(5) 

Kiler dolabı tasarım tavsiyesi

tiny toon #1478220 
Merhaba Arkadaşlar,

Taşındığım evde kiler olarak planlanmış küçük bir oda var. Burayı etkin bir şekilde kullanmak için dolap raf ya da dolap tarzı bir şey yaptırmak istiyorum ama nasıl daha kullanışlı olur bilemedim. Tasarım konusunda tavsiyede bulunabilir misiniz?

Marangoza yaptırmak dışında aklımda şuna benzer metal raf alma fikri var.

www.bauhaus.com.tr

Diğer bir seçenek olarak da İkea'dan 201 cm yüksekliğindeki pax dolaplardan alıp içine raf dizmeyi düşünüyorum. Pax dolaplar kiler dolabı olarak kullanılabilir mi sizce? Yani içine raflara bakliyat gibi ağır basacak kuru gıda koyduğumda taşıyabilir mi? Zamanla esner mi? Teşekkürler.
(4) 

Klibini hatırladığım bir şarkı arıyorum

rreze #1478219 
Arkadaşlar bundan 8-9 sene önce karşıma çıkan bir şarkıyı arıyorum. Fakat şarkının hiçbir sözünü hatırlamıyorum. Sadece klibini hatırlıyorum. Klibin ortasında bir delik vardı ve klibin sonuna doğru sanırım şarkıcının hareketiyle dönerek bu deliğe düşüyorlardı. Google'da her şekilde aradım en son buraya geldim artık. Şimdiden teşekkürler.

Not: Vakti zamanında 'anlamsız şekilde gaza getiren şarkı' gibi bir başlıkla
karşıma çıkmıştı sanırım.
(9) 

laptop alma zamanı

MtKrt #1478218 
10 senedir kullandığım yoldaşımı satmayı düşünüyorum ama fiyatları görünce de içim karardı.

laptop almanın zamanı var mı? hangi aylarda ucuz olur veya yeni modeller çıkar? iphone gibi zamanı var mı? bileyim de ona göre planlama yapayım dedim.
(2) 

TR'den ingilizce bilgisayar muhendisligi ders kitaplari edinme

elon #1478217 
Universitedeyken zaman zaman hocalardan odunc alarak, kalan chapter'lari da kacak pdf'lerden okuyarak bitirdigim en sevdigim 2 kitabi (mumkunse hardcover ama paperback de olur) satin alip kitapligima eklemek istiyorum.

Computer Networking: A Top-Down Approach ve Operating System Concepts

Amazon ABD fiyatlari ucmus durumda. $100-$200 arasinda gidip geliyor fiyatlari. Bunlari Turkiye'den edinebilecegim bir yer var mi?
(2) 

Jeneratör lüften anlayanlar acil yardım !!!

collorado #1478215 
Arkadaşlar 30 veya 40 KVA jeneratör lazım alırken motor marka olarak önerdiğiniz şuna dikkar et dediğiniz birşey varmı
(3) 

Kedi ve akciğer problemi

kararsizmiyimbilemedim #1478212 
Evin önünde baktığımız bir kedi vardı. Dün gece köpekler dövmüş. Veterinere götürdüm. Akciğerinde zedelenme olmuş ve beş gün yoğun bakımda kalması gerekiyormuş, günlüğü 400 tl'den, bunu ödeyecek gücüm yok şu an, ibb veteriner, ilçe veterinerine yönlendirdi (barınak) onlarda da oksijen tüpü yokmuş. kendiliğinden geçer mi? eve getirdim şu an. biraz daha iyi sanki. lütfen yardım edin bu kediyi nasıl iyileştireceğim. sorana yaralarının fotoğrafını da atarım. teşekkür ederim.
(3) 

amerikan ingilizcesi ve ingiliz ingilizcesi vurgu ve tonlamaları

other half #1478211 
bunların arasında fark var mı? yani mesela bildiğim kadarıyla amerikan ingilizcesinde birleşik kelimelerin ilk hecesinde vurgu yapıyorlar. ingiliz olanında da aynı mı bu? iki aksanı da iyi bilenler cevaplayabilir mi?

geleneksel yöntemle aşı üretmek

diffarentiationation #1478210 
Neden zor?

Virüsü çoğalt, öldür, insana zararsız sıvının içine koy. Bu kadar değil mi yapılan?

Öldürme kısmı mı zor?
(1) 

Attack on titan bitti mi? -Anime- SPOİLER

issiz karga #1478207 
bıraktığımda en son cümbür cemaat duvarların dışına çıkıyorlardı. erwind di galiba, sarı pipi komutanın bir kolu kopmuştu. sezon arası gibi bir şey vermişlerdi. orada bıraktım özellikle izlemedim, sözlükte başlığını dahi takipten çıktım, bitince toptan izleyeyim diye.

şu an durum ne, anime bitti mi? kimileri bir final bölümü daha yayınlanacakmış diyorlar ama son durum nedir? başlayayım mı izlemeye?

not: spoiler veren dombilidir, taocudur.
(3) 

Online psikolog

cosmicgadin #1478203 
Tavsiye verecek olan var mı? Bir yakınımız in ihtiyaç var. Aradıkları kapıyı 500 liradan açıyor. Deneyimli, faydası olacak birini tavsiye edin lütfen. Thanks ❤️
(6) 

YouTube sohbet programı

dinsiz adam #1478201 
Keyifli vakit gecirtecek sohbet-roportaj kanalı önerisi olan var mı? Candaş Tolga ve armağan çağlayan sıktı. Okan Bayülgeni de bitirdim sanıyorum. YouTube için yapılmış program olması şart değil. Eski TV programlarından arşiv de olur.
(4) 

sigortacı arkadaşlar - nedir bu epikriz raporu

iddaaci #1478200 
merhaba, yeni doğan kızıma sigorta yaptırmak istedim. epikriz raporu istediler. nedir bu nereden alınır? Hastaneden alacaksın dediler de hastaneyi aradım. beceremediler.
(3) 

yeni hat ve numara almak

diffarentiationation #1478198 
Zor mu? Yakın zamanda sıfırdan bir numara alan var mı? Resmi prosedürler ne kadar sürüyor? Ayrıca millete yeni numaram bu diye mesaj atmak istemiyorum. Whatsapp bunun için bir şey geliştirmiş mi?

Bankalar, e-devlet, okul aklıma geliyor şuan. Buralara numara değişikliği bildirmek zor mu?
(1) 

Fox Haber'i takip edenlere

dunal #1478197 
Fox Tv, ana haberde bugunku Sedat Peker'in videosunu haberlestirdi mi? Tesekkurler.
(6) 

kedi bakımı konusunda bir takım sorular

Gamsızız #1478196 
merhabalar.
şimdiye kadar bi hayvanın sorumluluğunu evime hiç taşımadım. çantamda her zaman mama taşırım, iş yerinin bahçesindeki kedileri her zaman beslerim (bu sorumluluk hemen hemen maddi manevi tamamen üzerimde), hatta bir ara bir kediyi iş yerindeki odamda besledim, inanılmaz güzel bir ilişkimiz vardı ama evde bunu yapmak hep gözümü korkuttu. biraz da temizlik takıntımın etkisi vardı.

yakın zamanda arkadaşımın evine bir kedi ve yavruladı. şimdi canavar gibi 3 yavru var. hala emiyorlar, henüz 3 haftalıklar, anneleri gelip gidiyor ve anne çok yabani. o yokken arkadaşım ilgileniyor yavrularla, göz damlası falan gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. şimdi de alışsınlar diye kum da koydu, yavrular keşfetti, oraya çıkıp tuvaletlerini yapıyorlar galiba ama arada altlarına serdiği çarşaflarda da dışkı izleri oluyor. dediğim gibi anne faktöründen dolayı tam gözetleyemiyor arkadaşım. kumda oluyor pislikler bi yandan (annenin yalamasına belki ihtiyaçları yoktur belki).

ben başlarda 1 tanesini sahiplenmeye karar verdim. sonra; "ya gündüzleri işte oluyorum, hayvana yazık eve tıkıcam, bi tane daha olursa birbirleriyle oynarlar" dedim 2 sini sahiplenmeye karar verdim. bugün de arkadaşım görüntülü arayıp izletti yavrukları, birbirlerinden ayırmaya kıyamıyorum, bir tanesini de ayrı tutmaya içim elvermedi ve 3 ünü sahiplenmek istiyorum.

maddi olarak çok zor olacak biliyorum ama kendimden kısarak bunu yapıcam, tuzu kuru biri değilim maalesef, maddi kısmı zorlayıcı ama dursun kenarda bu. ha bu konudaki tecrübeleri de dinlemek çok isterim.
tecrübelerini bana aktaracak insanları dinlemek istiyorum, karşılıklı diyalog esnasında sorularımı sorucam^^
(1) 

Ali biçimin giydiği pikachulu pantalon?

lcdy3 #1478195 
Nereden buluruz markası nedir acaba?
(6) 

yüzücü gözlüğü

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili #1478194 
denizde kullanacağım güzel bir yüzücü gözlüğü arıyorum. yüzlerce sonuç dönüyor aramalarımda ama kullanıp memnun kaldığınız önerinizi alırım.

teşekkürler.
(2) 

Verimli Bir İngilizce Konuşma Pratiği Yapılabilecek Ortamlar

pantepember #1478192 
İngilizce konuşma pratiği yapmaya ihtiyacım var.

Duolingo Events'i bir kez denedim ama buluşmalar çok kalabalık olduğu için verimli olmadığını düşünüyorum.

Ücretsiz, küçük gruplar halinde, hatta bire bir pratik yapabileceğim bir ortam bulabilir miyim?

(Belki de Duolingo Events'i biraz daha detaylı incelemeliyim. Küçük ve planlı-programlı çalışan gruplar bulabilirim.)
(4) 

ekran çiziktirmek ile ilgili 2 soru

1bir1bir1 #1478188 
Selam,

1. Diyelim ki Samsun A52 aldım (düşünüyorum cidden) ama kalemle de kullanmak istiyorum, bi tane de akıllı telefon kalemi (bunların genel ismi nedir yahu) aldım. Bu kalemler note serisinin kalemleri gibi çeşitli işlevlere sahip olmazlar değil mi? Note'un kalemiyle arasında başka bi ilişki, bi başka ambiyans falan oluyor sanırım? Yoksa yok öyle bişey, istediğin kalemle istediğin(ya da şu şu şu) telefonla çeşitli işlemler yapabilirsin diyo musunuz? Öyleyse o kalemleri nasıl bulacağımdır?

2. Hani youtube'daki çeşitli videolarda gördüğümüz bir şey var; kişi ekranın bir köşesinde kendi görünüyor ama ekranın çoğunda, o an anlattığı şeylere ait grafikler vs var veya o an bişeyler çiziyor siliyor yazıyor filan.

He işte o cihazlar nedir, bu konuda nasıl bilgi arayayım ne demem lazım goğul efendiye?
(2) 

eski kağıt para koleksiyonu ile ilgilenen var mı?

drystedb efficacious #1478187 
evde eski eşyaları karıştırırken, zamanında kenara attığım 8 adet kağıt 1 ytl para buldum. ilk çıktığında çocuk aklı bir yere saklamışım. bunlar para eder mi? internette araştırdığıma göre 15 tl yazan da var 500 yazan da. nasıl paha biçebilirim? teşekkürler.
(1) 

Günlük al-sat coin

jamiro #1478179 
Bugün neler aldınız? Hangi para cinsi ile aldınız (örneğin try ile btc aldım gibi)
İşe yarıyor mu yoksa bir tek ben mi beceriksizim?
Kaç dakikalık/saatlik grafikte izliyorsunuz?
Hangi indikatörleri kullanıyorsunuz?
(4) 

Yeni alınmış ikea koltuğun yayları attı

conanmaverick #1478176 
Fotoğrafta göründüğü gibi saçma bir şey oldu. Daha 1 ay önce almıştım halbuki. Kapanma dolayısıyla müşteri hizmetleri destek vermiyormuş 17 Mayıs'a dek. Ikea bu kadar dandik mal mı yapıyor gerçekten? Bunu nasıl çözerler sizce? Değiştirirler diye tahmin ediyorum ben ama benzer bir şey yaşayan var mı? Bir de ben buna napayım da daha fazla yay atmasın? Dikkatli bakarsanız diğer yayların da uca yakın olduğunu görebilirsiniz, yani çıkabilirler. -_-
model: friheten
(5) 

Koku ve tadın geri gelmesi hk. (Covid-19)

ekucukoglu #1478174 
Covid-19 hastalarında koku ve tadın geri gelmeye başlaması iyileşme belirtisi midir?
(6) 

Hesaba kira yatırmak

gullak #1478172 
Merhaba arkadaşlar
Annemler 5 kardeş. 4 tane kira geliri olan taşınmaz var. Bunların kirası annemin hesabına yatıyor. Annem sonra kardeşlere paylaştırılıyor.
Kira vergilerini felan herkes kendi adına yatırıyor. Neyse şimdi anneme birisi sadece kendi adına olan hesaba yatırılırsa devlet ceza keser demiş.
Konuyu Tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Gerçekten böyle bir ceza olayı var mı?
Ne yapmamız gerekir?
(3) 

Sap’de xxx işlemi için yetkiniz yok

condom kurşunu #1478171 
Aslında bu transactionı kullanıyor şirketiniz ama sizin yetkiniz yok demek mi yoksa bu transaction sizin şirkete açık değil anlamına da gelir mi?
(5) 

Otele gidip kalsak ne olur?

valentinov #1478169 
Müşteri kabul eden bir otele yolu bir şekilde halledip gidip kalsak ne olur?

Denetim vs yapıyorlar mı? Görüştüğüm bir otel gelin kalın ama denetim olursa karışmayız ama şimdiye kadar bişey olmadı dedi.
(2) 

Makale, yazi, kitap arsivleme sistemi

Coyote #1478163 
Bilgisayardaki normal klasörleri kullanmaktansa daha efektif bir uygulama vs. var mı bunun için?

Örneğin bir dosyayı birden fazla klasöre koyacağım, bu klasörler de anahtar kelimeler olsun, iki anahtar kelimede yer alan ortak dosyaları böylece görebileceğim falan, tam anlatabildim mi bilmiyorum ama düzenlemeyi ve daha sonra makalelere ulaşmayi kolaylaştıran bildiğiniz bir eklenti, uygulama var mı?
(2) 

Elden çıkarmak istediğim kitaplar var.

beyaban #1478162 
Merhabalar.
Elimde bazı kitaplar var. Canan Tan’dan tutun fantastik, genç yetişkin tarzı kitaplar. Kitapları bağışlayabileceğim yerler var mı ücret falan karsılığında değil sadece elden çıkarmak istiyorum.
(7) 

bisikletle dolaşılıyor mu?

diffarentiationation #1478161 
Belgesiz 17'ye kadar?
(4) 

Borik asit ile ayak mantarı tedavisi

kanepeee #1478160 
Çok işe yarıyor dediler aldım. İyi de nasıl kullanacağım ben bunu? Dün akşam çorabımın içine döktüm ve evde o şekilde dolaştım. Mantıklı mı?
(1) 

yurtdışından türk vatandaşları için pcr testi zorunluluğu

nzessia #1478159 
PCR test zorunluluğu Türk vatandaşları için yurtdışından Türkiye'ye dönerken de var mı acaba:
www.turkishairlines.com
(4) 

Almanya'dan Turkiye'ye esya gonderirken gumruk ucreti

ycan07 #1478156 
Almanya'dan Turkiye'ye tasinacagim, buradaki esyalarimin bir kismini kargo ile gondermek istiyorum. DHL gonderi ucretleri makul ama Turkiye'de gumruk odeyip odememem gerektigini anlayamadim.

Gonderecegim esyalarin bir kismi kiyafet, bir kismi da Turkiye'de tekrar satin almak istemedigim Arduino kiti, tirmanis esyalari falan. Kargo takipli oldugu icin kutunun uzerine her bir item ve degerini yazmam gerekiyor ve toplam 200-300 euro'yu bulabilir. Turkiye'ye ulastiginda gumruk ucreti odemem gerekir mi? 18% vergiden bahsediliyor, durduk yere bunu odemeden esyalarimi kargolamanin bir yolu var midir?
(7) 

İzin Parası Brütten mi Yatar

Efiloğlu #1478155 
İş yerim beni kovdu diyelim. Benim de tam 30 günlük iznim var kullanmadığım. Bu izinlerin ücretini hangi değer üzerinden yatırır?

- Net maaşım: 6.000
- Brüt maaşım: 9.000 (Yaklaşık)
- Brüt maaşım devletin belirlediği kıdem tazminatı üst limitinin (7.638,96 TL) üzerinde. Bu durumda kıdem tazminatı üst limit mi geçerli olur, yoksa benim brüt maaşım olan 9.000 mi?

Bu 3'ünden hangisi üzerinden yatar? Ve yaklaşık yüzde kaçlık bir kesinti olur?

Teşekkürler.
(2) 

telefonunuzda virüs taraması yapıyor musunuz?

dali dili havali korna #1478154 
geçen gün telefonumunda gmail hesabımdan bir dosya göndermeyi çalıştım olmadı. ardından "malicious app is on your phone" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım. pcde sık sık virüs taraması yapıyorum ama telefonda yapmadım hiç.

ne yapmamı önerirsiniz?
(6) 

Müstakbel kiracıdan findeks raporu istemek

condom kurşunu #1478153 
İstesek gelenlerden sonra bize bir rapor verse ben bunun findeks üzernden mi alındığını nerden teyit edicem gelen raporda qr kodu falan mı oluyor? Paintte yapıp vermesin elimize raporu
(1) 

Bilkent iktisat vs bilkent uluslararası ilişkiler

jugoslovenka #1478152 
Merhabalar! Halihazırda Bilkent iktisat 1. sınıf öğrencisiyim. Matematik ağırlıklı derslerde daha şimdiden zorlandığım için bölüm değiştirmeyi düşünüyorum. Matematik hiçbir zaman en iyi dersim olmadı, üzerine çok düşersem belki yapabilirim ama ağırlaşan derslerle birlikte eğitim hayatımın devamı çok stresli geçecek gibi görünüyor. İktisadı seçme sebebim özel sektörde diğer TM bölümlerine göre daha avantajlı olmasıydı. Ama yurt dışında yüksek lisans düşündüğüm için ortalamam çok önemli olacak ve uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek ortalama yapmam çok daha kolay. Ne yapacağım konusunda 2 temmuza kadar yardıma ihtiyacım var. Sizce tamam mı yoksa devam mı?
(3) 

Eskisini getir yenisini götür kampanyaları mantıklı mı? (Telefon Laptop vs)

hadi ya la #1478151 
Bende eskimeye yüz tutmuş ama hala gayet sorunsuz çalışan iPhone 7 Plus ve Macbook Air 2017 var. Artık elektronik cihazları yenilemek çok masraflı olduğundan buna bir yatırım gözüyle de bakar oldum.

Hepsiburada, Vatan gibi yerler eskiyi getir yeniyi götür kampanyası yapıyor. Bunlar mantıklı mı yoksa ikinci el olarak kendim satsam daha mı iyi olur?
(1) 

avusturya dil eğitimi

n62 #1478150 
Selamlar,
viyanaya almanca dil kursuna gitmeyi düşünüyoruz.

-bunun için gerekli olan d tipi vizenin çıkması ne kadar sürüyor? kimi yerlerde 5 -6 hafta civarı olduğunu okudum. avusturya devletinin kendi sitesinde 6 aya kadar süresi olduğu yazıyor.bu konuda tecrübesi olan varmı?

-vizeye başvurabilmek için kalacak yerin ayarlanıp, ilgili belgelerin vize başvurusuyla sunulması gerektiği yazıyor fakat hiç görmeden herhangi bir daireyi ya da yurdu 6 aylığına tutma fikri bana absürd geldi. bunun başka bir yolu var mı?

teşekkürler
(4) 

Ankaradaki özel okul reklamı

cilgin korsan ces #1478149 
2010-2012 yılları arasında diye tahmin ediyorum. Ankarada bilboard'larda gördüğüm bir özel okul reklamı vardı, beyaz kıyafetli beyaz şapkalı makyajlı bi teyze resmi vardı, böyle okulun yüzü gibi ama bildiğimiz ilkokul bu. Sanki kadın okulun sahibiymiş ve bir moda ikonuymuş gibi, ne bileyim öyle bi görüntü. Bu reklamı veya bu okulu hatırlayabilen var mı? Bilmemne hanım koleji ya da okulu olabilir.
(2) 

yetişkinler için boyama kitabı

kusursuz defolu #1478144 
Selamlar,

1-2 sene önce aşırı moda olmuş bir boyama kitabı vardı yetişkinler için, adını hatırlayamadığımdan bulamadım. buldurabilir misiniz acaba? anneme anneler günü hediyesi olarak almak istiyorum.

teşekkürler şimdiden...
(5) 

Site, rezidansta oturmak ve havuz

santiago #1478142 
Havuz ve spor salonları ile ilgili bişey sormak istiyorum.
Site ya da rezidansların bazılarında açık/kapalı havuz, gym var.

Açık havuzlar sadece yazın kullanılabileceği için fazla beni çekmiyor. Deniz var zaten. Ya da yazın bir sürü havuz var.
Kapalı havuzların hijyeni ya da sakinliği nasıl oluyor acaba, neyi sormalıyım seçerken?
Bu kapalı havuzlar her daim kullanılabiliyorsa çok kalabalık olabilir diye düşünüyorum. Tabi kendi evinin bahçesindeki havuz gibi olamaz biliyorum ama kız arkadaşım bana geldiğinde onunla beraber havuza girdiğimde tek tük insan olsa çok iyi olmaz mı herkes böyle ister. Bu imkan pek olmuyor mu buralarda? Ya da olanları nasıl belirleriz?

Not: pandemiden dolayı kapalı havuzlar kapalıysa pandemi öncesi duruma göre düşünelim.
(3) 

Tadilat işlerinde tadilatı yapacak olan yüklenici mi olur taşeron mu?

dizicolleague #1478141 
Bir fabrika düşünün. Bu fabrikanın bir bölümü yıkılarak genişletilecek. Bu fabrika işin sahibi oluyor. Dolayısıyla yıkım ve genişletmeyi yapacak firmayla yüklenici sözleşmesi mi yoksa taşeron sözleşmesi mi imzalanmalıdır? Taşeron olabilmesi için fabrikadaki işe dahil olan bir iş olmalı diye düşünüyorum yoksa muvazaalı duruma girecek.

Daha önce böyle işlere girmiş veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklerim.
(16) 

devlet yönetmenin neden ideolojik olması

ilkot #1478139 
öncelikle duyuruyu açmama neden olan başlık:

(bkz: https://eksisozluk.com/mansur-yavasin-deniz-gezmis-tweeti-atmamasi--6506769?a=popular)

devletler neden şirketler gibi yönetilemiyor? ben bilmiyorum bizim CEO hangi ideolojiyi seviyor hangisini sevmiyor ve umurumda da değil zaten. ortada yapılması gereken bir iş var ve ceo/patron/müdür/yönetici bu işi yapıyor.
şirketlerin amacı para kazanmaksa devletlerin amacı da halkına hizmetse neden burda bir ideolojiye sahip olması zorunlu gibi davranılıyor? bildiğiniz denenmiş örnekler var mı?

ya mesela bir parti çıksa dese ki ya bizim sağ/sol işlerine kafamız basmıyor ama bir devleti yönetecek yeteneklerimiz var, yeminle oyum size.

ben çok sıkıldım yok o sağcıymış yok bu solcuymuş, bıyığını yukarı burmuş, başına kasket takmış. işe yarasa kabul edeceğim bu da bunun bir yan etkisi diye ama göremiyorum.

örnek özelinde yinelemek gerekirse mansur yavaş'ın deniz gezmiş hakkında tweet atmaması yüzünden bak gördün mü anmıyor benim cumhurbaşkanım olamaz denebiliyor. bu bana son derece saçma geliyor deniz gezmişin trajik ölümü bizim bugünümüzü neden etkiliyor? bu nasıl bir fayda sağlıyor?

herkesin sadece işini yaptığı bir düzen çok mu ütopik?
(1) 

Raunt ile KPSS çalışılır mı?

havadakarada #1478138 
Baktım konular vs büyük ölçüde YKS ile aynı. Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık, Geometri. Mantıklı mı böyle bir şey?
(3) 

Sokağa Terkedilen Hayvan

ernecati #1478135 
Selamlar

Az önce biri çalıştığım fabrikanın önüne bir yavru köpek bırakıp gitti. Yer bursa dosab, bu hayvanı alabilecek belediye kuruluşu falan var mıdır? kim bakar bu işlere?
(7) 

Apartman bahçesinde kümes hayvanı beslemek yasal mı? Bıktım.

eurhka #1478133 
Evet, 20 katlı binanın bahçesinde tavuk besliyorlar. Yaklaşık 10 tane, bizim apartmanın yanındaki bir apartman. Bunu yapması yasal mı? Benim apartmanım olmadığı için şikayeti ben etsem ama tüm apartman bu duruma okeyse bir sonuç alınır mı? Nereye şikayet etmek lazım?
(12) 

Çelik hazneli çay makinesi önerisi

funl #1478131 
Merhaba, hazır anneler günü indirim varken, çay makinesi almaya karar verdim. Başlıkta belirttiğim gibi çelik hazneli, damlatma yapmayan, paslanma vs yapmayacak kaliteli bir çay makinesi öneriniz varsa çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
(3) 

Tavsiye edebilecegini kabizlik ilaci var mi?

warmy #1478128 
Mumkunse toz, suya karistirip icilebilen sekilde olabilir mi? En etkilisi olursa on numara olur :)
(1) 

MTV 1.Taksit Silinmiş

ayakkokususeveninsan #1478125 
Merhabalar
16 Nisanda sıfır araç satın aldım. MTV sorgusu yaptığımda bin lira bin lira iki taksit gözüküyordu. Birinci taksitin son ödemesi mayısın 16 gösteriyordu. Bugün Birinci taksiti ödemek için girdiğimde hem bankamda hem de vergi dairesinin sitesinde 1.taksidi göremedim. Nisanda aldığım için borç silinmiş olabilir mi?
(3) 

Banka hesabı olmayan birinin tc kimlik nosuna para yatırılabilir mi

Simrug #1478123 
Ziraat bankasından yapılabiliyordu sanki?
1 ...  ... • 1467    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık