(5) 

Sevgi ve cinsellik

ipmus90 #1424112 
bunlar farklı şeyler mi?

cinsellik bahsimevzu iken sevginin hatırlanmamasına herkes sıkıntısız olumlu gözle bakıyor mu?

sevgi cinselliği bozan bir şey mi?
(3) 

Bu ne saçma haber

yeliz adeley #1424108 
Son 15 gün böyle haber sonlarında tolga abinin son hali yürek burkucu yok şunun son hali yürek burkucu tıklıyosun yok öyle bi şey bu nasıl tık alma sevdası. Neden cıkıyor bunlar
(7) 

eski arkadaşlar

bir soru sorcam #1424104 
araya fiziksel mesafe girmesi yüzünden arayı açtığınız arkadaşlarınızla arayı açmaya devam ediyor musunuz yoksa aklınıza geldikçe arayıp konuşur musunuz

benim aklıma geliyor 2-3 günde bir, sonra arasam buluşamıycaz etmiycez, eskisi gibi samimi olmayacak deyip vazgeçiyorum
(5) 

Bu panonun adı nedir?

tchuck #1424103 
aklıma gelen kelimeleri arattım ama sonuç çıkmadı da.
(3) 

Yeni trafiğe çıkma

biseysorucam #1424102 
Merhabalar istanbulda yeni yeni trafiğe çıkmaya başladım da.. Bu süreçte tavsiyeniz var mıdır? Araç kaskolu. Bunun dışında belgeler falan da tamam da.

1.Şimdi Allah korusun ufak tefek kaza durumunda ne yapmayı önerirsiniz? O kendi arasında doldurulan formlardan bulundurayım mı? İnip hemen video falan mı çekeyim? Nasıl yapayım?

2.Bir de olmazsa olmaz araçta bulundurmam gereken şeyler neler sizce? Akü takviye paketleri falan var benzincilerde. Ne bileyim lastikler için falan mesela ne bulundurayım

3.Mesela araç durdu problem var kimi arıyoruz bu durumlarda, aracın resmi servisini falan mı arıyoruz teknik destek için ne bileyim, araç 7 yıllık. Yoksa kasko firmasını mı arıyoruz ya da bunun için ayrıca oto ilk yardım tadında gezici ekipleri mi arıyoruz çekilmesi falan gerekirse?

Başka tavsiyeniz varsa seve seve dinlerim.. Teşekkür ederim.. İyi bayramlar bu arada :)
(1) 

yasak olmadığı zamanlarda Istanbul'a şehirdışından girmek

ikcı #1424096 
merhaba. yasak olmadığı zamanlarda Istanbul'a girişte kontroller var mı yine?
1-2 ay önce giriş-cikislarda kontroller çok yoğundu. Tuzla OSB o bölgelere yaklaşırken falan ciddi kuyruk oluyordu hatta.

geçen hafta itibariyle durum nasıldı? e devletten resmi bir çalışma belgesi yükleyemediğim için seyahat izin belgesi alamıyoruz. ama işe giderken yolda da durdurup sormasınlar nereye gidiyorsunuz diye?
(3) 

xiaomi telefonumda whatsappta sessize alınan gruptan mesaj gelince

how you doin #1424094 
ekran yanıp sönüyo(normal sessize alınmamış yerlerden mesaj geldiğinde de böyle yapıyor).Oysaki ben sessize alınmış yerlerden mesaj yollanınca ekranın yanıp sönmesini istemiyorum. ne yapmam lazım.

not: normal yerlerden mesaj gelinde bildirim de geliyor tabi ki. sessize alınmış gruplardan mesaj gelince bildirim gelmiyor(bildirim ekranına bir şey düşmüyor veya telefon sessizde değilse mesajınız var diye titreyip ses çıkarmıyor ama ekran yanıp sönüyo gene.
(4) 

unorthodox & after life benzeri dizi tavsiyesi

kanlakarisikyagmur #1424091 
kısa dizi olarak ne önerirsiniz?
(6) 

Geceleri burnunuz tikaniyor mu?

yigitovic #1424089 
Sb. Ben sabah uyandigimda ya tek tarafli ya da cift tarafli tikanmis oluyorum. İnanilmaz rahatsiz etmese de konforsuz hissediyorum. Kalkip yuzumu yikayip, biraz hareket ettigimde geciyor. Kesinlikle gece yatarken oldugu sekliyle uyanamiyorum ekstra destek almazsam (sprey, vicks, burun bandi vs).
Sizde nedir durumlar?
(3) 

Macbook

cemallamec #1424087 
Şu macbook air, son model mi ve site güvenilir mi? Bu kadar indirim yapılması bana tuhaf geldi.

www.pt.com.tr
(1) 

daflon

Efoody #1424086 
reçeteli oldu diyorlar, doğru mu?
(1) 

Freelance yazılımcılık saatlik ücretlendirme

insomniac #1424085 
Saatlik 350 liralık ücretlendirme piyasaya göre nasıl?
(4) 

Filtre Kahve Makinesi Tavsiye

lastdragonborn #1424084 
300-400 lira aralığında bir filtre kahve makinesi arıyorum. Kullanıp beğendiğiniz ya da tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır? Araştırmalarıma göre bu fiyat aralığında aşağıdaki modeller tercih ediliyor.

Electrolux EKF3300
Delonghi ICM2.1B
Electrolux EKF3700
Braun KF560 CafeHouse Pure Aroma Plus
Philips HD7462/20 Daily Collection
Delonghi ICM15210
Electrolux EKF5300 (fiyat aralığımın üstünde ama eğer aradaki farka değerse alabilirim)

Teşekkür ederim.
(1) 

kahvaltıda japon yapıştırıcısı tüketmek?

bohr atom modeli #1424077 
merhaba, french press kırılınca iki parça olan camı japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım ama kahve yaptığımda bu kimyasal yüzünden zehirlenmeye niyetim yok.

çöpe mi atayım yoksa bir şey olmaz mı sizce?

yanıtlar için teşekkürler.
(2) 

Bir baska polinom sorusu

curt #1424076 
Selam arkadaslar,
Bu soru nasil cozulur?
P[P(x)] kafami karistirdi.
(3) 

İspanyolca'dan Anlayanlara Bir Gramer Sorusu

pangea #1424075 
merhaba duyuru sakinleri,
malum şu sıralar pek çoğumuz evdeyiz. ben de bu evde geçirdiğim zamanı biraz renklendirmek için ispanyolca'ya merak sardım.
hemen her gün 1 saat çalışıyorum. keyifli bir uğraş.
şimdi soruma geleyim;
ispanyolca'da "what" "ne" sorusunu "que" ile soruyoruz; ama bu "que" "favori yemeğin ne" diye soru sorduğumuzdan neden "cual" e dönüşüyor?
neden "que es tu comida favorita?" değil de, "cual es tu comida favorita?
oluyor? neden yani?
sonuçta cual'i biz, "which" yani hangi ile başlayan sorularda kullanmıyor muyuz?

gracias mis amigos para tus respuestas!
(3) 

Haftaya haftasonu da yasak gelir mi

condom kurşunu #1424072 
Yoksa bu ara cok yasak koydular diye haftaya olmaz mı?
(3) 

duyurunun bankacı ya da kredi işinden anlayan suserlerı

blue eyes white dragon #1424070 
hizliresim.com

elimizde şöyle bir ödeme planı olsa

3. taksiti de ödedikten sonra 4. taksitin günü gelmeden ödemek istersem bana maliyet

ilk üç taksit : 961,32*3= 2883,96 ödedikten sonra

diğer ayların anaparaları mı olmuş olur?

yoksa karşıma daha garip ödemeler çıkar mı? erken kapatma cezası diye bir şeyler vardı.
(2) 

kuyumcudan altın alındığında yeni gelen vergi olmayacak değil mi?

ayseee #1424067 
yüzde 1 vergisini soruyorum yani. internetten alımı anladımda. kuyumcudan 1000 tl'Lik çeyrek altın aldım diyelim 2 saat sonra altın çıkmış gidiyorum kuyumcuya bozdurmak istiyorum burda yüzde 1'lik vergi ödemeyecek heralde değil mi?

bu iş baya kuyumculara yaramış gibi anladım ben durumu.
(9) 

sosyal medyada

bir soru sorcam #1424066 
sorum 30lu yaşlardakilere

sevgili bulma uygulamalarında yaş filtreleme yaparken kaç yaş üstü ve altını seçerseniz
(1) 

Finansçılar Baksın

redskull #1424065 
Finansman bonolarında stopajın %15'e çekilmesi bono ağırlıklı yatırım fonlarını da kapsıyor mu yoksa sadece gerçek kişiler mi?
(4) 

yurtdışından cihaz getiren satıcılar nasıl getirip satıyorlar?

avatar is back #1424064 
özellikle xiaomi ve oneplus cihazları getirip imei ile satış yapıyorlar. 3-5 değil de bildiğiniz buzdolabı gibi 4-5 tane büyük kutular getirtip binlercesini satıyorlar. nasıl yapıyorlar bunu? içeri sokarken kayıt yaptırıp satacaz deyip kandırıyorlar mı yoksa el altından mı geliyor?
(1) 

spordan sonra el ayak titremesi- aşırı halsizlik

yuvarlanantencereninkapagi #1424062 
iki gündür spordan sonra elim ayağım boşalıyor, muhtemelen kan şekerim ve tansiyonum düşüyor. hemen sonrasında kompleks dahi olsa karbonhidrat tüketsem kalori sonuçta ve canım bir şey yemek istemiyor. neyi yanlış yapıyorum ki, öncesinde böyle bir şey yoktu.

yüksek tempolu egzersizler yapmıyorum, ağırlıkla çalışıyorum.
(17) 

tatil amaçlı yurtdışına gitmek imkansızlaştı mı?

ayseee #1424061 
euro 8'e yaklaşırken yurtdışına giden insanlar orda 30 dolara ( 250 ) pizza mı yiyor? nası paraları yetiyor bu insanların yoksa sadece çeşmeden su içip geri mi dönüyor çoğunluk?
(10) 

yurtdisina doviz goturmek vol-2

maresalx #1424060 
arkadaslar gecenlerde rusya'ya doviz goturmekle alakali bir soru sormustum. o zamanlar boyle tedbirler, tehditler yoktu. ben soruyu sorduktan uc gun sonra cumhurbaskani cikip ulke disina doviz kacirani saksiya feslegen gibi oturtacagiz dedi)))

benim soru su. moskova'da ziraat bankasi var. ben buradaki ziraat bankasi'nda bir dolar hesabi acip, butun parayı buraya yatirsam sonra moskova'da bu doları aynen cekebilir miyim? tutar: 50 bin dolar

cok onemli not: lutfen transfer et demeyin! yaklasik 8 bin lira komisyon cikiyor. turkiye'de yatır, rusya'da cek yapabilir miyim?
(9) 

sizce türkiye işgal edilebilir mi?

ayseee #1424059 
10 yıl içerisinde ortadoğu planları dahilinde bir sebep bulunarak ordu'da her geçen gün yıpratılırken böyle bir şeye inanır mısınız? türkiye'ye savaş açmaya cesaret edebilirler mi?
(6) 

Corona döneminde internetten kaç alışveriş verdiniz?

ayseee #1424058 
3 ayda yani.. ev alışverişi ile birlikte 20'ye yakın benim.
(1) 

Apple Tv alternatifi yormayacak cihaz.

en bi orijinal #1424057 
Merhabalar,

Evde salonumuzda 4. nesil Apple Tv kullanıyoruz, tüm platformların uygulamaları sorunsuz çalışıyor ve çok memnunuz. Misafir oturmalarında genelde mutfakta veya m utfak balkonunda oturuyoruz ve mutfaktaki televizyonumuz için de bu tip bir cihaz alalım dedik ama Apple Tv fiyatları neredeyse televisyon fiyatına gelmiş. Xiaomi Mi Box s baktım ama sözlükte çok gömmüşler cihazı. Youtube, Netflix ve Turkcell Tv+'yı sorunsuz çalıştıracak deneyiminiz olan ve fiyatı makul bir Android box öneriniz var mı?

Teşekkürler şimdiden.
(1) 

Polinom sorusu

curt #1424055 
Arkadaslar su sorunun cozme yontemi nedir? Yanlis gibi geldi soru. Sagolun varolun.
(7) 

Lastikçiden almak vs Hepsiburada'dan almak

dizicolleague #1424054 
Lastiği internetten alsam diyorum ama bu lastikleri ben takamayacağıma göre lastikçiye gitmem gerekecek. Lastikçinin dört lastiği takmak için aldığı ücret nedir ortalama? Buna göre lastikçiye aynı lastiğin fiyatını sorup değerlendirme yapacağım.
(10) 

hani sineklerle taşınmayacaktı?

pgup #1424049 
bundan yaklaşık 1 ay önce yaptığım analizler ve değerlendirmeler sonucunda şöyle bir soru sormuştum, bana gelen cevaplar da şu yöndeydi: www.eksiduyuru.com

bugün bu haberi görünce başımdan kaynar sular döküldü: nayn.co

hani taşınmayacaktı arkadaşlar?
(5) 

Annem için ilaç

douglas #1424048 
Arıyorum. Romataid artrid hastalığı var ve türkiyede ilaç satılmıyormuş sanırım artık. Ben polonyada yaşıyorum. Avrupada, ordan burdan bir şekilde ilacı edinebilirsek veya bunun bir yolunu bulursak çok memnun olurum.

İlacın ismi Plaquenil

Mümkünse moderatörlerin sabitlemesini istiyorum ilacı bulana kadar.
(4) 

Sizce hangi kolye günlük kullanıma uygun

Sonsuzluk ve Bir Gün #1424046 
Arkadaşlar kendime bir kolye almak istiyorum sizce baget kolye alsam günlük kullanılır mı? Yoksa tektaş kolyeler mi daha uygun olur?
(6) 

Operatör Değişikliği

staphyle #1424044 
Merhabalar, Vodafone kullanıcısıyım ancak Turkcell’e başvuru yaptım numaramı taşımak için, hattım geldi 2 gün sonra simi takıp kullanabileceğim mesajı da geldi. Vodafone’da taahhütüm bu ay bitiyor cayma bedeli 0 TL olarak görünüyor. Bu durumda operatör değişikliği için vodafone ile de konuşmam gerekir mi yoksa 2 gün sonra Turkcell SIM kartını takıp otomatik olarak geçmiş mi olacağım?
(2) 

yarin hastaneye gitsem ceza alir miyim?

deartheodosia #1424041 
yolda polis cevirmesine denk gelirsem ceza alir miyim? araba ile gidilebilen bir mesafe.
(3) 

Klinik Destek...Kulak verin bu kedinin feryadına

surprise #1424039 
Araba çarpmış bu kedi barınağa bırakılmıştı, buna razı gelmeyen hayvanseverler barinaktan aldilar kediyi ve ameliyat ettirdiler. ameliyat başarılı geçti, felç kalma durumu netleşmedi ama ayağını oynatmış, ümidimiz var ayağa kalkacacak inşallah. 650 tl eksikleri var. Lütfen destek olalım, onların da bayramı mutlu geçsin. Herkese iyi bayramlar. Destek vermek istiyorsaniz klinik iban verilecektir.

www.instagram.com

kedinin güncel durumu. 28 mayıs
Durumu stabil, felç durumu belirsiz. süreç uzun olacak.
Kakasını yapıyor çok rahat. Çişte bazen zorlanıyor. Hala kanaması var biraz.
Ama iştahı yerinde. yeni gelen videoları:
streamable.com
streamable.com
streamable.com

kedinin son durumu:
Ameliyat parası toplandı, çok teşekkürler. kedinin durumu; gayet iyi gidiyor şimdilik. Çiş kakasını yapmış tek başına. İştahı iyi.
Ayakları hareket ediyormuş. Kendine zarar vermemesi için kafes istirahatinde.
(5) 

Router, internette fark yaratır mı?

dizicolleague #1424038 
Evde internet kullanan birden fazla insan var. Daha düzgün bir router, internet hızında fark yaratır mı? Fiber altyapımız olmadığı için, 16mbit interneti 5-6 kişinin kullandığı bir evde nasıl en efektif şekilde kullanabilirim?
(1) 

saç-sakal stili önerisi

diffarentiationation #1424037 
saçımı 3 aydır hiç kestirmedim. sakalımı düzeltiyorum sadece. faulleri 1'e vuruyorum, çeneye doğru uzuyor sakal. faulün üstten başladığı yeri çizgi şeklinde sıfıra vursam, uzun ve kısa yerler ve saç-sakal birbirinden o çizgiyle ayrılsa nasıl bir imaj çizerim?

i.hizliresim.com
bu şekilde ama çizdiğim yerin üst tarafı daha uzun bende, kulağın arkasına alıyorum.
(3) 

yabacı borsalarda oynayan var mı ?

problem34 #1424036 
Bu borsaları takip ederek düşük riskli yatırım planlarım var .Bu tür şeyleri nasıl öğrenebilirim ? Türk siteleri değilde yabancı siteler ve yabancı yerlerden para almak istiyorum .
(8) 

yazılım kod öğrenme

turbo sadık #1424035 
arkadaşlar yazılım üzerine bilgi edinmek istiyorum, gelir kaynağı olarak görmeyeceğim.

netkent diye kıbrıs'ta bir üniversite var, yazılım mühendisliği diye bir bölümü de var. uzaktan eğitimli işe yarar mı?
yoksa herhangi bir uzaktan eğitim kursuna mı gitsem yazılım için. fikirlere önerilere açığım. bu iş için para da harcayabilirim ama uzaktan eğitim kesinlikle olmalı halihazırda zaten kendi işimde çalışıyorum.
(1) 

Baskılı bardak nereden?

karabasun #1424033 
hangi siteden almamızı tavsiye edersiniz? 3 tane almayı düşünüyorum.
(1) 

İstanbulda alkol

mg3929 #1424031 
Bostancıda alkol satın almanın bir yolu yoktur değil mi?
(3) 

Mandalina ağacım ve solucan sorunu

mekaniker #1424030 
Tadını çok beğendiğim mandalinanın çekirdeklerini çimlendirdim ve saksıya ektim. 3 yılda 70 cm kadar oldular. Geçenlerde toprağını değiştirirken 5-10 tane solucana denk geldim. Biyoloji dersinden hatırladığım kadarıyla bu canlılar toprağa faydalı ama benim saksıdaki mandalinalara etkisi ne olur? Komple toprağını değiştirip, temizleyeyim mi?

ek olarak aşılı değil biliyorum ama ne zaman meyve verirler?
(6) 

Fırınımı aldım bekliyorum

prizmatik #1424029 
Allahını seven üstüme değişik fırın tarifleri atsın.
Ama böyle damak çatlatan, game changer,
adeta ortadoğuda kartları yeniden dağıttıracak cinsten.
tabi pratik olsa daha iyi olur.
teşekkürler.
iyi bayramlar.
(4) 

şu laptop nasıl?

estranged #1424028 
(git:www.hepsiburada.com

8100 lira çıkabileceğim en üst sınır sanırım.
oyun çok az oynarım. daha çok mühendislik programları kullanılacak. casper hezimetinden sonra ne alsam ilaç gibi gelir gerçi ama uzun ömürlü olmasını istiyorum.
(7) 

İstanbul'a giriş-çıkışların açılması 3 haziran mı?

karabasun #1424020 
Uzama ihtimali yok, değil mi?
(7) 

twitter iban paylaşanlar

scudman1 #1424019 
iban paylaşan dilenciden beter, şu kadar param var diye paylaşana ise söylecek küfür bulamıyorum. (büyük kısmı fake zaten) bu insanların hiç mi utanması kalmadı ya? bi tek bana mı garip geliyor bu.

(bkz: https://twitter.com/hashtag/iban?f=live )
(2) 

internet ne durumda?

late viper #1424018 
cuma akşamdan beri internet felç. Sürekli dalgalanıyor, anlık kesintiler. genel bir şey mi?
istanbul-ataşehirimsi
(1) 

G29'a iki adet shifter takılabilir mi?

dizicolleague #1424016 
Elimde iki adet shifter var. Bir tanesini 5 ileri vites olarak kullanırken, diğerini el freni olarak kullanmak istiyorum. PC'ye bir dönüştürücü alarak vitesi taksam olur mu? Bana tek bir komut yetiyor. Yani vitesi nereye çekersem çekeyim tek işlem yapsın ki onu da el freni olarak atayacağım oyunda. Fotoğraftaki dönüştürücü iş görür sanırım bunun için. Bu işin olup olmayacağını merak ediyorum denemeden önce
(3) 

10000 TL'ye kadar laptop önerisi

sislerrr #1424013 
Selamlar,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun.

10.000 tl tutarını geçmesini istemiyorum. uzun bir süre beni idare etsin ve işlemci nesili vs ileriye yönelik olsun istiyorum. son 5 senedir bilgisayar dünyasını takip etmediğim için önerileriniz benim için önemli. linklerini paylaşırsanız cok mutlu olurum.

şimdiden tesekkur ederim.
1 ...  ... • 1970    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık