Arkadaşlar dün eşimle beraber dün saat 2:30 civarında ankara oran starbucks'ta latte ve havuçlu kek yedik. Akşam saatlerinde önce eşim sonra ben de mide bulantıları ve istifra başladı. Devamı korkunç bir gece. Şimdi iyiyiz neyseki. Herhangi bir hastane girişimiz olmadı ama yine dw hukuken yapabileceğimiz bir şey var mı merak ediyorum




 

neden kekten olduğunu düşündün?Latteden olabilir.Hukuken yapılabilcek bişi yok,şubeye gidin,anlatın derdinizi, belki gönül alma durumu olur.Ya da latteye koyulan şeylerden biri bozuksa değiştirirler.Başkalarına bişi olmasın bari.

Lola90

Hadi abi inşallah lanet kapitalistlerden çok zengin oldukları için tüm paralarını alabilirsiniz.

liriamer

You Es Ay'de olsan donunu bile alırdın ama burada adama gülerler. Duyuru'da dalga geçer tipitipler.

[silinmiş]

önce kekten olduğunu ispatlayabilmen lazım... o da mümkün değil... aradan geçen saatte yediğiniz içtiğiniz her şey olabilir...

inanmazsan inanma

www.shaya.com.tr

na burayla irtibatlaşın durumu anlatın. ama işte sizden intikam alıcam ibneler şeklinde değilde. sizin ürünleriniz bizi bu hale getirdi. lütfen ürünlerini şubenizi kontrol edin tarzında.

onlarda bi güzellik yapacaktır.

fukka

ya bu kekten bi keresinde ben de yedim ve benim de sistem altüst oldu. ıslak gibi bir kek ya, yumurtası mı pişmemiş oluyor nedir.
yine de sütten olma ihtimali daha yüksek.

icemint

Tabi ki hukuki yollar var subeye gidip bir guzellik yapmalarini beklemek de nedir? Bu tarz yorumlari kiniyorum bi kek daha verin mi diycez yani?? Neyse sunlar yapilabilir; 174 nolu numarayi arayip ihbar yapabilirsiniz, hastane raporunuz var ise delil niteligindedir. Tuketici hakem heyetine basvurabilirsiniz. Belediyeye basvurup sikayet edersiniz.

Kat

Siz tuketicisiniz illa ki rapor olmasina da gerek yok. Sikayetinizi yapiniz.

Kat

işte türkiye'nin insanları bu yüzden gelişmiyor. hakkınızı aramak yerine garip garip oturuyorsunuz. siz olsanız gidip bedava kek isterdiniz herhalde.

(git:www.tuketici.gov.tr )

şuraya şikayet edebilirsiniz sanırım.

the silent enigma

latteden bana da aynısı olmuştu belki sizinki de ondandır. bu arada oran starbucks derken panoradaki mi?

hesabım silindi kırgınım modlar

disarida yenilen her şeyde o olasilik ne yazik ki mevcut.gecmis olsun

sage
1

mobil görünümden çık