(1) 

almanca sözcük gönderen site

redcat #1228066 
almanca öğrensem diyorum. bi ara ispanyolcaya merak salmıştım. her gün 1 tane ispanyolca kelime gönderen siteler buldum. almanca içinde benzer siteler var mı, yardımcı olur musunuz?

not: amacım dili böyle öğrenmek değil. kursa gidene kadar kelime öğreneyim diyorum.
(1) 

vodafone tarife değişikliği

estimated time left #1228064 
kullandığım tarife her yöne 1000 dk, her yöne 1000 sms, 1 gb internet aylık 22 lira. interneti zaten taş çatlasa 500mb anca harcıyorum. genelde evdeyim wifi kullanıyorum. bana her türlü yeten ve fiyat olarak uygun bir tarife. bugün müşteri hizmetlerinden aradılar. kadın diyorki

önümüzdeki süreçte tarifenizin fiyatının ne olacağı belli değil. tarifenizi dk ve sms değişmeden 2gb yapalım(+1gb internet veriyor yani). dk saniye bazlı olacak(aç kapat yapsam 1dk değil mesela 6sn harcanıcak), kullanmadığınız dklar, smsler, mbler, diğer aya aktarılacak. fiyat 20 lira olacak.

yalnız benim kullandığım tarife faturasız. bu kadın faturalıya geçmem karşılığında bunları veriyor. bir de mevcut tarifemde kullanmadığım dkler vs. diğer aya aktarılmadan yanıyor. fiyat çok önemli değil. çok oynamıyor zaten. mevcut tarife önümüzdeki süreçte en fazla ne kadar olabilirki, en fazla 25 ya da 27 olur heralde.

şimdi düşününce tamam güzel diyorum ama bu adamlar neden bana iyilik yapsınlar? bir de kadına faturalı tarife ne kadar o fiyatta kalacak diye sormamışım şimdi farkettim. standart bir süresi var mı? bilgilendiriseniz sevinirim. teşekkürler..
(20) 

Elif ismi hakkında

limoncello #1228060 
Elif ismi size dini bir isim gibi geliyor mu? Kübra Büşra gibi dini isim kategorisine koyuyor musunuz? Bugün bir arkadaşla bu konu hakkında konuştuk ve arkadaşım dedi ki, ' ben kızım olursa ona asla elif Büşra kübra ecrin gibi dini isimler koymam' dedi. Ben de elif ismini çok severim ve asla özellikle dini muhafazakar kesim tarafından kullanıldığını görmedim. Elif isminin zengin fakir genç yaşlı modern muhafazakar her kesim tarafından kullanıldığını Büşra kübra gibi isimler kategorisine asla koyulamayacağını söyledim. Dini muhafazakar kesim de kullanabilir ama birçok modern hatta sosyetik kesimde de bu ismi gördüm. Oysa Kuran'da geçtiğini dini isim olduğunu vs söyledi bu bana çok saçma geldi Arapça kökenli olması illa dini olması anlamında mı ? Cevapları arkadaşa da göstericem. Siz elif ismini dini bir isim olarak algılıyor musunuz, bu isme sahip olanlara ve ailesine dincidir bunlar diye yaklaşıyor musunuz ne düşünüyorsunuz?
(2) 

ispanyolcacılara bir çeviri

dali dili havali korna #1228059 
"Lo que a usted se le escape" cümlesinin anlamı ne olabilir?
(6) 

İzmir'de valizi günübirlik nereye bıraksam?

mor oje #1228058 
Sabah uçuşum 6'da. Otelim Alsancak'ta. Sakız'a feribot 9.30'da.
Rota şu: 6'da uçağa biniş, ADB'den izbanla Alsancak'a geliş, taksiyle otele geçiş, bavulu bırakış, aynı taksiyle üçkuyular'a gidiş, Çeşme Seyahat'e biniş ve 9.30 feribotuna biniş.
Ne kadar hayali sizce? Kabin bagajım var (sıvılar için), valizimi emanet olarak havaalanında veya güvenilir bir yerde bırakmam mümkün olur mu?
(4) 

İş değiştirip müşteri alma sorunsalı

veilofsin #1228055 
Şimdi mevcutta çalıştığım yerde çevre sektöründe danışmanlık yaptığımız firmalar var. Bu firmalar sırf danışmanı benim diye bizim şirketle çalışıyorlar. Kendi işimi kurup bu firmalar ile sözleşme yapsam hukuki yönden bir sorun olur mu? Ya da başka bir firmaya çalışan olarak geçip bu firmalarla anlaşsam olur mu?

Çalıştığım yerle imzalanmış bir sözleşmem yok. Doğal olarak sadece iş etiği vs vs gibi şeyler konusunda hukuki bir sıkıntı olur mu? Haksız rekabet vs vs
(7) 

oyun önerisi

siypancak #1228052 
arkadaşlar 2gb ekran kartlı i5 7.nesil işlemci 8gb ramli pc.m var. ne oyun oynayabilirim ?

not: internetten indirebileceğim olur / online oynayabileceğim olur.

pazartesine kadar öyle bi sarsın ki yerimden kalkmayayım.

var mı öyle bir şansım ?

edit: böyle yarışlı marışlı oyunları da severim.
(3) 

Outlet işletenler malları nereden ve nasıl alıyor

archely #1228051 
Hep kafamı kurcalayan bir soru bu. Sağda solda onlarca outlet var, kimisi sahte ürün satıyor, kimisi orjinal ürün.

Güzel de, nereden nasıl buluyorlar bu ürünleri? Bilen var mıdır?
Hayır bulması kolaysa biz de yapalım.
(3) 

Buz yanığı (capsli)

manuel mandalina #1228050 
Ayağıma buz torbası koyarken araya kağıt havlu koyuyorum, normalde yetiyor ama bu sefer yakmışım sanırım. Buza devam etmem gerekiyor, araya bez falan koyarak devam etsem mi, ara vermem gerekir mi?
(2) 

acil-ekspertiz istenilen belgeler

saphira #1228047 
Az önce ekspertiz geldi tv ve elektrik süpürgesi için gerekli raporu yazıp benden 4 belge maillememi istedi. İban(bu niye? Parasını mı yollamayı düşünüyorlar)
Hasarlı esyaya ilişkin temin faturasıservis belgesi, kullanım kılavuzu
fiyat teklifleri/onarım faturaları ( bunu servisten alacakmışız nasıl yani? Cihazı filan mı götürcez)
Teknik servis raporları( bunu da servisten alcaz galiba aynı şekilde nasıl? Cihazı görmesi mi gerekecek)

Bilgisi olanlar rica ediyorum cevap yazınn beklemedeyim.
(1) 

Hukuki süreç nasıl işler? Yardımcı olabilecek avukat?

eski kafasi gidiklerdenim #1228045 
Merhaba,

Olabildiğince özet geçmeye çalışacağım.
Gerekli görülmesi halinde, ilgili kişilere özel mesaj yoluyla detay verebilirim.

Kardeşimin eski eşinin elinde bana ait mahrem görüntüler var.
Dün, aileme elinde görüntüler olduğunu ve yollayacağını söylemiş.
Yollamamış.
Henüz.
Ancak bildiğim kadarıyla elinde bu tip bir kaydı bile tutması suç teşkil ederken, üzerine bir de tehdit/şantaj durumu var ki, elimizde buna dair delil yok.
Çünkü bunu hiçbir zaman telefon/sms/kamera kaydı olan bir ortamda değil, ev-işyerindeki odası gibi nispeten özel sayılabilecek yerlerde "sözlü" olarak yapıyor.

Dün araştırdığım kadarıyla TCK 134/135/136.maddeleri kapsamında bu yaptığı suç.
Eşim de birkaç avukatla görüştüğü zaman en az 5 yıl hapis cezasına çarptırılacağını, ceza avukatının bakması gerektiğini, dava açılır açılmaz ilgili kişinin tüm telefon/tablet/dizüstü bilgisayar gibi elektronik cihazlarının incelemeye alınacağını söylemiş.

Not: Elinde görüntüler olan kişi daha önce psikolojik tedavi görmüş, bipolar bozukluk teşhisi konmuş, üstüne üstlük ayrıca kör cahil diyebileceğim kadar sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş, atacağı adımın sonuçlarını düşünmeyen bir kişi.
Dava açıldığını öğrenir öğrenmez kapıma gelip bana ya da yakınlarıma zarar verme riski var. Bununla ilgili olarak koruma talebi hangi hallerde yapılırı araştırdığımda ölüm tehdidi, yaralama vb somut veriler olması gerektiğini görüyorum.

Nereden başlamam gerekir, nasıl bir adım atmam gerekir yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.
(1) 

bu nevresimin fiyatı iyi mi?

istanbul kanatlarimin altinda #1228044 
merhaba,

h&m'de %100 pamuklu, çift kişilik nevresim takımı var. sadece nevresim ve 2 yastık kılıfı yani. alt çarşaf yok.
fiyatı 76 lira.
iyi mi sizce? bana biraz çok geldi ama piyasasından da hiç haberim yok.
nevresime fazla para vermek istemiyorum. daha ucuza gene böyle 100% pamuklu kumaştan nevresim bulabileceğim bir yer bulabilir miyim? yoksa bunu alacağım.
(3) 

Akşam için mekan söylemeniz lazım

solenkol #1228041 
Istanbul Avrupa yakası olmalı.Populısti aradık dolu, joker no:5 aradık dolu. E 8kişi bu taraflarda nereyi arayalım? Bunlara benzer yerler önerebilir misiniz? Kozmonot olabilir ama doludur orası da.
(11) 

Engelini Kaldırayım mı? Kaldırmayayım mı?

bi entry okuyup cikacaktim #1228034 
Geçen yıl gönül meselesi yaşadığım kişiyle ayrılınca o kişiyi facebooktan engellemişim, sanırım tamamen hayatımdan çıkartmak için yapmışım, az önce facebookumu kurcalarken fark ettim. şu an tamamen farklı dünyalardayız, olaylar unutuldu gitti. hayatımdan çıkmış gitmiş birinin bu şekilde de olsa yer kaplaması saçma geldi. ama şimdi engeli kaldırsam karşı taraf fark etse ne düşünür acaba? çocuk gibi bir engelliyor bir kaldırıyor salak mıdır nedir der mi? ya da yeniden iletişim kurmak istiyorum gibi bir işaret mi göndermiş olurum? saçmalıyor muyum?
siz hiç böyle bir durumla yaşadınız mı? yaşadıysanız ne yaptınız?
(5) 

Sony xperia z3 plus alınır mı?

Speed writer #1228032 
Başlıkta soru alınır mı alınmaz mı?
(3) 

Max. 2000 tl civarinda Android akilli telefon onerebilir misiniz?

rivulet #1228029 
Merhabalar, boyle bir telefon ariyorum. Benim icin en onemlisi ses kalitesinin iyi olmasi. Tesekkurler.
(1) 

ankarada ders çalışmalık yer

unidentified #1228025 
önümüzdeki üç hafta boyunca bir sınava çalışmam gerekiyor. nerede çalışsam bilemedim. milli kütüphanede sıra beklersin falan dediler. kafeler falan da bana ders çalışmak için garip geliyor. kızılay'da bi ankara okuma merkezi vardı. günlük 9 liraya çay kahve sınırsız ders çalışılabiliyordu da pek kâr edemediler sanırım kapandı. orası gibi yerler mesela on numara tercih sebebi olur.

şimdiden çok teşekkürler.
(9) 

Kadın sürücülerin diğer ülkelerdeki durumu nasıl?

masmeleddin erdogan #1228024 
Geçen sözlükte kadın sürücülerle ilgili yazılar okudum. kadın sürücülerin çok tehlikeli olduğu konusunda herkes hemfikirdi neredeyse.

ben sürücü olmadığım için, yurtdışına da çıkmadığım için aklıma bir soru takıldı: ülkemizdeki kadınların tehlikeli sürücü olmaları (ki bana göre ihtiyatlı demek daha doğru olur) kadın olmakla mı alakalı yoksa sosyolojik bir durum mu? dünyadaki kadın sürücülerin geneli de "tehlike" saçıyor mu yoksa ülkemizdeki kadınlar üzerindeki toplumsal baskı onları özgüvensiz yaptığı için mi daha "kötü" sürüyorlar? bunu yurtdışında da sürücülük yapmış, ya da en azından yurtdışı izlenimi olan birileri cevaplarsa sevinirim.

not: cinsiyetçi bir dil kullanmamaya özen gösterdim.
(2) 

pull and bear mağaza ve internet fiyatları

mattiadestro #1228022 
günaydın.

pull and bear'ın mağaza ve internet fiyatları aynı mı arkadaşlar?
(8) 

Geleneksele yakın firma isimleri

efreet sultan #1228021 
Bir şirket-isim araştırması yapmam gerekiyor. Bir sektörde faaliyet gösteren firmanın o sektörle alakalı sade, geleneksel bir isim seçmiş olanlarına bakıyorum. Fikir vermesi açısından üç örnek vereyim;

Su: Saka Su, Damla Su
Dersane: Sınav
Mobilya: Sofa Mobilya (salladım ama vardır kesin)

böyle aklınıza gelen şirket isimleri var mı? Her sektörden olabilir.
(2) 

ingce lürfen

beholderrulez #1228017 
Müşterilerimizin direkt arayıp ipv6 yada sözü edilen IP Bloğundan IP taleplerini iletebilecekleri bir telefon numarası var mıdır? belki bu şekilde sorundan etkilenen müşterilere hızlı bir çözüm bulabiliriz.

teşekkürler şimdiden
(9) 

Kedim Kız Arkadaşımın Üzerine İşedi

3 atli 7 katli #1228016 
Sevgili hayvan dostları, yaklaşık 3-4 aylıkken sokaktan arkadaşımın kurtardığı ama kendisinin bakması mümkün olmadığı için 8 aylıkken sahiplendiğim bir adet kedim var. Kedi şimdi 14 aylık falan ancak son 2 aydır sağa sola işemek gibi bir huy edindi. Tuvaleti temiz dahi olsa banyodaki paspasların ya da kirli çamaşırların ortada durduğunu görürse oraya çişi ni yapıyor. İşin ilginç tarafı evin diğer paspaslarına vs ilgisi yok. Ha bir de battaniye türevi şeylere. Normalde kendi odanın ve banyonun kapısını kapalı tutuyorum ama geceleri ben uyurken açıyorum. Dün gece kız arkadaşımın çığlıkları ile uyandım, kedi üzerinden fırlayıp kaçtı zaten. Baya üzerine oturup oraya tuvaletini yapmış dolayısıyla kızın üstü başı, çarşaf, pike ne varsa berbat halde. Ne yapmak lazım?
(1) 

Herkesin telefon numarası olmak zorunda mı?

bambum #1228011 
Cep veya sabit, mutlaka olmak zorunda mı? Telefon numarası olmadan kargo bile gönderilemiyor. Veya fatura/fiş için telefon numarası isteniyor.

Telefon hattı olmayan insanlar buna benzer durumlarda işlerini halledemeyecek mi?
(2) 

Nişantaşı 'ndan Bakırköy'e (incirli cd)...

peggy #1228006 
En kolay ve hızlı nasıl gidebilirim?

Harbiye'den 72T'ye bin diyor google maps ama 72T akşam geç saatte kalkıyor.
(2) 

Xanthi (İskeçe)'ye nasıl gidiliyor?

makarnavodka #1228004 
İstanbul'dan İskeçe'ye nasıl gidilir bilen var mıdır?

tşk.
(2) 

sibop kapağı

dali dili havali korna #1228002 
sanayide ne kadara oluyor bunların tanesi, gittigidiyor'da falan 4 tanesi 20 liraya var, çok mu?
(2) 

excel sorusu

allstar #1227999 
Resimdeki gibi bir tabloda soruya hic cevap vermeyenlerin sayisini nasil bulabilirim?
(8) 

bim'den bilgisayar aldım ve kendimden nefret ediyorum

binder dandet #1227998 
sadece 675 liraydı..hometech marka... 2gb ram ve 32 gb harddiski vardı. ama pil süresi uzundu ve portatifti... ona vuruldum.şimdi şarjda..


ben ki desktopunu kendi toplayan, ben ki çoğu teknolojyi kullanmış biriyim.

Ağır geliyor..


soru: bu bilgisayarı starbuksta kullansam kız düşer mi?

not: gönül işlerine alan moda saygımı sunuyorum
(6) 

Sahibinden.com da ilan verdim yabancı biri dadandı

exodussian #1227996 
Moyo Dambisa
Good evening sir all the great honor of writing to you tonight and invites you to discuss about the sale of your compagny , I am interested thank you



böyle yazmış , ne yazdığını anlıyorum ama emin olamıyorum , telefonu da var. nigerian scum tarzı bişe olabilir mi
(5) 

sağlam cüzdan arayışı

Bruce #1227993 
deri cüzdan alacağım, 2 senede rengi atsın soyulsun istemiyorum. biraz bakındım, cengiz pakel ve matraş iyi diyorlar. cengiz pakel kullandım, derisi erimiş gibi oldu bir süre sonra, gözenekler kayboldu, kötü göründü. hepsinde oluyordur belki, bilemiyorum.

şunu beğendim mesela, 9 kartlı işime yarar.
www.matras.com

dik istiyorum, yan değil; çok büyük olmasın. model önermeseniz bile kullanıp memnun kaldığınız markaları söyleyebilirsiniz. mesela tommy, levi's falan görüyorum çok satılanlarda ama bu markaların asıl işi bu değil diye ne kadar güvensem bilemiyorum. bütçe en fazla 200, teşekkürler.

ya da illa deri olmasın mı? çok spor görünsün istemiyorum, o yüzden deri diye düşünüm, bir de kumaş cebe sok çıkar daha çabuk aşınır diye düşündüm.
(6) 

gripken neler yapilmaz

mayeskuel #1227992 
burun bogaz ve gozler sikintili sanirim grip oldum. dun iyi olurum diye 5 bitki cayini karistirip saunaya gittim. daha kotu oldum. bu yanlismis. baska neler yanlis? mesela kahve icmek? spor yapmak da zararli mi?
(1) 

4.levent'teki evimize ev arkadaşı arıyoruz - oda eşyalı

nigeo #1227991 
selamlar,

4.levent metrosu sapphire avm çıkışına tam 5 dk yürüme mesafesindeki evimize ev arkadaşı arıyoruz. ev çeliktepe'dedir.

2+1 ev. ancak 3 kişi yaşayacak evde. salon yok yani.

evde beyaz eşya mevcut. odada ise tek kişilik baza-yatak, masa-sandalye, giysi dolabı gibi temel eşyalar var.

evde şu anda yaşayan 2 kişiden biri genç mezun reklamcı, metin yazarı.
diğeri ise genç mezun harita mühendisi.

odanın kirası 533 tl'dir. girişte depozito da olacak.
faturalar dahil değil bu fiyata. güzel yalıtımlı çok büyük olmayan bir ev. faturalar ağlatmaz.

temizlik, gürültü ve ödeme konularında sıkıntı çıkarmadığınız sürece kendi odanızda ne yaptığınız bizi ilgilendirmez.

akp'li iseniz hiç vakit kaybetmeyelim. diğer arkadaşlarla konuşabiliriz.

buradan mesaj atabilirsiniz.
(4) 

yetişkin mamaya geçiş (kedi)

alm est #1227989 
merhaba

en fazla 45 gün 2 aylık bir kedimiz var ve yaş yavru kedi maması ile besliyoruz. ne zaman yavaş yavaş yetişkin maması karıştırmaya başlayalım?
(1) 

Bağkur Primi Aylık 750 lira mı Olacak Seneye?

Mehmet Ersoz #1227986 
Merhaba

Bağkur primleri aylık 750 lira olacakmış seneye. Böyle bir durum var mı gerçekten?

Şaka mı bu? Yıllık 9bin TL devletes sağlık parası vermek neyin nesidir acaba? Özel sağlık sigortaları bu kadar istemiyor.

Saygılar
(6) 

İphone Cam Değiştirme

bir peynir kutusu kibrit #1227985 
Günaydın arkadaşlar iphone 5 telefonumun camı kırıldı fakat dokunmatiğinde bir program yok. Bugün 12ye kadar bir yer bulmam gerekiyor. Önerebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
(5) 

okul boyatma maliyeti

helmet #1227981 
Günaydın ey duyurucular,

Standart bir mahalle ilkokulunun iç-dış boya badanası ne kadara mal olur aşağı yukarı?

Sadece dış bilgisi de verebilirsiniz.
(4) 

Florya'yı bilenlere

senolll #1227978 
Merhaba,
Kaşıbeyaz Florya isimli mekana gidicem, Maltepe çıkış noktası dersek toplu taşıma ile en rahat nasıl giderim?
Metrobüsle Sefaköy oradan 76B varmış galiba Florya'ya? Marmaray artı havalimanı metrosu nasıl olur?

Teşekkürler
(3) 

Burun ameliyatı oldum ama hala nefes alamıyorum

Vse budet horosho #1227977 
Merhaba. Septum ameliyatı olalı 3 hafta oldu ama nefesim hala eskisi gibi kötü. Doktor her gişimde bir sonraya erteliyor. Burnumu yokluyorum, ilk zamanlardaki kabuklaşma kalmamış. Buna rağmen nefes yok. 4 bin tl'nin ve doktorun kesin sözlerin hesabını sormalı mı yoksa erken mi? Ne dersiniz?

1 haftadır düzenli nazalnem burun merhemi kullanıyorum ama hala gelişme yok malesef.
(7) 

laptop için sırt çantası önerisi

follow rivers #1227974 
bütçe 150 tl. görünümü şık olan sırtımı acıtmayacak çanta arıyorum önerilerinizi bekliyorum efendim:)
(12) 

üst yanak kıllarınızı

diffarentiationation #1227970 
nasıl alıyorsunuz?
(5) 

excel formul yardimi

re 1809 #1227964 
iyi aksamlar duyuru sakinleri
excelde bir formule ihtiyacim var. yardimci olabilecek olan varsa cok sevinirim.

A......B
ali....5
veli...7
ali....6

A da ali yazan satirlarin B sutunundaki sayisal degerlerinin toplami
=yani b1 den gelen 5 ve b3den gelen 6 nin toplamini verecek formul.
(2) 

Whatsapp yumruk emojisi

diffarentiationation #1227963 
Kızın birinin durumuna teyzeye çok güldüm diye mesaj attım, o da o benim yeğenim yazıp yumruk koymuş sonuna. Ne anlamam lazım, kızdı mı yani?
(7) 

alkollü araç kullanmayı engelleyecek bir teknoloji olabilir mi

blue eyes white dragon #1227960 
alkollü kullanma diyen masum arkadaşlar çıkabilir biliyorum. ama biliyorsunuz işte insanoğlu inatla bazı şeyleri yapıyor. hız yapma, yaparsan ölebilirsin dedikçe hız yapıyoruz.

kemeri takmadığın zaman zırıl zırıl öten araba teknolojisi bunun için bir şeyler yapabilir mi? var mı fikri olan?


param yok, olmadığı için arabam da yok, alkol zaten kullanmıyorum. eğer buradan bana laf söyleyecek arkadaş çıkar diye baştan belirteyim.
(3) 

Öğrenci Yurdu Ücretleri

deadwampir #1227959 
Anadolu şehirlerinde (Yozgat, Aksaray gibi küçük şehir) erkek öğrenci yurdu tek kişilik oda ne kadardır?,(yemek dahil)

Şimdiden teşekkürler...
(5) 

muffin

tute #1227955 
ya şu çok şirin değil mi? 2 gündür bağımlısı oldum. :D

twitter.com
(11) 

küfür ederek yürüyen insanlar !

elma #1227952 
sadece benim mi dikkatimi çekiyor yoksa bu çok olağan bir şey mi olmaya başladı anlamıyorum. yolda mesela hiç çekinmeden yanındakiyle baya açık seçik küfürlü konuşan insanlar görüyorum.

kendini bilmez ya da yolda görsen yolunu değiştireceğin insanlar da değil bunlar. bakıyorsun güzel giyimli eli yüzü düzgün yaşı başı olgun kişiler bile herkesin duyabileceği şekilde çekinmeden baya küfürlü konuşuyor. duymamak mümkün değil.

bu durum çok mu olağanlaştı yoksa ben mi biraz hassas davranıyorum anlamadım ! ve açıkcası rahatsız edici buluyorum.

sizin dikkatinizi çektiği oldu mu hiç ?
(4) 

bu saati alıyım mı?

_k_u_z_g_u_n_ #1227949 
tasarım olarak fena değil fiyatı da makul gibi sizin görüşünüz nedir?urun.gittigidiyor.com
(2) 

Instagram'daki benim beğenmediğim beğenilerim?

chicha #1227948 
Şans eseri fark ettim ki uzunca bir süredir sikko sikko hesapların bir sürü farklı gönderisini beğenmişim.

Sadece tarayıcıda çıkan izin verilen uygulamalar menüsünde hiçbir şey gözükmüyor. Şifremi de değiştirdim yakın zamanda ama bugün bile kaç gönderi beğenmişim.

Şifreyi tekrar değiştirdim ama nasıl olduğunu cidden merak ediyorum. Başka ne yapabilirim? Hesapları engellemekten gına geldi.
(3) 

antimalware service executable CPU

Traveller #1227947 
(2) 

anadolu kariyer sertifikaları

lacrim #1227943 
anadolu kariyer sertifikaları özel sektörde iş başvurularında gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz mi? deneyimli biri cevaplarsa sevinirim.
1 ...  ... • 3535    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık