(1) 

max weber hakkında kaynak

hononu #1142735 
Selamlar

ödevim icin max weber'in yönetim ve organizasyon anlayışı hakkında bilgileri hangi kaynaklar hakkında edinebilirim?
(2) 

wordpress uzmanları

edgenabby #1142731 
i.hizliresim.com

yazıyı yazdıktan sonra panelin altında yazının SEO durumunu görmek istiyorum. i.hizliresim.com

napmam lazım, neyi aktif etmem ya da yüklemem lazım
(2) 

orkide bakımı

balpolen #1142728 
bugün hediye geldi, fakat bakımı hakkında hicbir bilgim yok, nelere dikkat etmeliyim?
(1) 

TV Yardımı

flo #1142724 
Arkadaşlar merhaba,
Bu TV şu an 3.500 tl'ye düştü. Alma niyetindeyim.
Tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com
(12) 

Derdiniz nedir ?

sorunvar #1142723 
Yaş cinsiyet meslek ? Alayım dertlerinizi .
(6) 

Spotify neden 10,25 ₺ kesiyor?

devilred #1142721 
Aylık üyelik 9,99 ₺ olmasına rağmen her ay 10 ₺'nin üstünde para kesiyor. Kuruş derdinde değilim ama merak ediyorum neden böyle olduğunu. Bu sadece bana mı oluyor? Neden oluyor?
(3) 

YGS- LYS Yardım

vatandasacartcurtyok #1142716 
Merhabalar.

Sınava en yakın soruları hazırlayan yayın ya da dershane hangisidir? Hangi soru bankasını almamı önerirsiniz. Dershaneye gitmiyorum ve sınava hazırlanıyorum. Elimde kardeşimden kalma FEM dershanesinin 2015 soru bankası var. Bir tane daha kitap almak istiyorum.

Aranızda dershane öğretmeni olan ya da sınava hazırlanan birileri varsa ve bu konuda bilgi sahibiyse bana tavsiye verebilir mi bu konuda ?

Teşekkürler.
(2) 

şu an yeşil pasaport için belge götürmek gerekiyor mu?

error522 #1142708 
emekli öğretmen olan babamdan faydalanarak yeşil pasaport almıştım. sabiha gökçende sordum tek pasaport yeter dedi ama yine de bi sorayım ofsayta düşmeyelim. 6 gün sonra yurt dışına çıkacağım. yakın zamanlarda çıkanlardan bi belge filan talep ediyolar mı?
(2) 

Telefonu tamir ettirmek mi, ikinci el telefon almak mı daha mantıklı?

nilmiye #1142705 
Sony Xperia Z3 Compact var. Çok fazla düşürdüm. Ekran sol üst köşeden kalkıyor hafif. Arama sırasında ekranı göstermiyor, sol üstten bastırmam gerekiyor ekranı açması için. Arka camın da canına okuduğum için mi bilmem, kamera da hesap makinesi kıvamına ulaştı. Aslında telefondan çok memnundum bunlar dışında. Benim yüzümden eskidi alet.

Fotoğraf çekememek canımı sıkıyor, çok çok kötü çekiyor. iPhone'luları kıskanıyorum hep ahahha :D

Bu durumda telefonu tamir ettirmem mi daha mantıklı olur sizce, yoksa temiz bi ikinci el iPhone 5, 5s falan mı alsam? Sony'nin garantisi devam ediyor ama hem yapmazlar hem süründürürler sanıyorum. Dışarda yaptırsam ne kadar düzgün yaparlar?

Bi yardım, akıl, fikir...
(1) 

afyon korel termal resort hotel

nickini degistiren yazar #1142703 
arkadaşlar afyon şehirlerarası otobüs terminalinden afyon korel termal resort hotel'e nasıl giderim?
(3) 

saçı ısıdan koruyan ürün

yuvarlanantencereninkapagi #1142701 
ısıtıcılı saç şekillendiricilerden korkuyorum. toplamda sacima 10 kere falan ısıtıcılı sekillendiricilerle bir sey yapmışımdır. bugünlerde hoşuma giden bir şeyler var denemek istiyorum ama alıp duzlestiriciyi, masayı bilmem kaç dereceyken sacima dokundurmak dahi istemiyorum.

ısıdan koruyucu bir sürü urun var. hangisini tavsiye edersiniz?
uygun fiyatlı olması güzel olur.
(3) 

euro truck simulator 2 birden para artması

nothing in my way #1142700 
ets 2'de birden görüntüdeki gibi kasamda hayvani para oldu. tek yaptığım multiplayer'a bir kez girmek oldu. onun dışında başka bir şey yapmadım. başına böyle bir şey gelen var mı? çok fena hile yapmış gibi hissediyorum lan:) edit: resim berbat çıkmış link vereyim:

i.hizliresim.com
(3) 

ankara kızılay'da ders çalışılacak mekan

antikadimag #1142698 
kitabımı alıp, çayımı kahvemi söyleyerek ders çalışabileceğim çok gürültülü olmayan bir mekan arıyorum.
(2) 

Kasko süresi

jepa #1142694 
selamlar

arabada bir hasar var. kapısındaki eziğin düzeltilmesi gerekiyor. kasko'nun süresi de 1 ay içinde bitiyor. kafamda iki düşünce var...

birincisi, bir daha kasko yaptırmamak. o yüzden bir an önce hasarı düzelteyim poliçeyi de yenilemeyim diyorum. 1 aylık süre eksperin gelmesi işlemler vs..için yeterli mi ? hasar 4-5 günde olurmuş. kısacası kasko bitiş tarihinden bir gün önce bile başvursam o poliçe üzerinden mi işlem yapılır yoksa bütün işlemlerin kasko bitiş tarihinden önce tamamlanması mı gerekiyor ?

bir diğer düşüncem de, hasarsızlık indirimi için şimdi yaptırmayım yeni poliçe sonrası uygun bir fiyata poliçeyi yenileyim 1 yıl daha devam edeyim diyorum.

tam bir kararsızlık abidesiyim biliyorum ama ne dersiniz ?
(2) 

Taksim'den Babylon'a?

maryjane #1142693 
En hızlı nasıl gidebilirim?
(5) 

cam kettle mi cam çay makinesi mi

halanne #1142690 
cam bir kettle arıyoruz. bikaç yere baktığımızda cam kettleların fiyatı neredeyse orta halli çay makineleri ile aynı. acaba kettle yerine çay makinesi mi alsak dedik ki yılda 2 kere falan çay demleniyor bizim evde.

sinbonun var mesela bi cam kettleı ama o kadar dandik ki mağazada kapağını açıp bakmaya korktum elimde kalacak diye. conti sinbo premier gibi ürünler fiyatları uygun olsa da dandiklikten elendi. vestel zaten almıyoruz malum sebeplerden. fakir, korkmaz, arçelik, beko gibi ürünlerin kettleları 150-200 arası ee çay makineleri de aynı fiyatlarda.

yalnız handikap şu ki, çay makinelerinin çoğu alttaki suyu kaynar halde tutuyor. bize kaynayınca atan, suyu kaynar tutma özelliği opsiyonel olan bir alet lazım. örneğin arçelikte baktıklarımda bu özellik yok. kaynayınca kendin kapatıyorsun.

ayrıca demlik kısmı yılda max 2-3 kere kullanılacağı için, demlik kısmının ayrılabilmesi, kettle kısmının kendi başına tek olarak kullanılabilmesi ve dolayısıyla kendi kapağının olması da gerekli sanki.

ayrıca özellikle kettle kısmısının cam olması (demlik kısmı zaten cam ya da porselen oluyor genelde) ve suyun değdiği yerlerde plastik olmaması bizim için önemli.

dolayısıyla ilk soru kettle mi yoksa çay makinesi mi almak mantıklı. ikincisi bu şartlara sahip f/p oranı yüksek bir tavsiyeniz veya konu ile ilgili bilginiz var mı?

for example urun.gittigidiyor.com
(5) 

bist komisyon oranı sizce fazla mı?

Bysb #1142684 
garanti bankası bist işlemleri için komisyon oranı % 0.185 sizce fazla mıdır?
(1) 

ispanya'da para işleri

dali dili havali korna #1142682 
ispanya'da komisyon vb masrafları minimumda tutacak şekilde en mantıklı para harcama yöntemi ne olur? hesaptan mı harcama yapmalı atm kartı ile, kredi kartı mı kullanmalı, nakit mi taşımalı ve nakit çekmek icap ederse nereden çekmeli vb.
(33) 

Esimin annesinden haz etmemem

uzun kulaklı yalnız tavşan #1142681 
Onceden de bayilmazdim da dogum sonrasi iyice ipler koptu. Yuz yil yasasam ve hic gorusmesem aramam. Huysuz, huzursuz, karsisindakini mutsuz etme felsefesiyle yasayan bir kadin. Eskiden esim icin susuyordum artik onu da yapamiyorum. Esim bizi neredeyse hic bir araya getirmiyor tovbe etti dogumdan sonra bize yerlestiler resmen kiyamet donemleriydi. Hala nasil bosanmadik o surecte bilemiyoruz. Yaptigi tahribati duzeltmek aylarimizi aldi.

Lohusaligimda kadin benden cok lohusaydi. Surekli bebegi elimden alip kacirmalar. Tam cocuk emerken yeter ben sevicem ver demeler. Evine git deriz gitmeyecegim diye aglamalar. Gece uyurken cocuk agliyor diye odamiza dalmalar. Neymis biz uyanamazsak aglar dururmus!!! O zaman kapiyi tiklat, icerden telefon ac falan ama yok illa gorecek. Gelip yatak odamizda biz gece cocugu oylarken (saat 3-5 falan) yanimizda oturmalar. Cocuk sallamaya karsi olmama ve defalarca uyarmama ya da oglu tarafindan uyarilmasina ragmen bunu gizli gizli yapmaya calisip yakalaninca da hevesim var ama benim diye cocuk gibi aglamalar. Hamilelik boyunca etin hic bir turunu yiyemeyip tiksinmeme ve bunun lohusalikta da devam etmesine ragmen ama benim canim istedi deyip pisirmeler. Cunku kendisi lohusa ya evi yok ya illa bende yasayacak. Surekli ogluna baban olunce ben ne yapicam diye aglamalar ( baba hasta falan degil ama surekli konu bu) anlasmasi var zannimca sonra olurum diye.

Misafirlige gelen arkadasimlarimi istememeler ama kendi akrabasi gelicek oldugunda bana sormadan birak soylemeyi burasi bu kizin evi kibarca haber vereyim bari demeden davet etmeler. Her Allahin gunu senin sutun yok bilmemkimin gelini bir sikiyordu gogsunu taaaa karsi duvara fiskiriyordu muhabbeti. Benim ilk cocugum olmasi mal gibi sutum az herhalde diye inanmam. Ya da her dakika ayni seyi soyledigi icin caresizce arayislara girmem. Bebegin kilo alimi, gelisimi herseyi yerinde olmasina ragmen bugun bile gogsumu sikip sutum var mi diye kontrol etmem ki cocuk 8 aylik oldu. Daha neler neler

Ben bu kadini affedemeyecegim. Yazarken bile bir kez daha nefret ettim. Esim haliyle uzuluyor ama annesinin kabahatletinin de farkinda bana goruselim baskisini hic yapmiyor. Yine de istemiyorum arkadas cocuguma dokunsun istemiyorum. Evime gelsin istemiyorum. Zaten biz ona neredeyse hic gitmiyoruz suan baska bir sehirde. 3-4 saatlik mesafede ama gitmiyoruz huzursuzluk cikartiyor diye. Bende sutten cikma ak kasik degilim. Laf soyluyorum tersliyorum ama elimde degil.

Ben ne yapicam. Bir gun yine gelecek bulacak beni. Yine uzerime cokecek. Cok mu takiyoeum kafaya sizce? Siz olsaniz nasil davranirdiniz?

P.s: bugun iyice icimi doktum valla saolun duyuru ailesi.
(7) 

aöf yanlış cevap

limoncello #1142679 
bu sene aöfte aşçılık programına başladım bu hafta sonu sınav var malum. Bireysel iletişim teknikleri diye bir derste kitapta da ünitenin en sonunda deneme testi tadında soruların olduğu bir kısım var, onları çözdüm ve bir sorunun cevabını kitapta yanlış vermiş, bariz belli. Zaten yanlış olduğunu konuyu bilmeyen birinin bile bileceği bir soru ve kitapta üniteye baktığımda da beni doğruluyor. Ama e- öğrenme ortamları kısmında ara sınav denemesi koymuşlar ve 20 soru bu bahsettiğim ünitelerin sonundaki sorulardan oluşuyor ve onlar da sorunun cevabını kitaptaki gibi kabul edip 5 puan kırıp 95 vermiş. Ee şimdi sınavda da bu sorulardan kullanabiliyorlar ve aynı soruyu sorsalar kitapta doğru dedikleri yanlış cevabı mı kabul edecekler. Böyle durumlar karşılaştınız mı kitapta ya da başka yerde aöf için söylüyorum. soru da şu:

Ses tonu, hitap tarzı, sözcük seçimi aşağıdaki iletişim biçimlerinden hangisinin içinde yer alır?
Seçilen Yanıt:
Yanlış Sözlü iletişim
Cevaplar:
Sözlü iletişim
Sözsüz iletişim
Beden dili
Sanal iletişim
Doğru Yazılı iletişim
Yazılı iletişim diyor doğru cevaba
(8) 

Kahkaha attiracak uzun entryler

mesudiyeli mesut #1142676 
Nobetci eczane ararken emre belozogluna yakalanmak gibi entry var mi arkadaslar bildiginiz? Su an moralim inanilmaz bozuk, inanilmaz. En azindan okuyup kafa dagitayim :/
(1) 

Saçtaki sarı boya

curukturpkokusu #1142673 
Saçımın ön kısmına ankarada kuaför tarafından oreal ile rengi açılmak suretiyle mot geçici boya uygulandı. Boya aktı gitti sarı turuncu bir renk kaldı. Küçük şehşrdeki kuaföre gittim sarı olmasın burası beyaz gri gibi başka bir renk olsun dedim. Tekrar açma işlemi uyguladı platin boya yaptı öndeki bir tutam saca. Hoşuma gitmedi çünkü hala orası sarı ve önde oldugu için resimlerde sanki saç komple sarıymış gibi çıkıyor.boya konusunda bilgim fazla değil, bu sarılıktan nasıl kurtukucam? Başka yerde boya yok, saçım kısa.haftaya gel mavi yapalım dedi ama daha da rezil birşey olmasından korkuyorum. Platin sarı üzerine mavi, kırmızımsı kızıl ve ya kendi rengi olan orta kumral boyalardan hangisi daha iyi tutunur? Napayım ben?
(2) 

1200 tl iphone 6 için nasıl?

shenergy #1142666 
1,5 senelik abd cihazı. Garanti yok. Tertemiz. 16 gb.

Sadece telefon verilecek kutu içeriği hariç.
(8) 

sıfır araca 154 bin mi 2015 model ikinci ele 130 bin mi?

spina scapula #1142663 
elimde tam 130 bin tl var. araç almayı düşünüyorum. sıfır almak vardı aklımda. düşündüğüm aracın değer, 154 bin. 24 bin tl de kredi çekecektim. şimdi bir ilan gördüm 2015 modeli 30 bin kmde 130 bin. şimdi tabiki sıfır almak hoş olur ama kredi yüküne de giresim yok. ne tavsiye edersiniz? tşk.
(4) 

Tuzlu kaymakla ne yapılır?

alperz #1142662 
Bir köylüden tuzsuzdur diye düşünüp kaymak aldım ama tuzlu çıktı. Keto için kaşık kaşık yemeyi düşünüyordum ama benlik bir şey değilmiş. Omlete falan mı koyayım bunu ne yapayım?
(2) 

dream tv playlist

sparkle kiddle #1142657 
su an su saatlerdeki (24 kasim 13:00)
playlisti kimin hazirladigini keske
bulabilir miyiz?
cok guzel caliyor. soundclouddan bilmemneden
takip ederdim kendisini
: (
(4) 

Maça giriş

€xpolerer #1142656 
uzun zamandır stadda maç izlemiyorum.
yarın akşamki Gs-bursa maçına bilet buldum.

kendim için pasolig başvurusu yaptım stattan tek maçlık kart çıkartacağım.
merak etiğim eskiden olduğu gibi halen çocukları biletsiz kartsız içeri sokabilir miyim ?

8 yaşındaki oğlumu benimle birlikte sokabilir miyim, yoksa almazlar mı?
onu almazlarsa ben de giremem bu sefer gidip orada rezil olmayalım?
(3) 

Visiual basic ogrenmek

bunch of #1142650 
hala is yapar ve faydali mi?
(2) 

en iyi video veya youtube downloader basit

masumiyetkarinesi #1142648 
hangisidir tesekkurler
(1) 

Android Cüzdan Uygulaması Var mı ?

mete kudur #1142647 
Yaptığımız harcamaları girebileceğimiz, etkili bi' cüzdan uygulaması var mı android'de ?

tanrı sizi korusun.
(2) 

torrentin takibi yapılabilir mi?

antikadimag #1142644 
ne zaman ne indirdiğimizi. bildiğim kadarıyla copyright yüzünden takip ediliyor. vpn kullanmak da mı fayda etmiyor buna.
(2) 

PS4 Pro En Avantajlı Nereden Alınır?

tiny toon #1142643 
Arkadaşlar Merhaba,

Fiyatlar her yerde aynı sanırım ama Axess ya da Word kart'a para puan iadesi gibi avantajlar düşünüldüğünde nereden alınmalı?

İkinci soru: şu sıralar oyunlarda da indirimler var. Amerika psn store'da mesela star wars: battlefront 10.5 Dolar, far cry primal 15 dolar. Oyunları psn store'dan satın alsam daha sonra konsolu aldığımda sorun yaşamadan indirebilir miyim?

Üçüncü soru: Elektronik ürünlerde 6 taksit sınırı varmış, bunu biraz daha artırmanın bir yolu mevcut mudur?

Teşekkür ediyor, içimizde öğretmenler var ise öğretmenler günlerini kutluyorum.
(9) 

1 haftada 4 kilo

cgtto102 #1142641 
Sevgili duyuru sakinleri, 1 haftada 4 kilo vermek zorundayım. Bunu yapabileceğim bir yol biliyor musunuz
(3) 

Avm dövizci

basubadelmevt #1142640 
İstanbulda ünlü bir avmnin içindeki dövizcinin sahte döviz verme ihtimali var mı? Yüklü alım yapılacak fiziki olarak. Sahte döviz işi kolay değildir heralde o kadar.
(6) 

radore email kotası

supergirl #1142638 
merhaba arkadaşlar.

türlü sıkıntılarla radore'ye taşıdım hostingi. ucuzdu. transfer yapınca ekstra indirim de veriyordu ve ben de standart paket yerine eBiz aldım.

radore.com

bi baktım email kotası 500 mb. dedim hacı bu ne? dedi ki isterseniz Bayi paketi alın.

Bayi paketi aylık 50 lira.

Şimdiye kadar hiçbir yerde böyle bir şey yaşamadım. hostgator'da filan. galiba yine oraya geçeceğim buranın miadı dolunca.

şimdi ne yapabiliriz. kota doldukça mailleri yedeklemekten başka?

yandex'in email servisi var galiba bedava. hosting yine şart ama mail sınırının bu kadar olacağını sanmıyorum. pek bilgi sahibi değilim. bilen varsa...
(1) 

Yurtdışı Gören Gözler

deadwampir #1142637 
Daha doğrusu yurtdışında yaşamış, büyümüş, eğitim görmüş, eğitim ortamında bulunmuş vs. arkadaşlar! Bir sorum var.

Malum birkaç yıl önce Teknik Eğitim Fakülteleri kapandı ve teknik öğretmen yetişmiyor.

Yurtdışında (avrupa, amerika, asya) teknik lise, teknik öğretmen kavramı var mı? Ne derecede?
Bir teknik öğretmen yurtdışında X ülkede yaşasa orada mesleğini sürdürebilir mi?

Bilenler anlatırsa sevinirim. (ülke adı belirterek tabii)
Özellikle ülkemizde bile adı pek duyulmamış 'yapı ressamlığı öğretmeni' hakkında bilgisi olan varsa daha bir müteşekkir kalırım.

Şimdiden teşekkürler...

(bkz: teknik öğretmen)
(26) 

Aileler bize küstü

uzun kulaklı yalnız tavşan #1142636 
Aslinda oyle cokta umrumuzda degil. Malum bizim oglanin sunnet mevzusu vardi. Daha once burada epey konusmustuk. Neyse biz onu dun hallettik. Anne baba olarak kimseye haber verme geregi de duymadik. Daha oncesinde bunun anane ve babane yaninda konusu acilmisti bahsetmistik yani. Dun islem bitti annem aradi hastanedeyiz sunnet ettirdik dedim. Aman bi trip bi trip daha kucukte soyle boyle de. ( bu kisi anane oluyor) baban uzuldu almadiniz onu diye dedi. Babam bu arada arayip gecmis olsun bile demedi de babam sakin adamdir kesin annem doldurmustur onu. Yoksa takmaz boyle seylere.

Tabi bir de babane cephesi var. O resmen kahroldu aglamalar sizlamalar. Yok efendim sunnetlik giydiricektik yok soyle mevlut yapardik boyle eglence yapardik. Kendini bilse ne olacak. Hatta parcayi alsaydiniz kivanina getirecek kadar manyak.Iyice sinir etti bizi. Efendim gelir kalirmis burda vs vs. Suan baska bir sehirde sirf keyfinden yasiyor. Burada da evi olmasina ragmen dogumdan sonra 2 ay bizimle yasamis ve resmen bizi bosanma esigine getirmis bir kadin.

Bizim hic oyle dugun, mevlut, sunnet kiyafeti umrumuzda degil. Anne baba olarak aman oglumuz erkek oldu goster bakalim pipini insanlari hic degiliz. Hatta uyuz oluruz ikimizde. Zaten cocuga da bunlari yansitmamak, sirf pipisi var ve bu kesildi diye hediyelere bogmamak ( babane anane yapabilir cunku) icin sessiz sedasiz erkenden hallettik. ( 8 aylik kuzu).

Simdi telefonlarina cevap vermiyoruz cunku sitem edip konusup konusup kapatiyorlar. Sabah acma gafletine dustuk sizinle konusmuyoruz cocugu sorucaz ondan aradik dediler. Dedim kendisi konusabildiginde size donus yapar kapattim. Bende pislik olabilirim tabi.

Anne baba olarak bizim yaptigimiz ayip mi onlarin iddiasi bu cunku? Karari maaile mi vermeliydik? Biz boyle istiyoruz demek yeter degil mi? Hazir kusmuslerken kacip kendimizi kurtarsak mi?
(4) 

Yurtdışı internet bankacılığı

kozmosta bir nokta #1142631 
Yurtdışına çıktım ve bulunduğum ülkede bi telefon hattı aldım. Şu anki telefonumda bu hat var. Türkiye'de kullandığım sim kartı telefona taktığımda ayarlar farklı olduğu için şebekeye ulaşamıyor. Haliyle internet bankacılığını kullanamıyorum. Bilgisayar üzerinden de sisteme kayıtlı olan numaram Türkiye'deki numara olduğu için doğrulama kodları o numaraya gidiyor. Haliyle kod bana mesaj olarak gelmiyor. İnternet bankacılığından nasıl yararlanabilirim?

Bankalar: ziraat ve işbankası
(2) 

Nüfusu kaybetmek

tchuck #1142630 
selam arkadaşlar.

geçen perşembe nüfus cuzdanımı kaybettim. bugün yenisini çıkartacağım.
1 hafta beklemek zorunda kaldım çünkü başka bir şehirdeydim.

1. yenisini çıkarmtak içi neler gerekiyor?
2. bu ihbarda bulunmadığım 1 haftalık sürede nüfusumla herhangi bir işlem yapıldıysa bunu nasıl tespit edebilirim veya o sırada nüfusumla yapılmış işlemlerin geçersiz olmasını nasıl tebliğ edebilirim?
(3) 

euro düşer mi

you are my lethe #1142625 
geçen haftas atış 3.55 civarındaydı bu gün 3.60 olmuş. tekrar 3.55 i görme ihtimali var mı?
(2) 

e5 Göztepe civarında başlayan çalışma

gman #1142623 
Her iki yönden bir şerit alarak ortada bir şeyler yapmaya basladilar. Ne olduğuna dair bilgisi olan var mı?
(11) 

ssd almak

baldur2 #1142621 
pc toplamayi dusunuyorum da bir tane ssd buldum kampanyali. ssd alirken dikkat etmem gereken ne var? ssdyi bu sekilde once alsam olur degil mi? hem dahili hem de harici olarak kullanilabilirler mi?
(1) 

Etsy üzerinden satış?

tchuck #1142619 
selam arkadaşlar.

paypal türkyiede yasaklandıktan sonra etsy üzerinden nasıl satış yapıyor türkiyedekiler acaba?
(3) 

Üniversite Eğitimi

cliquot #1142612 
Abimle dün akşam konuşuyorduk. Meslek Lisesi mezunu ve fabrikada işçi olarak çalışıyor. Ben de üniversite mezunuyum. Mezun olalı 8 yıl oldu, bir de ikinci üniversiteye başladım sırf genel kültür olsun diye uluslararası ilişkiler okuyorum. Bu konu daha önce de açılmıştı ve biz konuştukça Abim, eğitimini tamamlamak konusunda heveslenmiş. Konuşmamızda benden rica etti, ben şu aşamada ne yapabilirim, benim için öğrenebilir misin diye sordu.

En son 1998 yılında meslek lisesinden mezun oldu. Örgün ya da Açık Öğretim farketmez, Meslek Yüksek Okulu ya da Üniversite eğitimi almak için nasıl bir yol izlemesi gerekir?

Bu soruyu sorması beni çok mutlu etti. Elimden geldiğince yardım etmek istiyorum.
(2) 

Güzel Bir Simülasyon Uçak Oyunu Aranmakta

yankee jumping #1142610 
Merhaba. PC'de oynayabileceğim gerçekçi, güzel bir uçak/helikopter oyunu aramaktayım. Mümkünse savaş temalı olması tercihimdir. Var mı duyduğunuz, bildiğiniz böyle güzel bir oyun.
(6) 

hiçbir zaman ispatlayamayacağınız şüphelerinizden kurtulmak için

for day to break #1142603 
ne yapıyorsunuz?
(1) 

Amazon AWS ücretsiz hesap

chicha #1142600 
Geçen sene kendime bir hesap açıp içine de mis gibi Open VPN yüklü VPS kurmuştum ve bütün kriz anlarında işime yaradı, beni yüzüstü bırakmadı lakin bu ay bir yıllık ücretsiz kullanımım bitiyormuş.

Şimdi hesabı komple kapatmam mı lazım? :(

Şurada dediği eligibility olayı bende mevcut, free devam edemez miyim?
docs.aws.amazon.com
(1) 

Amerikan Hazine Bakanlığı çeki?

megacracker #1142595 
6 7 bankaya gittim, hesabım iş bankasında olduğu için bir tek onlar yanaştı bozmaya. Neyse Galatasaray şubesine gittim, genel merkezleri kendi şubesine gitsin demiş. Şimdi Levente de göndereceğim çeki. Çek bedelini bana ödeyip, çek ödemesi onlara yapıldığında kendi muhasebelerinden duseceklermis sonra. Galiba bu yüzden de tanimadiklari müşteriye bozmuyorlar çeki. 7 senelik musterisiyim gerçi. Şimdi onlar da bozmazsa çek ne olur ? Bu işlerden anlayan biri var mı? Bi el atıverin size zahmet ...
(14) 

"o kız" hadi bana mektup yaz dese..?

klar #1142593 
mevzu şöyle. internet üzerinden epey bir zaman önce tanışıp hiç görüşmediğim bi hanımefendi var. farklı şehirlerdeyiz. ilk tanıştığımızdan beri bu kızı çok beğeniyorum, her anlamda. farklı şehirlerde olduğumuzdan ve kızın beni takmayacağını düşündüğümden çok ciddiye almadım. takmayacağını düşünmemin sebebi o çok düzgün bi yaşantıya sahip, okulunu güzelce okuyup bitirmiş, iyi para kazanıyor, ben hala okul bitirme derdindeyim, çalışıyorum ama onun kadar kazanmadığıma eminim. şu an da sadece arada sohbet ediyoruz. geçen de bana durduk yerde hadi bana mektup yaz gönder dedi. dedim hayhay, adresi alayım.

şimdi nasıl bişey yazmalı? ona olan ilgimi biliyor. hatta biraz hoşuna gidiyo da olabilir ama pek ciddiye almıyodur benim gibi. öyle bi mektup yazayım ki ne öyle yersiz romantik kaçsın, ne de komiklik şakalardan ibaret olsun. neticede bir mektup, etkileme şansım olabilir. evet etkileyici bi mektup olmalı. var mı aklınızda bişeyler?

ben bu kızı alırsam bütün duyuruya benden höşmerim! bunu da yukarı sabitleyin mod kardeşlerim :)
(4) 

Araç Park Yeri Kiralama

Tutkun #1142592 
İstanbul'da bulunduğum yerde büyük bir park problemi var. Öyle ki evin önüne 3-4 tane araç sığdığı halde, yer bulamıyorum. Sokaktaki apartmanların alt katları da dükkan olduğu için park sıkıntısı gittikçe büyüyor. Bazı komşular da sağolsunlar su bidonu, duba koymak suretiyle kendi bölgelerine park ettirmiyorlar. Park edersen de silecekleri kaldırıyorlar, sürekli park etsem arabayı da çizerler.

Belediyelerden ücret mukabilinde evin önü için park yeri kiralanabiliyor mu? Bu tür söylemler duymuştum ama internet üzerinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Var mı böyle park yeri kiralayan? Ücreti ne kadar? Beyaz masayı aramadan önce burada bir fikir sorayım.
1 ...  ... • 4135    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık