(5) 

Yurtdışı kargo

kirk lee hammett #1087155 
Merhabalar herkese
Polonya'ya acil evrak göndermem gerekiyor. Hangi firmayı tercih etmeliyim sizce?
Salak gibi ptt ile gönderdim şu dosyalar nerde ne yapıyor hiçbir fikrim yok.
Mng iyi diye duydum fedex güvencesi falan ama fiyat performans olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
(6) 

İspanya-endülüs turu hakkında yardım istiyorum.

basond #1087154 
Endülüs turu yapmayı düşünüyoruz eşim ve ben olacak şekilde tur olmadan,
kafamızda malaga, granada, cordoba, sevilla turu yapmak ve mümkünse cebelitarık boğazını geçip fası günübirlik ziyaret etmek istiyoruz.

Bunun için bilgi alabileceğim kişilerden yardım bekliyorum.

Sorularım genellikle ulaşım ile ilgili olacak, araba kiralama opsiyonu otopark vs ile ilgili de sorularım olabilir.

oralı bir arkadaşı olan oralarda yaşamış olan gezmiş tecrübe etmiş canlı kişilere ihtiyacım var.

Teşekkürler.
(6) 

koah

rayde #1087148 
dedem bir haftadır yoğun bakımda. kendi kendine nefes alamadığı için o günden beri makineye bağlı. hastaneye gidişi de evde kimse olmadığı için ambulans çağırıp gitmiş ve gittiğinde ayaktaymış. sonra makineye bağlayıp uyutmuşlar.

35 yıldır sigara içmeyen, iş ve çevre açısından da pis bi ortamda yaşamayan bir adam nasıl koah oldu onu da anlamadık. hastaneye kaldırılmasıyla öğrendik zaten. doktor bir şey demiyor bekliyoruz demekten başka. bence umut yok gibi.

koah nasıl bi hastalık? hangi evresindedir ona dair de bi bilgimiz yok ama korkuyorum. var mı benzer hikayeleriniz?
(6) 

izmit'e yerleşeceğim ev bakıyorum

tek teselli yazi haric #1087146 
izmiti hiç bilmiyorum. sahibindende bakıyorum ama semt mahalleler nasıldır bilmiyorum. yaşanabilecek mahalleler nerelerdir? lüks olmasına gerek yok.
(8) 

On Muhasebe sitesi Parasut.com u kullanan var mi?

scars dont fade #1087144 
Bu sitenin benzerini yapabilirmisim gibi dusunuyorum, bunu kullananlar nasil memnunlar mi? galiba bunun ayligi 45 tl imis, 30 tl ye filan rakip bir firma ciksa, ona gecmeyi dusunur musunuz? yoksa parasut.com o kadar iyi ve kaliteli ki, vazgecmek istemez misiniz? sizce rakip ciksa sektorde tutunabilir mi, yoksa pazar zaten bu firma sayesinde doymus olabilir mi?

ya da bu urun hakkinda izlenimleriniz, soyleyecekleriniz var midir? nelerdir?

tesekkurler.
(3) 

duty free

kurnaz #1087139 
bilgisayar alsam, 3500 tl ye, türkiyeden çıkarken bunun ne kadarını alabilirim duty freeden(alman oturumu)?
(4) 

bu Macbook Air alınır mı?

c1b2k3 #1087138 
www.vatanbilgisayar.com

kullanım;

-dizi, internet takılmaca
-çok nadir ve yoğun olmayan autocad 2D

bu yani. alsam bunu ne kadar idare eder? 3-4 sene? bunlar haricinde bi kullanım olmayacak. diğer işlemler için zaten windows güçlü bi pc var.

oyun falan da oynanmayacak.


teşekkürler.
(3) 

AB içi Para transferi

fransiz burjuvasi #1087134 
Arkadaşlar ben, Ab içerisinde Ispanya'da bir hesaba para göndermek istiyorum. Kendi hesabım Fransa'da ve orada yaşıyorum. Bankaların Ab içi transfer ücreti hakkında bir fikriniz var mı? Gönderilecek olan para Euro.
(6) 

Balkan ülkelerini bilenlere sorular

r_u_h #1087128 
Birkaç ülkeyi gezeceğimiz gezi planımız için bilginize başvuracağım.
1-Kotor'dan Tiran'a ulaşım nasıl olur?

2-Novi Sad- Saraybosna ulaşım nasıl olur?

3-Şu konumlarda önereceğiniz uygun fiyatlı konaklama yerleri var mıdır? (pansiyon, hostel, airbnb, couchsurfing, vs)
Ohrid, Üsküp, Belgrad, Novi Sad, Saraybosna, Kotor, Tiran. Bazıları 1 gece bazısı daha çok.

4-Yine aynı şehirlerde yeme, içme, mutlaka gör tavsiyelerini alabilir miyim?

5-Tren ulaşımıyla ilgili bir şey bulamadım, bu şehirler arasında tren var mı?
(3) 

İlk defa Schengen'e başvurmak için en iyi ülke hangisi? Ankara

crimson king #1087127 
Arkadaşımla tatile gidicez, Budapeşte ve İspanya, benim Schengen vizem var, o ilk defa başvuracak. Direkt Macaristan'a veya İspanya'ya mı başvurmalı yoksa x ülke daha kolay vize veriyor diyebileceğiniz bir ülke var mı? Başvuru Ankara'dan yapılacak. Teşekkürler.
(1) 

akciğer tomografisi kaç para?

KidLazer #1087117 
kendi cebinden vericeksin diyelim kaç paradır özel ve devlette?
(1) 

yaz dönemi ankara'da boş kalacak evini kiralamak isteyen var mı?

islergucler2 #1087114 
selam dostlar.

kira, faturalar vs. staj yapacağımız yaz dönemi boyunca boş kalacak evinizin masraflarını karşılamaya talibiz. ayrıca referans olarak çalışacağımız kurumu gösterebilir, güven anlamında da gözünüzü arkada bırakmamış oluruz.

özelden veya duyurunun altına yazabilirsiniz.

moderasyon notu: şöyle cuma günü finaller bitene dek filan üstte kalabilirse çok makbule geçer.
(5) 

Nazar nedir?

f_d #1087112 
Boncuk ne ise yarar? Bilmeyen birisine nasil anlatirsiniz?
(3) 

Mouse

tunachu #1087106 
Merhabalar 120 liraya kadar falan f/p oranı iyi olan önerebileceğiniz mouse var mı? Çok oyun oynayan biriyim ona göre söylerseniz sevinirim.
(2) 

kablosuz interneti kablolu yapma

zam sampiyonu domates #1087102 
merhaba arkadaşlar.

hali hazırda ttnet fiber internet bağlı. router'ın kablosuz özelliği var. benim isteğim router'dan kablo çekmeden, wifi ile internet bağlantısını alıp, router'dan çıkan bir cat5 kablo ile bir cihaza bu kabloyu takabilmek ve internete çıkarmak.

elimdekiler;
belkin marka router,
airties marka modem,
airties usb wifi adaptor,
airties mini access point

yardımcı olabilecek var mı?
(14) 

Sevgiliye d.günü hediyesi - Quadrocopter Drone?

lemuria #1087100 
sevgili duyurucular gün gecmiyor ki bir hediye sorusu acilmasin.

simdi benim erkek arkadasimín dogum günü yaklasiyor. kendisi tam bir teknolojik early adopter, geek (star wars, marvel vs hepsi alinda), güzel kaliteli giyinmeyi seven, Apple manyagi bir kisi.

Gectigmiz senelerde t-shirtler, gömlekler, sürprizli günler, dvd'ler, oyunlar, kitaplar, konser bileti vs vs gibi klasik fikirleri tükettim.

Bu sefer parasina kiyip söyle hakkaten sevebilecegi ve yazin da vaktini gecirebilecegi bir sey alayim diyorum.

1) Drone alsam nasil olur? Yani biraz oyuncak niyetine...

Fakat bu alanda hic fikrim yok. o yüzden gayet basitce Amazon'a drone yazip, ilk cikan ve cok pahali olmayan su model hakkinda ne düsünürsunuz?

Syma X5C EXPLORER

(git: www.amazon.de

2) aslinda parfüme ihtiyaci var, parfüm + ekstra bisey olarak gecistirsem mi?

3) tavsiye ve önerilerinize acigim

tisikkirlir
(6) 

30-35.000 lira civarı hatchback araba

asiri oznel kisilik #1087099 
en azından 2010 model üstü olsun, güvenlikli olsun diye düşündüğümden dacia sandero-citroen c3 tarzı arabalar üzerinde duruyorum. az yakması ve çekiş gücünün iyi olması tercih sebebi. öneriniz var mı? 2. el piyasasında parça boya olan değişen olmayan arabalardan kazık yer miyim?
(8) 

Nerede ev tutmalı ?

MustafaCan #1087097 
Merhaba,

İşim kozyatağı carrefour'un orada. Şuan hali hazırda üsküdarda bekar evinde ev arkadaşları ile kalıyorum. Ama evleneceğim ve kendi evimi tutmam yavaştan eşya vs. almam gerekiyor. Ev fiyatlarının çok uçuk kaçmadığı ulaşım açısında bu bölgeye yakın bir yer arıyorum. Sizin önerebileceğiniz lokasyonlar neresi ?

bir istanbul özürlüsü olarak soruyorum lütfen bilale anlatır gibi anlatın.

teşekkürler
(2) 

Ukulele Lanikai LU-21 vs Kala KA-S

endokuranya #1087091 
selamlar,

halihazırda bir ukulele sahibiyim ancak pek iyi bir model değil, dandik çan mallarından. öyle profesyonel bir kullanıcı da değilim ama biraz adı duyulmuş, kaliteli markalar kullanmak istiyorum.

Biraz araştırdım, internette bu iki model başlangıç seviyeleri için çok uygun dediler. türkiye fiyatları çok uçuk tabi ama amazon vs gibi sitelerden makul fiyatlara edinebiliyorum.

sadede gelirsek bu markalar, modeller konusunda bilgi sahibi olan ya da fiyat performans açısından benzer başka modeller önerecek olan olursa sevinirim.

saygılar,sevgiler
(4) 

şu cümle nasıl çevrilir?

bohr atom modeli #1087090 
"yüzeydeki ters açı düzeltilmiştir"

bu ters açı bir sorun.

ben fix kullandım o sabitlemek olarak anlaşılır olmaz dediler. düzeltmeyi karşılayan başka hangi kelime kullanılabilir?
(2) 

photoshop

hıkmıkzık #1087085 
ekteki gibi bi çalışma yapmak istiyorum ama youtube da hep düz yazılı olan tutoriallar var tek tek yazıp mı yerleştırılmiş bu çalışma acaba?
bulduklarım hep bunlar :www.youtube.com

var mı önerisi olan?
(1) 

pencereden giren sineklik

tute #1087082 
bilgisayar pencerenin yanında. penceren dışarı bakarak oturuyorum. karşı apartman da çok yakın. 2 metre falan var işte arada. 2 üst kattaki pencerenin sinekliği düştü bildiğin penceren içeri daldı. az daha hızlı gelse kafayı gözü yarcaktık. karı temizlik yaparken mi çıktı anlamadım ama verdim. harbiden ölüm her yerden gelebiliyor. neyse soru değil ama bahsedeyim dedim.
(6) 

Bu videonun gerçek olduğuna inanacak kadar

tchuck #1087078 
twitter.com

gerizekalı mısınız arkadaşlar?

mesela ben değilim. yanlış anlamayın, dna testi sonuçları vs. gerçektir.
sadece oradaki herkes oyuncu, ordaki tepkiler, kişilerin düşünceleri vs. gerçek değil. zaten oyunculuklar da çok kötü.
(3) 

Ölüdeniz, Marmaris, Bodrum kamp alanları.

hobarey #1087074 
Ölüdeniz, Marmaris ve Bodrum'da çadır kampı için uygun fiyatlı mekan arıyorum.

Bodrum merkez yada beldeleri de olabilir.

Aileyle gidileceği için sahile falan atamıyorum çadır. Tuvaletli duşlu kampingler olmalı.
(5) 

İnsani fiyatlı mobilya arıyorum

tchuck #1087073 
selam arkadaşlar, aradığım şeylerin linklerini aşağıda paylaşıyorum.
hiçbirinin fiyatı insancıl değil. normalde taş çatlasın 200-300tl etmesi gereken şeylere 1000 lira 2000 lira fiyat çıkıyorlar. hiçbirimiz aptal değiliz, tasarım değeri bile olmayan (çünkü tasarım değeri olması için, bütün heryerde olmaması, özel bişi olması gerekiyor. bu modeller heryerde var artık) ve hiçbir malzeme özelliği bulunmayan bu arkadaşlara bu kadar para verilmez.

ben bunları uygun fiyata nerde bulurum, birbirlerinden biraz bağımsız gibiler biri halat diğer değil vs. ama genel istediiğim şey masif ahşap olması.

www.triptod.com
www.zet.com
modatolye.com

neyse daha uzar gider. siz anlamışsınızdır tarzı, tipi falan.
en kötü ihtimalle gider marangozda 4 tane masif ahşap zımparalatırım. matkapla delip içinden halat geçiririm gene bu gerizekalılara bu parayı vermem yani.
(4) 

Feslegenimin yapraklari kurudu

yuvarlanantencereninkapagi #1087071 
Ne yapmaliyim, nasil gecer?
(4) 

Misafirimiz için 2 aylık araç kiralama bakıyorum, bulamıyorum

piston aşağı indi #1087069 
Yurt dışından İstanbul Anadolu Yakası'na gelecek ve 2 ay kalacak olan misafirim araç kiralamak istiyor. Nereye bakayım sizce Anadolu Yakası için? Var mı tanıdık bildik bir yeri olan? Buldurur musunuz?

Teşekkürler.
(3) 

fransa vize

izninizolursatahtinizatalibim #1087067 
Yakin zamanda basvurmus olan var midir?
(4) 

Yüksek lisans bölüm seçimi?

murtiii #1087064 
Yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum ve bu sırada yüksek lisans eğitimini de almak istiyorum.Bunun için başvuru aşamasındayım.İktisat bölümü mezunuyum gitmek istediğim okulun yüksek lisans bölümlerine baktığımda iktisat-kamu yönetimi ve işletme bölümlerinden birini düşünüyorum.Okuldan yaklaşık 3 yıldır uzak olduğumu düşünürsek hangi bölümden yüksek lisans yapayım.Bilinmez bir yola atarken yardım edin bu kardeşinize(bkz: swh )
(3) 

seyahat yastığı

cokponcik #1087063 
şöyle u şeklinde olanlardan arıyoruz. ensemiz biraz geniş. var mıdır kullanıp da memnun kaldığınız?

onun yanında bir de sandalyede otururken bel kısmına koyulan yastıklardan da arıyoruz. bu konuda da tavsiyeniz olursa seviniriz
(3) 

vodka shot fiyatları ne kadar şu an alemlerde?

rubenanyukov #1087059 
sb.
(4) 

işsizlik maaşı ziraat bank'tan da çekiliyor muydu?

shubulubapshubaptishaluva #1087057 
sb
(40) 

Başkalarının Mutlu hayatı beni mutsuz ediyor kendimi devamlı kıyaslıyorum

Özlen_06 #1087055 
Bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum son üç günüdr çok mutsuzum darbe üstüne darbe darbe üstüne darbe yedim facebookta. 1987 doğumlu bir kız ile gene 1988 doğumlu ve 1986 doğumlukızlar var biri evlenmiş diğer ikisi nişan ve söz yapmış ve mutluluklarına imreniyorum daha doğrusu hasetleniyorum ve benim suçum ne diyorum. Kibu kızlardan birisi çok çirkefitir kırmadığı insan kalbi kalmamıştır ama multluluğu bulmuş. Ben sessiz sakin kendi halinde hanım hanımcık bi insanım mutluluğu bulmak için illa yırtık devamlı gülen falan biri mi olmalıyım? neyse asıl sorum içimdeki bu haset ve nefret duygusunu yok etmek çok hata yaptım face e bakıp durarak bunu yoketmem lazım

bu arada laf sokmak gene mi sen be sıktın dicekler duyurumu görmezden gelebilir ben çok kötüyüm ve paylaşmak az da olsa iyi geliyo, öldüresiye ağrıtan diş ağrısının üstüne kolonya dökmek gibi ve ben çok kötü hisediyorum, intiharı düşünüyorum
(10) 

AirBnb'deki sorunum için puanlamam ne olmalı?

elektr10 #1087054 
Özet geçeceğim. Airbnb'de kaldığım evde deniz şortumu unuttum ve ev sahibi temizlikçinin deniz şortumu iç çamaşırı sanıp çöpe attığını söyledi (ki alaksı yok yepyeni Fred Perry deniz şortu).

kendisine 40 euroluk indirime gidelim ödemede dedim hiç oralı bile olmadı. Airbnb'ye şikayet etsem mi yoksa hiç uğraşmayıp puanlamada her şeye 1 verip, bu durumu açıklasam mı?
(7) 

Aksama ne yemek yapıyorsunuz?

fraise #1087053 
Alışverişe çıkacağım birazdan, aklıma da hiçbir şey gelmiyor. Siz ne yapacaksınız? Belki bana da fikir olur.

Bir de bonus sorumuz var; cileklerin zamanı geçmeye başladı mı? Birkaç kilo alıp buzluga atayım; yazın dondurma filan yaparken kullanayım diyorum. Olur mu ki? Teşekkür ederim şimdiden herkese.
(2) 

Uçak Bileti

themagus #1087052 
Merhaba arkadaşlar =)

Ağustos'un başında Austin,Texas'a gideceğim. Vize falan olaylarından geçtiği için şimdi bilet almak istiyorum yakın zamanda. İlk defa uçak bileti alacağım için, ucuz falan bilet nasıl bulabilirim diye sormak istiyorum.

Birkaç ünlü site üzerinden arama yapıp baktım sadece. İnternetten almanın bir sakıncası var mı onu da tam bilemiyorum acaba acentadan mı almalıyım? Aktarma için fazla beklemek istemiyorum.

İnternetten alırken nelere dikkat etmem lazım, mesela bagaj olayını söyledi bir arkadaşım. Bunun gibi ilk defa giden insanın tahmin edemeyeceğini düşündüğünüz şeyleri falan paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Teşekkürler şimdiden,

not: Sanırım kimse tam olarak bilet fiyatları neye göre değişiyor bilmiyor, ayrıca acaba iki ayrı bilet mi alsam diye düşünüyorum mesela İstanbul-New York, New York- Austin şeklinde kendi başıma sitelerin önerdiği paketler harici daha ucuza gelebilir mi kestiremedim.
(1) 

evde spor sorusu

renkli hayalet #1087048 
1. gün: upper body
2. gün: lower body
3.gün: dinlenme
4.gün: upper
...

şeklinde bir program uygun mudur? evde dumbbell ile yapacağım. progrmaları da yorumlarsanız sevinirim:

upper programı: www.fitnessblender.com

lower programı: www.fitnessblender.com
(4) 

DNA testleri

tenceredibi #1087047 
Merhaba,

23andMe veya National Geographic'in DNA testlerini deneyen var mı?
(2) 

mecidiyeköy'de spor salonu?

renkli hayalet #1087046 
nereye gidilir? malum jatomi kapandı ve spor yapmak istiyorum. otel, mahalle salonu, verimli olacak her şeye açığım
(4) 

Acil doktorları en fazla kaç güne kadar rapor verebilir.

kapi #1087045 
Soru başlıkta.
(4) 

iphone 6s son uygulamalar

çakıstes #1087043 
şu ana ekran tuşuna iki kere basınca son kullanılan uygulamalar çıkıyor ya. onların hepsini aynı anda nasıl kaldırıyoruz?
(26) 

ergen kuzenin uyuşturucu madde kullanması

zenc #1087041 
kuzenim kötü bir ergenlik döneminden geçiyor. ailesi çok iyi her istediğini durumlarını zorlarlar yine yaparlar. zeki ve çalışkan bir çocuk istanbulda hatrı sayılır bi derece ile iyi bir liseye başladı geçen sene. aynı sene abisi de üniversiteyi kazanıp başka şehre gitti.
zaten içine kapanıktı iyice içine kapandı. okulu kırmaya başladı. dersleri inanılmaz kötü oldu. sigaraya başladı. psikolağa gidiyor ama hala aynı. daha da kötüsü cebinde hap bulduk. hemen doktorla görüştük önce annesinin konuşması gerektiğini söyledi.
annesi dün konustu extacymiş içtiği dediğine göre ilk kez ama inanmadık. hatta bi kere taksimde günlük kiralik ev tutup tatılmışlar güya dediğine göre sadece içki almışlar..

bu durumda birine nasıl davranmamız gerek? abisinin üniversitesinin olduğu şehre mi taşınsınlar? okulu mu değiştirsinler bunların hepsi sanki onu daha çok sinirlendirir gibi? nasıl yapcaz ya?
(6) 

Usd ve eur birikimi

yuzır #1087040 
Simdi benim bunlari biriktirdigim hesabimda faiz islemiyormus. Oyle ne koyduysam, o duruyor. Buna faiz isleten bir birikim hesabi hangi bankada var? Var mi ya da boyle banka? Cok fark eder mi, yeni bir bankadan hesap acip oraya gecirecek kadar? Olucu muyum? Babam boyle pasta yapmayi nereden ogrendi?
(3) 

2.5 inç Hard disk kutusu ile ilgili

zebragibi #1087038 
öncelikle başımız sağolsun.

2,5 inç sata HDD kutu diye geçen ürünler,

image.prntscr.com
image.prntscr.com

bu şekil girişleri olan hdd'yi çalıştırabilir mi? IDE olduğunu düşünüyorum bunun.

teşekkürler.
(1) 

A duraginda inmen gerekiyor? İngilizce olarak nasil soylemir?

sadasti #1087030 
A duraginda inmen gerekiyor?

Seni A duragindan alacagim?

Bunlar İngilizce olarak nasil soylemir?
(5) 

Çamaşır Makinesi Ekonomik Program

2enkucukasalsayidir #1087029 
Merhabalar

Kaldığım yurttaki çamaşır makinelerinden bazıları sadece ekonomik program seçilebilecek şekilde ayarlanmış. Her türden programın ekonomik versiyonları seçilebiliyor sadece.

Bir de modeli daha eski olan makineler var. Onlarda ekonomik programlar yok; normal 2-2.5 saatlik programlar var. İkisini de deneyerek çamaşır yıkadığımda ekonomik programda çamaşırların pek iyi yıkanmadığını fark ettim. Bu yüzden hep ekonomik programı olmayan diğer makinaları kullanıyorum.

BŞimdi yurttakiler bütün makinaları sadece ekonomik programlara sahip bu yeni modellerle değiştirelim diye bir istekte bulunmaya hazırlanıyorlar. Daha çok o makinalarda yıkama daha kısa sürdüğü için. Bense itiraz edeceğim yukarıda açıkladığım sebepten dolayı ama emin olmam lazm düşündüğüm şeyin doğruluğundan.

Google'da biraz araştırdım ama elle tutulur bir sonuca ulaşamadım. O yüzden bir de buraya sorayım dedim.
(1) 

İstanbul'da bugun disari cikmak

damdanakan #1087028 
Güzergah: Eminönü- Fındıklı- 4. Levent ya da Mecidiyeköy - Gazi Mahallesi

Metrobus, metro kullanılmayacak.

Bir sıkıntı olur mu sizce? Taşıt bulamama, yolda kalma vs.

Teşekkürler.
(7) 

ekşi şeyler

passion rules the game #1087027 
ya entrymi almışlar o sorun değil de profilde koskoca obsesif kompulsif bozukluk entrym çıkıyor artık :)

hastalığı geçirdim, unuttum bile, gerçi tamamen geçmiyor da işte neyse. bir de şimdi tanıyanlar görecek falan sıkıntı.

profilden gizleyemiyor muyuz ekşi şeylerde çıkan entrylerimizi?

danke.
(3) 

aliexpress anlaşmazlık çözümünde ne diyor?(ingilizce içerir)

islergucler2 #1087026 
hi dostlar.

ne diyor bu çan çin çonlar bi izah eder misiniz bana? yarım ingilizcem ve dandik translate siteleri yüzünden bir şey anlamadım.

-------------------

Dear xxx,

Thank you for contacting AliExpress. I am sorry to hear that you are not satisfied with your order 00000000000000.

Important: All evidence and information should be uploaded to the dispute details (pictures and videos).

Evidence or information on other websites or the message history will not be accepted.

If you can not upload the evidence - please let us know.


Complaints from buyer Judgement from AE Invalid Reason Proof Guide
Product or packaging is damaged/broken Valid - -

Solutions:
Option 1: No return partial refund 19.20 USD

Option 2: Return goods full refund 24.00 USD ( Buyer pays the returning shipping fee)

Response time: 7 days

Note: If you have already settled the dispute with seller, please kindly give a response in the dispute detail page so that we can be informed and follow this dispute based on the settlement. If you fail to choose or reach an agreement with seller within the response time, option 1 will be executed

Thank you in advance for your understanding and great cooperation.

Best regards,

AliExpress Case Management Team

----------------------
(4) 

hastanede bebek odası süslemek için

tolga asp #1087023 
gerekli ıvır zıvırı, balon olsun renkli zımbırtılar olsun kurdeleler olsun nereden alıyoruz? istanbul'da elden almak istedik, aklıma tahtakale geldi ama kalitesinden emin olamadım. bize kaliteli ürünler lazım. arkadaş istoç dedi ama orada bulunur mu ki?

ayrıca online olarak nereye bakalım?
1 ...  ... • 4502    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık