar bulmamışlar mı hiç kalıntı fosil falan
Bunları bilen varmı bi anlatabilirmi yani sonuçta buz devri falan olayı var
(6) 

Hard Rock Cafe 'nin olayı ne

neil manke #870104 
ne yani bu kadar ünlü yapan, anlayamadım?
1 ...  ... • 5964    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık