(3) 

erzincan'dan kıbrıs'a yol izni kaç gün?

mr.goodcat #1315963 
kısa donem askerlikte acemilik erzincan usta birliği lefkoşa. kaç gün yol izni oluyor? ona göre uçak bileti alınacak da.

tahmin değil de kesin bilenler cevaplarsa sevinirim.
(6) 

Mekan açmak

basubadelmevt #1315961 
Kafamda bir mekan açma fikri var. Sadece 3 çeşit tatlı olacak. Bu 3 çeşit tatlı, çok çok kaliteli malzemelerle günlük olarak yapılacak. Ve hedef istanbulda bu tatlıyı yapan yerler içerisinden ilk 3'e girmek belki de en iyisi olmak. İçecekler olacak.


Bu fikir ne zamandır aklımda var fakat sadece 3 tatlı olayı olası gelmiyordu. Geçen bir yer keşfettim Beşiktaşta: sadece iki tatlı yapıyorlar: san sebastian cheesecake ve beyaz cıkolatalı brownı. Bu iki tatlıyı ve de kahve, çay benzeri içecekleri satıyorlar. Burayı görünce gaza geldim. Sizce oluru var mı bu işin?
(6) 

hangi kozmetik zincirini tercih ediyorsunuz ve neden?

tabudeviren #1315959 
sb.
(4) 

Yıldız haritasına baktıran oldu mu? (Horoskop)

aliyoni #1315955 
Baktırdıysanız söylenen öngörüler çıktı mı? Bir de bu yıldız haritası doğum saatine göre bakılıyormuş. Aynı tarihte, aynı şehirde ve aynı saatte doğan kişilerin haritası aynı çıkmıyor mu? Çok kişiye özel olmuyor o zaman galiba.
(5) 

Araç Rehini Nasıl Kaldırılır

iddaaci #1315952 
Kredi bittiğinde nasıl kaldıracağız bu zinciri?
(2) 

Trendyolda ürünü başka şirket yollarsa

condom kurşunu #1315951 
Mesela sport soul diye biyer gönderecekmiş bizim ürünü. Ctesi sipariş verdim hala siparişinizi aldık diye gösteriyor. Urun bitmiş şimdi baktım. Bunlar bizim paranın ustune çökmesin şimdi. Normalde bi iş gününde hazırlanıyor bildirimigelirdi o da gelmedi. Trendyoldan başka bişirket gönderince bu tarz gecikmeler oluyor mu
(7) 

Bu bilgisayar kaç sene daha götürür

binder dandet #1315947 
b150 mobo
i3 6600
gtx 1060
16 gb ddr4
ssd 120
1000 hdd

kaç senesi kaldı sizce yavrımın?
(11) 

hata kimde? araba mı motor mu suçlu?

zunkatsar #1315946 
(1) 

Bedelli islem sirasi

Traveller #1315944 
2023'e kadar tecilim var. Yarin bedelli icin parayi yatiricam. Sonra askerlik subesinden randevu alicam. Bedelliye basvurdum tecilimi bozun diycem. Islemler dogru mu? Eksik yanlis yaptigim bir sey var mi?
(1) 

Trekking için çanta önerisi

hepatus #1315940 
selams
yeni başlayan biri için günübirlik kullanımlara uygun çanta önerileriniz var mıdır?
Deuter markası hakkında ne düşünüyorsunuz,hangi modeli uygun kaç litre, nereden uyguna alınır?
Baton için hangi marka bakmalı, decathlon uygun mudur?
teşekkürler
tıklar hemen
(5) 

Bilgisayar hakkında

hirhiz #1315934 
Bilgisayarıma SSD alsam hızında değişim olur mu? Biraz eski bi sistem. Mesela zor açılıp kapanıyor tarayıcıyı bile açarken kasma oluyor. sistem özellikleri
AMD Athlon II x2 260 processor 3.2ghz
2 gb ram
(1) 

Bedelli askerlik islerini tamamladim ? Bir sorum var

bu benim teorim #1315930 
Merhaba eksiduyuru kullanicilari,

Parayi yatırdim subeye gittim. Bedelli islerini tamamladim. Bana soyle bir kagit verdiler: eksiup.com

Yoklamam varmis , ben yok saniyordum. Megersem universite bitince yaptirmisim. Simdi bu asamadan sonra beklemekten baska yapacagım bir sey var mi ?

Saygilar..
(1) 

online flemenkce ogrenmek

seksli harf #1315929 
merhabalar,

birkac ay once birkac ay boyunca ders almistim. simdi iste bos vaktim oldugu icin tekrar ogrenmeye baslamak istiyorum. online ogrenebilecegim youtube kanali veyahut site var mi onerebileceginiz?

tesekkurler.

amac grammer'i ogrenmek bu arada. kelimeleri memrise'dan hallederim.
(17) 

Neden bin kelimesine k diyorsunuz?

scorpion37 #1315927 
Neden olduğunu merak ediyorum?
(1) 

Kendi işini yapanlara bir soru

iwasbornonamountainside #1315923 
Bütün masraflar çıktıktan sonra net kâr marjınız yüzde kaç ve hangi sektördesiniz?
(5) 

SSD görünmüyor? Ne yapmalıyım?

sfteses #1315917 
Yeni sıfır ssd'ye usb'den Windows 10 kurmaya calisiyorum ama çilem bitmiyor ne yazık ki. WD marka ssd'yi görmüyor Windows. "Hiçbir sürücü bulunamadi" yazısı çıkıyor. Bios da da görünmüyor ssd. Sizce ne yapmalıyım?
(4) 

Sizce upload ile download arasında aşırı fark yok mu?

Boris #1315914 
Bugün gelip hattı değiştirdiler bağlantı hızını yükselttik falan dediler ama upload çok düşük kalmamış mı? Bu download hızına göre? 200mbps’ye kadar diyorlardı.
eksiup.com
(4) 

Türkiye'nin Hali Ne Olacak? Teori-Tahmin-Öngörü

arockm #1315910 
Merhabalar;

Evet biliyorum Türkiye değil, Dünya için böyle bir öngörüye kimse sahip değil. Hele hele her gün farklı gündemler meydana geliyor.

Neyse sizce Türkiye siyasi olarak ileri ki dönemde ne konuma gelecek?
Neler olacak? Sadece siyasi değil genel olarak.
(18) 

sevgili olurken

kronik #1315907 
sevgili olma aşamasında karşı tarafın eğitim seviyesi önemli mi sizce? sizinkinden "düşük" bi eğitimi olan biriyle sevgili olur musunuz?
(4) 

kariyer.net takip ettiğim firmalar

mephistoo #1315906 
merhaba millet,

kariyer.net'te takip ettiğim firmalar ilan açtığı zaman bildirim veya mail gelmiyor, halbuki "takip et" ilanları kaçırma demişler.
(6) 

Operatörün tutarı yükseltip kullanım hakkını düşürmesi

rahip janick #1315902 
İş arkadaşımı aradılar bir - iki saat önce, 47 TL'ye 2 yıl taahhütlü bir paketi var, 2000 dk'sı falan var. Arayıp bunu "1000 dk'ya düşürüp 49 tl'ye çıkaracağız" demişler. "Kabul etmiyorum, böyle bir şey yapacaksanız operatör değiştireceğim." dedi telefonda.

Böyle bir şey yapabilirler mi? Ne yapılabilir böyle bir durum karşısında?

Operatör: Vodafone.
(1) 

French Press Kahve Tavsiyesi

shotcrete #1315900 
Enpara'dan mail gelmişti kafeingo kampanyası varmış ama baktım fiyatlar uçuk geldi. 1kg kahve 150 lira olmaz gibi düşündüm. Ayrıca ben yarım kilo kahveyi tüketene kadar bayatlar gibi düşündüm.
Eşimle neredeyse her gün Türk Kahvesi içiyoruz ve açıkçası biraz zorunluluktan. Yaşadığımız yerde güzel taze kahve bulmak biraz sıkıntı. Biz de mecburen Türk Kahvesine döndük.
Şöyle ufak paketler halinde, french press için öğütülmüş kahve gönderecek bir yer arıyorum. Çok fazla tüketmediğimiz için kalıp bayatlamasın. Haftada 8-10 fincan gibi düşünebiliriz.
Bir de yumuşak içimli, lezzetli bir kahve tavsiyeniz varsa çok güzel olur.
(4) 

Toyota Auris Touring Sports mu? Megane 3 mü?

flo #1315896 
Genişlik ve konfor açısından soruyorum.

Teşekkürler.
(2) 

AKN Hakkında

mertozkoy #1315895 
Merhaba

şimdi vodafone 50mbit fibernete başvursam akn geçildikten sonra 16mbite düşüyor

Peki 1 ocaktan sonra ne olacak? 16mbite düşme durumu kalıcak mı sözleşemeyi oyle imzaladığım için?

Yoksa 1 ocaki mı beklemeliyim?

Teşekkürler
(5) 

acil!! gri british short hair sokağa atilmiş ölümden döndü

whatyougetiswhatyoudid #1315894 
Edit: Yuvalandı :)

merhaba, takip edenler biliyor, etmeyenler için link: eksisozluk.com

bu güzel oğlanı ölmek üzereyken buldum.
duman rengi gri, beyaz desenleri var, yeşil gözlü çok güzel bir british.

sokağa atmışlar. erkek, kısır. zavallım nolur ona yuva bulalım :(

2 aya yakındır klinikte ve artık iyileşti.
tüm bakımları ve aşıları yapıldı.
sokakta yaşayamaz dedi veteriner. yardımcı olur musunuz?
üstte sabitleyebilir miyiz?

yer: istanbul ama yakın illere ben de getirebilirim.
(2) 

Yeni başlayan için spor

marla is in my head #1315890 
Merhaba,

Fiziğimin ufoya evrilmesiyle birlikte spor yapmaya ve diyetime dikkat etmeye karar verdim.

Bu nedenle iyi bir spor salonuna yazılmadan önce birkaç ay Macfit'te spor hocasıyla bire bir çalışayım diyorum (çalışmayı düşündüğüm şube sakin bir şube), çünkü fazla bir spor geçmişim yok ve ağırlıkların bulunduğu yerde genelde ne yaptığını bilen kaslı beyefendiler oluyor (kadınlar grup dersleri ve cardio ile ilgileniyor sadece) ve o ortamda hem kadın hem kilolu olarak kendimi kötü hissediyorum. Ek olarak bilip bilmeden ağırlık çalışıp bir yerimi sakatlamak istemiyorum (Yoksa internette bir dolu hazır program var).

Gelelim soruya; haftada kaç gün hocayla çalışmam yeterli olur? Varımı yoğumu da PT'ye harcamak istemiyorum.

Edit: Boyum 171, kilom 83, 30 yaşında kadınım.
(2) 

bana şunun gibi müzik önerebilir misiniz?

tabudeviren #1315888 
çalışırken arkaplanda çalması için...

Aafje Heynis - Dank sei Dir, Herr
www.youtube.com

edit: tür olarak da bu türde olsun.
(6) 

Şu Bilgisayarı Alayım mı?

calmdown #1315886 
Çok zorlayıcı olmayan kısa video kurguları yapılacak. Çok abartı olmayan motion graphic videolar hazırlanacak. Premiere ve After effects kullanılacak.

Arada oyun oynanabilir. CS, PUBG, LOL gibi...

Stabilite ve depolama kapasitesi de önemli. İleride upgrade edilebilmesi önemli.

32 inç LED ekran ile kullanılacak.

Macbook Pro early 2015'im var. Yeterli gelmediği için masaüstü sisteme geçeceğim evde.

urun.gittigidiyor.com
(4) 

timex quartz saatin saniyesi ileri geri gidiyor

mahoaganinkuluyam #1315882 
aldığım timex saat kurma kolu çekili geldi ilk kez ben ittim ve çalışmaya başladı.
Ama saniyesi ara ara duruyor, geri gidiyor bekliyor

quartz mekanizmanın ilk çalışması böyle mi olur yoksa saat arızalı mı?
(3) 

Zaradan aldığım parfüm

the real brad pitt #1315880 
Çok az sıkıyo. Fıs fısı yani. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Başlık takılıyo mu buna. Bol bol nası sıktırtabilirim bunu. Tşk.
(15) 

Işimi satayım mı, içerde kalmaya mi karar vereyim?

mobydick #1315878 
28 yaşındasınız. Hayatınızda birikiminiz vardi diyelim 400k. Bunu bir ise yatırdınız size şuana kdr sadece 50 fln kazandırdı. Çünkü iş büyüdü ne kazandı ise içeriye istedi. Yeni cihaz o bu. Ama bundan sonra kazandıracak daha çok, bu da aşikar. Ayda 20 k kazandırır.

Ama hayatınızı verdiniz yani. Tr de bir olay olsa yüklenip gidebileceğiniz bir pozisyonda değil. Icerde yatıyor birikiminiz.

Aynı fiyata 50 k üstüne fln devir eder miydiniz? Sırf doğru zamanda çıkayım tr de bir boklar olursa param yanmasın içerde diye.

Yoksa işin 15 ayda fln kendini amorti etmesini mi beklerdiniz? Ki bu sürede hayatınız iş olmaya devam edecek zamanınızı vereceksiniz. Eğer tr de kötü seyler olursa hem paranız hem zamanınız uçmuş olacak.

Siz olsanız?

Dipnot: sizin icin küçük meblağ olabilir. Ama benim için suan sahip oldugum tek para o acıdan baya önemli.
(5) 

yurtta ses

hknty #1315876 
kaldığım yurtta yan odadakiler çok ses yapıyor. aslında şöyle. yurdun duvarları çok ince. mesela yan odadaki telefon titreşimini kendi telefonunuz sanabiliyorsunuz. normal konuşmayu bile duyuyorsunuz. bu yüzden hiç ses olmamasını beklemiyorum. ama yan odadakiler dışardaki konuşma tonuyla konuştuğu için rahatsız ediyor. ve özellikle gece saat 12, 1, 2 gibi konuşuyorlar. sabahları ya da akşam 10'daki sese bir şey demiyoruz. ama yatacağım zaman onların sesini duymak istemiyorum.

geçen gittim uyardım tamam kusura bakma dediler ama aynısı her gün oluyor. gidip ne diyeyim? ne yapayım ya da? tekrar gidince ya aynısını deyip ses yapacaklar ya da ters yapacaklar ve ben de ters yapıcam. yurda şikayet etsem de ne diyebilirim bilmiyorum. çünkü zaten normal konuşma sesi, telefon titreşimi bile geliyor. tek istediğim gece 12'den sonra konuşmasınlar ve dışardaki ses tonuyla konuşmasınlar. biz öyle yapıyoruz çünkü. mutlaka ses olur ama her gece 12'den sonra muhabbetin ortasında uyumak kolay olmuyor. uyumasak bile rahatsız oluyor insan. diğer yan odadan öyle rahatsız edici sesler gelmiyor mesela.

ne yapayım? isteğim yersiz mi?
(5) 

Dolar bir yıl icinde kaç olacak

mobydick #1315875 
Ben rahat 10 diyorum. Bir yıldan kastım 2018 bitimi değil. Seneye 2019 bu zamanlar.

Sizce?
(6) 

sahiplenmek üzere kedi arıyoruz

kronik #1315870 
arkadaşımın annesi için kedi sahiplenmek istiyoruz ancak hangi sitelerden bakalım, aktif sahiplendirme sayfaları nereler?

lokasyon:istanbul
(3) 

özel hastane mr fiyatları

patos64 #1315869 
arkadaşlar yakın zamanda özel hastanede mr çektirdiniz mi?
mr fiyatları ne durumda özelde ortalama?
birde tabi muayene ücreti var o ne kadar oluyor genelde?

teşekkürler.
(10) 

Futbolu seviyorum:)

üç nokta #1315868 
Futbolu çok seven bir kadınım. Ayrıca yeteneğim de var, oynuyorum filan. Bi yandan da beyaz yakayım.

Keşke futbol ile ilgili bir işim olsa, fikirleriniz var mı?:)
(1) 

Bedelli Askerlik

berginyonbaenre #1315867 
Parayı yatırdıktan sonra ilk önce sağlık raporu alıp mı belge ve dekontları şubeye götürüyoruz ? yoksa önce dekontları ve belgeyi verip sonra sağlık raporu alıyoruz?
(6) 

Banka hesabını yurtdışından yönetme

everythingok #1315864 
dünyanın herhangi bir yerinden mesela garanti ya da enpara hesabıma ulaşabiliyor muyum? oradan bu hesaplarıma para transferi yapıp yine oradan döviz al-sat yapabilir miyim?
(3) 

subdomain'e nameserver tanımlama

winston #1315863 
merhaba. xxx.com adresinin çalışan bir subdomaini var. ben de sub.xxx.com subdomaini açtım ve bu sub'ın nameserverları farklı olsun istiyorum diyelim. cpanel üzerinden nasıl yapıyorum bunu?
(6) 

en makul fiber internet tarifesi?

prasinos #1315861 
superonline kullanıyorum 100 mb hız, 75 gb akk var. zam yapacaklarmış zalımlar istemiyorum dedim. şimdi vodafone'a bakıyorum adamlar ayda 7 lira modem kirası istiyor. dedim modemi vereceksin ki abonen olayım niye kira ödüyorum buna? mırık cırık etti. 100 mbit hız 200 gb akk aylık 80 lira ve 7 lira da modem kirası var.

iptv de kullandığımız için yüksek hızlı ve akk yüksek olan bir tarife arıyorum. ne önerirsiniz? teşekkürler
(5) 

ios abonelik iptali

suicides underground #1315860 
durduk yere vpn abonesi olmuşum birkaç tane vpn aboneliğim görünüyor. bunları iptal etmek için abonelik üzerine tıkladığımda iptal et seçeneği çıkmıyor. ne yapacağım??
(5) 

kamerasız ve internetli (whatsapp için) telefon arıyorum

Apocalypse #1315854 
sb.

teşekkürler.
(6) 

Var mıdır?

opitseri #1315852 
Bu malzemeden lazım. Var mıdır üretici?
(4) 

ankara ulaşım

vacigok #1315851 
merhaba. ankara'yı hiç bilmeyen birisi havalimanından ted üniversitesi'ne, oradan da otogara nasıl gidebilir?
(1) 

Ttnet Varken ekstra superonline

mertozkoy #1315850 
Merhaba

Evde sabit telefon ve ona bağlı Ttnet var ama Valide üzerine kayıtlı

Ben süperonline ve Vodafone fiber bağlayabilir miyim extra olarak eve? Olursa ayni Ttnet kablosundan mı verirler yoksa ekstra kablo mu döşerler?

Saygilar
(6) 

Kuzenime hediye

basubadelmevt #1315849 
11 yaşında bir kız cocugu, jimnastik ile ilgileniyor, çok seviyor. Ne alabilirim bu güzelliğe? Değişik bir hediye arıyorum. Imagınarıumdan baksam, bu yaşta birine bulabilir miyim bir şeyler?
(3) 

doktor başından mı savdı?

kafadanbacakli #1315840 
karın bölgemdeki ağrı için devlet hastanesine gittim. fıtık olabilir ultrason çektir dedi. ultrasonda fıtık çıkmadı ama ağrım devam ediyor. sonuca bakıp o zaman tomografi dedi. bu mu yani? sanki başından savdı gibi geldi. Başka bir doktora gitsem sonuç değişir mi? tavsiye edeceğiniz doktor var mı? istanbul anadolu yakası.
(4) 

Ankara'da bozacı

kolaygelsin #1315833 
Var mı taze taze boza yapan bir bozacı ya da pastane?
(2) 

TTNET arıyor mu sizi bu aralar?

efreet sultan #1315831 
Beni arayıp duruyorlar. Yıl sonunda piyasa şartlarından ötür zam gelecekmiş. 70 liradan 122 liraya mı ne yükselecekmiş. Bir şeyler zırvaladılar.

dört gözle beklediğim taahhütüm 24 şubat'ta bitecek. taahhüt devam ederken nasıl zam yapıyor bunlar? sözleşmede böyle bir değişiklik yapma hakları olduğu yazıyor mu?

iyi o zaman bankalar da 0.98 faizle kredi verdikten sonra "yaa piyasa şartları değişti. verdiğim faizi 1.75 yaptım" desinler.
(5) 

karabasandan bıktım

varoluscusanri #1315827 
uyku felci problemim çığırından çıktı.

help.

twitter.com
1 ...  ... • 2869    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık